DIMARSO

Société anonyme


Dénomination : DIMARSO
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 405.830.182

Publication

02/01/2014
ÿþbei ai Be Sta

Mod Wctd t1.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMNf~~I~~IINVVIIM

1 1249+

Ondememingsnr : 0405.830.182

Benaming

(voluit) : Dimarso

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : F. Rigasquare 30 - 1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 5 november 2013 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd:

1. Besloten het ontslag van de heer Denis Delmas als bestuurder te aanvaarden.

2. Besloten de benoeming van de heer Sebastien Janini als bestuurder te aanvaarden.

3. Besloten om een volmacht toe te kennen aan Dominique Vercraeye, met het oog op de uitvoering van het hierboven genomen besluit.

Dominique Vercraeye

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du M niteurbelge

19 DEC 2013

Griffie

Op de laatste blz. van L1alk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

28/11/2014
ÿþ MW Wax! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffe V e

t ~ er gd/ontvangen op



111§§11111

19214 9

1 9 110V. 20111

!tJ` ~I`iV811i~ v~ dê Nederlandstalige~l~~14:t5. yen b: .;w-lttt~

~~è1 Brussel

Qndernemingsnr : 0405.830.182

Benaming

(voluit) : DIMARSO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1030 Schaarbeek, François Rigasquare 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

De vennootschap Dimarso nv maakt de neerlegging bekend het voorstel van een met een fusie door: overneming gelijkgestelde verrichting van 19 november 2014 ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel in toepassing van artikel 719 W. Venn,

DIMARSO

Naamloze Vennootschap

SQUARE FRANCOIS RIGA 30

1030 SCHAERBEEK

KBO 0405.830.182

Voorafgaande uiteenzetting

Voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Dimarso NV en NID NV. overeenkomstig de procedure van de artikelen 676 iuncto 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen' ("geruisloze fusie")

De Raad van Bestuur van Nationaal Instituut voor Dataverzameling, een Naamloze Vennootschap, met, maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, François Rigasquare 30, ingeschreven in de Kruispuntbank der' Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0448.942.823, over te nemen vennootschap (hierna, "NID" of de, "over te nemen Vennootschap") en de Raad van Bestuur van Dimarso, een Naamloze Vennootschap, met maatschappelijke zetel te 1030 Schaarbeek, François Rigasquare 30, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0405.830.182, overnemende vennootschap (hierna, "DIMARSO", of de "Overnemende Vennootschap"), hebben elk op 19 november 2014 dit gezamenlijke voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig de artikelen 676 iuncto 719-127 van het Wetboek van Vennootschappen ("W.Venn.") (evenals de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen).

1.Beschrijving van de verrichting

1.1.Beschrijving van de verrichting

Dimarso is eigenaar van alle aandelen van NID.

De voormelde vennootschappen hebben de intentie om een met een fusie door overneming gelijkgestelde. verrichting door te voeren overeenkomstig de artikelen 676 iuncto 719-727 W. Venn., waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op, Dimarso..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

N

er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap bevestigen dat Dimarso op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in NID.

Indien, om welke reden ook, Dimarso op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap, kan de procedure zoals beschreven in artikelen 719-727 W. Venn. niet worden gevolgd.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde organen van NID en Dimarso. Er zal beroep worden gedaan op de uitzondering voorzien in artikel 722,§ 6 W.Venn. waarbij tot de fusie kan besloten worden door de Raad van Bestuur, indien voldaan is aan volgende voorwaarden:

"1° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van kracht wordt;

2° onverminderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende vennootschap het recht ten minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de stukken vermeld in artikel 720, § 2;

3° een of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten. Aandelen zander stemrecht worden bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten."

Op 19 november 2014 werd, in overeenstemming met artikel 719 W.Venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens zes weken váár de bevoegde organen zich over de fusie moeten uitweken en de overneming van kracht wordt, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bekend te maken in het Belgisch Staatsblad. (artikel 719, laatste lid W.Venn. en artikel 722, §6, 1° W.Venn.)

1.2. Wenselijkheid van de fusie

Door de fusie zullen de twee vennootschappen die economisch rechtstreeks met elkaar verwant zijn, worden samengebracht in één vennootschap. De Overnemende Vennootschap (Dimarso) is op dit ogenblik reeds de enige aandeelhouder van de Over te Nemen Vennootschap (NID).

De voorgestelde fusie kadert binnen een globale vereenvoudiging en centralisatie van de organisatiestructuur van de groep waarbij besparingen op vlak van o.a, administratiekosten, auditkosten kunnen warden gerealiseerd.

Bovendien zal de fusie leiden tot betere transparantie naar derden en tot een efficiëntere groepsstructuur.

Op termijn moet dit leiden tot een efficiëntere en meer gerichte aanwending van de beschikbare middelen in functie van de behoeften en binnen het kader van de commerciële doelstellingen van de te fuseren vennootschappen.

2.Identificatie van de te fuseren vennootschappen

2.1.De Overnemende Vennootschap

Maatschappelijke benaming

Dimarsa

Rechtsvorm

Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1030 Schaarbeek, François Rigasquare 30.

Ondememingsnummer

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder ondernemingsnummer

0405.830.182.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

Deze vennootschap heeft als doel:

"de verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beslissingen van beheer, in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij kan aile commerciële, burgerrechtelijke, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk hiermede in verband staan, of die van aard zijn de realisatie of het bestaan ervan te bevorderen. Zij kan zich interesseren door inbreng, fusie, deelneming of anders voor alle ondernemingen, waarvan het doel gelijklopend is met het hare."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-IFA bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel te Square Francois Riga 30,

1030 Schaerbeek en hebbende als ondememingsnummer 873.538.052, vast vertegenwoordigd door de heer

Dominique Vercraeye;

-MRL bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel Lammekensstraat 75, 2140

Borgerhout en hebbende als ondememingsnummer 873.534.884, vast vertegenwoordigd door de heer Luc

Schulpen;

-Mevrouw Elizabeth Brownhill, wonende te Rue Joseph Comudet 47, 9500 Neuville Sur O, Frankrijk;

-De heer Sebastien Janini, wonende te 1030 Schaarbeek;

2,2.De Over te nemen Vennootschap

Maatschappelijke benaming

Nationaal Instituut voor Dataverzameling

Rechtsvorm

Naamloze Vennootschap

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1030 Schaarbeek, François Rigasquare 30.

Ondememingsnummer

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder ondernemingsnummer

0448.942.823.

Doel

Deze vennootschap heeft als doel:

"de verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beleidsbeslissingen in de meest uitgebreide zin van het woord. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-IFA bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende ais maatschappelijke zetel te Square Francois Riga 30, 1030 Schaarbeek en hebbende ais ondememingsnummer 873.538.052, vast vertegenwoordigd door de heer Dominique Vercraeye;

-MRL bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel Lammekensstraat 75, 2140 Borgerhout en hebbende als ondernemingsnummer 873.534.884, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Schulpen;

-Mevrouw Elizabeth Brownhill, wonende te Rue Joseph Comudet 47, 9500 Neuviile Sur O, Frankrijk;

-De heer Sebastien Janini, wonende te 1030 Schaarbeek;

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, 2° W.Venn.)

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting zal worden verwezenlijkt zonder enige retroactiviteit voor boekhoudkundige of fiscale en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking op de dag van de juridische verwezenlijking ervan overeenkomstig artikel 676 iuncto 724 W.Venn..

Bijgevolg wordt geen enkele verrichting, gesteld door de Over te nemen Vennootschap met betrekking tot de door de Overnemende Vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode váár de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd ais zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4.Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen bijzonder bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6.Statutenwijziging

De Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap stelt vast dat het doel van de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van de fusie zal dienen te worden uitgebreid In functie van het huidig doen van de Over te nemen Vennootschap.

Het doel van de Overnemende Vennootschap zou als volgt dienen te worden gewijzigd (toevoegingen in het vet aangeduid):

"de verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beslissingen van beheer en beleid, in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij kan, in België en in het buiteland, alle commerciële, burgerrechtelijke, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk hiermede in verband staan, of die van aard zijn de realisatie of het bestaan ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

De Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap stelt dan ook voor om het doel als voormeld onmiddellijk na het besluit tot fusie te wijzigen overeenkomstig artikel724 W.Venn..

7.Fiscale verplichtingen

De ondergetekenden verklaren dat deze met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal geregeld worden door de artikelen 211-212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 en zal gerealiseerd worden onder het stelsel van fiscale neutraliteit.

De vooropgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal gerealiseerd worden met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek-, en Griffierechten.

De vooropgestelde niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is niet onderworpen aan de BTW overeenkomstig artikel 11 en artikel 18,§3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

8.Rechten van de aandeelhouders van de fuserende vennootschappen

Iedere aandeelhouder van de fuserende vennootschappen heeft het recht ten minste één maand voordat de

fusie door overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van:

1.Het fusievoorstel

ILDe jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de fuserende vennootschappen

I11.De verslagen van de Raden van Bestuur en de verslagen van de commissarissen van de te fuseren

j vennootschappen over de laatste drie boekjaren

' IV.Tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen die niet

meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig Il. en III. zijn ` opgesteld.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere vennoot kan bovendien op zijn verzoek kosteloos een volledig en desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van bovenvermelde stukken.

In toepassing van artikel 722, §6 W.Venn. zef de Raad van Bestuur van de te fuseren vennootschappen het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedkeuren, waarbij een of meer aandeelhouders van de te fuseren vennootschappen die aandelen bezitten die 5% van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het recht hebben om de algemene vergadering van de te fuseren vennootschappen bijeen te roepen, die over het fusievoorstel dient te besluiten.

9.Slotverklaringen

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten die verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel.

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap hebben mr. , Bert BEKAERT en mr. Leen DE LANGHE van het advocatenkantoor CVBA EVEREST ADVOCATEN G&B, , kantoorhoudende te 9000 Gent, Bollebergen 2A, bus 20, gemachtigd om, alleen handelend en met het recht van indeplaatsstelling, in naam van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel bij de ; griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel alsook teneinde voor de bekendmaking , van het fusievoorstel in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 19 november 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Nationaal Instituut voor Dataverzameling

Over te nemen Vennootschap

Vertegenwoordigd door IFA bvba,

Vast Vertegenwoordigd door de heer Dominique Vercraeye

Gedelegeerd-bestuurder - gevolmachtigde

Dimarso nv

Overnemende Vennootschap

Vertegenwoordigd door IFA bvba,

Vast Vertegenwoordigd door de heer Dominique Vercraeye

Gedelegeerd-bestuurder - gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013
ÿþ~" s'~ ASod Wcrci 11.1

y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

((((L



~

i

*131 8081*

0 6 AUG M

Griffie

Ondernemingsnr ; 0405.830.182 BV o.v.v.e.

Benaming

(voluit) : Dimarso

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : F. Rigasquare 30-1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaat commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 13 juni 2012 blijkt dal werd:

Besloten om de verlenging van het mandaat van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Marie- Noëlle Godeau, met 3 jaar goed te keuren tot 2015.



Luc Schulpen

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 02.07.2013 13258-0143-042
28/05/2013
ÿþ4, 1Aod wassi 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 111.1191g11

~16MEI1u~

n A A'A'

Fe )SSA

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.830.82

Benaming

(voluit) : Dimarso

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : F. Rigasquare 30-1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 28 maart 2013 blijkt dat werd:

1. Besloten het ontslag van MRL BVBA (ondernemingsnummer 0873.534.884) met ais vaste vertegenwoordiger de heer Luc Schoupen, als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden met ingang van heden. Hij behoudt zijn mandaat als bestuurder.

2. Besloten om een volmacht toe te kennen aan Luc Schulpen, met het oog op de uitvoering van het hierboven genomen besluit.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 28 maart 2013 blijkt dat werd:

1.Besloten het ontslag van de heer Benoît Feron als bestuurder te aanvaarden.

2.Belsoten de benoeming van mevrouw Elizabeth Brownhill ais bestuurder te aanvaarden.

2.Besloten om een volmacht toe te kennen aan Luc Schulpen, met het oog op de uitvoering van het

hierboven genomen besluit.

Luc Schulpen

Bestuurder

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : TRecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso:. Naam en handtekening.

14/02/2013
ÿþt

Mod werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gRussaL

~

FEB

~f,~~'

Griffre

Voor-

behouden'

aan het

Belgisch

Staatsblac











" 13026 5'

Ondernemin gsnr : 0405.830.182

Benaming

(voluit) : DIMARSO

i3

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

} ; Zetel : François Rigasquare 30  Schaarbeek (B-1030 Brussel)

¬ - (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING -- ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te: Elsene, op 27 december 202, met ais registratievermelding :

" Geregistreerd vijf bladen, één renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 9 januari 2013.; Boek 74, blad 62, vak 01. Ontvangen ; vijfentwintig euro (25 E). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend), VANDEKERHOVE S. voor MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIMARSO", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (1030 Brussel), François Rigasquare 30, besloten heeft

1. overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie van deze vennootschap "DIMARSO" (overnemende vennootschap), met en door fusie door overneming van de naamloze vennootschap "SOBEMAP MARKETING", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (1030 Brussel), François Rigasquare 30, en met ondernemingsnummer BTW' BE 0436.406.166 RPR Brussel (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van het gehele vermogen, met inbegrip van alle activa en passiva, van de overgenomen vennootschap in de overnemende vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de balans afgesloten per 31 december 2011. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert (en met inbegrip van) 1 januari 2012, zullen voor boekhoudkundige- en vennootschapsbelastingdoeleinden worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap zal gewijzigd worden, om het af te stemmen op de activiteiten van de overgenomen vennootschap.

Als gevolg van de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, werd het; maatschappelijk kapitaal verhoogd met zeshonderd negentienduizend zevenhonderd drieëndertig euro. éénentachtig cent (619.733,81 EUR) om het van zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (86.762,73 EUR) op zevenhonderd en zesduizend vierhonderd zesennegentig euro. vierenvijftig cent (706.496,54 EUR) te brengen, door de uitgifte van tweeduizend honderd negenennegentig (2.199) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap (waarbij Russell Square Holding B.V. tweeduizend honderd achtennegentig (2.198) aandelen zal: verkrijgen en Sofres Communication SA één (1) aandeel), welke nieuwe aandelen geen nominale waarde zullen; hebben en van dezelfde aard zullen zijn en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten ais de bestaande' aandelen. Zij zullen delen in de winsten van de overnemende vennootschap van het lopende boekjaar, te rekenen vanaf 1 januari 2012.

2. het doel van de vennootschap te wijzigen en bijgevolg artikel 3 van te wijzigen, om het af te : stemmen op de activiteiten van de overgenomen vennootschap, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als op alle andere internationale markten:

Op.dalaatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

a

"

Het onderzoeken, het verzamelen, het nazien, het behandelen, het analyseren, het omzetten in gegevensbanken, het opslaan en alle daaruit volgende uitbatingen, van informatie voor rekening van particulieren, vennootschappen en alle instellingen van de openbare en private sector;

- ---Het raadgeven --al dan niet-gegrond op deze informatie -- op gebied van marketing (commercieel, politiek, sociaal en andere);

- De verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beslissingen van beheer, in de meest ruime zin van het woord;

- Het publiceren van drukwerken, tijdschriften, boeken. en dagbladen, verband houdende met bovenvermeld doel;

Het neerleggen, het in huur nemen, het verhuren en het uitbaten van alle brevetten, procedés, uitvindingen en welkdanige uitrustingen, verband houdende met bovenvermeld doel;

- Het deelnemen, op gelijk welke wijze, in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen die een aanverwant doel zouden hebben, onder meer bij wijze van oprichting van nieuwe vennootschappen, inbrengen, fusies;

Het deelnemen in verenigingen indien dit het bovengenoemde doel te goede komt;

Het aankopen van onroerende goederen met het oog op de uitbating ervan, op gelijk welke wijze, het aankopen van alle roerende waarden, alsmede van aile roerende goederen, met het oog op de verwezenlijking van haar doel;

En in het algemeen, het uitvoeren van alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of met alle gelijkaardige of aanverwante doelen."

VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE EN VAN DE

KAPITAALVERHOGING

Voormelde vergadering heeft vastgesteld dat, als gevolg van de besluiten die voorafgaan:

a) de opschortende voorwaarde waaraan de besluiten genomen door de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, met betrekking tot de fusie, vandaag gehouden voorafgaandelijk aan deze vergadering, werden onderworpen, verwezenlijkt is;

b) de fusie van de vennootschap met en door overneming van de naamloze vennootschap "SOBEMAP MARKETING", effectief tot stand is gekomen;

c) de fusie, bijgevolg, definitief is en haar volledige uitwerking heeft;

d) de overgenomen vennootschap vanaf 27 december 2012 ophoudt te bestaan;

e) de kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt is en het kapitaal aldus op zevenhonderd en zesduizend vierhonderd zesennegentig euro vierenvijftig cent (706.496,54 EUR) is gebracht, verdeeld over vijfduizend zeshonderd negenennegentig (5.699) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

3. artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd en zesduizend vierhonderd zesennegentig euro

vierenvijftig cent (706.496,54 EUR), vertegenwoordigd door vijfduizend zeshonderd negenennegentig (5.699) °

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn.

Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gellkflde neerlegging

de expeditie van het proces-verhaal met bijlagen

2 onderhandse volmachten;

- verslag van de raad van bestuur;

verslag van de commissaris;

de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405830182

Benaming

(voluit) : Dimarso

(verkort)

III I III1 I IIII III IIIi

*12179722*

vr

beh+,

aar

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtevarm : naamloze vennootschap

Zetel : Square Francois Riga 30, 1030 Schaerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

De vennootschap Dimarso nv maakt de neerlegging bekend van volgend Fusievoorstel dd. 17 oktober 2012 ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel in toepassing van art. 693 Wetboek Vennootschappen :

FUSIEVOORSTEL

DIMARSO nv

SQUARE FRANCOIS RIGA 30

1030 SCHAERBEEK

KBO 0405.830.182

Fusievoorstel

De Raad van Bestuur van DIMARSO nv heeft beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan de Algemene Vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel betreft een fusie door overneming waarbij de vennootschap SOBEMAP-MARKETING nv (KBO 0436.406.166) wordt overgenomen door DIMARSO nv.

Hierna zal worden bedoeld met de overnemende vennootschap:

DIMARSO nv, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Square Francois Riga 30, 1030 Schaarbeek en hebbende als ondernemingsnummer 0405.830.182;

Hierna zal worden bedoeld met de overgenomen vennootschap:

SOBEMAP MARKETING nv, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te te Square Francois Riga 30,1030 Schaerbeek en hebbende als ondernemingsnummer 0436,406.166;

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te tekenen in het bestuursorgaan:

 Voor de overnemende vennootschap: MRL bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel Lammekensstraat 75, 2140 Borgerhout en hebbende als ondernemingsnummer 873.534.884, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Schulpen;

 Voor de overgenomen vennootschap: IFA bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel te te Square Francois Riga 30, 1030 Schaerbeek en hebbende als ondernemingsnummer 873.538.052, vast vertegenwoordigd door de heer Dominique Vercraeye;

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naàrn en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur van beide fuserende vennootschappen hebben hot initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de overnemende en de overgenomen vennootschappen. Ingevolge de fusie zal de overdracht plaatsvinden van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

Art, 671 W. Venn. bepaalt dat met fusie door overneming de rechtshandeling is waarbij het gehele vermogen van sén of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap tegen uitreiking van aandelen in de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de ontbonden vennootschap of vennootschappen, eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen.

De Raad van Bestuur van beide fuserende vennootschappen zal alles doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en formuleren het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

De voorgestelde verrichting beantwoordt aan rechtmatige financiële en economische behoeften, gezien het gelijklopend doel van beide betrokken vennootschappen, gezien de rationalisering van de werkzaamheden, en gezien de versterkte financiële positie en de verbeterde solvabiliteit van de vennootschap na de fusie.

Art. 693 W. Venn bepaalt dat het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, 6 weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, moet neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

1. Wettelijke vernnelding®n

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 lo W. Venn.)

1.1.1. identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap Dlmarso nv werd opgericht op 27 juni 1963 bij akte verleden voor gewezen notaris Paul Muller - Vanisterbeek, kantoor houdende te Brussel.13e oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 juli 1963 onder het nummer 1963/21564. De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd op 17 februari 2012 gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 april 2012 onder het nummer 2012-04-231077636..

Zetel

ige zetel van de vennootschap Is gevestigd te Square Francoie Riga 30, 1030 Schaerbeek.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 86.762,73 ê en is verdeeld in 3500 aandelen

zonder vermelding van de nominale waarde. Daze aandelen zijn volledig geplaatst en volstort.

Doel

De vennootschap heeft als doel de verwezelijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beslissIngen van beheer, in de meest uitgebreide zin van het woord- Zij kan alle commerciele, burgerrechtelijke, roerende, onroerende, industriele of financiele handelingen stellen, die rechtreeks of onrechtreeks, geheel of gedeeltelijk hiermede in verband staan, of die van aard zijn de realisatie of het bestaan asvan te bevorderen. Zij kan zich intereseren door inbreng, fusie, deelneming of anders voor alle ondernemingen, waarvan het doel gelijklopend is met het haro.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 Dhr. Benoit Peren, bestuurder, wonende te Rue de Paris 43, 78231 Le Pecq, Frankrijk;

 Dhr. Dopnis Delmas, bestuurder, wonende te Rue de paradis 8, 92501 Rueil Malmaison, Frankrijk;

 IFA bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel te te Square Francois Riga 30, 1030 Schaerbeek en hebbende ais ondernemingsnummer 873.538.052, vast vertegenwoordigd door de heer Dominique Vercraeye;

 MRL bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel Lammekensstraat 75, 2140 Borgerhout en hebbende als ondernemingsnummer 873,534.884, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Schulpen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kruispuntbank van Ondernemingen

De vennootschap Is geregistreerd bij de KRO onder het nummer 0405.830,182

Aandeelhouders

De aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 RUSSELL SQUARE HOLDING bv, vennootschap naar Nederlands recht: 3499 aandelen

 TAYLOR NELSON bv, vennootschap naar Nederlands recht: 1 aandeel

1.1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De naamloze vennootschap Sobemap Marketing nv werd opgericht op 9 januari 1989, bij akte verleden voor notaris Thierry Van Halteren , kantoor houdend te Brussel. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 februari 1989 onder het nummer 1989/02102-0141.. De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd op 28 maart 2007 gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 april 2007 onder het nummer 2007/04/25-061097

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Square Francois Riga 30, 1030 Schaerbeek.

Kapitasi

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 619.733,81 EUR en is verdeeld In 25.000 aandelen zonder

vermelding van de nominale waardst Deze aandelen zijn volledig geplaatst en volstort,

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in Belgie als op alle andere internationale markten.

-Het onderzoeken, het verzamelen, het nazien, het behandelen, het analyseren, het omzetten In gegevensbanken, het opsiagen en alle daaruit volgende uitbatingen, van informaties voor rekening van partikulieren, vennootschappen en alle instellingen van de openbare en privé sector;

-Het raadgeven  al dan niet gegrond op deze informaties  op gebied van marketing (commercieel, politiek, sociaal en andere);

-Het publiceren van drukwerken, tijdschriften, boeken, dagbladen verband houdende met bovenvermeld doel;

-Het neerleggen, het in huur nemen, het verhuren en het uitbaten van alle brevetten, procédés, uitvindingen en welkdanige uitrustingen, verband houdende met bovenvermeld doel;

-Het deelnemen, op gelijk welke wijze, in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen die een aanverwant doel zouden hebben, onder meer bij wijze van oprichting van nieuwe vennootschappen, inbrengen, fusies, verenigingen of handelsverenigingen in deelneming, aankopen van onroerende goederen met het oog op de op gelijk welke wijze uitbating ervan, aankopen van alle roerende waarden, alsmede van alle roerende goederen

-En In het algemeen, het uitvoeren van alle industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel of met aile gelijkaardige of aanverwante doelen;

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

 Dhr. Benoit Peron, bestuurder, wonende te Rue de Paris 43, 78231 Le Pecq, Frankrijk;

 Dhr. Dennis Delmas, bestuurder, wonende te Rue de paradis 8, 92501 Rueil Malmaison, Frankrijk;

--IFA bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel te te Square Francois Riga 30,

1030 Schaerbeek en hebbende als ondernemingsnummer 873.538.052, vast vertegenwoordigd door de heer

Dominique Vercraeye;

 MRL bvba, gedelegeerd bestuurder, hebbende als maatschappelijke zetel Lammekensstraat 75, 2140

Borgerhout en hebbende ais ondernemingsnummer 873.534.884, vast vertegenwoordigd door de heer Luc

Schulpen;

Kruispuntbank van Ondernemingen

De vennootschap is geregistreerd bij de KBO onder het nummer 0436.406.166.

Aandeelhouders

De aandeelhouders van de vennootschap zijn:

 RUSSELL SQUARE HOLDING bv, vennootschap naar Nederlands recht: 24999 aandelen

 SOFRES COMMUNICATION sa, vennootschap naar Frans recht: 1 aandeel

1.2. Ruilverhouding (art. 693 20 W. Venn.)

De toegepaste ruliverhouding Is 0,0879 aandelen Dimarso nv voor 1 aandeel Sobemap Marketing nv;

Het kapitaal van de overnemende vennootschap wordt op heden vertegenwoordigd door 3500 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2199 nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Deze 2199 nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort en hetzelfde type zijn als de 3500 bestaande

aandelen.

Deze 2199 nieuwe aandelen zullen door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap aan de

aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden uitgereikt als volgt;

-aan Russell Square Holding 2198 nieuwe aandelen in ruil voor 24999 aandelen van de overgenomen

vennootschap;

 aan Sofres Communication sa 1 nieuw aandeel ïn ruil voor 1 aandeel van de overgenomen vennootschap;

Er wordt niet voorzien in de betaling van een oplegvergoeding. 1.3. Wijze van uitreiking (art, 693 3o W, Venn,)

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap kunnen -- na afspraak met de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap  hun aandelen inruilen tegen het hoger bepaald aantal aandelen in de overnemende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal plaatshebben op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap. De aandeelhouderregisters van de betrokken ondernemingen zullen worden aangepast en de nieuw uitgegeven aandelen zullen worden ingeschreven op naam van de respectieve eigenaar van de aandelen.

Deze aandelen van de overgenomen vennootschap kunnen worden Ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap tot 31/12/2012.

Aandelen van de overgenomen vennootschap die op 31/12/2012 niet zijn ingeruild tegen aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden vernietigd,

1.4. Datum van deelname in de winst (art, 693 4o W. Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2012.

1,5, Boekhoudkundige datum (art. 693 5o W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2012. De fusie wordt aldus geacht boekhoudkundig en fiscaal te zijn tot stand gekomen per 01/01/2012 en in die zin retroactief terug te werken.

1.6. Bijzondere rechten (art. 693 6o W. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn van dezelfde soort en van hetzelfde type en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap. Er worden geen maatregelen voorgesteld jegens de vennoten.

1.7. Bijzondere bezoldiging (art. 693 7o W, Venn.)

Aangezien alle aandeelhouders/vennoten van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen, hiermee hebben ingestemd, is overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van Vennootschappen, geen verslag over het fusievoorstel vereist vanwege het bestuursorgaan. In die optiek dient geen bijzondere bezoldiging te worden toegekend.

Aangezien bovendien alle aandeelhouders/vennoten van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen, hiermee hebben ingestemd, is overeenkomstig artikel 695 van het wetboek van Vennootschappen, geen verslag over het fusievoorstel vereist vanwege de bedrijfsrevisor.

Er werd wel een bedrijfsrevisor aangesteld om een verslag op te stellen overeenkomstig art. 602 Wetboek Vennootschappen. Voor deze opdracht is een bijzondere bezoldiging voorzien van 6500 E.

1,8. Bijzondere voordelen (art. 693 8o W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap,

"

,i},, 44

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Bijkomende vermeldingen

2.1, Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

ln het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, wordt het doel van de overnemende

vennootschap als volgt gewijzigd:

De vennootschap heeft tot doet zowel in Belgie als op alle andere internationale markten:

-Het onderzoeken, het verzamelen, het nazien, het behandelen, het analyseren, het omzetten in gegevensbanken, het opslagen en alle daaruit volgende uitbatingen, van Informaties voor rekening van partikulieren, vennootschappen en alle instellingen van de openbare en privé sector;

-Het raadgeven -- al dan niet gegrond op deze informaties  op gebied van marketing (commercieel, politiek, sociaal en andere);

-De verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding ter voorbereiding van het nemen van beslissingen van beheer, in de meest uitgebreide zin van het woord.

-Het publiceren van drukwerken, tijdschriften, boeken, dagbladen verband houdende met bovenvermeld doel;

-Het neerleggen, het in huur nemen, het verhuren en het uitbaten van alle brevetten, procédés, uitvindingen en welkdanige uitrustingen, verband houdende met bovenvermeld doel;

-Het deelnemen, op gelijk welke wijze, in alle bestaande of op te richten ondernemingen of vennootschappen die een aanverwant doel zouden hebben, onder meer bij wijze van oprichting van nieuwe vennootschappen, inbrengen, fusies;

-Het deelnemen in verenigingen indien dit het bovenvermelde doel ten goede komt;

-Het aankopen van onroerende goederen met het oog op de op gelijk welke wijze uitbating ervan, het aankopen van aile roerende waarden, alsmede van alle roerende goederen, met het oog op de verwezenlijking van haar doel;

-En in het algemeen, het uitvoeren van aile industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel of met alle gelijkaardige of aanverwante doelen;

2.2. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen ais volgt:

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap.

 In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.3. Verbintenissen

De bestuursorganen van beide fuserende vennootschappen verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier (waaronder het tijdig voorleggen van dit fusievoorstel aan de algemene vergadering) een en ander onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders/vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap heeft betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten. Er werden tussentijdse cijfers opgesteld omtrent de stand van het vermogen per 30/0912012.

2.4. Algemene vergadering

Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en

van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. .

Onderhavige tekst werd opgesteld op 17 oktober 2012 te Brussel, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbanken van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap

Dimarso nv

MRl- bvba

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Luc Schulpen

..4 Vork-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Brussel, 17 oktober 2012 Voor Dimarso nv

MRL bvba

Gedelegeerd Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Luc Schulpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/02/2015
ÿþ mod 11.1

- - T

~~I~i~l:.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

11111111111111I1111,1,11111111111

2 2 JAN. 205

ter griffie van de.G Nederlandstalige rechtbank van K trhanc}ei Rruss1

g ontvdngen op .

i

Ondernemingsnr : 0405.830.182

Benaming (voluit) : DIMARSO 1.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : François Rigasquare, 30

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP -WIJZIGiNG VAN HET DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 31 december 2014, door meester Stijn RAES, notaris te Gent,; geregistreerd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIMARSO", gevestigd te Schaarbeek (B-1030 Brussel), François Rigasquare, 30; BTW BE 0405.830.182; ;; RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling, volgende beslissingen genomen heeft:

;! 1/ overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en; modaliteiten, over te gaan tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de, zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen van huidige vennootschap "DIMARSO": (overnemende vennootschap), met en door overneming van de naamloze vennootsohap "NATIONAAL; INSTITUUT VOOR DATAVERZAMELING", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (B-1030 Brussel) ;; François Rigasquare, 30, met ondernemingsnummer BTW BE 0448.942.823 RPR Brussel, Nederlandstalige; il afdeling (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van het gehele vermogen ;, van de overgenomen vennootschap als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, in de overnemende; vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal de overnemende vennootschap geen; nieuwe aandelen uitgeven, aangezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

;I Deze fusie wordt verwezenlijkt op basis van de balans per 30 november 2014. Alle handelingen gesteld! door de overgenomen vennootschap sinds (en met inbegrip van) heden 31 december 2014, worden; boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

`; 2/ in toepassing van artikel 724, eerste alinea, van het Wetboek van vennootschappen, het doel van de; ;7 vennootschap en artikel 3 van de statuten te wijzigen door de tekst van het artikel als volgt te wijzigingen: (*); ;I vervanging van de derde gedachtenstreep door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van; beheer en beleid, in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij kan, in België en in het buitenland, alle; commerciële, burgerrechtelijke, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk hiermede in verband staan, of die van aard zijn de' ;: realisatie of het bestaan ervan de bevorderen," en (**) toevoeging van de volgende nieuwe alinea na del ;; bestaande laatste alinea:

"Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle; vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier! ;; doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze ondernemingen,; .1: verenigingen of vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,: ;; hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.".

3i de vergadering heeft vastgesteld en verzocht de notaris te notuleren dat, ais gevolg van de besluiten; die voorafgaan:

a) de opschortende voorwaarde waaraan de besluiten genomen door de buitengewone vergadering van! i; de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met betrekking tot haar fusie (in de zin van een: met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 10 van het Wetboek van; vennootschappen), vandaag gehouden voorafgaandelijk aan deze vergadering, werden onderworpen,; verwezenlijkt is;

b) de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek; van vennootschappen van de vennootschap met en door overneming van de naamloze vennootschap: ,; "NATIONAAL INSTITUUT VOOR DATAVERZAMELING" effectief tot stand is gekomen;

c) de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek;

;I-van-venneotsrbappe k bïjge oolg,,defnitiefJs-en_heaLuc)] Led!_ge_uitw.erkin_g.heef ___

-J

Annexes du Moniteur belge

03/02/2015

lagen bij het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

d) de overgenomen vennootschap vanaf 31 december 2014 opgehouden heeft te bestaan.

4/ alle machten te verlenen aan elke bestuurder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen en aile machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werden bcvendien verleend aan mevrouw Leen DE LANGHE en de heer Bert BEKAERT, met keuze van woonplaats bij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EVEREST ADVOCATEN" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, te Zwijnaarde (B-9052 Gent), Bollebergen, 2A bus 20, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap ten aanzien van alle administraties, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identifioatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en zo nodig, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, drie (3) volmacht(-en),

de gecoördineerde statuten),

Stijn RAES,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voo -

` behouen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0463-039
23/04/2012
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AVR.

Griffie

Voorbehouden Illitill.11111,11111,111111I11111

aan het

Belgisch Staatsblad



IMAB

Ondernemingsnr : 0405.830.182

Benaming

(voluit) : DIMARSO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : François Rigasquare, 30 - Schaarbeek (B-1030 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AAN DE STATUTEN - ACTUALISATIE EN OMWERKING VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 17 februari 2012, met als registratievermelding :

" Geregistreerd acht bladen drie renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 27.2.2012 Boek 66 blad 79 vak 08 Ontvangen 25¬ De Eerstaanwezend inspecteurw.n. (getekend) MARCHAL D. ",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DIMARSO", waarvan de zetel gevestigd is te Schaarbeek (B-1030 Brussel), François Rigasquare 30,besloten heeft :

- artikel 31 van de statuten te wijzigen

- de statuten van de vennootschap te herschrijven en om te werken, zowel om deze in

overeenstemming te brengen met het eerste besluit, als met het doel deze aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, zonder echter enige fundamentele wijzigingen te brengen aan de statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek, en de nieuwe tekst van de statuten als volgt goed te keuren:

"TITEL I. : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de naam "DIMARSO".

De naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" voorafgegaan of gevolgd worden.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schaarbeek (B-1030 Brussel), François Rigasquare 30. Deze mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, zij; het onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. De raad van' bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland. Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft voor doel: de verwezenlijking van studies en opzoekingen ter voorbereiding van het nemen van beslissingen van beheer, in de meest uitgebreide zin van het woord. Zij kan alle; commerciële, burgerrechtelijke, roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen stellen, die; rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk hiermede in verband staan, of die van aard zijn de realisatie of het bestaan ervan te bevorderen.

Zij kan zich interesseren door inbreng, fusie, deelneming of anders voor aile ondernemingen, waarvan het doel gelijklopend is met het hare,

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL ll : KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES - ANDERE EFFECTEN

Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentachtigduizend zevenhonderd tweeënzestig euro drieënzeventig cent (86.762,73 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 3.500.

Qp" detaatete blz van Lurk B vermelden : Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

4. Artikel 6.: Stortingsplicht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun inschrijving worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen eigenmachtig door de raad van bestuur bepaald.

De aandeelhouder die, na een bii aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten binnen de termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een interest te betalen gelijk aan de wettelijke rentevoet verhoogd met twee punten, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn vermeld in de voorgaande alinea, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, geschorst,

Artikel 7.: Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van diens rechten

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker,

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 8.: Aard van_de effecten

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn en zullen altijd op naam blijven. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc, Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Artikel 9.: Overdracht van effecten

Elke overdracht van effecten op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van de betrokken effecten, gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebber, of op elke andere manier toegelaten door het Wetboek van vennootschappen, in voorkomend geval door het gebruik van de elektronische handtekening, conform de terzake geldende wetgeving,

Artikel 10.: Verkriiging van eigen effecten

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

Artikel 11.: Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Tot een kapitaalverhoging wordt besloten door de algemene vergadering van de aandeelhouders volgens de regels gesteld in het Wetboek van vennootschappen.

Bij elke kapitaalverhoging in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

De modaliteiten van de uitoefening van dit voorkeurrecht zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering kan, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht beperken of opheffen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Is het eigendomsrecht van de betrokken aandelen gesplitst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar; tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

Artikel 12.: Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13.: Obligaties

De vennootschap kan op ieder tijdstip obligaties aanmaken en uitgeven, zowel hypothecaire als andere, bij besluit van de raad van bestuur die de uitgiftevoorwaarden vaststelt.

Tot de uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met warrants of warrants kan slechts worden besloten overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

TITEL Ill.: BESTUUR

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders' zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onderzijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen. Artikel 15.: Vacature

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. In dat geval, zal de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering overgaan tot de definitieve benoeming.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen.

Artikel 16.: Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 17. Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of ten minste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvan verantwoording moet worden gegeven in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, de datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending,

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping,

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland,

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste ondervoorzitter of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder..

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Artikel 18. : Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

A. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de meerderheid

van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt, met inbegrip van de digitale handtekening in de zin van artikel 1322 van het Burgerlijk wetboek, waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, elektronische post of enig ander communicatiemiddel zoals bedoeld in artikel 2281 van zelfde Wetboek, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Een bestuurder kan echter niet meer dan één collega-bestuurder vertegenwoordigen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bij staking van stemmen, heeft de voorzitter van de vergadering een doorslaggevende stem.

Artikel 19.: Belangenconflicten

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders váór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Artikel 20.: Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur Is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, ai dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c1 Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo dit bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van optreden buiten de volmacht.

$ Voor betalingen van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500 EUR) of meer is de handtekening vereist van twee bestuurders of hun gevolmachtigden. Deze beperking geldt enkel voor betalingen en niet voor andere te ondertekenen documenten, zoals bijvoorbeeld contracten.

Artikel 21.: Vertectenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

$ Voor betalingen van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500 EUR) of meer is de handtekening vereist van twee bestuurders of hun gevolmachtigden. Deze beperking geldt enkel voor betalingen en niet voor andere te ondertekenen documenten, zoals bijvoorbeeld contracten,

Artikel 22. : Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden in notulen opgenomen, ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden. De volmachten, net als andere schriftelijke berichtgevingen, worden daaraan gehecht. Deze notulen - met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld - worden met hun bijlagen op de zetel bewaard, hetzij in originele vorm in een speciaal register, hetzij in elektronische beveiligde vorm, op om het even welke drager en op voorwaarde dat deze voldoende garanties bieden van voortbestaan, leesbaarheid, betrouwbaarheid, alsook een getrouwe en duurzame reproductie toelaat.

Behoudens bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, die in rechte of elders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door één bestuurder.

TITEL IV.: CONTROLE

Artikel 23. : Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit er geen te benoemen, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

TITEL V. : VERGOEDING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS(SEN)

Artikel 24

a) Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de opdrachten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend.

b) De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan slechts worden gewijzigd met instemming van de partijen.

De bezoldiging van de commissarissen en de bedragen van de bezoldiging verbonden aan uitzonderlijke werkzaamheden of bijzondere opdrachten uitgevoerd door de commissarissen worden vermeld in de toelichting bij de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toestaan, noch te hunnen behoeve waarborgen geven of stellen.

TITEL VI. : ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

Artikel 25. : Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 26.: Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde

woensdag van de maand juni van ieder jaar, om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de

vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

Deze vergadering neemt desgevallend kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele

commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt aile besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.

Artikel 27.: Buitengewone algemene vergaderingen

Een buitengewone algemene vergadering - of een bijzondere algemene vergadering in de gevallen voorzien door het Wetboek van vennootschappen - kan te allen tijde worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders en telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Artikel 28.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Artikel 29.: Oproeping -- Vorm

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda en worden ten minste vijftien (15) dagen op voorhand, aan de houders van aandelen, obligaties en warrants, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen) meegedeeld, bij een ter post aangetekende brief of bij elk ander communicatiemiddel, op voorwaarde in dit laatste geval dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een alternatief communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

Iedere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich Iaat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur; in geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris(sen), indien er bestaan.

Artikel 34.:Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, kan de raad van bestuur de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers verzoeken hem, uiterlijk drie werkdagen vddr de datum van de voorgenomen vergadering, schriftelijk te verwittigen van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen.

Artikel 31. : Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Artikel 32.: Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van de naam, voornaam, woonplaats of de naam en zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen.

Artikel 33.: Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de ondervoorzitter of, bij ontstentenis, de oudste bestuurder aanwezig of door een persoon aangeduid door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en de vergadering - zo het aantal het toelaat - benoemt twee stemopnemers, die geen aandeelhouders hoeven te zijn.

Artikel 34.: Beraadslaging - Besluiten

a) Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereisen.

b) Besluiten

De besluiten worden genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

tenzij het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een bijzondere meerderheid voorzien.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In de jaarvergaderingen worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen niet bij de

berekening van de meerderheid meegerekend.

Bestuurders en eventuele commissaris(sen) worden benoemd bij gewone meerderheid. Is deze niet

bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste

aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten benoemd.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

vastgesteld.

Stemmen per brief is niet toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 35.: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 36.: Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Artikel 37. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Artikel 38. Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, ondertekend door de leden van het bureau, de aanwezige bestuurders en de aandeelhouders die dit wensen. Deze notulen - niet uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld - worden met hun bijlagen, in originele vorm, in een speciaal register bewaard, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen of een bijzondere machtiging door de raad van bestuur, worden de afschriften van of de uittreksels uit deze notulen, bestemd voor derden of die in rechte of eiders dienen te worden voorgelegd, ondertekend door de voorzitter of een bestuurder.

TITEL Vil.: JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG - BESTEMMING VAN DE WINST Artikel 39.: Boekjaar - Jaarrekening - Controleverslaq

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig decembervan elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening, conform het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de sociale balans (indien wettelijk vereist) en de toelichting en vormt een geheel,

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stel(t)len, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders, obligatiehouders, warranthouders of houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen vanaf vijftien dagen vôôr de jaarvergadering, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten. Zij hebben het recht kosteloos een kopie van deze stukken te bekomen, tegen overlegging van hun effect. Een kopie van diezelfde documenten wordt gezonden aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen) tezelfdertijd als de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten neer.

Artikel 40.: Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap_

Artikel 41. : Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

TITEL VIII. : ONTBINDING y VEREFFENING

Artikel 42. : Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige

aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Artikel 43.: Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een

besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verliezen

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke verplichtingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde (1/4) gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimum kapitaalbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 44.: Voortbestaan - Benoeming van vereffenaar(s)

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene

e vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van

e de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontstaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

" e Artikel 45. : Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

et TITEL IX.: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 46.: Waarnemen van opdrachten

Voor zover haar doel het toelaat, indien de vennootschap aangesteld wordt tot bestuurder, et

et zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dient de raad van bestuur onder de-

r/~ aandeelhouders, bestuurders of werknemers van de vennootschap een "vaste vertegenwoordiger" te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in haar naam en voor haar rekening, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. De aanstelling van de vaste vertegenwoordiger doet de organieke vertegenwoordigings-bevoegdheid van de vennootschap verdwijnen vcor zover deze betrekking heeft op de uitvoering van bedoelde opdracht, zodat ten aanzien van derden alleen de vaste vertegenwoordiger de vennootschap geldig zal vertegenwoordigen voor de uitoefening van voormelde opdracht, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de vennootschap zelf.

Indien het doel daarin voorziet, kan de vennootschap eveneens de opdracht waarnemen van vereffenaar van een andere rechtspersoon. In dat geval is zij gehouden een natuurlijke persoon aan te wijzen om haar te vertegenwoordigen voor de uitoefening van haar opdracht, conform het Wetboek van

vennootschappen.

et

Artikel 47.: Geschillen - Bevoegdheid

pq Voor alle geschillen tussen de vennootschap, haar aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders, eventuele commissaris(sen) en vereffenaars met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, zijn alleen de rechtbanken van de zetel bevoegd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk van afziet.

Artikel 48. : Woonstkeuze

Elke in het buitenland gedomicilieerde aandeelhouder op naam, obligatiehouder op naam, bestuurder, directeur, commissaris of vereffenaar, die geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft in België, wordt geacht de woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem

alle akten geldig kunnen worden betekend of ter kennis worden gebracht, terwijl de vennootschap geen andere verplichting heeft dan ze ter beschikking te houden van de bestemmeling. Een dubbel van deze betekeningen en kennisgevingen zat eveneens, ten informatieve titel, op het adres van de woonplaats van de bestemmeling in het buitenland worden verstuurd,

Artikel 49.: Gemeen recht - " -

Voor de onderwerpen die niet expliciet door de statuten geregeld worden, wordt verwezen naar de vigerende Belgische wetten en de Europese reglementering. Bijgevolg worden de bepalingen van deze wetten en reglementering waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte ingeschreven te zijn en worden de clausules die strijdig zijn of zouden worden met dwingende bepalingen uit deze wetten en reglementering, geacht niet geschreven te zijn."

VOOR GELIJKVORMIG-ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Voor-behQUiten acan het Belgisch Staatsblad

GeI jkild ge neerlegging:

- de expeditie van het proces-verbaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

19/10/2011
ÿþ" 1115,50

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405.830.182

Benaming

(voluit) : Dimarso

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : F. Rigasquare 30 - 1030 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

BRUSSEL

77 -1- : ~~1

~t" iffie `

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van aandeelhouders van 15 juni 2011 blijkt de; herbenoeming als bestuurder voor een periode van zes jaar van MRL BVBA (ON 0873.534.884) (met als vaste; vertegenwoordiger de heer Luc Schulpen) en IFA BVBA (ON 0873.538.052) (met als vaste vertegenwoordiger._ de heer Dominique Vercraeye).

Uit het verslag van de raad van bestuur van 27 september 2009 blijkt dat MRL BVBA (ON 0873.534.884) (met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Schulpen) en IFA BVBA (ON 0873.538.052) (met als vaste vertegenwoordiger de heer Dominique Vercraeye) worden herbenoemd voor een periode van zes jaar als gedelegeerd bestuurder met ingang van 15 juni 2011.

Getekend,

Voor MRL BVBA,

De heer Luc Schulpen,

Gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 07.07.2011 11275-0553-043
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 01.07.2009 09337-0338-040
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 03.07.2008 08341-0165-042
18/07/2007 : BL315125
06/07/2007 : BL315125
25/04/2007 : BL315125
20/07/2006 : BL315125
03/07/2006 : BL315125
29/08/2005 : BL315125
12/07/2005 : BL315125
12/07/2005 : BL315125
28/06/2005 : BL315125
21/02/2005 : BL315125
06/12/2004 : BL315125
05/10/2004 : BL315125
02/07/2004 : BL315125
09/07/2003 : BL315125
28/10/2002 : BL315125
16/12/2000 : BL315125
13/07/2000 : BL315125
12/09/1997 : BL315125
08/01/2016 : BL315125
09/08/1995 : BL315125
02/12/1994 : BL315125
24/08/1994 : BL315125
29/06/1991 : BL315125

Coordonnées
DIMARSO

Adresse
SQUARE F. RIGA 30 1030 BRUXELLES

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale