DR. NANCY VERDONCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. NANCY VERDONCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.268.960

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 17.03.2014 14067-0163-012
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0181-012
15/09/2011
ÿþ MOG 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~t ~rpp 1

Griffie eij

" iii3saso*

11111

V beh aai Bel Staa

Qndernerningsnr : 0837.268.960

Benaming

(voluit) : Dr. Nancy Verdonck

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1150 Sint-Pieters-Woiluwe Zeeemeeuwenlaan 12

Onderwerp akte

Neerlegging bijzonder verslag zaakvoerder dd. 25 augustus 2011 en verslag quasi-inbreng dd. 24 augustus 2011 m.b.t. de quasi-inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304003*

Neergelegd

25-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Nancy Verdonck

0837268960

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Zeemeeuwenlaan 12

Onderwerp akte: Oprichting - benoeming zaakvoerder

Uit een akte verleden op vierentwintig juni tweeduizend elf voor notaris Jacques ISTAS, met standplaats te Schilde, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

Oprichter: Mevrouw VERDONCK Nancy Myriam Ludo, geboren te Hasselt op zesentwintig mei duizend negenhonderdvijfenzeventig, ongehuwd, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe Zeemeeuwenlaan 12.

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Maatschappelijke benaming: Dr. Nancy Verdonck

Maatschappelijke zetel: 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Zeemeeuwenlaan 12.

Maatschappelijk kapitaal: vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) volledig ingeschreven door de enige oprichter en volgestort door voorafgaande storting van het bedrag op bankrekening bij de Bank J. Van Breda & C°, hetgeen bevestigd wordt door ondergetekende notaris Istas op zicht van het door de bank afgeleverd attest.

Maatschappelijk (burgerlijk) doel: De bevordering van de uitoefening van de geneeskunde door de arts(-sen)-vennoot met inachtname van de regels van de medische plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim. Dit kan ondermeer omvatten: - de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de oogartsengeneeskunde door de arts(-en)-vennoot of door andere artsen die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde. - het voor eigen rekening uitvoeren van alle roerende en onroerende verrichtingen, het toestaan en/of ontvangen van leningen door of aan de vennoten, zaakvoerders, werkzaamheden en rechtshandelingen die nodig of dienstig zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen, met respect voor het burgerlijke karakter van de vennootschap. De eigenlijke geneeskunde wordt uitgeoefend door een artsvennoot onder zijn specifieke beroepsaansprakelijkheid. De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de arts-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft. De arts(-en)-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, mogen ook door de vennootschap niet afgesloten worden.

Duur: onbeperkte duur.

Bestuur: het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere statutaire of niet-statutaire zaakvoerders, vennoten overeenkomstig de regels van de geneeskundige plichtenleer. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap . Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap , eventueel hernieuwbaar . Iedere zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot, en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben. Indien de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Jaarvergadering: ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om negentien uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Al de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vermeld. Elk aandeel geeft recht op één stem. Toelating tot de algemene vergadering: overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het erop volgende jaar. Op dertig september van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, zelfs indien niet wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn/haar bestuur.

Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering, het al overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Ontbinding: zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Inzake benoeming en bevoegdheden zullen alle wettelijke regels nageleefd worden. Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten. Het na vereffening overblijvende saldo wordt bestemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER, benoemd voor een onbepaalde duur maar in functie van hetgeen bepaald is in artikel 11 van de statuten, namelijk voor de duur van haar medische activiteiten binnen de vennootschap: Mevrouw VERDONCK Nancy, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe Zeemeeuwenlaan 12, die deze aanstelling aanvaard heeft. Zij oefent haar mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap bestaat en eindigt op dertig september tweeduizend twaalf. Alle verrichtingen gesteld door de oprichters vanaf één juli tweeduizend en elf zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart van het jaar tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Coordonnées
DR. NANCY VERDONCK

Adresse
ZEEMEEUWENLAAN 12 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale