DW INVEST

NV


Dénomination : DW INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 881.225.994

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.10.2013, NGL 17.12.2013 13687-0486-010
04/11/2013
ÿþ ~ ~AZ Mod Word 11.1

~~-,%.J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0881.225.994

Benaming

(voluit) : DW INVEST

(verkort) :

BRU

s~

Z3 OKT 2013

Griffie

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Handelskaai 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 18 oktober 2013, ter registratie aan te bieden, dat er op 18 oktober 2013, te Buggenhout, Affligem 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap DW INVEST, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Handelskaai 25, opgericht bij akte verleden voor Meester Steven Podevyn, notaris te Merchtem, op acht mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien mei daarna, onder nummer 2006.05.19/0084719, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder nummer 0881.225.994 en met belasting over de toegevoegde waarde nummer BE0881.225.994, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing

Ingevolge de voorbije omzetting van alle effecten van de vennootschap in effecten op naam, waardoor er heden geen effecten aan toonder meer bestaan, beslist de vergadering ook statutair de aard van de effecten van de vennootschap te wijzigen in die zin dat alle bestaande of te creëren effecten van de vennootschap voortaan enkel op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn. De vergadering beslist de statuten overeenkomstig aan te passen.

Tweede beslissing

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bedrijfsrevisor, over de inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook van het verslag van het bestuursorgaan.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"(...)V. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV DW INVEST bestaat uit schuldvorderingen voor een globaal bedrag van E 50.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de' inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 50 volstorte aandelen van de NV DW INVEST. Deze vergoeding is ingevolge een formeel akkoord tussen partijen gebaseerd op de nominale waarde van de bestaande aandelen en houdt dus geen rekening met de door de vennootschap geleden verliezen, noch met eventuele latente meer- of minderwaarden.

Wij vestigen de aandacht op het feit dat, ondanks de voorgestelde kapitaalverhoging, artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing blijft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 17 oktober 2013

(getekend)

' BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor(...)".

- Derde beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend Euro (100.000,00-EUR) om het te brengen van honderdduizend Euro (100.000,00-EUR) tot tweehonderdduizend Euro (200.000,00-EUR), zonder uitgiftepremie, en meer bepaald:

3.1 Kapitaalverhoging in natura (inbreng schuldvorderingen) voor een bedrag van vijftigduizend Euro (50.000,00-EUR), met uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf hun onderschrijving door de inbrenger en vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

3.2 Kapitaalverhoging in speciën voor een bedrag van vijftigduizend Euro (50.000,00-EUR), met de uitgifte van vijftig (50) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf hun onderschrijving door de inbrenger en vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

- Vierde beslissing

De vergadering beslist, ingevolge voormelde respectievelijke beslissing tot kapitaalverhoging, in natura en in

speciën, artikel vijf van de statuten integraal te wijzigen als volgt:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdduizend Euro (200.000,00-EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen op naam, met een nominale waarde van duizend

Euro (1.000,00" EUR) elk."

- Vijfde beslissing

5.1 De vergadering stelt vast dat het voltallige huidige bestuursorgaan ontslagnemend is, gezien al deze bestuurders werden benoemd tot de jaarvergadering van tweeduizend en twaalf, ingevolge voormelde oprichtersvergedering van de vennootschap van acht mei tweeduizend en zes, bekendgemaakt als voormeld.

5.2 De vergadering beslist voor zoveel als nodig alle door voornoemde bestuurders tot op vandaag inbegrepen gestelde bestuurshandelingen, zonder enige uitzondering, uitdrukkelijk te bekrachtigen.

- Zesde beslissing

De vergadering beslist dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering, zal worden beslist of aan de

bestuurders kwijting wordt verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Zevende beslissing

De vergadering beslist vanaf heden tot de jaarvergadering van tweeduizend achttien volgende personen te benoemen als bestuurders van de vennootschap:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYNAMIC INVESTMENT SERVICES SAERENS", met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Isidore Meyskensstraat 222, ondernemingsnummer 0467.115.376, RPR Brussel, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 13E0467.115.376, met als vaste vertegenwoordiger de Heer SAERENS Dimitri, geboren te Dendermonde op éénendertig augustus negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 1730 Asse (Kobbegem), Willem De Ganckstraat 21, verblijvende te 1785 Merchtem, Stoofstraat 20 ;

- de naamloze vennootschap "Societe du Plastique Belge", met zetel te 1780 Wemmel, Isidore Meyskensstraat 222, ondernemingsnummer 0400.774.702, RPR Brussel, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0400.774.702, met als vaste vertegenwoordiger de Heer SAERENS Dimitri, voornoemd;

- de Heer SAERENS Dimitri, voornoemd.

Voornoemde bestuurders verklaren ieder afzonderlijk te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Voormelde bestuursmandaten zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Onmiddellijk daarna is het als voormeld samengesteld bestuursorgaan samengekomen en heeft volgende bestuurder unaniem benoemd tot gedelegeerd -- bestuurder:

- de Heer SAERENS Dimitri, voornoemd.

- Achtste beslissing

De vergadering beslist diverse formele wijzigingen door te voeren aan de tekst van de statuten.

- Negende beslissing

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent aan de Geassocieerde notarissen VAN DEN BOSSCHE & VAN DEN BOSSCHE, te 9255 Buggenhout, Affligem 28, aile machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- Tiende beslissing

De algemene vergadering beslist iedere aangestelde van FRAXINUS B.F. BVBA, te 1745 Opwijk, Droeshoutstraat 88/B1 en in het bijzonder de Heer Ely Van der Borght, aldaar kantoorhoudende, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, aan te stellen teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering. Ondergetekende notaris wordt aangesteld teneinde de nodige publicatieformaliteiten te vervullen via de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde:

- afschrift van de akte

verslag bedrijfsrevisor

verslag bestuursorgaan

bankattest

- gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van L.+iik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.10.2012, NGL 19.02.2013 13039-0093-011
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.10.2011, NGL 30.01.2012 12017-0563-011
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 29.10.2010, NGL 03.01.2011 11001-0025-011
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.10.2009, NGL 29.01.2010 10028-0175-011
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.10.2008, NGL 30.12.2008 08873-0263-011
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.10.2007, NGL 21.12.2007 07840-0082-011

Coordonnées
DW INVEST

Adresse
HANDELSKAAI 25 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale