DE KEMPHOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KEMPHOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 447.452.387

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 11.07.2013 13291-0449-014
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0038-017
26/10/2011
ÿþ 2.0

^i ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE Fl-r.'7, BANK

VAN KOOPHANDEL

1 4. 10. 2011

DENDEarliFfE0NDE



luli I A613IRI~ AIAVI

" 58*

V beh aa Bel Sta' iu

Ondernemingsnr Benaming 0447.452.387

(voluit) : DE KEMPHOEK

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Kemphoekstraat 46 9t10 ¬ 14N.k _ _t,oay

UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE: FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING (GERUISLOZE FUSIE) ******

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op negenentwintig september tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te beveren, registratie de derde oktober tweeduizend en elf boek 452 blad 96 vak 5. Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (E 25,00) Vr. De Ontvanger (get.) GUIDO VERCRUYSSEN; houdende de buitengewone algemene vergadering' van onder meer:

"DE KEMPHOEK", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 9170 Sint-Gillis Waas, Kemphoekstraat 46. Ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde, met. ondernemingsnummer 0447.452.387.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 21 mei 1992, gepubliceerd in de het bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni 1992, onder nummer 920613-242.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 13 juli 1998, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch; Staatsblad van 30 juli 1998, onder nummer 980730-545.

De comparant verklaart het volgende:

1.Dat op datum van op datum van 25 juli 2011 een fusievoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerders van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid SIKALO en DE KEMPHOEK.

Deze fusievoorstellen werden neergelegd:

- Voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK", ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 16 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 2011, onder nummer 11130887.

- Voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIKALO", ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 16 augustus 2011, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 2011, onder nummer 11130888.

2. dat gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE KEMPHOEK werden de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SIKALO en DE KEMPHOEK ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen alsook de bedrijfsrevisor werd hiervan vrijgesteld.

3. dat de fusievoorstellen werd vermeld in de agenda van de algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid SIKALO en DE KEMPHOEK alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele, verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, (alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

4. dat de overgenomen vennootschap "SIKALO" geen aandelen bezitten in de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK"

5. dat de overgenomen vennootschap "SIKALO" die aan de fusie deelneemt, geen eigendomsrechten op

enig onroerend goed bezitten nog zakelijke rechten.

Volgende besluiten werden genomen:

1. EERSTE BESLUIT

1. PRINCIPIEEL BESLUIT TOT FUSIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

a. een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "SIKALO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, door fusie overgenomen worden door de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK".

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusievoorstellen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van de vennootschap "SIKALO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluiten tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap "SIKALO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen van de overgenomen vennootschappen. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "SIKALO" zijn sedert I juli 2011 tot op vandaag voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen van de voormelde vennootschappen, in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. GEVOLGEN

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap "SIKALO", met alle rechten en plichten, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK". De aandelen van de vennootschap "SIKALO" in het bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE KEMPHOEK" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van de balanstoestand uitgedrukt in de, laatst goedgekeurde jaarrekeningen, afgesloten per 30 juni 2011.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2011, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DE KEMPHOEK". De schulden van de vennootschap "SIKALO" gaan over op de overnemende vennootschap "DE KEMPHOEK".

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap "DE KEMPHOEK".

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap:

° "SIKALO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas,

Groenendam 1;

Door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KEMPHOEK" met zetel te 9170 Sint-

Gillis-Waas, Kemphoekstraat 46 werd verwezenlijkt.

- anderzijds de vennootschappen:

" "SIKALO", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas,

Groenendam 1

Opgehouden hebben te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. TWEEDE BESLUIT

Aan de vergadering van de vennootschap "DE KEMPHOEK" wordt de tussentijdse jaarrekening van de

overgenomen vennootschap SIKALO (bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting) over de

periode van 01 augustus 2010 tot en met 30 juni 2011 ter goedkeuring voorgelegd.

De tussentijdse jaarrekening wordt goedgekeurd.

Kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "SIKALO" voor de uitoefening

van hun mandaat.

D. SLOT

L Vaststelling dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste

meerderheid binnen elke algemene vergadering.

Il. Vaststelling dat de fusie door overneming van de vennootschappen "SIKALO", besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE

KEMPHOEK" verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap "SIKALO", definitief opgehouden heeft

te bestaan.

IIR. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid

kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

IV. Vaststelling door notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.

V. De partijen verklaren de Heer Hypotheekbewaarder uitdrukkelijk te ontslaan om uit hoofde van deze akte of voor om het even welk motief ambtshalve inschrijving te nemen.

VERVOLG BUITENGEWONE VERGADERING VAN "DE KEMPHOEK" , BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID, VOORNOEMD:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na de fusie in buitengewone algemene vergadering verklaren beraadslagen en beslissen de eigenaars van

aandelen over de agenda.

BESLISSINGEN

1) de naam van de vennootschap werd gewijzigg in "SIKALO"

2) het boekjaar van de vennootschap werd gewijzigd, zodat het boekjaar zal ingaan op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar begonnen op één oktober tweeduizend en tien, afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en elf.

3) de datum van de jaarvergadering werd gewijzigd, zodat de jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni om twintig uur.

4) de statuten werden aangepast aan de genomen beslissingen als volgt:

Artikel 1: werd vervangen door volgende tekst:

De vennootschap werd opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam

"DE KEMPHOEK" bij akte verleden voor notaris Dirk Smet op 21 mei 1982 gepubliceerd in de bijlagen bij het

Belgische Staatsblad van 13 juni 1992 onder nummer 920613-242.

Bij proces verbaal van buitengewone algemene vergadering voor notaris Wim Verstraeten op 29 september

2011 werd de naam gewijzigd in "SIKALO".

Artikel 18: De eerste zin werd vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar."

Artikel 16: De eerste zin werd vervangen door volgende tekst:

"De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand

juni om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald."

5) Machtiging tot het opstellen van de coördinatie van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, en de vigerende wetgeving, door onder andere aanpassing van de terminologie, en aanpassing van de hernummering van de artikels van het nieuwe wetboek van vennootschappen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSELENKEL DIENEND TER PUBLICATIE IN DE BIJLAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

- uittreksel

- coördinatie van de statuten

Notaris Wim Verstraeten

Burg. Venn. o,v.v. BVBA

Kerkstraat 78

9120 Vrasene (Beveren)

RPR 471.567.577

Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53

Op de kaatste biz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRl .~CHTBANK

VAN KOOPHANDEL

-

7. 10. 201î

DENDEfeijaNDE

im 1111M 11111111111

*11157903*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ia

Ondememingsnr : 0447.452.387

Benaming De Kernphoek

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kemphoekstraat 46, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2011 neemt kennis van het ontslag van de heer Jozef Lenaerts als zaakvoerder met onmiddellijke ingang. Ze acht dit ontslag tijdig gegeven.

Jozef Lenaerts - Kemphoekstraat 46, 9170 Sint-Gillis-Waas - N.N. 40.11,15-223-50

De bijzonders algemene vergadering van 1 oktober 2011 benoemt daarop mevrouw Annelore De Cock als nieuwe zaakvoerster van de vennootschap De Kemphoek BVBA en dit met ingang van 1 oktober 2011.

Annefore De Cock - Groenendam 1, 9170 Meerdonk - N.N. 75.02.22-186-64

Annelore De Cock

Zaakvoerster

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2011
ÿþ nwd s.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

luili

*11130887*

b

s

i

i

111

1,..,;\;\1 1:7%

,,t:~I

, {

{

1 6. 08. 20'1"1

DEN J L.) E

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0447.452.387

Benaming De Kemphoek

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kemphoekstraat 46, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De zaakvoerder heeft op 25 juli 2011 het fusievoorstel opgesteld wegens de overname van het gehele vermogen van de vennootschap BVBA Sikalo.

Dit betreft een met fusie gelijkgestelde verrichting.

Het voorstel behandelt achtereenvolgens een beschrijving van de te fuseren vennootschappen, de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemen ede vennootschap en de bespreking van de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap.

De zaakvoerder besluit de algemene vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen op 29 september 2011.

Lenaerts Joseph

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

10/08/2011
ÿþMal 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItI llhI DhI II III fl III I I II

k11123454*

~

E si

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 5. 07. 2011

ENáf~it~fiAON DEN~t~fi!lQNDE

Ondernemingsnr : 0447.452.387

Benaming De Kemphoek

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kemphoekstraat 46, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder/beherend vennoot

De algemene vergadering van 30 juni 2011 neemt kennis van het ontslag van de heer Christophe Claessens als zaakvoerder (N.N. 74.10.09-128.62 - Kemphoekstraat 48 te 9170 Sint-Gillis-Waas) en dit met onmiddellijke ingang. Tevens wordt hierbij zijn opvolger de heer Karel Claessens (N.N. 51.05.20-181.34 - Kemphoekstraat 46 te 9170 Sint-Gillis-Waas) ontheven van zijn functie.

Tenslotte wordt mevrouw Heyninck Margaretha (N.N. 50.10.03-270-81) Moortelhoekstraat, 137 te 9111 Belsele) ontslagen als beherend vennoot.

De algemene vergadering acht dit ontslag tijdig gegeven en benoemt de heer Jozef Lenaerts (N.N. 40.11.15-223-50 -

Lange Nieuwstraat, 40E te 9130 Kieldrechtals) als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Het mandaat is onbezoldigd, voorzover geen andersluitende beslissing door de algemene vergadering.

Jozef Lenaerts

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad---10/0812011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 02.03.2011 11049-0466-013
26/03/2010 : BL050993
07/04/2009 : BL050993
28/03/2008 : BL050993
13/03/2007 : BL050993
21/03/2006 : BL050993
15/03/2005 : SN050993
22/03/2004 : SN050993
26/03/2003 : SN050993
15/03/2002 : SN050993
10/03/2001 : SN050993
27/02/1999 : SN050993
01/01/1997 : SN50993
01/01/1993 : SN50993
13/06/1992 : SN50993

Coordonnées
DE KEMPHOEK

Adresse
KEMPHOEKSTRAAT 46 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale