DOBBY YAMADA SERRA, AFGEKORT : DYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DOBBY YAMADA SERRA, AFGEKORT : DYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.453.869

Publication

10/07/2014
ÿþ MÔd2.Û

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0415 453 869

Benaming

(voluit) : DOBBY YAMADA SERRA

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: B-1000 BRUSSEL, Fabriekstraat, 27-31

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - DOEL - Bezoldiging bestuurder.

Er blijkt oit een akte verleden voor notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle op 26 juni 2014 dat de buitengewone; algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DOBBY YAMADA SERRA",!, met zetel gevestigd te 1000 Brussel, Fabriekstraat, 27-31, met eenparigheid van stemmen volgende! beslissingen heeft goedgekeurd

1. - Eerste beslissing  wijziging van het maatschappelijk doel

a) Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren volledig kennis te hebben.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31/03/2014 gevoegd.

Dit verslag blijft in bijlage aangeheoht bij deze notulen om neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen,

b) De vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk doel te wijzigen en te vervangen als volgt

«De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

 De kleinhandel, de import, de commercialisatie, de bemiddeling, en de reparatie van elk informatica, elektrisch, elektronisch en telecom materiaal in de meest ruime zin, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, standaardprogrammatuur, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, 3D printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, scanners met programma's, toebehoren en consumabele, (iv) onderdelen, software, uitrusting, toebehoren en randapparatuur (v) elektrische en elektronische componenten, elektrische toestellen en radio-elektrisch materieel, hulpvoedingssystemen, verlichtingsertikelen, meetapparatuur, tooling/gereedschap (vi) elektronische huishoudapparaten, consumentenelektronica, kantoorbehoeften, schoolgerei, (vil) telefoontoestellen en toebehoren, (viii) bewakingssystemen en alarminstallaties, computerbeveiliging, automatisatiesystemen, (ix) geluids- en lichtapparatuur en (x) vakliteratuur en intemettoepassingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende, handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, »

2,- Tweede beslissing  wijziging van artikel 3 (Doel) van de statuten.

Aansluitend met voorgaande beslissing besluit de vergadering om artikel 3 (DOEL) van de statuten voortaan uit te drukken als volgt:

« De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

 De kleinhandel, de import, de commercialisatie, de bemiddeling, en de reparatie van elk informatica, elektrisch, elektronisch en telecom materiaal in de meest ruime zin, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, stand aardprogrammatuur, (ii) computerwerkstations,

processors, (iii) digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, 3D printers, toetsenborden,

_ _

Op de laatste bu, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

I

111111

neergelegd/ontvangen op '

0 .1:;111 20M

ter criiilz van d.3. P.1.111%riandstalio!e

le:7>opllarldel'ara-ssel

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

toeviertoebehoren, beeldschermen, .-computerterminals,-toebehoren - en consumabele, (iv) onderdelen, software, uitrusting, toebehoren en randapparatuur (y) elektrische en ' elektronische componenten, elektrische toestellen en radio-elektrisch materieel, hulpvoedingssystemen, verlichtingsartikelen, meetapparatuur, tooling/gereedschap (vi) elektronische huishoudapparaten, consumentenelektronica, kantoorbehoeften, schoolgerei, (vii) telefoontoestellen en toebehoren, (viii) bewakingssystemen en alarminstallaties, computerbeveiliging, automatisatiesystemen, (ix) getuids-

'

lichtapparatuur en (x) vakliteratuur en intern ettoepassingen.

' Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek afin pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

' De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in ; ! andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende I handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.»

r 3.  Derde beslissing bezoldigd mandaat in hoofde van de heer Edouard De Bruyne, bestuurder.

De vergadering beslist dat het mandaat van bestuurder in hoofde van de heer Edouard De Bruyne, te 15001 Vestingstraat, 38, bezoldigd zal worden uitgeoefend met ingang op 1/7/2014.

4. - Vierde beslissing - Bevoegdheden van de Raad van Bestuur.

De vergadering kent de Raad van Bestuur alle bevoegdheden toe tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

De vergadering verleent eveneens mandaat aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle voor het opstellen en neerlegging in het vennootschapsdossier van de coördinatie van de statuten.

5.- Vijfde beslissing - Bijzonder mandaat.

De vergadering kent tevens een bijzonder mandaat toe aan "SCHETS & PARTNERS" Bvba te 1651 Beersel (Lot), Bergensesteenweg, 163, of elke andere door haar aangewezen persoon, om alle verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsioket, gebeurlijk bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en aanverwante administraties.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle

Te samen neergelegd ; - expeditie van de notariële akte

- verslag van de raad van bestuur

- 3 volmachten in kopie

coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/01/2014
ÿþ Mo Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IVI

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~IN~IN~~W~YI~IVV~N

*140 91 8*

_ v le See

ir 5 JAN 2014

Griffie

Ondernemjngsnr : 0415453869

Benaming

(voluit) : DOBBY YAMADA SERRA

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: FABRIEKSTRAAT27-31 - 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

De Bijzondere Algemene Vergadering van 24/12/2013 beslist met éénparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang alle bestuurders te ontslaan en hen kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid tot op heden.

Bijgevolg wordt een einde gesteld aan het mandaat van volgende bestuurders:

- De naamloze vennootschap "TECHNICAL ASSOCIATION FOR LEASURE, MARINE AND CONSTRUCTION WORKS DEVELOPMENTS AND RESEARCH", in het kort "Talmaco"

De heer Marcel RAES.

De heer Guillaume DE BRUYNE,

De Bijzondere Algemene Vergadering van 24/12/2013 beslist tevens met éénparigheid van stemmen om met ingang vanaf heden te benoemen als nieuwe bestuurders:

De naamloze vennootschap "TECHNICAL ASSOCIATION FOR LEASURE,

MARINE AND CONSTRUCTION WORKS DEVELOPMENTS AND

RESEARCH", in het kort "Talmaco". Voor deze vennootschap zal mevrouw Carla LENOIR optreden als vaste

vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat wordt

bezoldigd uitgeoefend.

De heer Guillaume DE BRUYNE. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. De heer Edouard DE BRUYNE. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De mandaten worden toegekend voor een periode van 6 jaar en zullen dus behoudens herverkiezing eindigen op de Algemene vergadering van 2019.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

De naamloze vennootschap Talmaco, vertegenwoordigd door vaste vertegenwoordiger mevrouw Carla Lenoir.

TALMACO NV

vertegewoordigd door Carla Lenoir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13642-0547-014
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 29.10.2012 12619-0150-014
28/02/2012 : BL393950
07/10/2011 : BL393950
10/11/2010 : BL393950
11/10/2010 : BL393950
13/10/2009 : BL393950
07/10/2008 : BL393950
01/10/2007 : BL393950
13/10/2006 : BL393950
02/01/2006 : BL393950
20/10/2005 : BL393950
12/10/2004 : BL393950
10/03/2004 : BL393950
15/10/2003 : BL393950
15/04/2003 : BL393950
27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.09.2015, NGL 26.10.2015 15654-0168-014
07/11/2001 : BL393950
14/07/2001 : BL393950
11/01/2001 : BL393950
25/10/1996 : BL393950
01/01/1995 : BL393950
01/01/1992 : BL393950
03/01/1990 : BL393950
13/08/1986 : BL393950

Coordonnées
DOBBY YAMADA SERRA, AFGEKORT : DYS

Adresse
FABRIEKSTRAAT 27-31 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale