DR.LOOSEN ERIK, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.LOOSEN ERIK, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.565.648

Publication

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.11.2013, NGL 08.01.2014 14004-0574-008
18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.03.2012, NGL 17.04.2012 12086-0462-008
18/01/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



0 7 JAN. zt

BRUSSEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111tIFt!ililiinql1111







:j Ondernemingsnr : ,32 56S-

Benaming : DR.LOOSEN Erik, huisarts

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stalingradlaan 15

1000 Brussel

Onderwerp akte : Oprichting Burgerlijke vennootschap

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 30 december

2010, v66r registratie dat :

;; De heer LOOSEN Erik Aloisius Cécile François, huisarts, geboren te Wilrijk op twaalf augustus

negentienhonderd tweeënvijftig , gedomicilieerd te Brussel (B-1000 Brussel), Stalingradlaan 15.

een burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : DR. LOOSEN Erik , huisarts

Ei Zetel : 1000 Brussel- Stalingradlaan 15

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : 18.600 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

geplaatst in geld, door :

De Heer Erik LOOSEN, voornoemd ,volgestort ten belope van 12.400 ¬ (twaalfduizend vierhonderd)

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende jaar.Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op 30 december 2010 en zal worden afgesloten

op dertig september tweeduizend en elf.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : .;

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige:; afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

E Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,;! S zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van hef! gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet: of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 vany : het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,'; verminderd met de voorzieningen en schulden.

; Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het;: nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden: terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met dei: voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze;i één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

;i Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en"; de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. ! Bestuur :

E Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt. gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer-vennoot te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan,het Belgisch ikaatsblad



wordt deze benoemd voor de duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

Dokter Loosen Erik, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteit en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

; Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. Reis- en andere kosten door de geneesheer-zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de geneesheer-zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten. Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale manier vergoed. Zo de enige vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak vergoed, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder en terugbetalingen voor kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten van de vennootschap.

Bevoesadheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

i Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Verantwoordelijkheden van de zaakvoerderis)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Benoeming zaakvoerder(s) :Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur ; de Heer LOOSEN Erik , voornoemd.

Benoeming commissaris : geen commissaris

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, richting huisarts. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stage begeleider.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,Voorbehouden aan. hgt Belgisch

1 Staatsblad

mod 2.1

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste donderdag van de maand maart, om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in maart 2012.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: i de uitgifte van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR.LOOSEN ERIK, HUISARTS

Adresse
STALINGRADLAAN 15 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale