DIESTSEPOORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DIESTSEPOORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.191.811

Publication

09/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de aktef,

neergelegdlontvae~gcn op "

r '~

"

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

2 $ APR, 2014

ter griffie van de Nederiandstalige rechtbank van koehandel Brussel



andernemingsnr : 0885.191.811

Benaming

(voluit) : Diestsepoort

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Sofie De Wolf, op 8 april 2014, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Diestsepoort", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63 met ondernemingsnummer 0885.191.811.

De volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING  Voorzien in de mogelijkheid tot uitgifte van gedematerialiseerde effecten en gedematerialiseerde aandelen en aanpassing hiertoe van de statuten

De algemene vergadering beslist de mogelijkheid te voorzien voor de vennootschap in de statuten, om gedematerialiseerde effecten en gedematerialiseerde aandelen uit te geven.

Hiertoe wordt de tekst van artikels 9 en 13 van de statuten geschrapt en vervangen als volgt,

"Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

Van zodra de aandelen volledig volgestort zijn, kan een aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat zijn aandelen op zijn kosten zouden worden omgezet naar gedematerialiseerde aandelen.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 13. OBLIGATIES, WARRANTS en CERTIFICATEN.

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur, zowel op naam als gedematerialiseerd.

Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering, die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging,

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister."

TWEEDE BESLISSING  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende ambtenaar alle machten om, rekening houdend met de voorafgaande wijziging van de statuten, de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

steken, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE BESLISSING - Machtigingen

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer DELECLUYSE Frederik, voornoemd, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de

gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting

over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

STEMMING

Al de bèslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal van de akte, de

volmachten en de gecoördineerde tekst der statuten

Sofie De Wolf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

For- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 11.06.2014 14167-0534-027
11/08/2014
ÿþModWocd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van. de akte

eerige legeo n tva nue" op



31 JUL1 2014

tqr priffie van de Nederiandstatige .qgtitbank van koceirder Brussel

Voor-

behoudeft aan het Belgisch

Staats blad

1111111»111

Ondernemingsnr : 0885.191.811

Benaming

(voluit) : DIESTSEPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Hernieuwing mandaat commissaris

De algemene vergadering dd. 30 mei 2014 stelde vast dat het mandaat van de commissaris, te weten BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnumer 0431.088.289 en met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, is vervallen.

De algemene vergadering besliste om BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondememingsnummer 0431«088.289 en met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, met ingang van 30 mei 2014, te benoemen als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Met dien verstande dat het mandaat in concreto zal worden uitgeoefend over de boekjaren 2014, 2015 en 2016 en een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar dat hij controleert.

BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, voornoemd, heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer Bert Kegels.

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv Frederic Deleciuyse

Bestuurder Bestuurder Vast vertegenwoordigd door Mia Segaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,11-v In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111,1.1111110111111

Q2JUrL 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsar : 0885.191.811 Benaming

(voluit) : DIESTSEPOORT

(verkort) :

110 i

Vo

beha aan Beis

Staat

$ijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag 1 benoeming bestuurders

De bijzondeze algemene vergadering van aandeelhouders dd. 30 april 2013, heeft via eenparige schriftelijke besluitvorming, kennis genomen van en besliste, met eenparigheid van stemmen, het onslag, met ingang van 30 april 2013, van de heer Philip Borremans als bestuurder van de vennootschap, te aanvaarden.

Verder besliste de algemene vergadering, met eenparigheid van stemmen, (I) de heer Frank Geets met woonplaats te Clemenceaustraat 215, 2860 Sint Katelijne-Waver, en (ii) de heer Frederik Delecluyse met woonplaats te Sint-Katelijnestraat 381b003, 1000 Brussel, als bestuurders van de vennootschap te benoemen, en dit met ingang van 30 april 2013.

Deze beide bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen en dit voor een termijn die ingaat op 30 april 2013 en eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van de vennootschap van 2016.

Bijgevolg is de raad van bestuur, met ingang van 30 april 2013, als volgt samengesteld:

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Mia Segaert;

- de heer Frank Geets;

- de heer Frederik Delecluyse

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv Frank Geets

Bestuurder Bestuurder Vast vertegenwoordigd door Mia Segaert

Op de laatste blz. van Luik @ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 20.06.2013 13197-0273-026
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 11.06.2012 12166-0197-026
07/07/2011
ÿþMod 2.1

1LuPÀ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

%OS°

GriffiZ 7 JUIN 2011

111111111111111111 111M

*11102554*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.191.811

Benaming

(voluit) : Diestsepoort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63,1000 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De gewone algemene vergadering de dato 31 mei 2011 stelde vast dat het mandaat van de commissaris is vervallen. De vergadering besliste verder om BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0431.088.289 en met zetel te Elsinore Building - Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, 1935 Zaventem, met ingang van 31 mei 2011 te benoemen als commissaris van de vennootschap voor een periode van drie jaar. Met dien verstande dat het mandaat in concreto zal worden uitgeoefend over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 en een einde zal nemen ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering die zal besluiten over de jaarrekening betreffende het derde boekjaar dat hij controleert.

BDO Bedrijfsrevisoren-BDO Réviseurs d'Entreprises Burg. Venn. o.v.v. CVBA, voornoemd, heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van deze functie, de heer Bert Kegels.

Philip Borremans

Bestuurder

PMV nv

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Mia Segaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 16.06.2011 11176-0066-029
29/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



em~~~ ~

2011

Griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staats b l ar

*11047253

Ondememingsnr : 0885.191.811

Benaming

(voluit) : Diestsepoort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oude Graanmarkt 63,1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De raad van bestuur de dato 15 februari 2011 nam kennis van het ontslag van mevrouw Elke Van de Walle, wonende te 1000 Brussel, Papenvest 112, als bestuurder van de vennootschap met ingang van 11 februari 2011.

Philip Borremans

Bestuurder

PMV nv

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Mia Segaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.07.2010 10378-0097-026
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 31.07.2009 09539-0217-027
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 04.07.2008 08381-0202-011
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 16.06.2015 15183-0038-027
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 21.06.2016 16213-0161-028

Coordonnées
DIESTSEPOORT

Adresse
OUDE GRAANMARKT 63 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale