DEM.ASS

Société anonyme


Dénomination : DEM.ASS
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 402.206.540

Publication

02/07/2013 : BL055260
10/06/2013 : BL055260
10/06/2013
ÿþ MOd word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

renueSi ..

3 0GNIfE12013

" 13086 1*

Ondernemingsnr : 0402.206.540

Benaming

(volait) : DEM.ASS

(verkort) :

111

be

a

8 st1

1111111

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vorstlaan, 25 -1170 Watermaal-Bosvoorde

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een akte verleden voor Jean-François POELMAN, Notaris te Schaarbeek, op 21 mei 2013, blijkt dat de, buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEM.ASS", het: volgende o.a. heeft beslist:

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIE-FORMALITEITEN VERVULD ZIJN.

De verschijners verklaren dat :

1.Het fusievoorstel werd door de raden van bestuur van de betrokken vennootschappen AXA BELGIUM en DEM.ASS op 22 maart 2013 opgemaakt.

2. Dit fusievoorstel werd neergelegd op 2 april 2013 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

3.Deze neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 11 april daarna onder nummers 13056446 en 13056447.

4.De stukken vermeld in artikel 697 van het Wetboek van de Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering ter inzage op de zetel van de vennootschap en werden ook aan de aandeelhouder overgemaakt.

S.Sinds de datum van het opstellen van het fusievoorstel hebben zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en/of passiva van het vermogen van ieder der betrokkene vennootschappen. WETTIGHEIDSCONTROLE.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris het bestaan van zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in verband met deze fusie waartoe de vennootschap gehouden is.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden; heeft vastgesteld.

VOORTZETTING VAN DE AGENDA BETREFFENDE DE FUSIE.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit aldus tot de fusie door overneming door de naamloze vennootschap AXA BELGIUM, met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstlaan, 25, van de naamloze vennootschap DEM.ASS. met zetel te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Vorstiaan, 25, door de; overdracht van het geheel actief en passief vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap overeenkomstig het voornoemd' fusievoorstel.

Deze fusie is gebaseerd op een staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012. Al de sedert 1 januari 2013 door de overgenomen vennootschap gedane verrichtingen worden, op boekhoudkundig en fiskaal vlak, geacht te zijn verricht voor rekening en risico van de overnemende vennootschap.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap.

Alle aandelen uitgegeven door de overgenomen vennootschap horen aan de overnemende vennooschap: toe.

Dientengevolge wordt er geen aandeel uitgekeerd in vergoeding van deze inbreng.

Dat besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het geheel vermogen van de' overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap houdt geen actief in waarvan de overdracht bijzondere' publiciteitsmaatregelen vereist.

ONTLASTING EN KWIJTING

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende

vennootschap van de eerste jaarrekening na de fusie, als kwijting en ontlasting zal dienen voor de raad van ;

bestuur van de overgenomen vennootschap, voor zijn opdracht tussen 1 januari 2013 en de datum van de

verwezenlijking van de fusie.

(...)

BIJZONDERE VOLMACHT,

De vergadering verleent aan de Heer Bertrand BRUYR, met indeplaatsstellingsrecht, alle nodige machten

om alle administratieve formaliteiten te vervullen die uit deze fusie voortvloeien en onder meer op het

handelsregister en BTW.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Afgeleverd vóór de registratie uitzonderlijk ter neerlegging op de Griffie van Rechtbank van Koophandel

J.F. POELMAN, Notaris

Ter zelfde tijd neergelegd:

- Uitgifte akte

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

t, ~< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 56946+

Ondernemingsnr : 0402.206.540

Benaming

(valut): DEM ASS

(verkort) :

biWSSelki

02APR 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vorstlaan, 25 te 1170 Brussel

(volledig adres)

Onderwer " akte : Neerlegging fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL VAN DE VONNOOTSCHAPPEN DEM.ASS N.V. EN AXA BELGIUM N.V

VOORSTEL GEZAMENLIJK OPGEMAAKT DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN DEM.ASS N.V. EN AXA BELGIUM N.V. OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Onderhavig fusievoorstel heeft betrekking op de overneming door AXA BELGIUM van het gehele vermogen, zowel actief als passief, van DEM.ASS. Alle zevenenveertig duizend twee honderd en twintig (47,220) aandelen van DEM.ASS zijnde aangehouden door AXA BELGIUM, wordt toepassing gemaakt van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, die de verrichtingen betreft gelijkgesteld met fusie door overneming.

1.CONTEXT - OBJECTIEF

1.1. Context

AXA, BELGIUM, n.v. :

AXA BELGIUM is een verzekeringsonderneming naar Belgisch recht, die deel uitmaakt van de AXA Groep

in België.

DEM.ASS, n.v. :

DEM.ASS n.v. oefende de activiteit van verzekeringsmakelaar. Op het einde van de jaren 1990 heeft

DEM.ASS n.v. alle activiteit van verzekeringsbemiddelaar gestopt. DEM.ASS n.v. oefent geen enkele activiteit

meer uit.

DEM.ASS n.v. wordt volledig aangehouden door AXA BELGIUM en heeft geen personeel.

1.2.Objectieven

Onderhavig fusievoorstel tussen AXA BELGIUM en DEM.ASS komt overeen met de AXA strategie die erin bestaat de structuur van de Groep in België te vereenvoudigen.

Het beoogt ook vereenvoudigde reporting en vermindering van administratieve taken en kosten : de opslorping van DEM.ASS zal inderdaad als gevolg hebben dat haar eigen administratieve kosten en taken die volgen uit bedrijfsrechtelijke, boekhoudkundige of fiscale wetgeving, verdwijnen.

Ten slotte, huidig fusievoorstel zal, op het niveau van de Groep in België, een beter gebruik toelaten van het, eigen vermogen van DEM.ASS, aangezien de financiële middelen van DEM.ASS zullen geïntegreerd en beheerd worden binnen AXA BELGIUM en diens activiteiten zullen kunnen ondersteunen.

2.RECHTSVORM, BENAMING, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1,1.AXA BELGIUM (overnemende vennootschap)

1.1.1, Rechtsvorm : naamloze vennootschap

1.1.2.Benamming : AXA BELGIUM

1.1.3.Doel (artikel 4 van de statuten)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

« De vennootschap heeft tot doel de verzekering, de mede-verzekering en de herverzekering van risico's van alle aard, het beheer van gemeenschappelijke pensioenfondsen en de kapitalisatie

Om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen, kan de vennootschap inzonderheid alle risico's bij andere ondernemingen plaatsen, aile commerciële, industriële, financiële, hypothecaire, roerende en onroerende verrichtingen doen, alle participaties verwerven, deelnemen aan het bestuur van en het toezicht op alle ondernemingen en organismes, belangen nemen door oprichting, inschrijving, inbreng, samenwerkingsakkoord, verstandhouding, unieverdrag of fusieovereenkomst, in alle ondernemingen of organismes waarvan het doel in rechtstreeks verband staat met het hare.

Het maatschappelijk doel kan zowel in het buitenland als in België verwezenlijkt worden. »

1.1,4.Zetel : Vorstlaan 25 te 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

1.1,5.Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdveertien miljoen honderdzevenenzeventigduizend achthonderdvijftig euro (514.177.850 ¬ ). Het is volledig volstort en is vertegenwoordigd door 311.293 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

1.1,6.Ondernemingsnummer : 0404.483.367

1.2,DEM.ASS (overgenomen vennootschap)

1.2.1.Rechtsvorm : naamloze vennootschap

1.2.2.Benaming : DEM.ASS

1.2.3.Doe1 (artikel 3 van de statuten) :

« De vennootschap heeft tot doel het aanmaken, verwerven, onderhandelen, in gelijk welke vorm, van verzekerings- of herverzekeringsportefeuilles tegen risico's van alle aard, het beheer ervan door haarzelf of door bemiddeling van alle bedrijfsleiders, vennootschappen of particulieren en alle verriohtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op dit doel.

Zij heeft eveneens tot doel het agentschap, vertegenwoordigen van alle banken, instellingen voor , hypothecaire leningen, kredietinstellingen, beursagentschappen, financieringsinstellingen, spaarkassen, het vertegenwoordigen van iedere verzekeringsmaatschappij, reisagentschap, toeristisch bureau of autoclub.

Zij heeft ook tot doel in groot- en detailhandel te doen en het verhuren van ieder informaticamateriaal, en ieder informaticamateriaal en software in de ruime betekenis van het woord, inclusief de toebehoren. De vennootschap kan alle prestaties verrichten die verband houden met deze activiteiten en met name het vervaardigen, ontwerpen, installeren van informaticasystemen en software, de wijzigingen die eraan aangebracht moeten worden, alsook het geven van tips inzake informatica.

Binnen de grenzen van haar maatschappelijk doel kan zij zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren.

Zij kan via aanbreng, overdracht, fusie, intekening, deelname, financiële tussenkomst of op een andere wijze belangstelling hebben in andere vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen met een gelijkaardig of verwant doel, of die de realisatie van haar doe! kunnen bevorderen.

De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen binnen de voorwaarden waarvan sprake in

" artikel zeventig bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. »

1.2.4.Zetel : Vorstlaan 25 te 1170 Brussel (Watermal-Bosvoorde).

1.2.5.Het maatschappelijk kapitaal is dus vastgelegd op 761.500 EUR, vertegenwoordigd door 47.220 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het wordt volledig vrijgegeven.

1.2.6.Ondernemingsnummer ; 0402.206.540

3. DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG EN FISKAAL GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN AXA BELGIUM

1 januari 2013.

4. RECHTEN GEWAARBORGD DOOR DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TEN AANZIEN VAN DE' AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE OVER BIJZONDERE RECHTEN BESCHIKKEN

De overgenomen vennootschap bezit geen enkel aandeel met bijzondere rechten noch heeft zulke aandelen uitgegeven.

5, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BIJ DE FUSIE ZIJN BETROKKEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de bij de fusie ' betrokken vennootschappen.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Philip da COSTA SENIOR, bestuurder Yves BLADT, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

w `  %

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van cie perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013 : BL055260
19/06/2012 : BL055260
14/06/2012 : BL055260
09/06/2011 : BL055260
14/06/2010 : BL055260
03/06/2009 : BL055260
02/07/2008 : BL055260
12/06/2008 : BL055260
13/06/2007 : BL055260
27/05/2005 : BL055260
31/12/2004 : BL055260
01/06/2004 : BL055260
01/07/2003 : BL055260
24/05/2002 : BL055260
03/10/2000 : BL055260
23/10/1996 : BL55260
23/10/1996 : BL55260
13/01/1996 : BL55260
05/01/1996 : BL55260
03/01/1996 : BL55260
03/01/1996 : BL55260
03/01/1996 : BL55260
31/10/1995 : BL55260
17/05/1995 : BL55260
18/03/1995 : BL55260
04/03/1995 : BL55260
28/02/1995 : BL55260
08/04/1994 : BL55260
08/04/1994 : BL55260
08/04/1994 : BL55260
08/04/1994 : BL55260
08/04/1994 : BL55260
15/10/1991 : BL55260
15/10/1991 : BL55260
15/12/1990 : BL55260
09/08/1990 : BL55260
22/06/1990 : BL55260
12/07/1989 : BL55260
12/07/1989 : BL55260
24/06/1989 : BL55260
24/06/1989 : BL55260
11/01/1989 : BL55260
11/01/1989 : BL55260
01/01/1989 : BL55260
21/10/1988 : BL55260
11/10/1988 : BL55260
11/10/1988 : BL55260

Coordonnées
DEM.ASS

Adresse
BOULEVARD DU SOUVERAIN 25 1170 WATERMAEL-BOITSFORT

Code postal : 1170
Localité : WATERMAEL-BOITSFORT
Commune : WATERMAEL-BOITSFORT
Région : Région de Bruxelles-Capitale