DOKTER HAIDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HAIDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.798.402

Publication

19/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

uevafontteivete op

n4º%r

ter one van de Nederlandstalige rechtbank van dreighandei Brussel

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht, Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 3 maart 2015, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Dokter HAIDER°.

2° zetel: Brogniezstraat 29, 1070 Anderlecht, België.

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: De heer HAIDER Haroon (IK B 0836974 58, NN 86.03.18-465.46), geboren te Vlaardingen (Nederland) op 18 maart 1986, ongehuwd, wonende te 1070 Anderlecht, Brogniezstraat 29. 5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

op de vijftig (50) aandelen werd in geld ingetekend voor de prijs van duizend euro (¬ 1.000,00) per stuk, door de heer HAIDER Haroon.

op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van tweelvijfde door storting in speciën. Het bedrag van deze stortingen bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00)

7° Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar', gaat in vanaf heden en wordt afgesloten op 31 december 2016.

8° aanleggen reserves -- winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht, van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.. Op voorstel van het' bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt', in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot; verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen', of de medische deontologie, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder(s) kunnen, voor één of meerdere niet-medische handelingen hun bevoegdheid overdragen aan een derde persoon, niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijke beperkte omvang van zijn mandaat. Indien' er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan BVBA Accountantskantoor De Meersman te 9340 Lede, Katstraat 22, ondernemingsnummer 0466.900.392, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen

11111!,1,(1,110111

Ondernemingsnr : 600  9 9 3. LI O Benaming

(voluit) : BVBA Dokter HAIDER (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouiien

aan het

Belgisch Staatsblad

-benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder: De heer HAIDER Haroon, hogervermeld.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de artsenpraktijk door de arts-vennoot zomede al hetgeen daarmee rechtstreeks verband houdt of daaraan bevorderlijk is.

Dit bevat:

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit door de arts-vennoot;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastruc-tuur, om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; Het inrichten van activiteiten ter voorkoming van ziekten.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend, in naam en voor rekening van de vennootschap. Hierbij verbindt de arts-vennoot er zich toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap zal in het algemeen alle roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen. Zij zal zich verder beperken tot het beheer van haar vennootschappelijk vermogen, zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

in geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Geneeskundige Plichtenleer.

120 jaarvergadering: de tweede vrijdag van de maand juni om 09.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan volmacht geven, hetzij schriftelijk, per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, aan een arts-vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij de KBC Bank) heeft plaatsgevonden ' overeenkomstig de wet,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luit( vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER HAIDER

Adresse
BROGNIEZSTRAAT 29 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale