CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY, AFGEKORT : CCRC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY, AFGEKORT : CCRC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.844.672

Publication

18/07/2011
ÿþVI

beha

aal

Bel.

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

rwa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0875.844.672

CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

WARANDEBERG, 3 TE 1000 BRUSSEL

: VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY AFGEKORT CCRC DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP FRPE MANAGEMENT (BELGIUM) - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de naamloze vennootschap " CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY ", afgekort "CCRC", met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)875.844.672/RPR Brussel (vennootschap opgericht verleden voor notaris Eric Spruyt, te Brussel, op 31 augustus 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 september daarna, onder nummer 05127156) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, te Brussel, op 28 juni 2011, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden :

1. KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET FUSIEVOORSTEL OP DATUM VAN ÉÉN APRIL TWEEDUIZEND EN ELF, OPGESTELD DOOR DE RADEN VAN BESTUUR VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN, WAARVAN DE ENIGE AANDEELHOUDER VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", AFGEKORT "CCRC", NAMELIJK DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM)", KOSTELOOS EEN AFSCHRIFT KON BEKOMEN.

2.BESLUIT TOT FUSIE, OVEREENKOMSTIG HET VOORNOEMDE FUSIEVOORSTEL, DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM)", OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP, VAN HET GEHELE VERMOGEN, ZOWEL DE RECHTEN ALS VERPLICHTINGEN, VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

Met eenparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit zij tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap "CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", door de naamloze vennootschap "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM)", met zetel van de vennootschap te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, met ondernemingsnummer 0871.937.750 RPR Brussel, overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "CONTINUING CARE= RETIREMENT COMMUNITY", AFGEKORT "CCRC", zonder uitzondering, noch voorbehoud onder algemene!

titel over op de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM)",.

Vermits de naamloze vennootschap "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM)", de enige aandeelhouder is van de naamloze vennootschap "CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", AFGEKORT "CCRC", worden. de aandelen van deze laatste vennootschap vernietigd en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats.

De fusie door overneming wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 maart 2011, die hieraan gehecht zal blijven, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap vijfhonderd tweeëntachtigduizend driehonderd

" tweeënzeventig euro zeven cent (¬ 582.372,07) bedraagt.

" Vanaf één april tweeduizend en elf zullen aile handelingen van CCRC verricht door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandelen waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Evenmin heeft de vennootschap andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Er wordt in het kader van de fusieprocedure geen bijzondere bezoldiging toegekend aan de commissaris van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap.

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden evenmin bijzondere voordelen toegekend.

I

*11109153*

B,;~~~~

0 6»,1 2011

~:----~--

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de overnemende vennootschap zullen tot slot, ingevolge de fusie, de verschillende bepalingen van de statuten niet worden gewijzigd. Ook het doel van de overnemende vennootschap zal niet worden gewijzigd, dit doel zijnde verenigbaar met het doel van de overnemende vennootschap. De overnemende vennootschap heeft immers niet het inzicht om de bedrijfsactiviteit van de overgenomen vennootschap, zoals geformuleerd in artikel 3 van de statuten van deze laatste vennootschap, verder te zetten.

3.KWIJTING VOOR DE BESTUURDERS EN COMMISSARIS-REVISOR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", AFGEKORT "CCRC".

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering eenvoudig weg te verwijzen naar de door artikel 727 Wetboek van Vennootschap voorziene procedure voor de finale kwijting te verlenen aan het bestuursorgaan van naamloze vennootschap CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY", afgekort "CCRC", overgenomen vennootschap, voor de opdracht die zij hebben uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en elf en de dag van de verwezenlijking van de fusie, wetende dat artikel 687 van hetzelfde wetboek niet van toepassing is.

4.Bijzondere volmachten.

Met eenparigheid van stemmen wordt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, met bevoegdheid van subdelegatie, gemachtigd om alle voorgaande besluiten, inzonderheid de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusieverrichting met betrekking tot de naamloze vennootschap "CONTINUING CARE

" RETIREMENT COMMUNITY", AFGEKORT "CCRC" en de vernietiging van het aandeelhoudersregister en de aandelen van deze vennootschap, te verrichten.

Tevens geeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen bijzondere volmacht, met mogelijkheid van substitutie en met macht om afzonderlijk op te treden, aan om aile bewerkingen bij de bevoegde handelsregisters en de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde, in verband met deze fusie, te verzorgen, teneinde daar alle inschrijvingen, wijzigingen en eventuele doorhaling van inschrijving van de vennootschap neer te leggen en dienvolgens aile formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, aile verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van huidig mandaat.

5.BEDING DAT DE BESLUITEN TE NEMEN OVER DE ONDERWERPEN OP DE AGENDA GENOMEN WORDEN ONDER DE OPSCHORTENDE VOORWAARDE VAN DE GOEDKEURING VAN HET FUSIEVOORSTEL DOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE ANDERE BETROKKEN VENNOOTSCHAP, NAMELIJK DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM) ".

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering dat de voorgaande besluiten zijn genomen onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van het fusievoorstel door de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "FPRE MANAGEMENT (BELGIUM) "..

Daar de agenda afgewerkt is en dat geen van de aanwezigen verder het woord vraagt, wordt de vergadering geheven om Recht op geschrift.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

(getekend) Louis-Philippe Marcelis

Tegelijkertijd neergelegd :

- Uitgifte : (1 volmacht, 1 fusievoorstel, 1 financiële analyse volledig schema van CCRC)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.844.672

Benaming

(voluity : CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WARANDEBERG 3, 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : MEDEDELING - NEERLEGGING VAN EEN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging, overeenkomstig artikelen 676, 1° en 71 9 van het Wetboek van Vennootschappen, van een fusievoorstel m.b.t. een verrichting gelijkgesteld met een fusie door overneming van Continuing Care Retirement Community NV door FPRE Management (Belgium) NV.

Paul Klibanski Jean Maas

Bestuurder Bestuurder

Filma 2

bRUSsa

Griffie

IIIlAjl INI,5~IIIVI

" 11~ 5

be a B~ 5t~

Op de laatste brz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 17.05.2011 11115-0149-029
11/04/2011
ÿþMod 2.0

Voc behoL

aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte

De bestuurders van

Jean MAAS Bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

WARANDEBERG 3, 1000 BRUSSEL

: WIJZIGING VASTE VERTEGENWOORDIGER COMMISSARIS

de vennootschap hebben met het schrijven van 08/11/2010 kennis genomen van het feit dat de vennootschap PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren CVBA, Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe beslist heeft om, in haar hoedanigheid van commissaris van de vennootschap CCRC NV, de heer Jurgen De Raedemaeker te vervangen door de heer Damien Walgrave als haar vertegenwoordiger en dit met ingang vanaf 19 november 2011

Paul KLIBANSKI

Bestuurder

use

f=,;!

,.~.

:.~.

2 8 Matiemp

*11054363*

0875.844.672

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0580-034
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.08.2009, NGL 31.08.2009 09712-0190-039
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.08.2008, NGL 24.09.2008 08738-0214-038
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 13.07.2007 07394-0265-035

Coordonnées
CONTINUING CARE RETIREMENT COMMUNITY, AFGEKO…

Adresse
WARANDEBERG 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale