DE HOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE HOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.801.569

Publication

20/05/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0449.801.569

Benaming (voluit) : DE HOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bomedries 25

3800 Sint-Truiden (Kerkom-bij-Sint-Truiden)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Verduidelijking zetel - Kapitaalverhoging door inbreng in natura (rekening-courant) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën - Statutenwijziging.

i Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 25 maart 2014,;

:, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze,:

;1

:i vennootschap "DE HOEVE", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van;:

stemmen:

Eerste besluit: verduidellikinq zetel

De vergadering wenst te verduidelijken dat de zetel niet gelegen is te "3800 Sint-Truiden (Kerkom-bij-Slnt-g

Truiden), Boetedries 25" (zoals thans vermeld in de Kruispuntbank der Ondernemingen), maar wel te 3800 Sint

1

Truiden (Melveren), Boetedries 25",

Tweede besluit: Kanitaalverhoginq door inbreng in natura

2.1) Verslagen

Met unanimiteit ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de Raad van Bestuur de dato 28 november 2013 en het verslag door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd;; door de heer Ulrich De Poortere, bedrijfsrevisor, te 9041 Oostakker, Gentstraat 337, de dato 26 november 2013, die beide handelen over de hierna omschreven inbreng in natura, aangezien zij als enige aandeelhouders;:

erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen. .

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 602 van;; het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit een schuldvordering ten belope van 335.000,00 EUR;; die mevrouw ANNA SZLACHTA heeft ten opzichte van de naamloze vennootschap DE HOEVE, met,; maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Bornedries 25 en met ondernemingsnummer BE 0449.801.569  i: RPR Hasselt.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrjsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is' voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit,: ; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en:; duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vool

behoue

SBelgistaan h

aatsb \\RIM11111

RECHTBANK van KCC^F:ANC1Eí. te AM-WERPEN

0 $ MEÎ 2014

ffligg HASSELT

~. e

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

o dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering slechts verantwoord zijn in het geval van een inbreng in natura, waarbij de inbrenger, mevrouw ANNA SZLACHTA, reeds de meerderheid van de bestaande aandelen bezit. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt is immers gebaseerd op de fractiewaarde van de aandelen. De verstrekte vergoeding is echter uitdrukkelijk aanvaard door de inbrenger, gelet op de bestaande relatie tussen de partijen, en werd bovendien aanvaard door de minderheidsaandeelhouder, Wij maken een voorbehoud voor wat betreft het bestaan van de ingebrachte schuldvordering van mevrouw ANNA SZLACHTA, aangezien wij hiervoor geen onderliggende verantwoordingsstukken hebben ontvangen.

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 397,000,00 EUR bedragen vertegenwoordigd door 16.008 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Als gevolg van de geplande inbreng in nature in DE HOEVE NV van de schuldvordering van mevrouw ANNA SZLACHTA ten bedrage van 335.000,00 EUR, worden haar 13.508 gelijke aandelen zonder nominale waarde toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen Yeirness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld

Gent, 13 maart 2014

FIGURAD Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door STEFAAN BEIRENS

Vennoot'

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

2.2) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met driehonderd vijfendertig duizend euro (¬ 335.000,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 397.000,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura van een deel van een vordering rekening-courant, hierna verder beschreven.

Als vergoeding zullen 13.508 aandelen worden uitgekeerd die dezelfde voordelen hebben als de bestaande aandelen.

2.3) Verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

IS HIER TUSSENGEKOMEN:

Mevrouw Anna SZLACHTA, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van deze vennootschap en uiteenzet dat ze volgend goed inbrengt:

- een schuldvordering in rekening-courant op korte termijn ten bedrage van driehonderd vijfendertig duizend euro (¬ 335.000,00), welke zij heeft op de vennootschap "DE HOEVE";

zoals nader omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Voorwaarden voor deze inbreng

1) De lasten en baten met betrekking tot deze inbreng zijn voor rekening van de vennootschap vanaf het verlijden van onderhavige akte.

2) De inbrenger behoudt zich het recht op eventuele interestuitkering voor tot op heden,

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden 13.508 nieuwe aandelen gecreëerd en toegekend aan

mevrouw Anna SZLACHTA, die aanvaardt.

De nieuwe aandelen zullen dezelfde voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen in de

winsten delen vanaf heden.

Volstorting

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura

volledig volgestort zijn.

2.4) Vaststelling van de verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen werden verwezenlijkt, dat alle aandelen werden volgestort, zoals voormeld, en dat het kapitaal werd gebracht op driehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 397.000,00).

Derde besluit: Kapitaalverhogng door inbreng in speciën

3.1) Vervolgens beslist de vergadering het kapitaal te verhogen met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), om het kapitaal te brengen van driehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 397.000,00) op vierhonderd en twaalf duizend euro (¬ 412.000,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen.

3.2) De aandeelhouders verklaren elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen.

3.3) ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ Mevrouw Anna SZLACHTA, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van veertien duizend vierhonderd veertien euro zesendertig cent (¬ 14.414,36);

21 De heer Marc SEYS, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van vijfhonderd vijfentachtig euro vierenzestig cent (¬ 585,64).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door ING (kantoor Wevelgem) op 25 maart 2014 blijkt dat het bedrag van vijftien duizend euro (¬ 15.000,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE61 3631 3266 4617 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door mevrouw Anna SZLACHTA en de heer Marc SEYS, zoals voormeld, Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

3.4) De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal alduv thans vierhonderd en twaalf duizend euro (¬ 412.000,00) bedraagt.

Vierde besluit Statutenwiizigingen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten,

1/Aan artikel twee van de statuten wordt volgende zin toegevoegd (bij het begin van het artikel): "De zetel is gevestigd te 3800 Sint-Truiden (Meiveren), Bornedries 25."

2/ Artikel vijf van de statuten wordt integraal vervangen door volgende bepalingen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd en twaalf duizend euro (¬ 412.000, 00).

Het is vertegenwoordigd door 16.008 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/16.008Sfo van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg het maatschappelijk kapitaal één miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (1.500.000 BEF), vertegenwoordigd door 1.500 gelijke aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische Frank (1.000 BEF) per aandeel.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 11 oktober 2001, opgemaakt door notaris Didier Marynen te Stabroek, werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft, en werd hef kapitaal verhoogd met één miljoen Belgische Frank (1.000.000 BEF), om het te brengen van één miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (1.500.000 BEF) tot twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (2.500.000 BEF), door inbreng in speciën (mits een uitgiftepremie), mits creatie van 1,000 aandelen, zodat het kapitaal voortaan werd vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/2.50e van het kapitaal vertegenwoordigen. Vervolgens werd het kapitaal verhoogd met duizend en vierenzeventig Belgische Frank (1.074 BEF), om het te brengen van twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (2.500.000 BEF) naar twee miljoen vijfhonderd en één duizend vierenzeventig Belgische Frank (2.501,074 BEF), door incorporatie van de uitgiftepremie en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Vervolgens werd hef kapitaal van twee miljoen vijfhonderd en één duizend vierenzeventig Belgische Frank (2,501.074 BEF) omgezet in tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000, 00).

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25 maart 2014, opgemaakt door notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd hef kapitaal verhoogd met driehonderd vijfendertig duizend euro (¬ ' 335.000,00), om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot driehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 397.000,00), door inbreng in natura van een deel van een rekening-courant, mits

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

creatie van 13.508 nieuwe aandelen, die van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Vervolgens werd het kapitaal verhoogd met vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), om het te brengen van driehonderd zevenennegentig duizend euro (¬ 397.000,00) tot vierhonderd en twaalf duizend euro (¬ 412.000,00), door inbreng in speciën en zonder creatie van nieuwe aandelen."

Voor beknopt uittreksel, enkel en aaleen bestemd ter neerlegginq op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd; afschrift proces-verbaas dd 25 maart 2014, met gecoördineerde statuten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2014
ÿþVoor-behoude aan het Beigicoh Staatsba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur bele

UodWocdll.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0449.801.569

Benaming:

(voluit) : DE HOEVE

(verkort):

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel BORNEDRIES 25 - SINT-TRUIDEN (MELVEREN) 38cbc) (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit het verslag van de Raad van Bestuur d.d. 05/06/2014, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Bornedries 25, 3800 Sint-Truiden (Melveren) naar Tervurenlaan 34, 1040 Etterbeek met ingang vanaf heden.

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, met zetel te  9051, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke en mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsioketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Mevrouw Anna Szlachta

Gedelegeerd bestuurder

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

24 JUN1 2014

Griffie

iteggipl

Op de laatste biz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2013 : HA083368
30/11/2012 : HA083368
13/07/2012 : HA083368
02/12/2011 : HA083368
13/08/2010 : HA083368
23/03/2010 : HA083368
13/08/2009 : HA083368
09/02/2009 : HA083368
07/10/2008 : HA083368
06/11/2006 : HA083368
30/08/2006 : HA083368
14/12/2005 : HA083368
18/11/2005 : HA083368
23/12/2004 : HA083368
04/08/2003 : HA083368
30/10/2002 : HA083368
03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 29.10.2015 15658-0292-014
07/11/2001 : HA083368
07/11/2001 : HA083368
22/09/2001 : HA083368
30/11/2000 : HA083368
13/09/2000 : HA083368
19/12/1998 : HA83368
01/08/1997 : HA83368
19/10/1996 : HA83368
27/04/1993 : HA83368
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0464-014

Coordonnées
DE HOEVE

Adresse
TERVURENLAAN 34 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale