DAMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DAMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 459.296.384

Publication

06/08/2014 : LE098547
06/08/2014 : LE098547
10/11/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Be jsch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe an

e egdhntvengen op

Ondernemingsnr : 0459.296,384

Benaming

(voluit) : DAMO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lenniksebaan 900 te Anderlecht (1070 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen van de. Fusievoorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde operatie van de naamloze vennootschap FIN D.D.M., met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0839.392.468 en de naamloze vennootschap DAMO, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0459.296.384 (hierna de " Op te Slorpen Vennootschappen"), door de codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MULTIPHARMA, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0401.985.519. ( hierna de " Overnemende Vennootschap "), door de bestuursorganen, op 20 oktober 2014.

I. Identificatie van de betrokken vennootschappen (Artikel 719 paragraaf 1 W. Venn.)

De vennootschappen die deelnemen aan de fusie zijn :

1. De Overnemende Vennootschap

De coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid MULTIPHARMA, met maatschappelijke

zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0401.985.519.

Het maatschappelijke doel van deze vennootschap is omschreven als volgt:

« De vennootschap heeft als doel de bevordering, organisatie en verwezenlijking, zowel in België als in het buitenland, van de productie, de aankoop, verkoop, de invoer, de uitvoer, de verdeling van stoffen, producten en diensten die worden voorgesteld als hebbende genezende of preventieve eigenschappen ten aanzien van menselijke, dierlijke of plantaardige ziekten en die strekken tot het herstel of het behoud of de verbetering van de gezondheid.

Dit doet moet worden gerealiseerd door er over te waken aan de verbruikers de beste economische voorwaarden en een optimale kwaliteit te verzekeren.

De vennootschap kan onder meer zowel voor haar leden als voor derden overgaan tot de vestiging en. uitbating:

1° van apotheken waar geneesmiddelen en eveneens toilet en hygiëne-, reuk-, dieet- en cosmetica

artikelen verkocht worden en artikelen rond dermatologie en bandagistserie;

2° van vestigingen die producten en diensten leveren op het gebied van de optiek, de bandagistserie, de orthopedie, de prothese, de audiometrie, tandheelkundige leveringen, medisch materiaal en dito bijhorigheden en van alle gelijkgestelde producten;

3° van elke andere vestiging in verband met haar doel;

4° van groothandelsmagazijnen en van afdelingen voor de vervaardiging en de ontleding met betrekking tot de hierboven opgesomde activiteiten.

De vennootschap kan haar activiteiten rechtstreeks of' door tussenkomst van dochtervennootschappen uitoefenen. Hiertoe kan zij onder meer elke activiteit naar Belgisch of naar buitenlands recht tot stand brengen of er aan deelnemen, haar bedrijfsactiviteit verpachten of bepaalde bedrijfsactiviteiten in pacht nemen, een inbreng verrichten of een inbreng van een tak van werkzaamheid of een algemeenheid ontvangen, een fusie aangaan, zich splitsen en meer in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren welke bijdragen tot haar ontwikkeling en elke exploitatie ondernemen welke nuttig is voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en voor de ontwikkeling van haar activiteit.

De vennootschap kan, meer algemeen, alle verrichtingen van welke aard ook (commerciële, industriëIe,-financiële, roerende of onroerende) uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~..~ .

Q~.

ter griffie un d@ Ngderlandstalige

ele3I^;I} :eMt4 â 1811,1§rél

l

Mit111110

IIA

I111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel de bijstand op administratief, boekhoudkundig en financieel vlak, evenals het beheer en het nemen van participaties in vennootschappen die gelijkaardige activiteiten of activiteiten aanvullend aan de hare uitoefenen, en ook in aile Belgische of buitenlandse vennootschappen waar ven de activiteit toestaat haar activiteiten, evenals deze van haar dochtervennootschappen, moedervennootschap of verbonden ondernemingen, te ontwikkelen. De vennootschap verzekert, op hun vraag,

" `iet beheer van de geldelijke middelen van de voornoemde vennootschappen en in dit kader, evenzeer als in het kader van het beheer van haar geldelijke middelen, het uitvoeren van alle verrichtingen van belegging, aankoop, verkoop, ruil, en beheer van alle aandelen, deelbewijzen, obligaties of bons en verhandelbare effecten uitgegeven door Belgische of buitenlandse vennootschappen, van publiek of privaat recht, evenals iedere Belgische of buitenlandse beleggingsinstelling.»

2. De Over Te Nemen Vennootschappen

2.1. De naamloze vennootschap FIN D.D.M., met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0839.392.468.

2.2. De naamloze vennootschap DAMO, niet maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 0459.296.384.

Het maatschappelijke doel van deze vennootschap is omschreven als volgt:

« De vennootschap heeft tot doel het voeren van alle activiteiten die normaal behoren tot deze van de uitbating van een officina-apoteek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve onder meer : de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo-of homeopathisch ; de aflevering van

farmaceutische, parafarmaceutische en homeopatische producten, verbandstoffen,

gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen van persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin ; voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. ».

Il. De datum vanaf welke de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Ovememende Vennootschap (artikel 719 paragraaf 2 W. Venn.)

De verrichtingen van de Over Te Nemen Vennootschappen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht door en voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 31 mei 2014.

Ill. De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders/vennoten van de Over Te Nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719 paragraaf 3 W.Venn.)

Geen enkele aandeel met bijzondere rechten word toegekend, noch andere effecten dan aandelen worden uitgegeven door de Over Te Nemen Vennootschappen en dus zijn er geen bijzondere maatregelen voorzien.

IV. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (Artikel 719 paragraaf 4 W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel werd toegekend, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders of aan de zaakvoerder van de Over Te Nemen Vennootschappen.

V. Onroerende goederen

De bestuurders van de naamloze vennootschap PHI FINANCE verklaren dat deze vennootschap eigenaar is van de volgende onroerende goed:

Gemeente Schilde  Derde afdeling ('s Gravenwezel)

Een handelhuis gelegen Wijnegemsteenweg 39A, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 16L voor een oppervlakte van vier aren zesenzestig centiaren (4a 66ca).

*De bestuursorganen van de Over Te Nemen vennootschappen en van de Overnemende vennootschap verlenen bij deze uitdrukkelijke volmacht aan de geassocieerde Notarissen Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, te Brussel, om huidig fusievoorstel en neer te leggen voor rekening van de Overnemende Vennootschap en Over Te Nemen Vennootschappen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Indien het fusievoorstel niet word goedgekeurd, worden alle kosten betreffende de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijke deel. Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten van de verrichting gedragen door de Overnemende Vennootschap.

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

V,00r-ioehouden

aan het

Belgisch Staatsblad,

24/07/2013 : LE098547
24/08/2012 : LE098547
04/01/2012 : LE098547
23/02/2015
ÿþ Mod word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte- <'cu; .,;



iu *1502 987*









Ondememingsnr : 0459.296.384

Benaming

(voluit) : DAMO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lenniksebaan nummer 900 te Anderlecht (1070 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING - FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID « MULTIPHARMA » - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - MACHTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « DAMO », met maatschappelijke zetel te Anderlecht (1070 Brussel), Lenniksebaan 900, ingeschreven in het rechtsperscnenregister onder het nummer 0459.296.384, opgemaakt voor Meester' Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel) Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zeventien' december tweeduizend veertien, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor van Brussel 3 op vierentwintig december nadien, boek 5/12 blad 7 vak 13, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Ontvanger W.: ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

eerste besluit: Onderzoek en goedkeuring van de jaarrekening

A) De voorzitter geeft het woord aan de secretaris voor de lezing van het jaarverslag van de raad van.

bestuur waarvan de tekst is opgenomen In het register en van het verslag van de commissaris dat in de bijlage:

wordt opgenomen.

De enige aandeelhouder formuleert geen opmerkingen betreffende deze documenten.

13) De voorzitter geeft het woord aan de secretaris voor de lezing van de balans en resultatenrekening met

tijdsspanne begonnen 1 januari 2014 en eindigend op 30 september 2014.

De enige aandeelhouder keurt de balans en de jaarrekening goed.

C) De enige aandeelhouder beslist de winst van het boekjaar van 84.471,35 ¬ aan de overgedragen winst over te dragen.

D) De enige aandeelhouder verleent per speciale stemming kwijting aan de commissaris en de bestuurders

betreffende hun mandaat voor het lopende boekjaar.

Mevrouw Fabienne BRYSKERE, wonende te 1180 Ukkel, Postillonstraat 27 ;

De heer Léon BERTINCHAMPS wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Parelhoenlaan 7; en

De heer Jacques DEBRY, wonende te 1780 Wemmel, Dorekensveld 2.

Tweede besluit: Fusie door overneming door de codperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid « MULTIPHARMA »

Overeenkomstig het fusievoorstel, beslist de vergadering tot fusie van de huidige vennootschap door, overneming, in de zin van artikel 676,1° van het Wetboek van Vennootschappen door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « MULTIPHARMA », met maatschappelijke zetel te 1070= Anderlecht, Lenniksebaan 900, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer` 0401.985.519, reeds houder van aile aandelen van de overgenomen vennootschap, en waaraan de huidige vennootschap ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de toestand afgesloten op 30' september 2014 overdraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

-loór-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap sinds 1 oktober 2014 vanaf nul uur zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap,

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van de overdracht zijn opgenomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.











Derde besluit Ontbinding van de vennootschap De vergadering beslist in gevolge de fusie:



a)tot de ontbinding zonder vereffening van de huidige overgenomen vennootschap;

b)dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap ' van de boekhoudkundige balansen met betrekking tot het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de , bestuurders en commissaris van de overgenomen vennootschap voor uitoefening van hun mandaat voor de periode tussen de datum voorzien in artikel 719 §2 2° van het Wetboek van vennootschappen (1 oktober 2014) en de datum van de fusie;

c)dat de boeken en documenten van de overgenomen vennootschap bewaard zullen worden op de hoofdzetel van de ovememende vennootschap, gedurende de termijn die de wet bepaalt.

Vierde besluit: Machten

De algemene vergadering verleent alle machten aan Mevrouw Fabienne BRYSKERE, wonende te 1180 Ukkel, Postillonstraat 27, en/of de heer Léon BERTINCHAMPS wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Parelhoenlaan 7, om op de algemene vergadering van de overnemende vennootschap de daadwerkelijke verwezenlijking van voormelde fusie vast te stellen, het overgedragen patrimonium te beschrijven en de voorwaarden van de overdracht vast te stellen.

De algemene vergadering verleent alle machten aan een bestuurder, met mogelijkheid tot substitutie, om de administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de fusie en over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van de huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij alle andere administraties.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge





Voor eensluidend analytisch uittreksel



Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2011 : LE098547
31/08/2010 : LE098547
28/07/2009 : LE098547
12/06/2008 : LE098547
30/11/2006 : LE098547
02/06/2005 : LE098547
04/06/2004 : LE098547
24/07/2003 : LE098547
11/10/2002 : LE098547
04/12/1996 : LEA12073

Coordonnées
DAMO

Adresse
LENNIKSEBAAN 900 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale