DOKTER BENJAMIN BERTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BENJAMIN BERTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.481.946

Publication

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0305-010
07/08/2013
ÿþ 1 14ed weid 11.1

iF'~.t~?~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~M~:.=:~

(voiutt) : DOKTER BENJAMIN BERTE

(verkort) : .l3wse-Q 4ke Lle .,.ee-.1S-.c1. s

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Jetselaan 36, 1081 KOEKELBERG (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Maatschappelijke Zetel

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten van de vennootschap beslist de zaakvoerder om met ingang van 22 jull 2013 de zetel van de vennootschap over te brengen naar ijzerplein 3 bus 5, 1000 BRUSSEL

Benjamin BERTE

Zaakvoerder

Op r;e IÂaíste bfz. van Luif 6 vrrm ;Irten " . Recto : hiaam en haedanirjheid van de inslrunienterende notaris, hiezij van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechispersoen sen aenzien ven derden te verieçlenn'oordigen

Venn . Negeert Cali henr.ne{ëllllt .

~ I

131 59

"

Ondernem i ngsnr : 0839.481.946

Benaming

sess ti

2 g Jee

Griffie

03/10/2011
ÿþMod 2.0

rft4.i1':RY â In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lU H II YIIIIII I

BRU SSEL

2 1 SEP. 2011Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S39- 1-181- 9(/

Benaming

(voluit) : Dokter Benjamin Berte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jetselaan 36, 1081 Koekelberg

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte voor notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 6 september 2011 met de volgende melding : "Nog te registreren.", blijkt dat :

1.Burgertijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "Dokter Benjamin Bette'

2.zetel te 1081 Koekelberg, Jetselaan 36 .

3.met een onbepaalde duur;

4.door oprichter : De heer BERTE Benjamin Dominique Hug., cardioloog, nummer identiteitskaart 5904104585-56, nationaal nummer 800718-215-04, geboren te Antwerpen op achttien juli negentienhonderd tachtig, gedomicilieerd te 1081 Koekelberg, Jetselaan 36.

5.Met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope van 12.400,00 euro, het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt 6.200,00 euro door de oprichter. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op 5/9/11, bij de BNP; PARISBAS FORTIS BANK, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

6.1-let kapitaal is vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, waarop volledig in geld ingeschreven.

7.Boekjaar : van één januari tot éénendertig december van elk jaar.

6.Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheervennoten vereist.

Van de jaarlijkse nettowinst wordt minstens vijf procent afgenomen voor de oprichting van het wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet langer verplicht zodra de reserve een tiende van het maatschappelijk! kapitaal uitmaakt. De voorafneming wordt opnieuw verplicht wanneer de reserve om één of andere reden wordt: aangesproken.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerders, jaarlijks beslist over de bestemming ervan. Deze beslissing wordt met een gewone meerderheid genomen.

9.Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door des algemene vergadering dewelke de benoeming ook steeds kan herroepen

De vennootschap kan een zaakvoerder slechts benoemen voor de duur van 10 jaar.

De algemene vergadering van vennoten legt het aantal zaakvoerders vast en desgevallend hun statutaire' hoedanigheid alsook hun volmachten en hun delegatiebevoegdheden

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Wanneer een plaats van zaakvoerder openvalt, heeft de algemene vergadering het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Zij legt de duur van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder vast. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van' tien jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij iseij zijn bevoegd voor alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen de leiding over de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere directeurs of mandatarissen of bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder is belast met de dagelijkse leiding van de vennootschap. De zaakvoerder kan zijn bevoegdheden uitsluitend aan een dokter in de geneeskunde delegeren zodra het gaat over het verrichten van handelingen in verband met de geneeskundepraktijk.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het bedrag van de bezoldiging moet overeenkomen met de werkelijk uitgevoerde beheersdiensten. Dit bedrag mag niet betaald worden ten nadele van andere vennoten.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd bij alle handelingen, met inbegrip van deze waar een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar optreden, en bij rechtshandelingen:

-ofwel door een zaakvoerder als hij de enige is of door twee samen optredende zaakvoerders als er meerdere zijn,

-ofwel, binnen de beperkingen van de afvaardiging van de dagelijkse leiding, door degenen belast met deze leiding, samen of afzonderlijk optredend.

Bovendien wordt ze geldig verbonden door speciale volmachthebbers binnen de grenzen van hun mandaten.

10.Er worden geen commissarissen benoemd;

11. Doel;

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezen-lijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen, ingeschreven zijn op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, en die in het kader van de vennootschap hun medische activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard, zijn toegelaten als vennoot. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelingen doen, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

Dit bijkomstig doel mag op geen ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

12.De vennoten komen samen in een algemene vergadering om te beraadslagen over alles wat de vennootschap aangaat. Er wordt jaarlijks op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroeping aangeduide plaats, een algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 15 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan buitengewoon bijeengeroepen worden telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Buitengewone algemene vergaderingen worden in België gehouden op de plaats vermeld in de oproepingsbrief.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent zij de mandaten uit die door de wet zijn toegekend aan de algemene vergadering. Zij kan deze niet delegeren. De beslissingen van de enige vennoot die in de plaats handelt van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de agenda en in bijlage, de ter beschikking te stellen stukken; ze gebeuren door een aangetekend schrijven aan de vennoten, en aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) ten minste vijftien dagen voor de vergadering. De bijeenroepingen haamiet nodig als alle vennoten overeenkomen om te vergaderen.

M

Elke vennoot kan zelf of via een volmachthebber, vennoot, stemmen. Elk aandeel geeft rechtop één stem. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elke algemene vergadering, jaarlijks of buitengewoon, kan tijdens de zitting zelf met drie weken uitgesteld worden door het bureau dat is samengesteld zoals hierboven vermeld, zelfs als het niet gaat om beslissingen omtrent de jaarrekening.

Dit uitstel doet elke genomen beslissing teniet.

De tweede algemene vergadering vergadert over dezelfde agenda. De formaliteiten voor deelname aan de eerste vergadering (brieven of volmachten) gelden ook voor de tweede die definitieve beslissingen neemt.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet, de medische deontologie of in de statuten, worden de beslissingen met een gewone meerderheid genomen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor 10 jaar: 1/ de heer BERTE Benjamin Dominique Hug., voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte.

Lode Leemans,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

beti ouden

aan he

Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 15.07.2015 15323-0280-012

Coordonnées
DOKTER BENJAMIN BERTE

Adresse
IJZERPLEIN 3, BUS 5 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale