DOUQUE EUROPEAN AFFAIRS

Société en commandite simple


Dénomination : DOUQUE EUROPEAN AFFAIRS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.327.655

Publication

08/02/2013
ÿþ f. -7: -! Riad VWaiS7.!

;i ~3 " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

III

*13029708

2 8 JAN, 2re

~ ~ r enussa

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

0837.327.655

Douqué European Affairs

Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oudegemselaan 184 - 1 040 Brussel

(volledig adi.es)

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting

Douqué Europen Affairs met maatschappelijke zetel gevestigd te Oudergemselaan 184, 1040 Brussel, met. als BTW nummer BE 0837.327.655.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 november 2012, vastgelegd bij onderhandse akte van dezelfde datum blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft met ingang van 26 november 2012:

Eerste beslissing

De vergadering beslist tot de ontbinding en sluiting van de vennootschap op basis van de voorgelegde

balans en resultatenrekening. Er is geen te verdelen restsaldo. Er werd geen vereffenaar aangesteld.

Tweede beslissing

De boeken zullen bewaard blijven bij de heer Rudolf HTM Douqué, Oudergemselaan 184 te 1040 Brussel.

Derde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Handson & Partners, Prins Boudewijniaan 12B, 2550 Kontich, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Rudolf HTM Douqué

Zaakvoerder

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011
ÿþ Mou 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla, II111I~~~Y~ImB~~Ntllll~

111I103341*

2 e Jus 2011

BEUsset

Ondememingsnr : e

Benaming

(voluit) : Douqué European Affaire

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oudergemselaan 184 -1040 Brussel

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en elf, de eerste mei, zijn bijeengekomen:

1.Mijnheer Rudolf HTM Douqué, geboren te Noordoostpolder (Nederland) op vieren-twintig augustus: negentienhonderd tweeëntachtig, met nationaal nummer 82.08.24-353.26, wonende te 1040 BRUSSEL.! Oudergemselaan 184.

2.Mijnheer Rudolf HPM Douqué, geboren te Amsterdam (Nederland) op zevenentwintig november! negentienhonderd zevenenveertig, met nationaal nummer 47.11.27-383.65 wonende te 2950 KAPELLEN,: Valkenlaan 67.

(.OPRICHTING.

De comparanten verklaren een gewone commanditaire vennootschap onder hen op te richten, onder de! naam "DOUQUE EUROPEAN AFFAIRS" met maatschappelijke zetel te 1040 BRUSSEL, Oudergemselaan 184, waarvan het maatschappelijk kapitaal bepaald werd op zeshonderd euro (600,00 euro) en verdeeld is in honderd (100) gelijke deelbewijzen, waarop zij inschrijven in geld en tegen pari als volgt:

1°Mijnheer Rudolf HTM Douqué, voornoemde comparant sub 1 voor een bedrag van vijfhonderd; vierennegentig euro (594,00 euro), negenennegentig (99) deelbewijzen.

2°Mijnheer Rudolf HPM Douqué, voornoemde comparant sub 2., voor een bedrag van zes euro (6,00 euro), hetzij één (1) deelbewijs.

Al de comparanten verklaren en erkennen:

1°dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nr. BE75 7310 1590 5951 bij KBC ten name van! de vennootschap.

2°dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van zeshonderd euro ter hare beschikking; heeft ;

Il. STATUTEN.

Zij stellen de statuten van de vennootschap vast als volgt:

TITEL I: AARD  NAAM

ARTIKEL 1

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire, vennootschap. Zij wordt genaamd: "DOUQUE EUROPEAN AFFAIRS". De naam moet steeds onmiddellijke worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of de beginletters; "GCV" en door de vermelding van de zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 2

De heer Rudolf HTM Douqué is alleen beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor; de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoten zijn stille vennoten die slechts aansprakelijk; zijn ten belope van hun inbreng.

TITEL II: ZETEL

ARTIKEL 3

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1040 Brussel Oudergemselaan 184.

Op de laatste blz. ' ..._.._._._ .._..-----_.~--------- ~---- ~----_.-------------------------" --- -------- ------......_..._.__.._..._._.__..__-__._.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Hij kan naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

TITEL III: DOEL

ARTIKEL 4

De vennootschap heeft tot doel:

-diverse dienstverlening in het kader van uitvoering of ondersteuning van bedrijfsvoering.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, het stimuleren, de planning, de coiirdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen met inbegrip van het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarden dat zij er belang bij heeft.

-Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere ven-nootschappen uitoefenen.

-Zij mag om het even welke manier aile activiteiten uitoefenen die de verwezelijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

-Zij kan participeren in of een fusie aangaan met- andere vennoot-schappen of ondernemingen die kunnen bijdrage tot haar ontwikke-ling of deze in de hand werken.

-Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroeren-de of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrecht-streeks verband houden met haar doel.

-Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, finan-ciële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in ven-nootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisa-tie ervan.

-Zij kan zich borg stellen of haar goederen in hypotheek of in pand geven voor andere rechtspersonen of fysieke personen.

TITEL IV: KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP  VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd euro (600,00 euro) verdeeld in 100 deelbewijzen

van zes euro (6,00 euro) per aandeel, bij de oprichting van de ven-nootschap geplaatste ten belope van

zeshonderd euro (600,00 euro).

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijke bepaalde vormen en voorwaarden.

ARTIKEL 6

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegd-heid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

TITEL V: DUUR

ARTIKEL 7

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Zij

kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur

zou overschrijden.

TITEL VI: BESTUUR

ARTIKEL 8

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot-schap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder, indien er slechts één is, of de zaakvoerders, indien verscheidende zaakvoerders, zijn aangesteld kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden,

Voor-,

behouden aan net Belgisch

Staatsblad

directeurs die- ij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere-' volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

ARTIKEL 9

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ondergeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.





TITEL VII: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 10

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegen-stemden.

De algemene vergadering komt op uitnodiging van een zaakvoerder samen telkens wanneer dit wordt vereist door het belang van de vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot-schap, op de tweede vrijdag van de maand september elk jaar om 19 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgen-de werkdag om hetzelfde uur.

Die vergadering hoort eventueel de verslagen van de zaakvoerder(s) en van de commis-saris revisor, bespreekt deze en keurt de jaarrekening al dan niet goed, beslist over de bestemming van het resultaat en beslist over de kwijting die aan de zaakvoerder(s) (eventueel: en de commissaris) moet worden verleend.

De oproepingen vermelden de agenda en worden aan de vennoten ten minste acht volle dagen voor de vergadering toegezonden bij een ter post aangetekende brief. Wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van de oproepingswijze.

Ieder vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk deelbewijs geeft recht op één stem. De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van ` het vertegenwoordigd kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De beraadslagingen van de algemene vergadering worden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIII: BOEKJAAR INVENTARIS JAARREKENING

ARTIKEL 11

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van elk jaar. Door de zaakvoerder(s)

worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke

en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

SLOTBEPALINGEN EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1.Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Schelle-kens Geert, vertegenwoordiger van de firma Handson & Partners NV, gevestigd Prins Boudewijnlaan 12b, 2550 Kontich, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

2.Het eerste boekjaar zal eindigen op 31/03/2013.

Aldus overeengekomen te BRUSSEL op één mei tweeduizend en elf.

Opgemaakt in vier exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Het

vierde exemplaar is bestemd voor de registratie.

De beherende Vennoot De stille Vennoot

Rudolf HTM Douqué Rudolf HPM Douqué

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DOUQUE EUROPEAN AFFAIRS

Adresse
OUDERGEMSELAAN 184 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale