DBM BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DBM BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.932.014

Publication

30/07/2012
ÿþ4'

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

VAN K

re"

1111111111*1 211I3 111H!61H

Vot beha'

aan

Belg Staan

Ondernemïngsnr : 0461.932.014

Benaming

(voluit) : DBM BELGIUM

" (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan, 149

(volledig adres)

Onderwerp akte : BESLISSING TOT EEN MET DE FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "LEE HECHT HARRISON BELGIUM" Onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DBM BELGIUM", met zetel van de vennootschap te B- 1050 Brussel, Louizalaan, 149 (vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 14 november 1997, bij uittreksel bekengemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 1997 onder nummer 971202-171) opgemaakt door Meester Carole Guillemyn geassocieerd notaris, te Brussel, op 29 juni 2012, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

BESLISSINGEN:

De algemene vergadering neemt achtereenvolgens de volgende beslissingen

A.-Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "LEE HECHT HARRISON BELGIUM" (RPR Brussel/0427,150.980) onder het stelsel van de artikelen 676 en 719 e.v. van het Welboek van Vennootschappen (gelijkgestelde verrichtingen).

1. Lezing en onderzoek van het fusievoorstel,

De algemene vergadering gaat over tot de lezing en het onderzoek van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel zoals hiervoor gezegd en waarvan elke aandeelhouder kosteloos een afschrift kon bekomen.

Gezien de enige aandeelhouder, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart dat hij er een perfecte kennis van heeft en terzake geen enkele opmerking wenst te formuleren, wordt dit fusievoorstel beschouwd als bekrachtigd zonder voorbehoud.

2.Goedkeuring van de fusie

De algemene vergadering beslist de fusie goed te keuren tussen onderhavige vennootschap en de vennootschap "LEE HECHT HARRISON BELGIUM", waarbij deze laatste vennootschap, binnen het kader van de met een fusie gelijkgestelde verrichtingen, de onderhavige vennootschap volledig zal overnemen.

2.1.Dezze goedkeuring slaat zonder voorbehoud op het voormelde fusie-voorstel, waarbij het volgende wordt herhaald of gepreciseerd

a) Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Op boekhoudkundig vlak worden alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap,

b) Het volledige kapitaal van de overgenomen vennootschap is momenteel in het bezit van de overnemende vennootschap zodat er overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen worden gecreëerd ter gelegenheid van de fusie en de aandelen van de overgenomen vennootschap worden vernietigd.

c) Er zijn In de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

d) Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzonder

voordelen toegekend.

2.2.Bovendien wordt gepreciseerd dat:

a) De overnemende vennootschap, zodra de fusie definitief tot stand is gekomen, het eigendom en de

risico's heeft van alle lichamelijke en onlichamelijke goederen, zowel activa als passiva die het vermogen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voort b ouden *aan het Belgisch Staatsblad

de overgenomen vennootschap vormen, en op hetzelfde ogenblik al haar rechten, verplichtingen, opdrachten en contracten overneemt, met inbegrip van de contracten 'intuitu personae' en de contracten en verbintenissen die ze heeft afgesloten met het tewerkgesteld personeel, met naleving van de toepasselijke collectieve arbeidsovereenkomsten; haar garanties, rechtsvorderingen, geschillen en beroepen, al dan niet in rechte; haar schuldvorderingen, lasten en schulden; haar archief met de opdracht het te bewaren; dit alles zonder dat dit kan leiden tot schuldvernieuwing en zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap of haar organen om welke reden ook.

b) De eigendomsoverdracht gaat niettemin gepaard met een clausule van boekhoudkundige terugwerkende kracht tot de in het onderhavige proces-verbaal vastgestelde datum. Vanaf gezegde datum zal elke verrichting, last of schuld die de resultatenrekening van de overgenomen vennootschap positief of negatief kan beïnvloeden, geacht warden rechtstreeks voor rekening of ten laste van de overnemende vennootschap gesteld te zijn.

c) Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen de schuldeisers van elk van de aan de fusie deelnemende vennootschappen en waarvan de nog niet-vervallen schuld is ontstaan voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de proces-verbalen houdende di fusie van de Overgenomen en overnemende vennootschap, ten laatste binnen de twee maanden te rekenen vanaf deze publicatie, niettegenstaande elke andersluidende overeenkomst, een zekerheid eisen.

' d) De fusie doet geen afbreuk aan de bestaande actieve of passieve zekerheden, ongeacht hun aard, en brengt geen enkele verplichting mee van betekening, endossement, overschrijving of inschrijving, of het nu gaat om de pandrechten op het handelsfonds of hypotheken, onverminderd de voorwaarden van voorafgaandelijk akkoord die met alle schuldeisers zouden zijn afgesloten.

3. Beknopt overzicht van de overgedragen activa en passiva.

3.1.Bij (wettelijk voorziene) gebrek aan verslag van de commissaris, verzoekt de algemene vergadering de instrumenterende notaris te willen akteren dat het overgedragen actief en passief vermogen van onderhavige overgenomen vennootschap dat wordt overgedragen als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, met het oog op haar fusie met de vennootschap die haar zal overnemen bepaald wordt op basis van de boekhoudkundige staat van de vennootschap "DBM BELGIUM", afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf. Een exemplaar van gezegde boekhoudkundige staat blijft in bijlage aan het onderhavige procesverbaal gehecht als wezenlijk referentiestuk, na "ne varietur" te zijn ondertekend door de leden van het bureau en de instrumenterende notaris.

3.2. Sinds de datum van de boekhoudkundige retroactiviteit van de fusie heeft de boekhoudkundige situatie van de overgenomen vennootschap geen ingrijpende wijzigingen ondergaan.

3.3.Het handelsfonds van de overgenomen vennootschap is vrij van elk pandrecht, inschrijving of overschrijving en zelfs van elk hypothecair mandaat. Bovendien, vormt geen enkel element van het overgedragen handelsfonds het voorwerp van een pandrecht of een inpandgeving.

4.Gedetailleerde behandeling van de elementen die bijzondere maatregelen inzake publiciteit of speciale clausules vereisen.

In het patrimonium van de overgenomen vennootschap overgedragen aan de overnemende vennootschap, bevinden zich geen elementen die bijzondere maatregelen inzake publiciteit of inzake speciale clausules vereisen (artikel 683, 2de lid van het wetboek van vennootschappen).

5.Te voorziene maatregelen met het oog op de te verlenen kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap.

Met het oog op de definitieve kwijting aan de leden van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap beslist de algemene vergadering zuiver en eenvoudig te verwijzen naar de procedure bedoeld in artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat artikel 687 van hetzelfde Wetboek niet van toepassing is.

B. - Bevoegdheden van de lasthebbers.

De algemene vergadering kent alle noodzakelijke machten toe

-Aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "LEE HECHT HARRISON BELGIUM", met het oog op de uitvoering van de hiervoor vermelde beslissingen;

-aan Mevrouw Muriel Stalmans, voornoemd bijzondere gevolmachtigde, met bevoegdheid om alleen te

handelen en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om, alleen handelend, alle verrichtingen te doen ten einde de inschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen in het Kruispuntbank Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingsplichtige, inclusief en zover als nodig met betrekking tot het verleden, te wijzigen, te verbeteren of door te halen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : Uitgifte (1 volmacht, 1 jaarrekening)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2012 : BL646124
10/05/2012
ÿþOndememingsnr,: 0473295761

Benaming

(voluit) : DBM BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 149 Avenue Louise, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de fusie door overneming tussen DBM BELGIUM NV als over te nemen vennootschap en LEE HECHT HARRISON BELGIUM NV ais overnemende vennootschap.

FUSIEVOORSTEL VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"DBM BELGIUM", Naamloze vennootschap, 149 Avenue Louise, 1050 Brussel, BTW 0461.932.014, RPRBrussel;

Bl,172EFFENDB DE FUSIE VAN VOORNOEMDE VENNOOTSCHAP MET DE VOLGENDE VENNOOTSCHAP:

"LEE HECHT HARRISON BELGIUM", naamloze vennootschap, Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, BTW 0427.150.980, RPRBrussel.

De raad van bestuur van de N.V. DBM BELGIUM is overgegaan tot het opstellen van het voorstel van fusie betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ingevolge artikel 676 W. Venn., waarbij het voorstel van fusie wordt opgesteld ex artikel 719 W. Venn.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

I. De naamloze vennootschap LEE HECHT HARRISON BELGIUM, met zetel aan de Noordkustlaan 1613, 1702 Groot-Bljgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.150.980, gerechtelijk arrondissement Brussel.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming BENELUX CAREER CONSULTING bij akte verleden voor notaris Edwin Van Laethem te Brussel op 9 januari 1985, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 1985 onder nummer 19850201-333. Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd (nieuwe statuten) met naamswijziging tot LEE HECHT HARRISON BELGIUM, bij uittreksel' gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 december2009 onder nummer 20091215-0176222.

De N.V. LEE HECHT HARRISON BELGIUM zal de N.V. DBM BELGIUM bij wijze van fusie overnemen en wordt hiemagenoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

Ii. De naamloze vennootschap DBM BELGIUM, met zetel aan de 149 Avenue Louise, 1050 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0461.932.014, gerechtelijk arrondissement Brussel.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de benaming DBM BELGIUM bij akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek-Brussel op 14 november 1997, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 1997 onder nummer 971202-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Med Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIA II IIIIIIIIII II~VII

*iaoa~iss*

~Fje 1.1 s s

,0 r

eiRR Z®2

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

171. Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd, met wijziging van de maatschappelijke zetel, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 december 2000 onder nummer 20001207-325.

De N.V. DBM BELGIUM zal door de N.V. LEE HECHT HARRISON BELGIUM bij wijze van fusie overgenomen worden en wordt hiernagenoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap wordt alhier vertegenwoordigd door haar bestuurders, te weten:

1.De heer Peter E. ALGIDE, houdende de Amerikaanse nationaliteit, woonachtig te 1432 Orange Tpk Monroe, 10950 New York, Verenigde Staten van Amerika

2.Mevrouw Pamela M. JONES, houdende de Amerikaanse nationaliteit, woonachtig te 1726 Dormont Lane, Orlando, 328041=loride, Verenigde Staten van Amerika

3.Mevrouw Karine L.D. STORM-DEVOLZ, houdende de Amerikaanse nationaliteit, woonachtig te 22 Brookfield Road, Fort Salonga, 11768 New York, Verenigde Staten van Amerika

4.De heer Lucas V.W. VAESSEN, houdende de Nederlandse nationaliteit, woonachtig te Gewanhof 4, Heerlen, Nederland

UITEENZETTING

De raad van bestuur verklaart dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap LEE HECHT HARRISON BELGIUM en de raad van bestuur van naamloze vennootschap DBM BELGIUM beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergaderingen zullen voorleggen, waarbij in toepassing van de bepalingen van artikel 671 en volgende van het Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld:

A. EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorgestelde fusie is een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting ex artikel 676 W. Venn., gelet op het feit dat alle aandelen van de over te nemen vennootschap N.V. DBM BELGIUM in handen zijn van de overnemende vennootschap, de N.V. LEE HECHT HARRISON BELGIUM.

Bijgevolg is huidig fusievoorstel onderworpen aan de bepalingen van artikel 719 W. Venn.

B. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

1. De naamloze vennootschap DBM BELGIUM, niet zetel aan de 149 Avenue Louise, 1050 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0461.932.014, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

'La société a pour objet, pour son compte et pour le compte de tiers, tant en Belgique qu'à l'étranger. toutes les activités de consultance et de services destinés aux entreprises et aux particuliers, Les principaux secteurs d'activité visent les domaines suivants: conseiller en matière de gestion, relations humaines et d'organisation, exclusivement dans le secteur de l'autplacement à l'exclusion du recrutement de personnel de la sélection de personnel et des domaines spécifiquement réservés aux chasseurs de têtes. Elle pourra organiser des réunions consacrés à ces divers domaines des travaux de traduction. Elle peut tiare toutes opérations commerciales, industrielles et financières immobilitières, se rapportant directement ou indirectement à son objet social ou susceptibles de favotlser son développement.

La société pourra prendre la direction et le controle en sa qualité d'aministrateur, liquidateur ou autrement, de sociétés affiliées ou filiales et leur prodiguer des avis. La société peut par voie d'apport en espèces ou en nature, de fusion, de souscription, de participation, d'intervention financière ou autrement prendre des participation dans d'autres sociétés ou entreprises existantes ou à créer que ce soit en Belgique ou a l'étranger dont l'objet social serait semblable ou analogue au sien ou de nature à favoriser son objet social. Elle peut également consentir tous prêts ou garantir tous prêts consentis par des tiers à des sociétés affiliées. Assemblée ordinaire  condition d'admission -- exercice du droit de vote: L'assemblée se tiendra eu siège social le premier mercredi du mois de mai à 11 heures; si ce jour est férié l'assemblée est reportée au plus prochain jour ouvrable. Lorsque les actions sont de valeur egale chacune donne droit à une voix."

Vrije vertaling:

"De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: alle consultancy activiteiten en diensten aan bedrijven en particulieren. De belangrijkste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

werkterreinen zijn de volgende: advies met betrekking tot management, human relations en organisatie, uitsluitend op het gebied van outplacement, met uitsluiting van werving van personeel, selectie en gebieden die specifiek voorbehouden zijn aan headhunters. Ze kan vergaderingen houden gewijd aan deze gebieden van vertaalwerk. Ze kan alle commerciële, industriële en onroerende financiële activiteiten uitoefenen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met haar doe! of die haar ontwikkeling bevorderen.

De vennootschap ken, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, de richting bepalen van en de controle uitoefenen over filialen of dochterondernemingen en hen adviseren. De vennootschap kan een belang nemen door middel van inbreng in speciën of in natura, of via fusie, intekening, participatie, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of daarbuiten, waarvan de doelstelling gelijklopend Is of verband houdt met haar eigen doelstelling, of indien de aard van dergelijke tussenkomsten de bevordering van haar eigen doelstelling ten goede komt, Zij zal ook kunnen instemmen met alle leningen, of kunnen overgaan tot het waarborgen van alle leningen toegestaan door derden, aan de aangesloten vennootschappen."

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap LEE HECHT HARRISON BELGIUM, met zetel aan de Noordkustlaan 16B, 1702 Groot-Bijgaarden, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.150,980, gerechtelijk arrondissement Brussel heeft volgens haar statuten het volgende doel, Hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

'De vennootschap heeft tot doel:

- De levering van studies, raadgevingen en realisaties van welke aard dan ook aan de commerciële, industriële, landbouw- of mijnbouwondememingen, ongeacht hun rechtsvorm.

- De levering van dezelfde diensten aart uitoefenaars van vrije beroepen, aan organen of instellingen van publiek recht, gemengde ondernemingen, verenigingen zonder winstoogmerk, en in het algemeen, aan elke natuurlijke of rechtspersoon en elke entiteit, zelfs indien deze laatste de status van rechtspersoon niet geniet.

De verrichtingen in de hoedanigheid van mandataris, cammissionaris of tussenpersoon, die zullen worden vergoed in verhouding tot de aldus gedefinieerde activiteit.

Zij kan aile commerciële, industriële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichteri, al dan niet in rechtstreeks' of onrechtstreeks verband met de doelstellingen van de vennootschap, of die de ontwikkeling ervan bevordert. De vennootschap zal kunnen voorzien in het beheer, de supervisie, de raadgeving en de controle van alle verbonden ondernemingen en dochterondernemingen; zij kan een belang nemen door middel van inbreng in speciën of in natura, of via fusie, intekening, participatie, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen af ondernemingen in België of daarbuiten, waarvan de doelstelling gelijklopend is of verband houdt met haar eigen doelstelling, of indien de aard van dergelijke tussenkomsten de bevordering van haar eigen doelstelling ten goede komt. Zij zal ook kunnen instemmen met alle leningen, of kunnen overgaan tot het waarborgen van alle leningen toegestaan door derden, aan de aangesloten vennootschappen.

De doelstellingen van de vennootschap kunnen worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging vert de

statuten."

C. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de over te nemen vennootschap, gaat over naar de ovememende vennootschap en dit op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

D. RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn ln de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

j De nieuwe aandelen die worden uitgegeven door de ovememende vennootschap zullen dezelfde rechten en

voordelen genieten als de bestaande aandelen van de ovememende vennootschap.

E. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE k9ESTUURDERS VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I". WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de ovememende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

-het artikel met betrekking tot het kapitaal en aandelen zal aangepast warden om het in overeenstemming te brengen met de door de fusie gerealiseerde kapitaalverhoging en uitgifte van nieuwe aandelen;

-eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden teneinde het bedrag van het kapitaal af te ronden in euro;

-het artikel met betrekking tot de historiek van het kapitaal zal worden aangevuld;

-het artikel met betrekking tot de naam.

G. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMSANERINGSDECREET

De bepalingen van het bodemsaneringdecreet zijn niet van toepassing op de voorgenomen fusie, gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap geen gronden bezit in de zin van voornoemd decreet.

SLOTVERKLARINGEN "

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle ín origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap(pen) terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 juni 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de ovememende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Peter E. ALGIDE

Bestuurder

` Voor-{rbohottgen aan het Betgisth Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2011 : BL646124
14/06/2011 : BL646124
29/12/2010 : BL646124
12/08/2010 : BL646124
24/03/2010 : BL646124
03/09/2009 : BL646124
01/10/2008 : BL646124
24/12/2007 : BL646124
10/12/2007 : BL646124
04/12/2007 : BL646124
25/07/2007 : BL646124
16/11/2006 : BL646124
01/09/2006 : BL646124
28/07/2005 : BL646124
04/08/2004 : BL646124
03/06/2003 : BL646124
02/06/2001 : BL646124
10/11/2000 : NI085478
08/04/1999 : NI085478
25/12/1997 : NI85478

Coordonnées
DBM BELGIUM

Adresse
LOUIZALAAN 149 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale