DR. CHARLOTTE VAN NOTEN, NEFROLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CHARLOTTE VAN NOTEN, NEFROLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.608.593

Publication

06/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-06-2014

Griffie

*14305180*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553608593

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dr. Charlotte VAN NOTEN, Nefrologie

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op 3 juni 2014 voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

Mevrouw Charlotte Brigitte VAN NOTEN, arts, geboren te Edegem, op 2 februari 1982, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Theresianenstraat 19 bus 4

een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Naam: Dr. Charlotte VAN NOTEN, Nefrologie

Zetel: Theresianenstraat 19 bus 4 1000 Brussel

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, en meer bepaald op het gebied van de nefrologie, door de artsenvennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur..

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel

Onderwerp akte :

Theresianenstraat 19 Bus 4 1000 Brussel

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

Bevoegheden van de zaakvoerders:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders voor het college een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor zulke tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Is de zaakvoerder enige vennoot en wordt hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, maar zal hij bijzonder rekenschap moeten geven van deze verrichting in een geschrift dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Jaarvergadering: de laatste vrijdag van de maand mei om 12.00 uur.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur.. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of

effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt

evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door

middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel werd volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro

(12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING

Bank. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en

zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: Mevrouw Charlotte Van Noten voornoemde oprichter, werd in

hoedanigheid van zaakvoerder aangesteld, zonder beperking van duur.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31

december 2015.

Eerste jaarvergadering: in 2016.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Gelijktijdige neerlegging :

" de expeditie van de oprichtingsakte;

15/12/2014
ÿþ Moa word 11.1

Lie = In de bijlagen bij het Belgisch Staat pd bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl çe



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C

VPfî ~.

;,~ + à~:.a , ~eri~

r~~.i} 1, ~;:.~ .

.~ï« ~-,_~ft !?!~i:~lt~~jlÇ1K?

Griffie

Ondernemingsnr : 553 608 593

Benaming

(voluit) : Dr. Charlotte Van Noten, Nefrologie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theresianenstraat 19 bus 4, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VERSLAG QUASI-INBRENG

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor d.d, 24/10/2014 omtrent de quasi-inbreng die zich heeft

voorgedaan.

Tegelijk hiermee wordt het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd.

Brussel, 24 oktober 2014

Getekend, Van Noten Charlotte, zaakvoerder

20í1i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. CHARLOTTE VAN NOTEN, NEFROLOGIE

Adresse
THERESIANENSTRAAT 19, BUS 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale