DE KLEPPE

Association sans but lucratif


Dénomination : DE KLEPPE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 455.030.958

Publication

11/01/2013
ÿþMOo 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ 3 1 ©EÇ. 2012

BRUSSEf.

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111J01111,1111111111

Ondernemingsn r: 0455.030.958

Benaming

(voluit): De Kleppe

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Cellebroersstraat 16 -1000 Brussel

Voorwerp akte : voorstel van inbreng om niet van een algemeenheid

Tegelijk hiermee neergelegd: het voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 21 december 2012,

van het vormogen van de vereniging zonder winstoogmerk DE KLEPPE met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Cellebroersstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 455.030.958,

als algemeenheid in de vereniging zonder winstoogmerk DE OVERMOLEN, met maatschappelijke zetel te: 1000 Brussel, Cellebroersstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 447.508.015,

overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de vzw-wet en de artikelen 670 en 770 van he Wetboek van vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek var vennootschappen.

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2015
ÿþf ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte MOD 2.2

4.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-; Martens-Lennik, op vijfentwintig februari tweeduizend dertien, Geregistreerd acht bladen twee verzendingen te; Dilbeek ll de 1 maart 2013 Boek 605 Blad 93 Vak 15 Ontvangen: honderd euro (100,00 EUR) De Ontvanger a.i Wauters M. dat zijn bijeengekomen de gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen en raden van: bestuur van:

1.de vereniging zonder winstoogmerk DE KLEPPE met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel,

Cellebroersstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 455.030,958,

hierna genoemd "De Kleppe", of "de inbrengende vereniging"

2.de vereniging zonder winstoogmerk DE OVERMOLEN, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Cellebroersstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 447.508.015, hierna genoemd "De Overmolen" of "de verkrijgende vereniging".

De vergadering nam volgende beslissingen:

Eerste besluit: goedkeuring van de inbreng om niet

1.1.Vaststelling dat alle wettelijke formaliteiten voldaan zijn

De bestuursorganen van de inbrengende vereniging De Kleppe en de verkrijgende vereniging De; Overmolen, hebben overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921; betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, en de artikelen 670 en 770 van het Wetboek van' Vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, een' voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de inbrengende vereniging in de verkrijgende; vereniging opgesteld bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 21 december 2012, "Geregistreerd zes bladen zonder verzendingen te Dilbeek II de 3 januari 2013 Boek 604 Blad 46 Vak 03 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De Ontvanger a.i. Wauters M.",

Dit inbrengvoorstel werd in hoofde van zowel de inbrengende als de verkrijgende vereniging neergelegd ter.

griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad als volgt:

- voor de inbrengende vereniging De Kleppe onder nummer 130007897.

- voor de verkrijgende vereniging De Overmolen onder nummer 13007835.

De leden van de inbrengende vereniging erkennen een exemplaar van het inbrengvoorstel, samen met de uitnodiging tot de huidige algemene vergadering ontvangen te hebben.

De algemene vergaderingen van de inbrengende vereniging De Kleppe en van de verkrijgende vereniging: De Overmolen verklaren kennis genomen te hebben van het overzicht van de financiële situatie van de inbrengende vereniging De Kleppe en van de verkrijgende vereniging De Overmolen per 1 januari 2013en van= de beschrijving van de voor overdracht vatbare onroerende goederen, nader beschreven in voormeld fusievoorstel en stellen vast dat het vermogen van de betrokken verenigingen voldoende gekend was op het : ogenblik van het fusievoorstel en dat de fusie vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergelegolontva:ngen op

2 2 JAN, 2015

ter griffie van OiM~derls'.ncisi:pfige

koc 11-usse;

Ondernemingsmi: 0455.030.958

Benaming

(voluit): De Kleppe

(verkort):

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Cellebroersstraat 16 - 1000 Brussel

Voorwerp akte : inbreng om niet van een algemeenheid  fusie door vzw De Kleppe aan vzw De Overmolen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

ervan voldoende werden toegelicht en verantwoord in het fusievoorstel en het overzicht van de financiële situatie van de vzw.

Bijgevolg besluiten de algemene vergaderingen van de inbrengende vereniging De Kleppe en van de verkrijgende vereniging De Overmolen om de raad van bestuur van de inbrengende vereniging De Kieppe te ontslaan van het opmaken van het omstandig schriftelijk verslag overeenkomstig artikel 761 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.2. Goedkeuring van de inbreng om niet van de algemeenheid van het vermogen van de inbrengende vereniging De Kleppe in de verkrijgende vereniging De Overmolen

De algemene vergadering van de inbrengende vereniging De Kleppe en de algemene vergadering en de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging De Overmolen keuren het voorstel goed van de Inbreng om niet' zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, onder de voorwaarden en modaliteiten in het inbrengvoorstel.

De inbrengende vereniging De Kleppe opteert om conform de statuten van de vereniging en alle wettelijke bepalingen ier zake, en conform de Wet van 30 december 2009 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie (Il) (Belgisch Staatsblad van 15 januari 2010) om de 'inbreng om niet' van de algemeenheid, actief en passief in de verkrijgende vereniging De Overmolen te onderwerpen aan artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en de artikelen waarnaar het verwijst.

Het bestuursorgaan van de verkrijgende vereniging De Overrnolen heeft geen indicatie dat de financiële toestand van de inbrengende vereniging De Kieppe in belangrijke mate op negatieve wijze zou afwijken van de laatst goedgekeurde jaarrekening,

1.3.Gevolgen van de inbreng om niet van de algemeenheid

Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van de inbrengende vereniging De Kieppe en worden "om niet" ingebracht in de verkrijgende vereniging De Overmolen, met ingang van 1 januari 2013. De verkrijgende vereniging De Overmolen aanvaardt de volledige overname van alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, van de inbrengende vereniging De Kleppe door inbreng van de algemeenheid van de hiervoor genoemde fuserende vereniging conform de formule van inbreng om niet.

Alle verrichtingen vanaf deze datum door de inbrengende vereniging, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vereniging.

Het archief van de inbrengende vereniging De Kieppe omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren worden door de verkrijgende vereniging De Overmolen in haar zetel bewaard.

Alle goederen (zowel roerend als onroerend), alle rechten en alle verplichtingen die niet in hoger gemeld inbrengvoorstel, boekhouding, jaarrekening of enig ander document zijn uitgedrukt en die toebehoren aan de inbrengende vereniging De Kieppe zullen zowel ten voordele als ten nadele van de verkrijgende vereniging De Overmolen overgenomen worden,

De inboedel en de uitrustingen van de inbrengende vereniging blijven ter beschikking van deze instelling, maar worden juridisch eigendom van de verkrijgende vereniging,

De rechtsvorm, naam en de zetel van de verkrijgende vereniging De Overmolen blijft behouden.

In een later besluit van deze buitengewone algemene vergadering zal het maatschappelijk doel van de vereniging De Overrnolen evenwei gewijzigd worden.

De verkrijgende vereniging De Overmolen neemt de opdracht, het gezegde aantal leden en alle rechten en plichten van de hiervoor genoemde inbrengende vereniging over.

1.4. Boekhoudkundige verwerkingen

De verrichtingen van de inbrengende vereniging De Kleppe worden vanaf 1 januari 2013 geboekt in de boekhouding van de verkrijgende vereniging De Overmolen.

De raad van bestuur van De Overmolen zal zorgen voor de boekhoudkundige verwerking van de inbreng om niet.

Alle activa en passiva die niet werden vermeld in de goedgekeurde jaarrekeningen van de inbrengende vereniging zullen ten bate of ten laste zijn van De Overmolen.

De voorzitter van de raad van bestuur van de inbrengende vereniging De Kieppe verklaart dat de jaarrekening van 2012 van de inbrengende vereniging De Kleppe nog niet kan voorgelegd worden.

Bijgevolg zal de jaarrekening van 2012 van de inbrengende vereniging De Kleppe ter goedkeuring voorgelegd worden van de algemene vergadering van de verkrijgende vereniging De Overmolen, die alsdan eveneens zal beslissen over het verlenen van kwijting aan de bestuurders van de inbrengende vereniging De Kleppe.

1.5.Engagementen van de verkrijgende vereniging

- ten opzichte van de genieters van de zorgvakanties

De verkrijgende vereniging De Overmolen engageert zich ten opzichte van de gasten die zorgvakanties

genieten in één van de betrokken vestigingen, dat de dienstverlening en ondersteuning gevrijwaard blijven.

- ten opzichte van het personeel

Alle personeelsleden (zowel de vastbenoemde ais de tijdelijke personeelsleden) van de inbrengende

vereniging De Kieppe worden met al hun rechten en verplichtingen (anciënniteit) overgedragen naar de

verkrijgende vereniging De Overmolen.

Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" w. M00 2.2

Luik B - Vervolg

De Raad van Bestuur van de verkrijgende vereniging De Overmolen, verklaart in te zullen staan voorde "Dimona-aangifte" van de overgenomen personeelsleden.

Het personeel dat valt onder bijzondere regimes gaat over volgens de eigen regels die hiervoor gelden. - ten opzichte van de subsidiërende en toezichthoudende overheden

De verkrijgende vereniging De Overmolen engageert zich ten opzichte van de subsidiërende en toezichthoudende overheden dat aile rechten en plichten die verbonden zijn aan aile erkenningsbesluiten, convenanten, vergunningen en overeenkomsten van welke aard ook aangegaan door de bij de fusie betrokken partijen overgenomen worden.

- ten opzichte van leveranciers en sponsors

De verkrijgende vereniging De Overmolen engageert zich ten opzichte van leveranciers en sponsors om alle contractuele afspraken van hierboven vermelde fuserende verenigingen, van welke aard dan ook en volgens de , schriftelijke bepalingen van de onderscheiden overeenkomsten na te komen.

Ingevolge de overgang onder algemene titel van geheel het vermogen van de inbrengende vereniging gaan alle schulden en schuldvorderingen zonder schuldvernieuwing over op de verkrijgende vereniging die jegens de schuldeisers en de schuldenaars in de rechten en de plichten van de inbrengende vereniging treedt.

Tevens omvat de vermogensovergang alle lopende overeenkomsten en contracten alsook alle immateriële bestanddelen eigen aan de activiteit van de inbrengende vereniging.

1.6. Beschrijving van de goederen onderworpen aan een bijzondere publiciteit

Bij deze algemeenheid zijn onder meer volgende onroerende goederen begrepen, die ingevolge de inbreng

zullen overgaan naar de verkrijgende vereniging De Overmolen, te weten :

Gemeente Brakel - zevende afdeling Everbeek

1. een kloostergebouw met aanhorigheden, op en met grond gelegen en weiland, gelegen aan het Everbeekplein nummer 4, "Dorp", "Barkouter" en "De Plaets",

kadastraal bekend wijk B nummers 1682/N, 2218/B, 2218/D en 1587 voor een totale oppervlakte van een , hectare tweeënveertig are eenenzestig centiare (1ha 42a 61ca);

2. 1,05791100sten ineen perceel weiland gelegen "De Plaets", kadastraal bekend wijk B nummer 16691E met een oppervlakte van zevenennegentig are veertien centiare (97a 14ca).

Tweede besluit: vaststelling van de ontbinding en vereffening van de inbrengende vereniging De Kleppe

2.1. Ontbinding en vereffening

De buitengewone algemene vergadering van de inbrengende vereniging De Kleppe stelt vast dat haar ; vermogen volledig is overgegaan naar de verkrijgende vereniging De Overmolen, ten gevolge van de hoger goedgekeurde beslissing tot inbreng om niet.

Deze buitengewone algemene vergadering beslist dan ook tot de ontbinding van de inbrengende vereniging zonder aanduiding van een vereffenaar, gezien er op heden niets meer te vereffenen valt.

Het eventueel netto-overblijvend actief van de ontbonden vereniging zal overgedragen worden aan de verkrijgende vereniging De Overmolen.

2.2. Beëindiging van de mandaten van de bestuurders van de inbrengende vereniging De Kieppe Ingevolge de ontbinding van de inbrengende vereniging wordt een einde gesteld aan de mandaten van alle voornoemde bestuurders van de inbrengende vereniging De Kleppe.

Zesde besluit - machten

De leden de verkrijgende vereniging kennen aan de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging De Overmoten alle machten toe om alle nodige juridische, financiële en organisatorische handelingen te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van deze beslissingen, conform de statuten en binnen de wettelijke bepalingen ter zake.

De leden van zowel de inbrengende als de verkrijgende verenigingen besluiten om aan ondergetekende notaris alle machten te verlenen om in uitvoering van de hierboven genomen besluiten de nodige publicaties te voorzien.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012
ÿþ M002.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

t -I

Vbor-

behouden

aoin h8t

3elgtsr,h

Staatsblad







" iaiio3io





/M'Ussel,

[

1 2 V ~J~N202

Griffie

Ondernerntngsnr . 455.030.958

Benaming

(voie) - De Kleppe vzw

(ver<ori)

Rechtsvorm . vzw

Zetel Cellebroersstraat 16, 1000 BRUSSEL

Onderwen akte : Samenstelling Raad van Bestuur

Ontslag van bestuurders:

Luk Zelderloo,'St Agatha Berchem 8 oktober 1956, wonende Oudergemselaan 64, 1040 Etterbeek

Algemene Vergadering van 26 maart 2012 te Everbeek.

Benoeming van bestuurder:

Everbeek, 26 maart 2012

voor eensluidend uittreksel

Ot, dM 1t:,atste Oie sari Luik B" rwrnaelden Recto Naair en raQesianrgneid ,:an r. rrlrrTlanrr±r rroiorrs. her i,iln dr percrlrOpa(en)

beuoegd ds veranir,rnr sticnainç; ten aanzien van derden te, verteggnwooriligPn

Verso Naart hancltat,r-" runq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/05/2011
ÿþMOD 2.2

Onciernemingsnr : 455.030.958

Benaming

(voluit) : De KLEPPE

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Cellebroersstraat 16

1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag benoeming en herbenoeming van bestuurders

Algemene Vergadering van 31 maart 2011

Ontslag van Bestuurders:

Arijs Eugenie, Balleistraat 31 1790 Teralfene

Konings Renaat, Daalstraat 158 1790 Teralfene

Vercleyen Etienne, Rekestraat 103A 9660 Everbeek

Herbenoeming van bestuurders:

Johnny De Mot, Bijstandstraat 5, 1000 Brussel Voorzitter

Jan Rottiers, Deumestraat 73, 2640 Mortsel Secretaris

Katrien Van Oost, Hooikaai 15 1000 Brussel Penningmeester

Benoeming van bestuurders:

Herwig Teugels, Washuisstraat 43, 1000 Brussel 02 augustus 1964 Merchtem Ondervoorzitter

De Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

Johnny De Mot, Bijstandstraat 5, 1000 Brussel Voorzitter

Herwig Teugels, Washuisstraat 43, 1000 Brussel Ondervoorzitter

Jan Rottiers, Deumestraat 73, 2640 Mortsel Secretaris

Catharina Van Oost, Hooikaai 15, 1000 Brussel Penningmeester Van Damme Nadine Losgatstraat 8, 1750 Gaasbeek

Luk Zelderloo,Oudergemselaan 63, 1040 Brussel

1 -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe._ `zv

r " ~

Luik B



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111!11q1,111,111§11111

1 7 MAI 2011

1

..

.' r3ffie

.~`.°:~: G ;e .k .º% i: ín~~.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE KLEPPE

Adresse
CELLEBROERSSTRAAT 16 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale