DEVOSBOUWKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOSBOUWKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.662.126

Publication

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 22.10.2013 13639-0244-010
05/05/2011
ÿþ"

Md 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

2 0 APR. 2011

Griffie

*iioea3va

p1

1 bet aE Be Sta.

Ondernemingsnr : 0 S35 66 2 jted

Benaming

(voluit) : Devosbouwkantoor

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Kapellestraat 200

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 16 april 2011, neergelegd ter publicatie, voor registratie, dat :

1. De Heer DE VOS Jean-Claude, bedrijfsleider, (nummer identiteitskaart 590-5318284-91), wonende te' 9600 Ronse, Kapellestraat 200.

2. Mevrouw DE VOS Geraldine, studente, (nummer identiteitskaart 590-5196034-61), wonende te 9600, Ronse, Kapellestraat 200.

3. De Heer DE VOS Vincent, bediende, (nummer identiteitskaart 590-8739223-34), wonende te 7911 Fransnes-lez-Anvaing, Rue du Chêne (HE) 8

4. Mevrouw HUBEAU Astrid Véronique, bediende, (nummer identiteitskaart 590-5318505-21), wonende te' 9600 Ronse, Kapellestraat 200, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht', onder de naam "Devosbouwkantoor, met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Kapellestraat 200.

- De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in.. het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

- het uitvoeren van alle aannemingswerken, verbouwingswerken en grondwerken;

- het vervoer, het verhuren van alle materiaal en machines, gebruikt of nodig in de bouwsector;

- de aan - en verkoop, import en export, de vertegenwoordiging en de handel in de ruimste zin van hete' woord met betrekking tot alle thans bestaande en in de toekomst bestaande bouwmaterialen;

- de handel in de daarvoor nodige bouwmaterialen, producten, apparatuur, installaties en zo verder, de levering en de plaatsing ervan;

- het uitvoeren van alle openbare en private bouwwerken;

- het opstellen voor private personen, rechtspersonen en openbare instellingen van staten van bevinding: voor alle bouwwerken;

- het uitvoeren van expertises in verband met bouwschaden en /of schadegevallen voortkomende uit: bouwtechnische gebreken of andere oorzaken, van welke aard ook, die aile onroerend goed schade berokkent dit zowel voor private personen, rechtspersonen en alle openbare instanties;

- de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, en tevens een advies verstrekkend: orgaan zijn voor alle bouwproblematiek.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende; handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de! ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor; derden, bestuurders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de' wettelijke beperkingen terzake.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ )' vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder nominale waarde die elk een/ honderd: vijfentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt :

-de heer DE VOS Jean Claude, voornoemd, voor zevenduizend vierhonderd veertig EURO (7.440 EUR) zij;

vijftig.(5.0).aandelenvolstortten.belopevan.vierduizendnegenhondeedzestig.EL(

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-mevrouw DE VOS Geraldine, voornoemd, voor drieduizend zevenhonderdtwintig euro (3.720 EUR), zij vijfentwintig (25) aandelen, vohstort ten belope van tweeduizend vierhonderdtachtig euro (2.480 EUR)

- de heer DE VOS Vincent, voornoemd, voor drieduizend zevenhonderdtwintig euro (3.720 EUR), zij vijfentwintig (25) aandelen, volstort ten belope van tweeduizend vierhonderdtachtig euro (2.480 EUR)

-mevrouw HUBEAU Astrid, voornoemd, voor drieduizend zevenhonderdtwintig euro (3.720 EUR), zij vijfentwintig (25) aandelen, volstort ten belope van tweeduizend vierhonderdtachtig euro (2.480 EUR)

DEPONERING VAN DE FONDSEN OP EEN BIJZONDERE REKENING

Overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen in geld, zij twaalfduizend vierhonderd EURO (12.400,00 E), veer de oprichting van de vennootschap door de oprichters door storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0825470-40 bij ING België Bank NV, ten name van de vennootschap in oprichting.

De oprichters verklaren dit attest aan de ondergetekende notaris te hebben overhandigd.

De ondergetekende notaris verklaart gemeld attest afgeleverd door voormelde financiële instelling te hebben ontvangen en zal dit in zijn dossier bewaren.

Iedere comparant bevestigt dit wat zijn storting betreft.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en eerst nadat de werkende notaris aan de instelling bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

- Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet statutaire zaakvoerders.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Eedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

- Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

- De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar tweeduizend en dertien.

- Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

- Het eerste maatschappelijk jaar begint boekhoudkundig op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en werd de heer DE VOS Jean-Claude, voornoemd aangesteld als zaakvoerders van de vennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte oprichting

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dari het» Belgisch Staatsblad

18/03/2015
ÿþUge iF1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wad 11.1

i

III

Voor behoe aan hi Beigise Staatsb

1 1 ME I .1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r.

Gent

Afdeling Oudenaarde

p 6 MART 2015

Griffie

Ondernemingsnr: 0835.662.126

Benaming

(voluit) : Devosbouwkantoor

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapeilestraat 200, 9600 Ronse (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel van het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 03 maart 2015.

Resolutie 1: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen, met ingang vanaf heden, naar:

Chaussée de vilvorde . 146 1120 Bruxelles

Resolutie 2: Verlenen van bijzondere volmacht

De aandeelhouder van Devosbouwkantoor BVBA (BE 0835.662.128) beslist om bijzondere machten toe te kennen aan KMO BusiNess Consult BVBA (BE 0871.537.872), vertegenwoordigd door Tom Rottiers, met recht van substitutie, met maatschappelijke zetel te Populierendreef 2 A, 2800 Mechelen, om over te gaan tot:

:r.

ide wijziging van de maatschappelijke zetel in het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen als bijzondere gevolmachtigde van de publicatieformulieren I en il,

li.voor zover als nodig, de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruïspuntbank van Ondernemingen en BTW administratie, en;

iii.het stellen van alle nodige formaliteiten in dit verband.

Jean-Claude De Vos Voorzitter / zaakvoerder

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15370-0549-012
05/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEVOSBOUWKANTOOR

Adresse
CHAUSSEE DE VILVORDE 146 1120 NEDER-OVER-HEEMBEEK

Code postal : 1120
Localité : Neder-Over-Heembeek
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale