DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.512.632

Publication

04/12/2014
ÿþMed Word 77.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter " r`jïfie van de akte

gg g neergelegd/on#van P

i~

2 5 NOV, 2014

tor griffie van de Nederlandstalige

})101. q4 iStmssel

T

*14217 0

."

Ondernemingsnr : 0537.512.632

Benaming

(voluit) DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel (Elsene), Waterloosesteenweg 412/F

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Boekjaar/Wijziging Jaarvergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 25 september 2014, door Meester Katrien DEVIJVER, notaris met standplaats te Kampenhout, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA", met zetel te 1050 Brussel (Elsene), Waterloosesteenweg 4121F, BTW BE 0537.512.632 RPR Brussel, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

A.Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het boekjaar steeds te laten lopen van 1 oktober tot 30 september van het daaropvolgende jaar. Het huidige lopende eerste boekjaar dat eindigt op 31 december 2014 wordt bijgevolg ingekort tot 30 september 2014.

leder volgend boekjaar daarna loopt van 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar.

B.Ingevolge deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen besloten om de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste werkdag van de eerste week van de maand januari om 11 uur.

TWEEDE BESLISSING

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, wordt met eenparigheid van stemmen besloten:

-Artikel 17, 2de zin als volgt te wijzigen:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de eerste week van de maand januari om 11 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats In België aangeduid in de oproepingsberichten."

-Artikel 21, 2de zin als volgt te wijzigen:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober, om te eindigen op 30 september van het daaropvolgende jaar."

DERDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering en het bestuursorgaan geven bij deze bijzondere volmacht aan aan de Heer HAMMERSCHMIDT Michael, wonende te 3070 Kortenberg, Windmolenstraat 66, of zijn lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Katrien Devijver (notaris)

Bijlagen bij liét Bëlgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 251912014;

-coördinatie

blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verst- : Naam en handtekening.

21/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304651*

Neergelegd

18-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537512632

Benaming (voluit): DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1050 Elsene, Waterloose Steenweg 412 bus F

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katrien DEVIJVER, te Kampenhout, op 12 augustus 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de volgende vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw BERGMANS Daniela, wonende te 9070 Kortenberg, Windmolenstraat 66

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en met de naam  DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA .

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1050 Brussel (Elsene), Waterloosesteenweg 412/F.

KAPITAAL  AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN GELD EN DEPONERING

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door Mevrouw BERGMANS Daniela, voornoemd, ten belope van alle honderd (100) aandelen, die zij op heden gedeeltelijk volstort, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

VOLSTORTING - BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzonder rekening nummer 363-1231625-56 bij ING BELGIË, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 augustus 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 12.500,00).

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden. DOEL

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals ondermeer het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, het optreden als scheidsrechter, bestuurder, voorlopige bewindvoerder, mandataris ad hoc, vereffenaar en curator van vennootschappen, met uitsluiting van elke handelsactiviteit.

De vennootschap mag verder alles doen wat rechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Daarnaast mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen doen, in zoverre deze verrichtingen geen inbreuk betekenen op de fundamentele beroepsregels van de advocatuur. De vennootschap kan deelnemingen nemen, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in andere associaties of vennootschappen. De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, (laten) bouwen, vervreemden, huren en verhuren, evenals zakelijke rechten zoals leasing, erfpacht, opstal en vruchtgebruik, vestigen of verwerven op onroerende goederen. Daartoe kan de vennootschap alle verbintenissen aangaan die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel. De vennootschap kan zich garant en borg stellen en kan zakelijke zekerheiden verstrekken, zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, voor zover deze borgstelling voor derden gebeurd in het belang van de vennootschap en voor zover deze borgstelling strookt met het doel van de vennootschap: de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap heeft tevens tot doel het doelmatig beheren en laten renderen van haar roerende en onroerende beleggingen en investeringen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Orde van Advocaten bij de balie waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die tevens vennoot zijn, en die benoemd worden door de algemene vergadering voor de duur die deze bepaalt.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder is eveneens bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van juni om 20 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari, om te eindigen op 31 december van ieder jaar. WINST - RESERVE

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars moeten noodzakelijkerwijze advocaat zijn. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Tenzij de akte van benoeming anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Onmiddellijk heeft de vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten: Mevrouw BERGMANS Daniela, voornoemd, die aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd.

BIJZONDERE VOLMACHT

Het bestuursorgaan geeft volmacht aan de Heer HAMMERSCHMIDT Michael, wonende te 3070 Kortenberg, Windmolenstraat 66, of zijn lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen, bij de BTW-administratie, bij de administratie van de ondernemings- en inkomstenfiscaliteit en bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Katrien Devijver (notaris)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte van 12/8/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 08.01.2016, NGL 11.01.2016 16011-0122-011

Coordonnées
DANIELA BERGMANS ADVOCAAT BVBA

Adresse
WATERLOOSESTEENWEG 412, BUS F 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale