EDDA MATTERNE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EDDA MATTERNE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.738.776

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.08.2013, NGL 18.08.2013 13427-0313-014
07/12/2012
ÿþVoor-behoudel aan het Beigisct- Staatsbla

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl1111! 11111 1111! 11111 il!!! 11H! 11111 11111 111! 1111

*iai9~ase*

2 8 NOV 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

0809.738.776

MATTERNE & PARTNERS

Rechtsvoren : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lakensestraat nummer 123 te Brussel (1000 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTERNE & PARTNERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Lakensestraat 123, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0809.738.776, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien november nadien, boek 40 blad 95 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerste beslissing

Wijziging van de maatschappelijke benaming

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in "EDDA MATTERNE

Tweede beslissing

Wijziging Van de statuten

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de

genomen beslissing, zoals volgt:

ARTIKEL 1:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "EDDA MATTERNE",

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 26.08.2012 12446-0005-011
16/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lakensestraat nummer 123 te Brussel (1 000 Brussel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MATTERNE & PARTNERS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Lakensestraat 123,, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0809.738.776, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de, Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard"

W

INDEKEU  Dimitri CLEENEERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig december tweeduizend en elf,` geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op elf januari nadien, boek 32 blad 69 vak 07,k ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

Eerste beslissing

Ontslag en bevestiging benoeming

De vergadering neemt akte van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap, van Mevrouw LUCAS

HABA Noëlle, wonende te 1090 Jette, Charles Woestelaan 266/1.

Zij verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat tot op de dag van de voornoemde procesverbaal.

De vergadering bevestigt de benoeming van zaakvoerder Mevrouw MATTERNE Eduarda, wonende te 3350 Linter, Heufstraat 30, voor een onbepaalde duur.

Tweede beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de artikelen 4bis, 10, 13, 14 en 24 van de statuten te wijzigen om deze in'

overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, met de huidige toestand van de vennootschap en'

met het Wetboek van vennootschappen, zoals volgt:

ARTIKEL 4bis: Lidmaatschap

Zowel natuurlijke personen die advocaat zijn en tevens lid van de Balie van een Europese Orde der advocaten zijn, als burgerlijke vennootschappen die tot doel hebben de uitoefening door de vennoten van het; beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten, geschillenbeslechting, bemiddeling en andere mandaten die, aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, kunnen vennoot zijn of worden.

Wanneer de aandelen van de advocaat-vennoot volgens het huwelijksgoederenstelsel in het gemeenschappelijk vermogen vallen, dan zullen de lidmaatschapsrechten alleen mogen worden uitgeoefend; door degene die bevoegd is om !id te zijn van de vennootschap.

Bij overdracht van aandelen bij overlijden komen de lidmaatschapsrechten aan de persoon waarvan sprake' in artikel elf der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12057579*

ui

ui

Ondernemingsnr : 0809.738.776 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

MATTERNE & PARTNERS

131Itáeal

06 -03- 2012 ;

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4e:4touden '-'aan het

Belgisch Staatsblad

Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10:

Tot de overdracht onder levenden van de geheelheid of van een gedeelte van zijn aandelen wordt door de vennoten alleen beslist met dien verstande dat de aandelen uitsluitend mogen worden overgedragen aan de natuurlijke of rechtspersonen zoals omschreven in artikel 4bis.

ARTIKEL 13:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke ' personen, ongeacht of ze vennoot zijn, doch die advocaat, lid van een Balie bij een Europese Orde van advocaten moeten zijn.

De algemene vergadering zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven.

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Zij volgen van rechtswege de zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangen de zaakvoerder ingeval deze in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

ARTIKEL 14:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder dient de regels van een behoorlijke beroepsuitoefening na te leven gezien alle deontologische regels die het beroep van advocaat beheersen, geacht worden deel uit te maken van deze statuten.

Elke vennoot verbindt zich ertoe ingeval er tuchtsancties tegen hem genomen worden de andere vennoten hiervan onverwijld in kennis te stellen.

ARTIKEL 24.

In geval van ontbinding, zal de vereffening der vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder of zaakvoerders geschieden of eventueel door de personen aangesteld als plaatsvervangend zaakvoerder. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaalde bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijk recht zullen geven

Alle betwistingen met betrekking tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap moeten ter ' definitieve beslechting worden voorgelegd aan de beslissing van een of drie scheidsrechters benoemd door of door bemiddeling van de stathouder van de orde van Advocaten van de Balie te Brussel.

Derde beslissing

Volmacht

De vergadering verleent machtiging aan ondergetekende notaris om over te gaan tot de coordinatie van de statuten, deze te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor eensluidend analytisch uittreksel



Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, gecoordineerde statuten







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.06.2011 11218-0008-011
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0180-011

Coordonnées
EDDA MATTERNE

Adresse
LAKENSESTRAAT 123 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale