DJIMBO & FILS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DJIMBO & FILS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.836.240

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden Rechtbank van koophandel

aan het Antwerpen

Belgisch Staatsblad

2 l Mc! 2011i

ardeli~Aniwerpen

*14113092*









Ondernemingsnr : 0834.836.240

Benaming :

(voluit) : FASHION LOUNGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zoersel (B. 2980), Hoge Dreef 60

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamswijziging - zetelverplaatsing - doelwijziging - statutenwijziging - ontslagen en benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 28 april 2014, "Geregistreerd op het 1 ste registratiekantoor van Antwerpen 2 op 30 april 2014, bladen 3, geen verzendingen, register 5 boek 8 blad 16 vak 1, ontvangen registratierechten vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FASi-iiON LOUNGE" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming van de vennootschap niet onmiddellijke ingang te

wijzigen in "DJIMBO & Fils",

2) WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang de werkelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen

naar Brussel (B.1000), Vlaamsesteenweg 101.

3) WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering besluit de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit bijgevolg om de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"1. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De

groot- en kleinhandel, de markt- en straathandel, de verkoop via internat van:

- allerhande kledij

- accessoires

- schoeisel en pantoffels in de meest ruime zin

- sieraden en make-up

- snuisterijen

- lederwaren

- handtassen

- speelgoed

- sportartikelen

- voorverpakte voeding en dranken

- voedingsupplementen et cetera

Het oprichten en uitbaten van apotheken, de groot- en kleinhandel in-, import, export van medische en paramedische en homeopathische producten, cosmetische- en schoonheidsprodukten, produkten voor haar-, huid- en lichaamsverzorging

Drogisterij en het uitoefenen van alle commerciële bedrijvigheden die met de gezondheidszorg verband houden.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

~f <

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

c) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

d) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich [aten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

4) WIJZIG1NG VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om de tekst van de statuten aan te passen aan hoger vermelde besluiten en aan het

Wetboek van vennootschappen ais volgt:

-Artikel 1: In de tekst van dit artikel wordt de oude maatschappelijke benaming "Fashion Lounge" vervangen

door de nieuwe maatschappelijke benaming "Djimbo & Fils".

- Artikel 2 : de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Vlaamsesteenweg 101.

5) ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit om met ingang vanaf 1 april 2014 te ontlaan als zaakvoerders van de vennootschap: 1, De heer VERLINDEN Oswald, zaakvoerder, geboren te Antwerpen-Deurne op 15 mei 1972, wonende te

2980 Zoerse[, Hoge Dreef 60, houder van identiteitskaart nummer 590-2819589-19, rijksregister nummer

72.05.15-485-30,

2. Mevrouw VAN BAEL Tinneke, zelfstandige, geboren te Antwerpen-Wilrijk, op 24 juli 1978, wonende te 2980 Zoersel, Hoge Dreef 60, houdster van identiteitskaart nummer 590-9404042-15, rijksregister nummer 78.07.24-424-58.

Vervolgens besluit de vergadering om te benoemen tot zaakvoerders voor een onbepaalde duur en dit met ingang vanaf één april 2014 :

-de heer Johan August Josephinbe LEYSEN, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123

-de heer Mike DJIMBO, van Belgische nationaliteit, wonende te Brussel (B. 1000), Vlaamsesteenweg 101, aanwezig en zijn mandaat aanvaardend.

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. Hun mandaten gelden voor onbepaalde duur en worden niet bezoldigd, behoudens andere beslissing vanwege de algemene vergadering der vennoten.

Vervolgens besluit de algemene vergadering om de heer Mike Djimbo, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger aan te stellen voor alle bestuursmandaten die de vennootschap thans waarneemt of zou in de toekomst zou waarnemen bij andere vennootschappen.

6) MACHTEN

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Johan Leysen, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123 en/of mevrouw Natascha VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 123, om, ieder afzonderlijk handelend en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het Xerius Ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere administraties.

7) BIJZONDERE MACHTEN - POSTVOLMACHT

De vergadering en hierboven vernoemde zaakvoerders verlenen volgende bijzondere machten aan mevrouw DJ1MBO MATENDA, geboren te Kafumba op 27 december 1952, van Belgische nationaliteit, wonende te Brussel, Vlaamsesteenweg 101, rijksregister nummer 52.12.27-428-35, voor wie voornoemde heer Johan Leysen zich sterk maakt, met macht om alleen op te treden:

1. Tekenen van de gewone briefwisseling in verband met de zaken van de vennootschap,

2. Bij het postbeheer, de Lucht- en Scheepvaartdiensten, de Spoorwegen:de Buurtspoorwegen, bij alle' vervoer- of besteldiensten, bij welk danige ondernemingen en particulieren, brieven, zendingen, kaarten, pakketten, colli's, goederen, postliggende stukken, ai of niet aangetekend, al of niet verzekerd, met of zonder geldwaarden, in ontvangst nemen, lichten of opvorderen, alsook afgeven of verzenden; ontlasting geven, alle registers of documenten tekenen.

3, Aankopen, uitgezonderd bij contract met een duur van meer dan een jaar, van aile roerende goederen en alle diensten, nodig voor de werkzaamheden van de vennootschap, voor een bedrag van hoogstens duizend euro (¬ 1.000,00) per aankoop of contract.

4. De vennootschap vertegenwoordigen voor de Staat, de Provincies, de Gewesten en Gemeenschappen, de Gemeenten en de Openbare Besturen, met inbegrip van het ondernemingsloket - Kruispuntbank der Ondernemingen.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 28 april 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudon aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 27.08.2013 13471-0080-012
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 29.08.2012 12476-0597-012
06/04/2011
ÿþ-4

, Mod 2.0

Ondernemingsnr : e3 (f $362.. tic/

Benaming

(voluit) : FASHION LOUNGE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Dreef 60 te 2980 Zoersel

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 24 maart 2011, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FASHION LOUNGE" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoten: 1. De heer VERLINDEN Oswald, zaakvoerder, wonende te 2980 Zoersel, Hoge Dreef 60. 2. Mevrouw VAN BAEL Tinneke, zelfstandige, wonende te 2980 Zoersel, Hoge Dreef 60.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FASHION LOUNGE".

3) Zetel: gevestigd te 2980 Zoersel, Hoge Dreef 60.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf het ogenblik dat zij de rechtspersoonlijkheid verwerft.

5) Doel: 1. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België als in het buitenland:

De groot- en kleinhandel, de markt- en straathandel, de verkoop via internet van:

- allerhande kledij

- accessoires

- schoeisel en pantoffels in de meest ruime zin

- sieraden en make-up

- snuisterijen

- lederwaren

-handtassen

- speelgoed

- sportartikelen

- voorverpakte voeding en dranken

voedingsupplementen et cetera

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam :

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

c) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

d) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurderfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IA

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

'11051699*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Netrge';,;" d tnr Griffie van de Rechtbank vanK0~3~,í'1û(idel te Antwerpen

rzfier, _, Griffie

à

LJC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichters tekenen in op aile aandelen, onderschrijven elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstorten elk van deze aandelen ten belope van tweeënzestig euro (62,00 EUR) per aandeel, zodat zij elk respectievelijk nog hierna gemelde bedragen dienen te volstorten:

-De heer Oswald VERLINDEN heeft ingetekend op 50 aandelen waarop aldus nog 6.200,00 EUR te volstorten blijft.

-Mevrouw Tinneke VAN BAEL heeft ingetekend op 50 aandelen waarop aldus nog 6.200,00 EUR te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer 751-2053069-07 bij Axa Bank Europe.

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de vijftiende van de maand mei om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende storting en ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerders: Worden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer Oswald Verlinden en mevrouw Van Bael Tinneke, beiden voomoemd. Zij kunnen elk afzonderlijk op treden en hun mandaten worden niet bezoldigd.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgestoten op eenendertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de vijftiende van de maand mei tweeduizend en twaalf.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Johan Leysen, wonende te 2660

Antwerpen-Hoboken, Kapelstraat 121, mevrouw Natascha VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-

Hoboken, Kapelstraat 121 en/of mevrouw Nadja VAN HOOFSTADT, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken,

Louisalei 49, om, ieder afzonderlijk handelend en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de

vennootschap, aile nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het BIZ Ondernemingsloket en

bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T.W., R.S.Z en andere

administraties.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 24 maart 2011

- een volmacht

-een bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 28.08.2015 15498-0357-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.05.2016, NGL 30.08.2016 16532-0038-009

Coordonnées
DJIMBO & FILS

Adresse
VLAAMSESTEENWEG 101 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale