DE ABDIJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ABDIJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.439.217

Publication

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 27.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 27.06.2012 12242-0382-031
25/01/2012
ÿþ E Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui

aan h Belgls Staatst

Griffie

11111 1111111111111111111111V liii 11 111

"12022973*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825.439.217

Benaming

(voluit) : DE ABDIJ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1200 Brussel, Woluwedal, 58

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP COFINIMMO OPENBARE VASTGOEDBEVAK NAAR BELGISCH RECHT ONDER HET STELSEL VAN DE ARTIKELEN 671 EN 693 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - BESLUITEN ONDER OPSCHORTENDE VOORWAARDE - UITVOERINGSMACHTEN

Uittreksel van een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE ABDIJ" (0825.439.217 RPR Brussel), niet maatschappelijke zetel gevestigd Woluwedal 58 te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel) (vennootschap . opgericht verleden voor notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op 22 april 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 mei daarna onder het nummer 10067242) opgemaakt door Meester Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris, te Brussel, op 9 december 2011, waaruit blijkt dat volgende beslissingen genomen werden

Titel A.

Fusie door overneming door de naamloze vennootschap Cofinimmo, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht onder het stelsel van de artikelen 671 en 693 van het wetboek van vennootschappen.

1. Onderzoek van de documenten, verslagen en voorafgaande formaliteiten.

1.1.Fusievoorstel.

(weggelaat)

1.2. Verslagen.

(weggelaat)

1.3.Bevestiging.

(weggelaat)

1.4.Vaststelling.

(weggelaat)

WETTIGHEIDSCONTROLE

(weggelaat)

2. Beslissingen

Het Bureau verzoekt de ondergetekende notaris de volgende beslis-singen te acteren die door de', vergadering achtereenvolgens aangenomen worden, als volgt:

2.1.Goedkeuring van het Fusievoorstel. Zonder afbreuk te doen aan de eventuele toevoeging, tijdens de zitting of tijdens de vergadering vang

COFINIMMO, van alle clausules die nut-tig of verhelderend zouden worden geacht door de bestuursorganen ofj

volmachtdragers van de betrokken vennootschappen, keurt de vergadering het Fusievoorstel goed. 2.2.Goedkeuring van de algemene voorwaarden van de fusie.

De vergadering keurt de algemene voorwaarden van de fusie goed, te weten:

a) de fusie zal tot gevolg de overdracht ten algemene titel van het volledige actief en passief vermogen van de voornoemde vennootschap-pen hebben, niets uitgezonderd of voorbehouden, op grond van de aanbevolen boekhoudkundige situaties opgemaakt op 30 september 2011 om middernacht, met dien verstande dat de juridische, boekhoudkundige en fiscale gevolgen van de fusies conventioneel worden vastgesteld op 27 december 2011 zullen worden goedgekeurd en op die laatste datum om nul uur vastgesteld  , zijnde het ogenblik vanaf hetwelk alle contracten, verbintenissen en handelingen van de over te nemen vennootschappen zullen worden geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap die in zijn rekeningen de winsten en verliezen van de over te nemen vennootschappen zal boeken op de referentiedatum evenals de gevolgen van de fusies op de eigen middelen: de vermogensbestanddelen zullen worden overgedragen in de staat waarin zij zich zullen bevinden op datum van de fusie, en inzonder-heil voor de onroerende goederen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

zonder waarborg inzake gebreken, met alle erfdienstbaarheden, lasten en contracten die deze kunnen bevoordelen of bezwaren.

b) Overeenkomstig artikel 703 § 2 van het Wetboek van Ven-nootschappen, zullen de fusies slechts aanleiding geven tot de uitgifte van aandelen van Cofinimmo in ruil voor de aandelen of maatschappelijke aandelen van de overgenomen vennootschappen die niet in handen zijn van de overnemende vennootschap.

c) De goedkeuring van de eerste, na de fusie op te stellen jaarrekening van Cofinimmo, zef als kwijting gelden ten aanzien van de bestuurders, zaakvoerders en commissarissen van de overgenomen vennootschappen voor de uitvoering van hun mandaten tussen de datum van de laatste goedgekeurde jaarrekening en de dag van de fusie gezien de maatschappelijke rekeningen van de overgenomen vennootschappen voor het vooraf-gaande boekjaar afgesloten op 31 december 2010 werden goedgekeurd véér de opmaak van de Fusievoorstellen.

d) Geen enkel bijzonder voordeel zal, naar aanleiding van de fu-sie, worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, deze laatsten hebben overigens geen effecten uitgegeven die bijzondere rechten zouden kunnen toekennen aan hun houders naar aanleiding van de fusie.

e) De raad van bestuur van Cofinimmo zal de boekhoudkundige bestemmingen voortvloeiend uit de fusies uitvoeren. Deze fusies zullen niet onderworpen worden aan het regime van de fiscale neutraliteit voorzien in artikel 211 van het WIB 92 als gevolg van de toepassing van de uitzondering voorzien in artikel 211 § 1 laatste alinea van het voormeld Wetboek, zijnde verduidelijkt dat elk van de negen fusies een verhoging van de eigen middelen van Cofinimmo zal veroorzaken, zoals aangeduid hierna en de daaruit volgende uitgifte van het hierna vermeld aantal aandelen.

t) Alle beslissingen met betrekking tot de fusie van een van de overgenomen vennootschap zijn onderworpen aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van overeenstemmende beslissingen door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, maar zullen zonder gevolg zijn op de acht andere voorgestelde fusies.

2.3.Vaststelling van de uitgiftevoorwaarden.

De vergadering beslist de uitgiftevoorwaarden van de nieuwe aandelen die zullen worden uitgegeven in ruil voor de aandelen van de overgenomen vennootschap, als volgt vast te stellen:

- categorie: Gewone Aandelen, op naam.

rechten en voordelen: identiek aan deze van de Gewone bestaande Aandelen, met deelneming in de resultaten van het boekjaar begonnen op één januari tweeduizend en elf (dividend betaalbaar in 2012).

- unitaire uitgifteprijs : negenentachtig euro één cent (¬ 89,01) overeenstemmend met het gemiddelde van de sluitingskoers van de dertig laatste kalenderdagen voor de datum van de neerlegging van de Fusievoorstellen.

- inschrijving en volstorting : volledig volgestort uit te geven om aan de naamloze vennootschap LEOPOLD SQUARE, te 1200 Brussel, Woluwedal, 58 ( 0465.387.588 / RPR Brussel), dochter-maatschappij van Cofinimmo en buiten die laatste, enige aandeelhouder van de over te nemen vennootschappen, toegekend te worden in ruil voor haar aandelen of maatschappelijke aandelen van voormelde vennootschappen.

2.4. Besluit tot fusie.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid DE ABDIJ (0825.439.217 / RPR Brussel) te fusioneren met COFINIMMO (0426.184.049 RPR Brussel), overnemende vennootschap, onder de hierboven vermelde voorwaarden en op basis van een ruilverhouding van 45,707 aandelen van Cofinimmo tegen één (1) maatschappelijke aandeel van de over te nemen vennootschap, door uitgifte van uitsluitend 8.959 Gewone Aandelen, rekening houdend met de deelneming van Cofinimmo in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, zijnde daarbij verduidelijkt dat deze fusie een verhoging van de eigen middelen van COFINIMMO, ten belope van zevenhonderd negenentachtig duizend tweehon-derd drieënzestig euro zeventig cent (¬ 789.263,70-), begrijpende onder an-dere een verhoging van de "kapitaal" ten belope van vierhonderd tachtig duizend honderd euro zevenentwintig cent (¬ 480.100,27-) tot gevolg zat hebben.

2.5. Machten

(weggelaat)

3.Beknopt overzicht van de over te dragen elementen  Bijzondere bekendmaking.

De over te nemen elementen van het vermogen van de onderhavige vennootschap worden als volgt samengevat:

Totaal van de balans op 30 september 2011: ¬ 1.984.947,77

Eigen vermogen: ¬ 41.879,93

Boekhoudkundig gecorrigeerd eigen vermogen op 30 september 2011: ¬ 789.263,70

Het voornaamste activa van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE ABDIJ bestaat

uit de volgende onroerende goederen :

GEMEENTE KOKSIJDE (Eerste afdeling)

a) Een woonhuis met aanhorigheden, gelegen Abdijstraat 57, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en recent kadastrale uittreksel gedateerd 4 oktober 2011, sectie F, nummer 699/B voor een oppervlakte van 39 aren 5 centiaren.

b) Een perceel landbouwgrond gelegen Oudstrijdersstraat, gekadas-treerd of het geweest zijnde volgens titel en recent kadastrale uittreksel gedateerd 4 oktober 2011, sectie F, nummer 693/K voor een oppervlakte van 31 aren 67 centiaren.

c) Een tuin met aanhorigheden gelegen Abdijsstraat, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en recent kadastrale uittreksel gedateerd 4 oktober 2011, sectie F, nummer 693/B/4 voor een oppervlakte van 1 are 38 centiaren.

d) Een tuin met aanhorigheden gelegen Abdijsstraat, gekadastreerd of het geweest zijnde volgens titel en recent kadastrale uittreksel gedateerd 4 oktober 2011, sectie F, nummer 693/C/4 voor een oppervlakte van 3 apen 13 centiaren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris

Samen neergelegd :

- Uitgifte : (verslag van de commissaris, verslag van de raad van zaakvoerders, fusievoorstel en een

onroerende goederen bijlage);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-betiouden ' aan het Belgiscfs Staatsblad

10/11/2011
ÿþ 1' Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mai 2.1

Rés

Mor

be *11170599*

~ ~

l~~

a

~~~fl" ti~ ,:~-_-

27 C3C~~;~

Greffe

N° d'entreprise : 0825.439.217

Dénomination

(en entier) : DE ABDIJ

Forme juridique : SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE

Siège : 1200 Bruxelles, boulevard de la Woluwe, 58

Objet de l'acte : PROJET DE FUSION

DEPOT D'UN PROJET DE FUSION (ABSORPTION PAR LA SOCIETE ANONYME COFINIMMOi (SOCIETE D'INVESTISSEMENT IMMOBILIERE A CAPITAL FIXE DE DROIT BELGE 0426.184.049 RPM BRUXELLES) BOULEVARD DE LA WOLUWE 58 A 1200 BRUXELLES) EN APPLICATION DES ARTICLES 671 ET 693 ET SUIVANTS DU CODE DES SOCIETES

Mentionner sur [a dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/11/2011
ÿþ Mal 2.0

rum In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II1 11ll11H1 MII IIII IIA ~ 111

behouden +11170600*

aan het

Belgisch

Staatsblac









27®Cio 2U1

L~ . ~~ ~~~,,b...

~ _ _..~

Griffie

Ondernemingsnr : 0825.439.217

Benaming

(voluit) : DE ABDIJ

Rechtsvorm : besloten vennotschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1200 Brussel, Woluwelaan 58

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van een fusievoorstel (overneming door Cofinimmo NV, vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch Recht, BTW BE 0426.184.049 RPR BRUSSEL, met zetel Woluwelaan 58 te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), onder het stelsel van artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 0825.439.217

Benaming

(voluit) : De Abdij

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 102, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : benoemingen! ontslag/ zetelverplaatsing

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot dd. 21 april 2011

De enige vennoot van de Vennootschap besluit:

-kennis te nemen van het ontslag van volgende zaakvoerders, met ingang van 21 april 2011:

(a)de naamloze vennootschap Le Domaine de la Falize (DLF), met maatschappelijke zetel te 5080 Rhisnes, La Falize 1, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0447.375.777 (RPR Namen) en met vast vertegenwoordiger de heer Frédéric de Mévius; en

(b)de heer Lode Van den Brande.

-de heer Serge Fautré te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap voor een termijn van 4 jaar tot aan het einde van de gewone algemene vergadering van 2014.

De zaakvoerder aanvaardt zijn mandaat.

-kennis te nemen van het ontslag als commissaris van de Vennootschap van Vyvey & Co, Bedrijfsrevisoren, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9, bus 1, vertegenwoordigd door Steven Vyvey,' met ingang van 21 april 2011.

-te benoemen als commissaris van de Vennootschap Deloitte Bedrijfsrevisoren, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, B vertegenwoordigd door de heer Ludo de Keulenaer, met ingang van 21 april 2011 tot en met het einde van de gewone algemene vergadering van 2014.

De commissaris aanvaardt zijn mandaat.

-een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, niet inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank, van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder van 21 april 2011

De zaakvoerder van de Vennootschap besluit:

-in overeenstemming met artikel 2 van de statuten van de Vennootschap met datum 22 april 2010, de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van Stationstraat 102, 2800 Mechelen naar Woluwedal 58, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

-een bijzondere volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, toe te kennen aan mevrouw Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel. Voorgenoemde is bevoegd om individueel te handelen en om de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat de volmachtdrager alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de neerlegging van voornoemde besluitvorming op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

IR 11H 11fl ll ~ iii im iiu

*11114761'

NEERGELEGD

1 3 -07- 2011

GRIFFIE REG11TBANK van KOOPHAN L jeMECHELEN

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/04/2011
ÿþA

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flll IIIIliII11 Hill 111

*11063109

NEERGELEGD

1 3 -0k- 2011

RECHTBANK VAN

KOcftlerieL TE GENT

Ondememingsnr : 0825.439.217

Benaming

(voluit) : DE ABDIJ

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoonzichtstraat 33, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerderslbenoeming zaakvoerderslverplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 18 februari 2011

Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering met unanimiteit de volgende beslissingen:

1.NEEMT KENNIS VAN het ontslag met ingang op 18 februari 2011 als zaakvoerders van de vennootschap van:

" Jean-Paul Herreman-De Meurisse, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 504;

" Kurt Dujardyn, wonende te 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Roden-Ossenstraat 5A;

" 4U22 BVBA, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Schoonzichtstraat 33, RPR (Gent) 0897.407.673, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Anton Gonnissen;

" Vesta BVBA, met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Hoek ter HuIst 16, RPR (Gent) 0876.689.166, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Jan Versyp;

2.BENOEMT met ingang op 18 februari 2011 tot zaakvoerder van de vennootschap: de NV Le Domaine de la Falize (DLF), met maatschappelijke zetel te B-5080 Rhisnes, La Falize 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Namen) onder het nummer 0447.375.777 en neemt kennis van de benoeming door de NV Le Domaine de la Falize van de heer Frédéric de Mévius, wonende te B-5080 Rhisnes, La Falize 1, als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van het zaakvoerdermandaat in naam en voor rekening van de NV Le Domaine de la Falize.

3.BENOEMT met ingang op 18 februari 2011 tot zaakvoerder van de vennootschap: de heer Lode Van den Brande, wonende te B-2530 Boechout, Mussenhoevelaan 222.

4.BENOEMT als commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Vyvey & Co, Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9, bus 1 ingeschreven in het rechtspersonenregister (Antwerpen) 859.596.677, vertegenwoordigd door Steven Vyvey, met het oog op de controle van de jaarrekening van de vennootschap.

Het mandaat wordt toegekend voor een periode van drie jaar die ingaat vanaf het boekjaar eindigend op 31 december 2011 en eindigt tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders die beraadslaagt en besluit over de jaarrekening eindigend op 31 december 2013 en die gehouden wordt in 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behouan

aarkhet Belgisch Staatsblad

Het honorarium voor dit mandaat van de commissaris zal 1.200,00 EUR jaarlijks bedragen en zal ongewijzigd blijven behoudens indexaanpassingen.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders gehouden op 18 februari 2011 De voorzitter geeft lezing van de agenda:

1.Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2800 Mechelen, Stationsstraat 102 met onmiddellijke ingang.

Voor eensluidend uittreksel,

Lode Van den Brande, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE ABDIJ

Adresse
WOLUWEDAL 58 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale