DAMILI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAMILI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.728.988

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312297*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506728988

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DAMILI

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Keizer Karellaan 365 1083 Ganshoren

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op 10 december 2014 dat de heer ULAJ Daniel, geboren te Etterbeek op 29 maart 1991 (91.03.29-439.41), ongehuwd, wonende te 3071 Kortenberg, Dennenlaan 9 een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "DAMILI", met zetel te 1083 Ganshoren, Keizer Karellaan 365, voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Brasserie;

- Restaurant;

- Koffieshop;

- Taverne;

- Traiteurdiensten;

- Banket.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de heer Daniel Ulaj, voornoemd ten belope van honderdzesentachtig (186) aandelen.

De inschrijver verklaart en erkent dat het kapitaal waarop door hem werd ingetekend, volstort is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: De heer Daniel Ulaj, voornoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vijftiende van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Een exemplaar van beide verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel samen met een uitgifte van deze akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 31.08.2016 16558-0490-013

Coordonnées
DAMILI

Adresse
KEIZER KARELLAAN 365 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale