DALTENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DALTENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.163.007

Publication

09/02/2015
ÿþMod Word 11.1

(i i, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Ondememingsnr : 0842.163.007 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Baarlaars, 12 - 9880 Aalter (volledig adres)

Onderwerp akte : Verandering maatschapeiijke zetel Beslissing van het Algemene Vergadering van 25 september 2014 :

- De rnaatschapelijke zetel wordt verplaast naar :

Avenue Jules Dujardin 39 Boite 11

1150 Bruxelles

Alain de Borchgrave

StaatsbTád - 6 702/2015 - Annexes du Moniteur belge

DALTENA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III II II II1 I III II II I

" iaoos9aa*

AI

NEERGELF,OD

L.~~c~~~~ ~:vAN

DP4~At~Dlá~gt(SE 7

2 7 o12- 2N

Ondernemingsnr : O 9 2- . Benaming (voluit) : DALTENA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baarlaars 12

9880 Aalter

Onderwerp akte :Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, verleden op 14 december 2011, geregistreerd te Deinze, op 15 december 2011, boek 505, blad 13, ontvangen : vijfentwintig: euro (E 25,00), getekend voor de ea. Inspecteur : Colombie Koen, blijkt dat :

1°- De heer Graaf dE BORCHGRAVE d'ALTENA Alain Paul Edmond Marie Ghislain Christophe wonende te 9880 Aalter, Baarlaars 12,

2°- Mevrouw dE BORCHGRAVE d'ALTENA-BRONCKART Sandrine Denise Jeanne Marie Pierre wonende te 7618 Rumes, rue de la Déroderie 31,

3°- Mevrouw dE BORCHGRAVE d'ALTENA TOLETTI Géraldine Svbille Emilie Louise Charlotte;; Anne Hélène Marie Ghislaine wonende te 1150 Sint-Pieters-Wotuwe, Platanenwijk 3,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "DALTENA", met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Baarlaars 12, hebben opgericht, waarvan het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door honderd (100) ;; aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in gerd ingeschreven:

- door Graaf Alain de Borchgrave d'Altena, voornoemd, ten belope van negentig (90) aandelen;

- door mevrouw Sandrine de Borchgrave d'Altena-Bronckart, voornoemd, ten belope van vijf (5) : aandelen;

- door mevrouw Géraldine de Borchgrave d'Altena Toletti, voornoemd, ten belope van vijf (5) aandelen. BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0982677-10 bij de ING Bank te Sint-Martens-Latem, Kotrijksesteenweg 53 bus 1, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.De inschrijvers verklaren en erkennen dat de aandelen waarop door hen werd ingeschreven, volgestort zijn ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). Het kapitaal is volgestort ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), zodat nadien nog een bedrag van drieduizend zeshonderd euro (E 3.600,00) dient bijgestort.

RECHTSVORM - NAAM. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DALTENA".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Baarlaars 12.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het aankopen en verkopen, de import en export, in het groot en in het;1 klein, het vervaardigen, bewerken en verwerken, inpakken van peperkoek, suikergoed, kunsthoning,;; invertsuiker, broodsmeersel, speculoos en speculoospasta, chocolade en biscuits, speelgoed, geschenken of;; gebak, verrassingszakjes, manden, verpakkingsvormen waaronder het werk van verpakking voor derden: verhuur van materiaal, alsmede al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks ermede betrekking heeft.

Tevens diensten verwant en verband houden met het onderhoud van tuinen, dienstverlening in de;. horeca, restaurant, snackbar, taverne, café's en bars, de aan- en verkoop van broodjes en sandwiches, de aan-;; en verkoop van tijdschriften, tabaksartikelen in of aan supermarkten en superettes en/of in zelfstandig beheer.

Tevens de aan- en verkoop, in- en export van antieke meubelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-beho5den aan het Belgisch Staatsblad



Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het' buitenland: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand februari om elf (11:00) uur. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn lot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING.

















Bijlagen bij `lïët Bëlgisdi Stáütsblad ='o9 out2O1-2 - Annéxès düMiiiiitëür bélgë





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Graaf Alain de Borchgrave d'Altena, voornoemd, alhier aanwezig zoals voormeld en verklarende zijn mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden -in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen- alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 oktober 2011 tot op heden.

Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behovderr aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

BEWIJS VAN IDENTITEIT.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

Voor analytisch uittreksel

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte de dato 14 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DALTENA

Adresse
AVENUE JULES DUJARDIN 39 BTE 11 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale