DR FERRANT LOUIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR FERRANT LOUIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.816.957

Publication

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 28.09.2012 12595-0292-009
18/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300421*

Neergelegd

14-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DR FERRANT LOUIS

0832816957

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1070 Anderlecht, Grondelsstraat 58 bus 2

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op dertien januari tweeduizend elf voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

de heer FERRANT Louis Gonzague, geboren te Westmalle, op eenentwintig juni duizend negenhonderdzesenveertig, gedomicilieerd te Anderlecht (B-1070 Brussel), Grondelsstraat 58, bus 2, een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Naam: "DR FERRANT LOUIS".

Zetel: Anderlecht (B-1070 Brussel), Grondelsstraat 58, bus 2.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en onder hun persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid, met inachtname van de regelen van de Code van geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen in rechtstreeks verband met haar doel. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met dit doel of wat van aard is haar enig voordeel te verschaffen met het oog op haar ontwikkeling of rationeler beheer zonder echter haar burgerlijk karakter en uitsluitend medische roeping aan te tasten.

Ten bijkomstige titel, mag de vennootschap eveneens, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam, beschikbare middelen aanwenden voor alle beleggingen of investeringen in roerende of onroerende activa, op voorwaarde dat die verrichtingen geen afbreuk doen aan het burgerlijk karakter van de vennootschap. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de provinciale raad van de Orde der geneesheren meegedeeld werd.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet afgesloten mogen worden.

Elke handelsactiviteit is verboden en in geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de deontologische regelen in het algemeen.

Kapitaal: twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door twee (2) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), natuurlijke personen, gekozen onder haar geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Heeft de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap:

- de heer Louis Gonzague FERRANT, geboren te Westmalle, op eenentwintig juni duizend negenhonderdzesenveertig, gedomicilieerd op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te Anderlecht (B-1070 Brussel), Grondelsstraat 58 bus 2.

Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Bevoegheden :

Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Van zodra het echter gaat om handelingen die verband houden met de uitoefening van geneeskunde, kan het bestuur slechts volmacht geven aan een geneesheer.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden.

Jaarvergadering: op 22 mei, om vijftien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot, maar die zelf arts is en drager van een schriftelijk volmacht.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel werd voor vijfenzeventig procent (75 %) volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij 'KBC Bank'. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Eerste boekjaar: vanaf de dag van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot eenendertig december tweeduizend elf.

Eerste jaarvergadering: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 28.09.2015 15609-0316-010

Coordonnées
DR FERRANT LOUIS

Adresse
GRONDELSSTRAAT 58, BUS 2 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale