CORESIO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORESIO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.118.044

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 13.08.2014 14421-0247-008
09/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 06.01.2014 14002-0344-009
30/05/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

«2zosvaso*

~ 3SEL

1 8 MM 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0834118044

Benaming

(voluit) : CORESIO BELGIUM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : SINT ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 april 2012 werd met eenparigheid van de stemmen het ontslag als zaakvoerder van de heer Kloosterman Richard aanvaard.Er werd hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder die tot en met 30 april 2012 liep.

De heer Eric Jan Pelt is vanaf 1 mei 2012 enige zaakvoerder .

Eric Jan Pelt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*11161091"

1 30C 2011

BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : 0834118044

Benaming

(voluit) : CORESIO BELGIUM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : SINT ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 oktober 2011 werd met eenparigheid van de , stemmen het ontslag als zaakvoerder van de heer Vansimpsen Johan aanvaard.Er werd hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder die tot en met 30 september 2011 liep.

De heer Eric Jan Pelt wordt benoemd als zaakvoerder vanaf 1 oktober 2011.

Eric Jan Pelt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/03/2011
ÿþLuik Be

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

2 et K 20 BUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Dey ,44î ©( f

Benaming `r

(voluit) : CORESIO BELGIUM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1020 BRUSSEL-LAKEN, SINT-ANNADREEF 68B

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op vierentwintig februari tweeduizend elf, dat door 1) de heer KLOOSTERMAN Richard Erwin Peter, wonende te 500466 Brassov (Roemenië), Molnar Janos 13 block 4 app. 7, en 2) de heer VANSIMPSEN Johan Christian Guido, wonende te 3840 Borgloon, Tongersesteenweg 329, als volgt volstortend: comparant-oprichter sub 1) achttienduizend vijfhonderd negenennegentig euro (é 18.599,-), voor achttienduizend vijfhonderd negenennegentig (18.599,-) aandelen en comparant-oprichter sub 2) één euro (E 1,-), voor één (1) aandeel, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "CORESIO BELGIUM", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel-Laken, Sint-Annadreef 68b, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

Duur: onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel:

o Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie: ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

o Het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma's.

o Het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's.

o Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant.

o Het invoeren van gegevens.

o De volledige verwerking van gegevens.

o Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

o De samenstelling van databaken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen (uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, financiële informatie, adressenbestanden enzovoort).

o De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

o Het ter beschikking stellen van databanken door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek, gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groepen gebruikers door middel van listings.

o Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

o De kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur.

o Webdesigns en algemeen grafisch design.

o De beveiliging en analyse van datanetwerken.

o Het organiseren van seminaries, colloquia en cursussen, alsmede de verkoop van didactisch materiaal met betrekking tot informaticakennis.

o De aan- en verkoop, huur en verhuur van personenwagens.

o Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord. Binnen dit kader mag de vennootschap:

Q' alle verrichtingen doen inzake onroerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm: verwerven, beheren, valoriseren en cederen; onder meer inhoudend: aan- en verkoop; huur en verhuur; huurfinanciering; (laten) bouwen, verbouwen, restaureren, renoveren, aanpassen, verfraaien, uitrusten en onderhouden; uitbaten, verkavelen, prospecteren, en promoten van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" het verstrekken van advies met het oog op belegging, wederbelegging en opbrengst;

Q' de ontwikkeling van aile vastgoedprojecten;

O de coördinatie van bedrijvigheden die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerkzaamheden door onderaannemers;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





*11039975*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Q' alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen of overnemen; verkopen, afstaan of omwisselen; verhuren of uitbaten; opbouwen;

O het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen en omruilen van aandelen en/of effecten;

Q' het ontwikkelen, ontwerpen, verkopen, managen en ondersteunen van infrastructuur diensten, hardware- en software oplossingen almede het leveren van consultancy diensten en management.

De vennootschap kan verder zowel binnen als buiten de onroerende sector allerlei advies, administratieve hulpverlening als andere diensten verstrekken zoals het uitlenen van diensten en personeel, management consulting, marktstudies, business-consulting, financiële adviesverlening. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600,-) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn volledig in geld volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op vijftien mei om vijftien uur; indien die dag een zon of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, zal het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de vennootschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

Wordt benoemd als eerste zaakvoerder: comparanten-oprichter sub 1) en 2). De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris te benoemen.

Het eerste boekiaar loopt tot en met éénendertig december tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de aangestelden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "A.L. ADVIES- EN BOEKHOUDKANTOOR", in 't kort "A.L.A.B.", met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Kroonstraat 63, ieder van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen, teneinde a) bij de griffies en/of ondememingsioketten alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen; b) de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W. nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid; c) alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Vennootschapsbelastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
13/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CORESIO BELGIUM

Adresse
SINT-ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale