DIMENSIS GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIMENSIS GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.777.634

Publication

19/07/2013 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
19/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/04/2011 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)
27/04/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/03/2011
ÿþ(Za Mee 2.0

Lak B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III DhI I IYI ~V~IWI Iii II ii

" 1104,ZQ5"

remise

1 ? efie 20111

Benaming : DIMENSIS GROUP

(voluit)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ADOLF DAENSLAAN 4

1860 MEISE

Ondememingsnr : 0889.777.634

Onderwerp akte : VERHUIS MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst :

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 11 maart 2011)

De vergadering aanvaardt de verhuis van de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang naar het volgende adres: Steenweg naar Drogenbos 2 te 1180 Brussel. (Station Jyzoil)

De vergadering stelt Meester Delwaide Xavier aan om het dossier van een faillissement te beheren en de heer Zarify te vertegenwoordigen, die momenteel ziek is, bij de bevoegde autoriteiten te vertegenwoordigen.

ZARIFY JAMES

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

04/02/2011
ÿþ MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad *11019316 tEgiu:eW

1111 25 JAN 7fli1





Griffie

Ondernemingsnr : 0889.777.634

Benaming

(voluit) : DIMENSIS GROUP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1860 MEISE - ADOLF DAENSLAAN 4

Onderwerp akte : WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden op dertig december tweeduizend en tien voor Meester Olivier DUBUISSON, Notaris met standplaats te Elsene dat de buitengewone algemene vergadering van "DIMENSIS GROUP" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Adolf Daenslaan 4, de volgende beslissingen heeft genomen na unanimiteit van de stemmen :

I. Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren voorafgaandelijk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

"Besluit

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk weergegeven

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura van de lopende', rekeningen van 481.400,00 6' kan ik besluiten dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering, van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid voldoet.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot inbrengwaarden die voor de inbreng ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.588 aandelen op naam, met een fractiewaarde van 186,00

De kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekeningen aandeelhouders op het passief bedraagt 481.400, 00 E

Na de kapitaalverhoging bedraagt het kapitaal 500.000,00 EURO en is vertegenwoordigd door 2.688 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren m fn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Saint-Léger, op 20 december 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Edouard KESTELOOT

Bedrijfsrevisor"

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Hoewel deze verslagen minder dan vijftien dagen vooraf ter beschikking werden gesteld van de vennoten, beschouwen zij zich als tijdig en voldoende geïnformeerd en verzaken zij elk individueel aan elke vordering die zij zouden kunnen instellen wegens het niet tijdig toesturen van deze verslagen.

2. Kapitaalverhoging

Kapitaalverhoging ten bedrage van vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (481.400 EUR) door incorporatie van een gedeelte van de rekening-courant schuld ten aanzien van de heer Zari James, voornoemd

a) Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (481.400 EUR) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR) te brengen door incorporatie van een gedeelte van de rekening-courant schuld ten aanzien haar vennoot de heer Zarify James, wonende te 1860 Meise, Adolf Daenslaan 4, jegens de vennootschap, breedvoerig omschreven in voormelde verslagen.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van tweeduizend vijfhonderd achtentachtig (2.588) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen: de heer Zarify James, voornoemd, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (481.400 EUR), in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en

tussenkomsten, voormelde kapitaalverhoging definitief is.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten van de vennootschap te vervangen door de hierna opgenomen nieuwe tekst, mede rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen:

"Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend zeshonderd achtentachtig (2.688) gelijke aandelen zander nominale waarde die elk ééntweeduizend zeshonderd achtentachtigste (2.688) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen." De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

4. Adoptie van nieuwe statuten

De vergadering adopteert de volgende statuten:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid van aard.

De benaming van de vennootschap is "DIMENSIS GROUP".

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Adolf Daenslaan 4.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

1)De verkoop in groot- en kleinhandel, import en export van: - bouwstoffen, elektrische en elektronische materialen, materialen voor sanitaire- en loodgieterijwerken, - alle voedselproducten, meer bepaald fruit, groenten, blik, zuivelproducten, zeevruchten, vis, slagerij, huishoudartikelen en cadeau artikelen, - textiel in het algemeen, diverse kledij, schoenen, schoenmakerij, slotenmaker, lederwaren in de ruimste zin, - alle producten van ambachtelijke makelarij in het algemeen, wandtapijten, waaronder artikelen van de derde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

wereld; - alle artikelen voor de parfumerie, voor toilet, cosmetica, schoonheidsproducten, make-up, zepen en detergenten; - alle artikelen van de tuinbouw, meer bepaald bloemen, planten, artikelen voor de tuin, het landschap en voor het onderhoud van tuinen en de kwekerijen, - aile boeken, antiquiteiten, tweedehandsartikelen, decoratieartikelen, industriële machines; - alle juwelen, edele metalen, - alle elektrische apparaten, alle films over magneetbanden, DVD's, cassettes, alle afgedrukte en opgeslagen artikelen die de visionele of auditieve lezing mogelijk maken, boeken; - alle bureau- en informaticamaterialen, telefonen, gsm's, fax; - alle nieuwe voertuigen en occasievoertuigen, evenals hun niet-aangehechte stukken.

2.) De uitbating van - een atelier voor kleermakerij en voor de verkoop van klassieke en ambachtelijke kledij; - een atelier voor het produceren van alle producten vereist voor een bakkerij en patisserie, voor alle voedselproducten en producten die geen voedsel zijn, - een bibliotheek, - alle snackbars, brasseriën, bars, hotels, restaurants, buffetten, verhuurruimte, organisatiezalen, banketten en traiteurservice; - chatten, faxservices, telefooncabines en fotokopieën, nachtwinkel, een laboratorium voor het ontwikkelen van foto's, - een taxibedrijf, car-wash, benzinestation ( alle brandstoffen zoals stookolie, diesel, gas,...), garage met een atelier voor reparatie, onderhoud en pechverhelping;

3.) Alle activiteiten in verband met: - een algemeen bedrijf voor bouwen, schilderen, metselwerk, elektriciteit, dakbedekking; - alle activiteiten of diensten aanbieden in het voordeel van privé of commerciële klanten, - het kuisen en onderhoud van gebouwen, kuisen van de ramen en bureaus, kleine bureauwerken, in onderaanneming; - publieke markten - vervoer van personen en goederen.

De vennootschap mag alle activiteiten uitoefenen die de realisering van het maatschappelijk doel kunnen bevorderen en mag eveneens aan elke zodanige activiteit deelnemen, op welke wijze dan ook. Algemeen kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, die volledig of gedeeltelijk in verband staat met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden en een mandaat uitoefenen van bestuurder in elke vennootschap of associatie.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR).

Het is verdeeld in tweeduizend zeshonderd achtentachtig (2.688) gelijke aandelen zonder nominale waarde die

elk één/tweeduizend zeshonderd achtentachtigste (2.688) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6: STEMMING DOOR DE EVENTUELE VRUCHTGEBRUIKER

In geval van splitsing van het eigendomsrecht op de aandelen worden de aanverwante

rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 9: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, die voor beperkte of onbeperkte duur worden benoemd en in het laatste geval de hoedanigheid hebben van statutaire zaakvoerders.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Artikel 10: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

Artikel 12: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de

` II

p.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 13: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei, telkens om achttien uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

Artikel 14: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de

wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 16: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Artikel 17: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 19: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

5. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoeder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren.

6. Volmacht

De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de Heer KESTELOOT Edouard, te 7730 Saint-Léger, Rue de l'ancienne Passerelle, 16, en haar medewerkers, met recht van indeplaatsstelling, om in haar plaats alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen die nodig zijn om deze akte uit te voeren, desgevaIIend bij de ondernemingsloketten of de kruispuntbank voor ondernemingen, de diensten van de Belasting op Toegevoegde waarde, en te dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

- p.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan.het Belgisch Staatsblad

Olivier DUBUISSON

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte met de verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 06.12.2010 10622-0500-015
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 07.12.2009 09879-0032-014

Coordonnées
DIMENSIS GROUP

Adresse
STEENWEG NAAR DROGENBOS 2 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale