DR. OPHELIE BROECKAERT, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. OPHELIE BROECKAERT, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.336.887

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

r

,er.>qr.:

.

2 0 MAR. 2014

Griffie

i IIIIIIYIIIIIIIIII~

*iaona9o*

1111

bc

5 St

ui

Ondernemingsnr : 0543.336.887

Benaming

(voluit) : Dr. Ophélie BROECKAERT, huisarts

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERCKMANSSTRAAT 15 te 1060 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Meester Alleen Reniers, geassocieerde notaris te Asse, op 7 maart 2014, met als relaas van registratie Geboekt: twee blad(en); geen verzending(en) te Asse I op 11 maart 2014 boek 642 blad 61 vak 3. Ontvangen; vijftig euro (50¬ ), De Ontvanger (getekend), De e.a. inspecteur H.ROSELETH, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Ophélie BROECKAERT, huisarts", gevestigd te 1060 Brussel, Berckmansstraat 15, blijkt dat de algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

Teneinde de inhoudelijke tegenstrijdigheid in de oprichtingsakte weg te werken diende de eerste alinea van

artikel 13 van de statuten aangepast te worden. De enige vennoot besloot de eerste alinea van artikel 13

van de statuten met terugwerkende kracht tot de oprichting van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst:

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking,

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, analytisch uittreksel, gecoördineerde statuten met publicatiedata.

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013
ÿþ~

Mod word 11.1

1 tiii (Pi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 7 DEC. 2013

tRozer

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mummel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) ; B.V.B.A. Dr. Ophélie BROECKAERT, huisarts (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERCKMANSSTRAAT 15 te 1060 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een oprichtingsakte verleden voor geassocieerde notaris Alleen Reniers te Asse, op 29 november 2013, geregistreerd te Asse, eerste kantoor, zes bladen geen verzendingen, op 3 december 2013, boek 641 blad 93 vak 08, ontvangen vijftig euro, getekend de e.a. inspecteur H. Roseleth, blijkt dat:

Mevrouw Ophélie Gustaaf Alice, BROECKAERT, arts,geboren te Bonheiden op 5 april 1984, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Diksmuidelaan 35/bus 1.

Een vennootschap heeft opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: «B.V.B.A. Dr. Ophélie BROECKAERT, huisarts».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1060 Brussel, Berckmansstraat 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

ledere zetelverplaatsing dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de

Orde van Geneesheren.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, niet inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag, als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen met eigen of vreemd kapitaal.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZES HONDERD

EURO (18.600,00 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding

van nominale waarde, met een fractiewaarde van een! honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

ieder aandeel geeft een gelijke recht in de winstverdeling en in de produkten van de liquidatie.

543.3M), 8g1-

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de 100 aandelen werd in gelegd ingeschreven aan de prijs van honderd zesentachtig euro per aandeel, hetzij voor achttien duizend zeshonderd euro door mevrouw Ophélie Gustaaf Alice, BROECKAERT, arts,geboren te Bonheiden op 5 april 1984, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Diksmuidelaan 35/bus 1.

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van twee derden. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inacht-'ne'ming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, vennoot en drager van een schriftelijke volmacht, Een gevolmachtigde kan slechts over één volmacht beschikken.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt moeten de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbeta-lih-'gen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap.

ledere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de ven-+nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet artsen delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De benoeming van een mede-zaakvoerder moet voldoende gemotiveerd, schriftelijk ter goedkeuring aan de Raad voorgelegd worden.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-'heid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hier-lover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17.00 uur, Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2, over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten, Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

Der vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De Algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dart is (zijn) de zaakvoer-'der(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

De oprichter heeft de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van juni van het jaar 2015 om 17.00 uur.

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: mevrouw Ophélie Gustaaf Alice, BROECKAERT, geboren te Bonheiden op 5 april 1984, ongehuwd, wonende te 1000 Brussel, Diksmuidelaan 35/bus 1.

Hetmandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 Wetboek vennootschappen de verbintenissen over die : voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen sinds 1 augustus 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen (neerlegging ter griffie).

Volmacht

De heer Patrick Storkel, accountant, wonende

Magnolialaan 22 te 1820 Steenokkerzeel, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B,T,W, en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ANALYï1SCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

Meester Jean-Jacques Boel

Geassocieerde notaris te Asse.

x I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. OPHELIE BROECKAERT, HUISARTS

Adresse
BERCKMANSSTRAAT 15 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale