DOKTER MICHEL TURLOT - ANESTHESIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER MICHEL TURLOT - ANESTHESIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.960.168

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 12.09.2014 14587-0151-010
17/10/2014
ÿþ Mod111

;Luik In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van fiteelegd/ontvangen op



111111

IWO 111111

Ondernemingsnr :0898.960.168

Benaming (voluit) :Dokter Michel Turfot-Anesthesie

(verkort): *

08 OKT, 1011t

ter griffie van de Nederlandstalige Ye.LiCeiVen. fiele Brmsel

Vc

behc

aar

Bek

Staat

*FI

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1020 Laken Pagodenfaan 250

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor ons, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen', met zetel te 3740 Eigenbilzen (Bilzen), Dorpsstraat 71, 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Michel Turlot-Anesthesie", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1020 Laken, Pagodenlaan 250, is samengekomen.

Na beraadslaging worden volgende beslissingen elk met eenparigheid genomen:

EERSTE BESLISSING:

Kennisname en bespreking van de stukken

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten verklaren kennis te hebben van deze verslagen door het ontvangen van een exemplaar ervan voorafgaandelijk aan deze, met name:

het voorstel tot ontbinding zoals toegelicht in het verslag

opgemaakt door de zaakvoerder op 17 september 2014, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld;

- de staat van activa en passiva afgesloten op 16 september 2014 en van het daarbij horend verslag van de heer RAMAKERS Frans, bedrijfsrevisor, namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIELIM", met zetel te 3500 Hasselt, Grote Lindenstraat 27/1, de dato 18 september 2014, die daartoe door de zaakvoerder is aangewezen, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van voormeld verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, luiden letterlijk als volgt:

"//. Besluit

De staat van activa en passiva van de BVBA DOKTER MICHEL TURLOT  ANESTHESIE, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1020 Laken (Brussel), Pagodenlaan 250 met als ondernemingsnummer BE 0898.960.168, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 16 september 2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal van 655.002,88 euro en een eigen vermogen van 288.866,83 euro.

Aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, er diende geen gelden te worden geconsigneerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist

----------------------------------------

weergeeft

Ou de !aais,:a. JIZ '130 L. iermelaer RaC.a Naan an riCeaar ÇleIC; .le ine,r,melïerariCie 10I.aris laiz!J var, de cer30v),r1&ai1

belQegd de ecnrsoerca enaanzlel )an da.-ten e iertegenwooefligen

Vars° Naam lanataKaeHng

Voorbehouden

" aan het

 fireTàiiEFr

Staatsblad

Luik B - vervolg

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of de-Fden

onontbeerlijk acht.

Te Hasselt, 18 september 2014.

Getekend

BVBA DIELIM,

Grote Lindenstraat 27/1

1020 Laken (Brussel)

IAB nummer: 222396 4 N 98

Vertegenwoordigd door RAMA KERS Frans

Zaakvoerder

Extern Accountant.".

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt

ondergetekende notaris voorafgaandelijk aan het besluit tot ontbinding, na onderzoek, het bestaan en de

externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel

181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLISSING: Ontbinding van de vennootschap

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Michel Turlot-Anesthesie" met maatschappelijke zetel te 1020 Laken (Brussel), Pagodenlaan 250, ontbonden wordt,

DERDE BESLISSING: Afgifte van de activa aan de vennoten - toebedeling onroerend goed

De algemene vergadering stelt vast dat voorafgaandelijk aan de ontbinding de activa van de vennootschap volledig ten gelde werden gemaakt en de passiva volledig werden aangezuiverd. Het saldo van de bankrekening, inclusief de verlopen intresten, worden bij wijze van vereffeningsverrichting toegewezen aan de vennoten.

Tevens keurt de vergadering de toebedeling van het hierna vermelde onroerend goed, eigendom van de vennootschap in vereffening goed, aan de Heer TURLOT Michel, voornoemd, hierna genoemd de overnemers, welke aanvaardt voor eigen rekening.

STAD BRUSSEL - Achttiende Afdeling - LAKEN

Een woonhuis met garage en tuin, gelegen ter plaatse "Pagodenlaan 250", gekadastreerd volgens titel en huidig kadaster sectie E, nummer 258/D/3, groot volgens titel en huidig kadaster twee are twee centiare (02a 02ca).

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed hoorde in voile eigendom toe aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dokter Michel Turlot-Anesthesie voornoemd ingevolge akte aankoop verleden voor notaris Georges Brandhof alsdan te Landen op 04 juni 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brussel op 17 juni 2010, onder nummer 50-T07396.

Hypothecaire toestand

Voorschreven overgedragen onroerende goederen zijn vrij en belast van inschrijvingen of bezwarende overschrijvingen.

Voorwaarden

1.-Voorschreven onroerende goederen worden overgedragen ten persoonlijke titel aan de Heer TURLOT Michel, zijnde de overnemers voornoemd:

-in de toestand waarin ze zich thans bevinden, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, ook al zijn zij niet bekend.

-met elle rechten en verplichtingen die zouden kunnen voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

-met alle zichtbare en verborgen gebreken, zonder dat de vennootschap-overdrager tot vrijwaring zal gehouden zijn, en bijgevolg zonder verhaal van de overnemers tegen de vennootschap-overdrager wegens de gebreken aan de grond of aan de ondergrond, de toestand van de gebouwen en de mogelijke burenhinder.

-met elle rechten en verplichtingen inzake de eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen.

2.-De hierboven vermelde oppervlakte wordt niet gewaarborgd elk verschil tussen deze en de i werkelijke, al overtrof het verschil één/twintigste, zal in het voordeel of nadeel van de vennootschap zijn, zonder aanspraak op vergoeding vanwege de inbrengers noch verhaal tegen hen.

3.-De overnemers zullen vanaf heden alle lasten en belastingen dragen en betalen, welke op de! overgedragen goederen kunnen en zullen geheven worden.

4.-De overnemers zullen vanaf heden de voile eigendom, het gebruik en het genot hebben van il

Luik B - vervolg

de overgedragen goederen.

5.-De ovememers treden in aile rechten en verplichtingen inzake de bijzondere voorwaarden opgenomen in voormelde eigendomstitel waarvan zij verklaren kennis te hebben,

6.-Zijn de overgedragen goederen verzekerd hebben de overnemers de keuze, hetzij de bestaande contracten voortzetten en de premiën ervan te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag, helj deze verzekeringen op te zeggen mits betaling van de opzegvergoeding, het alles derwijze dat de inbrengers hieromtrent niet kunnen verontrust worden.

7,-Op vraag van de werkende notaris verklaart de vennootschap-overdrager uitdrukkelijk geen weet te hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake de ruimtelijke ordening en stedenbouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, met betrekking tot het bij deze ingebrachte goed.

De vennootschap-overdrager verklaart dat er voor het ingebrachte goed geen onteige-ningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet hebben van een geplande onteigening.

De vennootschap-overdrager verklaart dat het overgedragen goed niet is opgenomen op een ontwerp van lijst of definitieve lijst betreffende het archeologisch patrimonium.

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

VIERDE BESLISSING: Ontslag en kwijting zaakvoerder

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van

de huidige zaakvoerder, de Heer Michel TURLOT voornoemd.

De vergadering besluit hem kwijting te verlenen.

VIJFDE BESLISSING: Definitieve sluiting van vereffening

De voorzitter zet uiteen dat overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn indien voldaan is aan volgende voorwaarden: 1° er is geen vereffenaar aangeduid; 2° er zijn geen passiva luidens de voormelde staat van activa en passiva; 3° aile vennoten of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen en 4° de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De algemene vergadering stelt vast dat aan voormelde voorwaarden is voldaan en beslist met eenparigheid van stemmen tot definitieve sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap en stelt vast dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Michel Turlot-Anesthesie" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De algemene vergadering stelt eveneens vast dat de zaakvoerder bevoegd is aile handelingen,

verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te

voeren die nog moeten worden uitgevoerd ingevolge de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLISSING: Bewaring van de boeken en de bescheiden van

de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn, zijnde ten minste vijf jaar, worden neergelegd en bewaard te 1020 Laken (Brussel), Pagodenlaan 250.

ZEVENDE BESLISSING: Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of vennoten en die hen niet1 konden worden afgegeven.

ACHTSTE BESLISSING: Diverse volmachten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

:=3 aansprakelijkheid Liesens Accountantskantoor te 3700 Tongeren, Eeuwfeestwal 30 bus 1, met

P:

mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van deze ontbonden vennootschap in de I

Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de I Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap,1 alsook om al het nodige te doen voor de neerlegging en publicatie van de jaarrekening.

Alle besluiten werden met éénparigheid van stemmen_g_9edgekeurd. ....



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 05.11.2013 13656-0115-010
18/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 11.01.2013 13008-0388-010
24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 17.02.2012 12041-0044-011
11/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8RUss

EL,

3 0 «e lm

VIII II I IYII1011 ~Iu IN I II

'11053876*

bel aè* Be Sta

Ondernemingsnr : 0898.960.168

Benaming Dokter Michel Turlot-Anesthesie

(voluit) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : WELDOENERSPLEIN 8, 1030 Brussel 3, België

Onderwerp akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen met ingang van 1 september 2010 te verplaatsen:

Van: Weldoenersplein 8, 1030 Schaarbeek

Naar: Pagodenlaan 250, 1020 Laken

Turlot Michel

Zaakvoerder "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.09.2010, NGL 28.03.2011 11071-0040-009
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 29.10.2009 09835-0023-009

Coordonnées
DOKTER MICHEL TURLOT - ANESTHESIE

Adresse
PAGODENLAAN 250 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale