DEBROODKASTERS.BE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBROODKASTERS.BE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.956.802

Publication

22/03/2013
ÿþ Mod word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie , na neerlegging ter griffie van de akte



I

IIIIleg11011uNi

BRUSSFL

1 3 MAR. 2013

Griffie

Ondernemingsar: O~ 17 O _.-_ ................... :

Benaming,.2

(voluit) : DeBroodkasters.Be

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Montjoielaan 57, Ukkel (1180 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Guillaume ROBERT' de WINGHE, Notaris met standplaats te Leuven;; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op acht maart tweeduizend dertien, dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1) Oprichters :

1. De heer LAENEN William Jozef Leonie, journalist, geboren te Koersel op 22 mei 1960, wonende te 1840 Londerzeel, Edward Van Esbroeckstraat 19, ongehuwd.

2. De heer ALGOED Jente Karel Dries, bediende, geboren te Leuven op 5 december 1978, wonende te Leuven (3012 Wilsele), Louis Woutersstraat 12, echtgenoot van mevrouw HOUPLINE Annelies.

3. Mevrouw VANHOOYMISSEN Godelieve Maria Jozefa Justine, leerkracht, geboren te Hasselt op 26 januari 1959, wonende te 3000 Leuven, Cardenberch 3 bus 101, uit de echt gescheiden.

2) Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat ieder aandeel, en bijgevolg het gans maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst is, en gestort werd ten belope van één derde (1/3) door stortingen in speciën voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR). Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank te Leuven. Het bewijs van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

De bedragen van de nog niet volgestorte inbrengen zijn dus de volgende :

a) voor de heer William LAENEN : zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR);

b) voor de heer Jente ALGOED : drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

c) voor mevrouw Godelieve VANHOOYMISSEN : drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

3) Statuten (uittreksel)

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "DeBroodkasters.Be".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Ukkel (1180 Brussel), Montjoielaan 57.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel informatieve multimedia-producties voor bedrijven en instellingen

ontwerpen, produceren en verdelen, met inbegrip van alle activiteiten die daarmee verband houden of tot de

ontwikkeling ervan bijdragen, waaronder :

-het verstrekken van diensten (advies, consultancy) op het vlak van administratie, management,

bedrijfsorganisatie, commercieel beleid en informatica;

- het maken van reportages en uitzendingen en het distribueren hiervan via diverse kanalen;

- het organiseren, researchen, ontwikkelen, produceren en beoordelen van journalistieke producties;

- het organiseren en uitvoeren van didactische activiteiten;

- het organiseren en produceren van evenementen;

- het vervoer voor derden van kleine colli's en pakketten;

- het beheren, verhuren en verhandelen van eigen goederen, diensten en immobiliën of dezelfde activiteiten

voor derden;

- het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

- het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen, vennootschappen en verenigingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

en alles wat voorafgaat binnen de perken door de wet voorzien en onder voorbehoud van activiteiten waarvan de toegang tot het beroep of de uitoefening gereglementeerd is of waarvan de beroepstitel beschermd is, welke activiteiten bij gebrek aan een erkende toegang tot het beroep of aan vervulling van de uitoefeningsvoorwaarden, door middel van gespecialiseerde onderaannemers uitgevoerd zullen worden.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemiddeling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het bedrag van het kapitaal dat dit vaste gedeelte overtreft is veranderlijk zonder wijziging van de statuten. Artikel 15 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie leden, verkozen onder de vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een duur van drie jaar, en die te allen tijde afzetbaar zijn door deze laatste.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als bestuurder, zal hij in deze functie vertegenwoordigd worden door een door hem benoemde vaste vertegenwoordiger.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en eventueel een vice-voorzitter; hij kan ook één of meer afgevaardigd bestuurders kiezen,

Mochten één of meer bestuurdersmandaten vrijkomen dan kunnen de overblijvende bestuurders daarin voorlopig zelf voorzien tot aan de volgende algemene vergadering waarin tot een definitieve keuze wordt overgegaan.

Artikel 17 - Machten

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alle noodzakelijke of nuttige handelingen te stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Afgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Artikel 18 - Externe vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend als college en de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd

a) hetzij, door één bestuurder alleen optredend of door meerdere bestuurders gezamenlijk optredend;

b) hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde(n) tot dit bestuur, die alleen of gezamenlijk optreden al naargelang hetgeen besloten is volgens artikel 19; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden;

c) hetzij, door speciale mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat.

Wanneer de vennootschap aangewezen werd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door de raad van bestuur.

Artikel 19 - Dagelijks bestuur - Delegatie

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de maatschappelijke bedrijvigheid, evenals de vertegenwoordigingsbevoegdheid tot dit bestuur, delegeren aan één of meer bestuurders, directeurs en andere vertegenwoordigers, al dan niet vennoten, zelfstandig of gezamenlijk optredend al naargelang hetgeen besloten is in de benoeming; indien niets uitdrukkelijk werd voorzien, kan elke afgevaardigde tot het dagelijks bestuur alleen optreden.

In geval van delegatie stelt de raad van bestuur de eventuele beperkingen van deze bevoegdheden vast alsmede de speciale vergoedingen verbonden aan deze functies.

Artikel 21 - Controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen of zolang de vergadering zulks niet beslist, heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De algemene vergadering kan deze individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden overdragen aan één of meer vennoten belast met deze controle. Deze controlerende vennoten mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich laten vertegenwoordigen door een externe accountant waarvan de vergoeding ten laste van de vennootschap komt indien hij met haar instemming

. .

r'1"4" "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de externe accountant meegedeeld aan de vennootschap. Algemene vergadering

Artikel 23 - Vergaderingen - Oproeping

De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde zaterdag van de maand mei om tien uur (10u.). De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde zaterdag van de maand mei 2015. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

(" " )

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping.

Artikel 24 - Toelatingsvoorwaarden - Vertegenwoordiging

Om tot de algemene vergaderingen toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen vóór de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten. Evenwel mogen de rechtspersonen en de onbekwamen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot













is.



De mede-eigenaars evenals de schuldeisers en pandgevers dienen zich door éénzelfde persoon te laten

vertegenwoordigen.

De vruchtgebruikers zullen de naakte eigenaars vertegenwoordigen, behoudens andersluidende

overeenkomst tussen hen.

Een vennoot kan slechts één andere vennoot vertegenwoordigen.

Artikel 28 - Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort

zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de

stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of

vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 27 - Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op de

dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2014.

Artikel 28 - Reserves - Winst en verdeling - Interimdividend

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze winst dient vooreerst minstens vijf procent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve

te vormen; deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient hervat te worden indien om welke reden dan ook het

reservefonds wordt aangetast.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van het

bestuursorgaan, over de aanwending ervan beslist, binnen de perken gesteld door de wet.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de

verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Het bestuursorgaan is bevoegd om een interimdividend uit te keren, aan te rekenen op het dividend

uitgekeerd op basis van de bedrijfsresultaten, onder de voorwaarden voorzien door artikel 618 van het Wetboek

van vennootschappen.

Artikel 31 - Verdeling van het saldo na vereffening

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen die

hiertoe nodig zijn, wordt het batig saldo verdeeld tussen alle aandelen, desgevallend nadat zij op gelijke voet

geplaatst zijn geweest voor wat betreft hun volstorting, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij

door voorafgaande terugbetalingen.

4) Benoeming van de bestuurders

De comparanten beslissen om het aantal bestuurders vast te stellen op drie (3) en stellen tot deze functie

aan, de drie voomoemde oprichters, namelijk, 1) de heer William LAENEN, 2) de heer Jente ALGOED en 3)

mevrouw Godelieve VANHOOYMISSEN, hier aanwezig en die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden.

Ze worden benoemd voor een duur van drie jaar, behoudens herroeping of ontslag.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris Guillaume Roberti de Winghe (getekend)



Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 05.07.2015 15295-0177-011

Coordonnées
DEBROODKASTERS.BE

Adresse
MONTJOIELAAN 57 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale