DR. KOENRAAD NIEBOER RADIOLOGIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. KOENRAAD NIEBOER RADIOLOGIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.925.709

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 27.02.2014 14054-0490-011
19/12/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

1111

littg1111211111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

BRUSSEL

Griffie

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0835.925.709

Benaming

(voluit) : Dr. Koenraad Nieboer radiologie

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Voltairelaan 83, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder deelt mee dat de maatschappelijke zetel per 01-09-2013 overgeplaatst wordt naar Mimosasstraat 10, 1030 Schaarbeek.

Ondergetekende,

Koenraad Nieboer

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 28.02.2013 13051-0522-012
04/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303030*

Neergelegd

02-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. KOENRAAD NIEBOER RADIOLOGIE

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1030 Schaarbeek, Voltairelaan 83

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op dertig april tweeduizend en elf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER:

De heer NIEBOER Koenraad Hans, arts, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Veendam (Nederland) op twintig april negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.04.20 389-32, echtgenoot van mevrouw DELMOTTE Sabine Ghislaine Alice Gerarda, bediende, geboren te Sint-Truiden op zeven februari negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1030 Schaarbeek, Voltairelaan 83.

2. RECHTSVORM EN BENAMING : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  DR. KOENRAAD NIEBOER RADIOLOGIE .

3. ZETEL: 1030 Brussel, Voltairelaan 83.

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de radiologie, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

5. DUUR : onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING : ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING : één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, , gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

0835925709

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Als niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten binnen de vennootschap: de heer Koenraad Hans NIEBOER voornoemd, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt dat deze aanvaarding niet door wet is die zijn mandaat heeft aanvaard.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

9. JAARVERGADERING : jaarlijks op de eerste vrijdag van de maand december om twintig uur. Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping vermeldt de agenda. Ieder aandeel geeft recht op één stem. Te allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

10. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO:

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7 van de statuten. De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan. Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van onderhavig uittreksel en eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf tien februari tweeduizend en elf geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december van het jaar tweeduizend twaalf om twintig uur. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Als bijzondere gevolmachtigde, met macht van indeplaatsstelling, wordt aangesteld, Juribel Partners te 2000 Antwerpen, Ankerrui 20, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd : uitgifte van de akte van dertig april tweeduizend en elf.

Notaris X. Voets te Bilzen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 12.01.2016 16011-0282-011

Coordonnées
DR. KOENRAAD NIEBOER RADIOLOGIE

Adresse
MIMOSASSTRAAT 10 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale