DDE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.281.216

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 01.08.2014 14389-0178-009
04/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 11.06.2013, DPT 26.06.2013 13244-0549-009
26/09/2011
ÿþin~Î~ --fi.t-- --~ Mod 2.1

['., tr, ;C '_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIW~WIpI11B11MRd

USER 20111

BRUaSEL

Ondernemingsnr : o c3', t '4 , 2,46

Benaming

(voluit) : DDE CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik 1-Lei 113 te 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Meester Corinne DUPONT, Notaris ter standplaats te Brussel, op negen september tweeduizend en elf, te registreren dat de Heer PIGA Pier Giorgio, geboren te Pirri (Italië), op negentien mei negentienhonderd zesenveertig, wonende te 1000 Brussel, Grote Markt 2 en de Heer DEWULF David, geboren te Brussel op veertien december negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 1800 Vilvoorde, Hendrik I-Lei 113, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "DDE CONSULTING" hebben opgericht met volgende statuten:

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Hendrik I-Lei 113. De maatschappelijke zetel mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België bij gewone beslissing van het bestuursorgaan, in geval van overbrenging van de zetel naar een ander taalgebied, mits de wettelijke bepalingen ter zake na te leven.

De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële of burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die direct of indirect verband houden niet:

- consultancy, opleiding, ontwikkeling, analyse en onderhoud van informatica en telecommunicatie, in de breedste zin op te vatten.

- de groot- en kleinhandel van informaticamateriaal, elektronica en gelijkaardige producten.

- alle transacties met betrekking tot het aan- en verkopen, de ruil, de uitbating, de oprichting van roerende en onroerende goederen, het beheer, administratieve handelingen, huur en verhuur van roerende en onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in mede-eigendom, voor alle activiteiten die hier direct of indirect toe bijdragen, alsook analoge en gelijkaardige activiteiten.

- het opnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel, evenals het dagelijks bestuur in deze vennootschappen.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle voorgaande verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening doen, maar ook voor rekening van derden inzonde rheid in hoedanigheid van commissionair, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger.

De opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het zal vermeerderd worden of verminderd mogen worden bij beslissing van de algemene vergadering hande-°lend onder de voorwaarden voorzien voor de wij 'ziging der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: inschrijving  Afbetaling

Op de honderd aandelen wordt ingeschreven in geld, tegen de prijs van HONDERD ZESENTACHTIG

EURO (186,00 ¬ ) per aandeel, als volgt:

- door de Heer Pier Giorgio PIGA veertig aandelen 40

- door de Heer David DEWULF zestig aandelen 60

De comparanten verklaren dat elk aandeel waarop zo werd ingeschreven afbetaald werd ten beloop van een derde door een storting in geld verricht op rekening nummer 363-0928800-65 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af over een som van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 ¬ ) beschikt. Een bewijs van deze deponering is daarnet aan de voornoemde notaris gegeven.

Artikel 9: Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en de duur van hun man-.daat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemd deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 11: Machten der zaakvoering

Is er slechts één zaakvoerder, dan komen alle machten van de zaakvoering aan hem toe. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders, dat geldig beraadslaagt indien de meerderheid van zijn leden aanwezig is of vertegenwoordigd en dat beslissingen neemt met een eenvoudige meerderheid van stemmen. Het bestuursorgaan kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Artikel 12: Vertegenwoordiging akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten en in rechte vertegenwoordigd door een zaakvoerder alleen handelend. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 16: Vergadering

Ieder jaar de tweede dinsdag van juni om 19.00 uur wordt er een algemene vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 23: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op eerst januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 27: Verdeling van het vereffeningssaldo

Na delging van alle schulden, lasten, kosten, van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalin-'gen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

Algemene vergadering

En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en beslissen met eenparigheid van stemmen:

1. Jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op elf juni tweeduizend dertien.

2. Boekjaar:

Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op eenendertig december twee duizend en

twaalf.

3. Zaakvoerder -- Vergoeding

De vergadering benoemt als statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur: 1/ De Heer Pier PIGA, en

2/ De Heer David DEWULF, beiden voornoemd. Hun mandaten worden niet bezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 12 der

statuten.

4. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd; de comparanten voorzien niet dat de vennootschap zal voldoen aan

de voorwaarden die er haar toe verplichten.

5. Volmacht

De vergadering verleent volmacht voor een onbepaalde duur aan de vennootschap CATI bvba, met zetel te 1845 Merchtem, Sint Huybrechtstraat 4 met macht tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten van neerlegging en/of publicaties en/of inschrijving in het register en/of op de griffie en/of op de Kamer voor Ambachten en Neringen en/of op de BTW en/of voor alle administratieve autoriteiten uitvoeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

......

VOOR EENSLUIDEND......... ----

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, gezegelde uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hendrik I lei, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De vergadering, gehouden op 1 januari 2015, beslist met eenparigheid van stemmen, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang vanaf 02 januari 2015 naar Baraplein 17, 1070 Anderlecht.

De vergadering geeft hierbij de bevoegdheid aan Sary Van Moer, wonende te Provincielaan 34, 2870 Liezele om de publicatie van deze beslissing te publiceren in het Belgisch Staatsblad,

Sary Van Moer

Lasthebber

Mod Word 11,1

i,2 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0839.281.216 Benaming

(voluit) ; DDE Consulting (verkort) :

neergelegd/ontvangen op

0 6 2015

ter griffie van C derlandstalige

rechtbank-vars koopllandej Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 31.08.2015 15573-0238-009

Coordonnées
DDE CONSULTING

Adresse
BARAPLEIN 17 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale