DEKOM BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEKOM BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 525.991.705

Publication

24/04/2013
ÿþMod Wort! 11,1

q In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

beh aa Be Sta; II

R *13063722* u





2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : o5, 5 s s j oS

Benaming

(voluit) : DEKOM BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zete4 : 1040 BrusseS, Wetstraat 227 werd. 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas te Schilde op 2 april 2013, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat de' naamloze vennootschap DEKOM BELGIUM met zetel te 1040 Brussel, Wetstraat 227 level 4 werd opgericht.

Oprichters:

1) De firma naar Duits recht DEKOM AG, met zetel te 22529 Hamburg, (Duitsland) Kellerbeek 3, met firma nummer HRB 73265, met ondernemingsnummer 0524.921,141, opgericht te Duitsland op 17 december 1998 ;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGUARENA, met ondernemingsnummer 0835.481.190, met zetel te 2930 Brasschaat, Helleweide 1 ;

3) De heer VAN HEUKELUM Pieter Martinus, geboren te Rhoon (Nederland) op 30 januari 1983, wonende

te 2993 HG Barendrecht (Nederland), Roentgenhaven 13.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 61.500, volledig volgestort.

Het bedrag van E 61.500,00 werd voorafgaandelijk de oprichting gestort op een bijzondere rekening bij de;

GROEP LANDBOUWKREDIET op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit de het bankattest

afgeleverd door GROEP LANDBOUWKREDIET de dato 25 maart 2013.

Duur: onbepaalde duur.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Specialist in visuele communicatie.

Het geven van advies, verkoop, implementatie en onderhoud van (visuele) communicatiesystemen. Met:

inbegrip van videoconferentie, teleconferentie, telefonie, geautomatiseerde werkplekken, audioNisuele,

installaties en dergelijke;

2, Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van' adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer;

3, De vennootschap zal managementadviezen en -ondersteuning verlenen;

4. De vennootschap zal activiteiten ontplooien van een tussenpersoon in de handel;

5. Het inrichten van evenementen, het in beheer geven, de organisatie en uitrusting van individuele of' groepsaangelegenheden;

6. Activiteiten in verband met informatica, multimedia, internet, internettoepassingen, online verkopen van alle goederen, online marketingcommunicatie, verstrekking van allerhande adviezen in de informatieverwerking, commercialisering van alle producten in samenhang met voornoemde activiteiten, management ondersteuning, consultancy opdrachten;

7, Organisatie, planning, advisering en begeleiding van educatieve, culturele, familiale, sociale, ontspannende en sportieve activiteiten en evenementen;

8. Beheren, verwerven en uitbouwen van een onroerend en roerend vermogen/portefeuille voor eigen rekening

Deze opsomming is niet limiterend enkel voorbeeldend.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen: uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die, zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van L sik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Y ~ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste het wettelijk minimum aantal bestuurders, De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zo een verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door een gedelegeerd bestuurder.

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand mei cm 20:00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is, aangewezen In de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering zich melden bij de vennootschap door middel van brief, fax of e-mail.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging, en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de door de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar aanvang vanaf het ogenblik van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN;

A. BENOEMING VAN RAAD VAN BESTUUR.

Met eenparigheid van stemmen worden als eerste bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar:

1) de firma DEKOM AG, voornoemd, welke de heer WEISFLOG Jorg, als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld krachtens vergadering van de raad van bestuur de dato 27 maart 2013;

2) de firma AGUARENA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer HEISTERKAMP Ben, voornoemd;

3) de heer VAN HEUKELUM Pieter, voornoemd;

Hun mandaat als bestuurder is onbezoldigd, tenzij andere beslissing van de algemene vergadering.

De bestuurders verklaren te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die

zich hiertegen verzet,

B. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Het aanvangstijdstip van de bedrijvigheid wordt vastgesteld op de datum van de neerlegging van het

uittreksel uit de oprichtingsakte.

C. COMMISSARIS.

De oprichters verklaren dat zij op grond van te goeder trouw verrichte schattingen voldoen aan de vrijstellingscriteria van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen en dat zij dientengevolge vrijgesteld zijn van de verplichting een oommissaris te benoemen.

D. BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER.

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich geldig te verenigen met het oog op

de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd bestuurder en het verlenen van bevoegdheden.

Bij eenparigheid van stemmen beslist de raad tot voorzitter te benoemen: firma AGUARENA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer HEISTERKAMP Bjdrn, voornoemd.

Het ambt van de benoemde voorzitter is kosteloos, tenzij andere beslissing van de algemene vergadering. En tot gedelegeerd bestuurder te benoemen: firma AGUARENA, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer HEISTERKAMP Bjdrn, voornoemd.

De gedelegeerd bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, Hij beschikt over de algemene individuele vertegenwoordigings-bevoegdheid.

Het ambt van de benoemde gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd, tenzij andere beslissing van de algemene vergadering.

E, BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Zwaenepoel Alain en mevrouw Trompet Kathieen, voor de administratie van de BTW, voor inschrijving en formaliteiten bij het ondememingsloket, de Kamer van Ambachten en Neringen, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van in de plaats stelling en het vermogen de opdracht door te geven,

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde

" VVór-behouden aan hal Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0596-017

Coordonnées
DEKOM BELGIUM

Adresse
WETSTRAAT 227 - VERD.4 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale