EFQM

Divers


Dénomination : EFQM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 871.740.087

Publication

29/04/2014 : Ontslag bestuurder - Benoeming bestuurder - Herbenoeming commissaris
- Bijzondere volmacht voor formaliteiten.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 1 april 2014 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Christoph Kùbel zijn ontslag als bestuurder heeft

ingediend en dit met ingang vanaf 1 april 2014.

De Raad van Bestuur wenst de heer Christoph Kûbel te bedanken voor de bewezen diensten.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmîddellijke ingang, bestuurder van de Stichting door de heer Rolf Bulander, wonende

Duttsland. De Raad van Bestuur noteert dat de heer Rolf Bulander

hebben geëngageerd tôt het verwezenlïjken van het doel van de paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Bulander twee jaar bedragen. Zijn mandaat gaat in vanaf vandaag indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

de heer Christoph Kùbel te vervangen als te Bopserwaldstrasze 70A, 70184 Stuttgart, de steun geniet van de organisaties die zich Stichting in overeenstemming met Artikel 5,

Stichting, zal het mandaat van de heer Rolf en zal dus eindigen op 1 aprîl 2016, behalve

•FF

fSP "3

- Overeenkomstig Artikel 12 van de statuten van de Stichting beslist de Raad van Bestuur, op voorstel van de CEO, om de CVBA Klynveld Peat Marwick Goerdeler, Bedrijfsrevîsoren - Réviseur d'Entreprises (B001), met zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren (Brussel), als commissaris te herbenoemen, die voor de vervulling van dit mandaat wordt vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq, bedrijfsrevisor.

De Raad van Bestuur heeft vervolgens besloten dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de vergadering van de Raad van Bestuur van 2017 die over de jaarrekening 2016 beslist, behoudens indien de

commissaris door de Raad van Bestuur wordt herbenoemd.

- De door de toepasselîjke Belgîsche wetgevïng vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de

beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verrïcht worden,

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neervelsîraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, aile bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tôt de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tôt, de neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluîdend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste Dlz. van LuikB vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.
21/11/2014
ÿþlu H I lII liii UI I ll II

aa2nzie*

rifi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie varlIceergelegeltontvangen op

12 NOV. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van korigimndel Brussel



Benaming : EFQM

Rechtsvorm : private stichting

Zetel : Olympiadenlaan 2

1140 Evere

Ondernemingsnr :0871.740.087

Voorwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig oktober tweeduizend veertien, door Meester Geoffroy STAS de RICHELLE, notaris te Waterloo, vervangende zijn ambtgenoot Meester Tim CARNEWAL notaris te Brussel, wettelijk belet,

dat de raad van bestuur van de private stichting EFQM waarvan de zetel gevestigd is te 1140 Evere, Olmpiadenlaan 2, hierna "de Stichting" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1° wijziging van het doel van de Stichting om de geografische beperking van de activiteiten van de Stichting in artikel 3 van de statuten op te heffen en derhalve vervanging van artikel 3, eerste alinea door volgende tekst:

"Het doel van de Stichting is de drijvende kracht te zijn voor duurzame excellentie en verbonden nieuwe initiatieven in een wereld waarin technologie van uiterst belang wordt."

2° Wijziging van de tweede alinea van artikel 1 van de statuten met betrekking tot de stichter van de Stichting als volgt :

"De enige stichter van de Stichting is de private stichting naar Nederlands recht "Stichting European Foudation for Quality Management" (hierna 'de Stichter) waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 5653 MA Eindhoven, Beemdstraat 1, Nederland. De Stichter werd ontbonden op 15 maart 2008 op basis van besluit van de leden van het Goveming Committee ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Eindhoven door notaris Judith van Brussel':

3° Vervanging van artikel 2 van de statuten aan de huidige zetel van de Stichting door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de Stichting is gelegen te 1140 Evere, Olympiadenlaan 2. Deze mag bij besluit van de Raad van Bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en EIs Bruls, woonstkeuze gedaan hebbende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vbbr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geoffroy STAS de RICHELLE Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/11/2014
ÿþtvlDD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie n

iv C

111111111110,111111101

I 2011+

ter i°;:n da M0d':riandstaifge

r:{;;YL:-4,nCtva-9re.8gp;-421±~{ BrL1SGOi

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

0871 .740.087

EFQM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Onderwerp akte : Ontslagen - Herbenoemingen - Benoemingen - Volmacht voor de formaliteiten.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 21 oktober 2014 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat mevrouw Maria Lindsay haar ontslag als bestuurder heeft ingediend en dit met ingang vanaf 21 oktober 2014.

- De Raad van Bestuur neemt er tevens akte van dat de heer Jacobus Johan de Jong zijn ontslag als bestuurder en als lid van het Financieel en Audit Comité heeft ingediend en dit met ingang vanaf 21 oktober 2014.

- De Raad van Bestuur wenst mevrouw Maria Lindsay en de heer Jacobus Johan de Jong te bedanken voor de bewezen diensten.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer David Mills, wonende te Samphire House, Wilderness Road, Oxted, RH8 9HS, Verenigd Koninkrijk en de heer Robert Leloup, wonende te Rue de Navarre 10, Parijs 75005, Frankrijk, te herbenoemen als bestuurder.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heren David Mills en Robert Leloup twee jaar bedragen. Hun mandaat zal dus eindigen op 21 oktober 2016, behalve indien zij door de Raad van Bestuur worden herkozen,

- De Raad van Bestuur beslist als nieuwe bestuurders van de Stichting, met onmiddellijke ingang, te benoemen :

(i) de heer Hans Kostwein, wonende te Daungasse 8, 9020 Klagenfurt, Oostenrijk, geboren te Klagenfurt, Oostenrijk, op 2 maart 1951;

(ii) de heer Paul Little, wonende te 10 Ballywillin Park, Portrush, Noord Ierland, BT56 8GH, geboren te Ballymoney, Noord Ierland, op 21 juli 1963; tevens wordt de heer Paul Little benoemd als lid van het Financieel en Audit Comité;

(iii) de heer Pasquale Abruzzese, wonende te Hainsworth house Farm, Kildwick Grange Keighley, Verenigd Koninkrijk, geboren te Keighley, op 5 oktober 1966; tevens wordt de heer Pasquale Abruzzese benoemd als lid van het Financieel en Audit Comité; en

(1v) de heer Marcelino Oreja, wonende te Paseo de los Olmos 19, 28005 Madrid, Spanje, geboren te Madrid, op 11 maart 1969.

De Raad van Bestuur noteert dat de heren Hans Kostwein, Paul Little, Pasquale Abruzzese en Marcelino Orale de steun genieten van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD2.2

Luik B _ Vervolg

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van cie heren Hans Kostwein, Paul Little, Pasquale Abruzzese en Marcelino Oreja twee jaar bedragen. Hun mandaat gaat in vanaf vandaag en zal dus eindigen op 21 oktober 2016, behalve indien zij door de Raad van Bestuur worden herkozen.

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Lars Aagaard Nielsen wonende te Seholt Allé 28, 8600 Silkeborg, Denemarken, zijn ontslag als lid van het Financieel en Audit Comité heeft ingediend op 21 oktober 2014 en dit met onmiddellijke ingang.

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t, de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen 1-5 van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging bij de griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

J aan het

Belgisch

Staatsblad

25/11/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III

13 76933*

Ondernemingsnr : 0871.740.087 Benaming

(voluit) : EFQM

BRUSSEI.

Griffie~ `'' L" -, '

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Onderwerp akte ; Herbenoemingen- Ontslag - Benoeming - Bijzondere volmacht voor formaliteiten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 24 oktober 2013 :

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, mevrouw Maria Lindsay, wonende te Keady Muff Co, Donegai, Ierland, te herbenoemen als bestuurder.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van mevrouw Maria Lindsay twee jaar bedragen. Haar mandaat zal dus eindigen op 24 oktober 2015, behalve indien zij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Jacobus Johan de Jong, wonende te Ministerlaan 78, 5631 Bindhoven, Nederland, te herbenoemen als bestuurder en ais lid van het Financieel en Audit Comité.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van heer Jacobus Johan de Jong twee jaar bedragen. Zijn mandaat zal dus eindigen op 24 oktober 2015, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Andreas Wendt zijn ontslag als lid van het Strategisch Comité heeft ingediend op 24 oktober 2013 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Lars Aagaard Nielsen, wonende te Soholt Allé 28, 8600 Silkeborg, Denemarken, te benoemen als lid van het Strategisch Comité.

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen worden verricht,

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neerveidstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, hierin begrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging van een uittreksel van deze notulen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2013
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie



" 1308037

~ 6 M A I 2013

BRU~~~

ri ie

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0871.740.087

Benaming

(voluit) : EFQM

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel Onderwerp akte : Private Stichting

Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Ontslagen - Herbenoemingen - Benoemingen - Bijzondere volmacht voor formaliteiten



Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 23 april 2013 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat mevrouw Marianne Laigneau haar ontslag als bestuurder en als lid van het Nominatie en Personeelszaken Comité heeft ingediend op 12 december 2012 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Javier San Félix Garcia zijn ontslag als bestuurder heeft ingediend op 26 februari 2013 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, mevrouw Marianne Laigneau te vervangen als bestuurder en als lid van het Nominatie en Personeelszaken Comité van de Stichting door de heer Robert Leloup, wonende te Rue de Navarre 10, Parijs 75005, Frankrijk, geboren te Ougrée (Luik), België op 26 augustus 1951, De Raad van Bestuur noteert dat de heer Robert Leloup de steun geniet van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 5, van de statuten van de Stichting, vervolledigt de heer Robert Leloup het mandaat van mevrouw Marianne Laigneau. Zijn mandaat is ingegaan op 12 december 2012 en zal eindigen op 10 oktober 2014, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Lars Aagaard Nielsen, wonende te Sr holt Allé 28, 8600 Silkeborg, Denemarken, te herbenoemen als bestuurder en als lid van het Financieel en Audit Comité.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Lars Aagaard Nielsen twee jaar bedragen. Zijn mandaat zal dus eindigen op 23 april 2015, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Andreas Wendt, wonende te Herbert Quandt-Allee, 93055 Regensburg, Duitsland, te herbenoemen als bestuurder en als lid van het Strategisch Comité en van het Nominatie en Personeelszaken Comité.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Andreas Wendt twee jaar bedragen. Zijn mandaat zal dus eindigen op 23 april 2015, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer David Mills, wonende te Fourfields Uvedale Road, Oxted, Surrey RH8 OEW, Verenigd Koninkrijk, te benoemen als lid van het Nominatie en Personeelszaken Comité,

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Marc Duhern zijn ontslag als bestuurder, als voorzitter van Raad van Bestuur en als lid van het Nominatie en Personeelszaken Comité heeft ingediend op 23 april 2013 en dit met onmiddellijke ingang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D22

Luik B - vervoiq

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Marc Duhem te vervangen als voorzitter van de Raad van Bestuur van de Stichting door de heer Andreas Wendt, wonende te Herbert Quandt-Allee, 93055 Regensburg, Duitsland.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 7, van de statuten van de Stichting, zal zijn voorzitterschap een einde nemen op hetzelfde tijdstip als zijn mandaat als bestuurder met andere woorden op 23 april 2015, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m,b.t, de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen worden verricht.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, hierin begrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging van een uittreksel van deze notulen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e. -'Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

07 NOV. 2012

BRUSSEL

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*izisesa a*

1

Ondernemingsar : Benaming 0871.740.087

(voluit) : EFQM





Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 10 oktober 2012

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Shuzo Saito zijn ontslag als bestuurder en als lid van het Financieel en Auditcomité heeft ingediend, met ingangvan 31 augustus 2012.

- De Raad van Bestuur beslist om de heer Shuzo Saito te vervangen als lid van het Financieel en Auditcomité door de heer Jacobus Johan de Jong met ingang van 1 september 2012.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, mevrouw Marianne Laigneau, wonende te 101 bis Rue de la paix, 77500 Chelles, Frankrijk, te herbenoemen als bestuurder en ais lid van het Nominatie en: Personeelszakencomité.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van mevrouw Marianne Laigneau twee jaar bedragen. Haar mandaat zal dus eindigen op 10 oktober 2014, behalve indien zij, door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist ais nieuwe bestuurders van de Stichting, met onmiddellijke ingang, te benoemen :

(i) de heer David Mills, wonende te Fourfields, Uvedale Road, Oxted, Surrey RH8 OEW, Verenigd Koninkrijk, geboren te Bishop, Auckland, op 19 juli 1958; en

(ii) de heer Javier San Félix Garcia, wonende te Pseo, Poseidon 18 te Majadahonda, Spanje, geboren te Madrid, Spanje, op 31 oktober 1967,

De Raad van Bestuur noteert dat de heren David Mills en Javier San Félix Garcia de steun genieten van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heren David Mills en Javier San Félix Garcia twee jaar bedragen. Hun mandaat gaat in vanaf vandaag en zal dus eindigen op 10 oktober 2014, behalve indien zij door de Raad van Bestuur worden herkozen.

Onderhavige vergadering van de Raad van Bestuur gaat door in afwezigheid van de heren David Mills, en , Javier San Félix Garcia welke beiden zijn verontschuldigd.

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te

_verrichten,. hierin_ begrepen, _maar niet_ beperkt _tot,,. de neerlegging -vaneen uittreksel _van _deze notulen bij .de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte :

Private Stichting

Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Ontslag - Herbenoeming - Benoemingen - Bijzondere volmacht voor formaliteiten

- - MOD 2.2

~Voor-benuden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen,

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- behoudt

aan he Belgisc StaatsbR

1 1 SEP 2012

c" -" '~='.~

~~ .n

Griffie

11111111I1N111111

Ondernemingsnr : 0871.740.087 Benaming

(voluit) : EFQM

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - Bijzondere volmacht voor formaliteiten Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 14 augustus 2012 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de naamloze vennootschap EDF Belgium SA met de heer Pierre Cachet als vaste vertegenwoordiger heeft ontslag genomen uit zijn functie van CEO van EFQM, met ingang van 15 september 2012.

De volmachten die werden toegekend naar aanleiding van de benoeming van de naamloze vennootschap EDE Belgium SA met de heer Pierre Cachet als vaste vertegenwoordiger in de hoedanigheid van CEO per 1 juli 2009 (Publicatie van 29 oktober 2009 in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad)(volmachten die werden toegekend bij de benoeming van de eerste CEO, gepubliceerd op 17 februari 2005 in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en door beslissingen genomen op 21 en 28 februari 2005, zoals gepubliceerd op 8 april 2005 in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad) worden ingetrokken, met ingang van 15 september 2012.

- De Raad van Bestuur besluit om de heer Marc Amblard, wonende te 75007 Paris (France), Rue Villersexel 6, ars nieuwe CEO van EFQM te benoemen, met ingang van 16 september 2012.

De volmachten dle werden toegekend bij de benoeming van de eerste CEO, gepubliceerd op 17 februari 2005 in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad en door beslissingen genomen op 21 en 28 februari 2005, zoals gepubliceerd op 8 april 2005 in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, worden per 16 september 2012 toegekend aan de heer Marc Amblard.

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/05/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*izoezoa9

BBtJSSEL.

08MEI2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.740.087

Benaming

(voluit) : EFQM

(verkort) :

Rechtsvorm : Private Stichting

Zetel : Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Bijzondere volmacht voor formaliteiten Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 23 april 2012:

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer José Ignacio Wert zijn ontslag als bestuurder en lid van het remuneratie en benoemingscomité heeft ingediend op 22 december 2011 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Wolfgang Malchow zijn ontslag als bestuurder en lid van het remuneratie en benoemingscomité heeft ingediend op 31 december 2011 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Andreas Wendt te benoemen als lid van het remuneratie en benoemingscomité.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Wolfgang Maichow te vervangen ais bestuurder van de Stichting door de heer Christoph Kübel, wonende te Alte Kleinbottwarer Stral3e 15, 71711 Steinheim, Duitsland. De Raad van Bestuur noteert dat de heer Christoph Kûbel de steun geniet van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Christoph Kübel twee jaar bedragen. Zijn mandaat gaat in vanaf vandaag en zal dus eindigen op 23 April 2014, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen,

- De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht warden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/11/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r- `-~RUSSEL

Voor-behoude aan het Beigisct Staatsbic ~.+

~~~'~~

Griifee

Il 11! 1111ff 1111111 1lII 1lI 11 I 11

" 11176498"





Ondernemingsnr : 0871.740.087 Benaonfing

(voluit) : EFQM

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Ounderuverp akte : Private Stichting

Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Ontslag - Benoeming - Herbenoeming - Bijzondere volmacht voor formaliteiten

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 26 oktober 2011 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Rudy Provoost zijn ontslag als bestuurder heeft. ingediend op 18 juni 2011 en dit met onmiddellijke ingang.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Rudy Provoost te vervangen als bestuurder van de Stichting door de heer Jacobus Johan de Jong, wonende te Ministerlaan 78, 5631 Eindhoven, Nederland. De Raad van Bestuur noteert dat de heer Jacobus Johan de Jong de steun geniet van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in' overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer' Jacobus Johan de Jong twee jaar bedragen. Zijn mandaat gaat in vanaf vandaag en zal dus eindigen op 26. oktober 2013, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, mevrouw Maria Lindsay, wonende te Keady Muff Co. Donegal, Ierland, te herbenoemen als bestuurder.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van mevrouw. Maria Lindsay twee jaar bedragen. Haar mandaat zal dus eindigen op 26 oktober 2013, behalve indien zij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

- De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, mevrouw Marianne Laigneau te benoemen als. lid van het Remuneratie- en Benoemingscomité.

De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te. Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. herzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

I 11111 11111 ff111 111ff 11111111111111 ff111111! 1II

+11073511"

Ondernemingsnr : 0871.740.087

Benaming

(voluit) : EFQM

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblat

04 O5

BR4 201USS ,

Griffie

Private Stichting

Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

: Ontslag bestuurder - Herbenoeming bestuurders - Herbenoeming commissaris - Bijzondere volmacht voor formaliteiten

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 12 april 2011 :

- De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heer Bruce Hope-MacLellan zijn ontslag als bestuurder en lid van het Financieel en Audit Comité heeft ingediend op 31 december 2010 en dit met ingang van 1 januari 2011.

- De Raad van Bestuur beslist om de heer Bruce Hope-MacLellan te vervangen als lid van het Financieel en Audit Comité door de heer Shuzo Saito en dit met ingang van 1 januari 2011.

- De Raad van Bestuur beslist om de volgende bestuurders te herbenoemen met onmiddellijke ingang:

-De heer José Ignacio Wert, wonende te Gavilanes 1, 28035 Madrid, Spanje;

-De heer Wolfgang Malchow, wonende te Teckstrasse 20, 72124 Pliezhausen, Duitsland;

-De heer Marc Duhem, wonende te Avenue du Fort Louis 7, 17000 La Rochelle, Frankrijk;

-De heer Lars Aagaard Nielsen, wonende te Soholt Allé 28, 8600 Silkeborg, Denemarken;

-De heer Shuzo Saito, wonende te 43 Anna's Court, 3 Palgrave Gardens, Londen, NW1 6EN, Verenigd

Koninkrijk; en

-De heer Andreas Wendt, wonende te Herbert Quandt-Allee, 93055 Regensburg, Duitsland.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heren José Ignacio Wert, Wolfgang Malchow, Marc Duhem, Lars Aagaard Nielsen, Shuzo Saito en Andreas Wendt twee jaar bedragen. Hun mandaat zal dus eindigen onmiddellijk na de vergadering van de Raad van Bestuur van 2013 die over de jaarrekening 2012 beslist, behalve indien zij door de Raad van Bestuur worden herkozen.

- Overeenkomstig Artikel 12 van de statuten van de Stichting beslist de Raad van Bestuur, op voorstel van; de CEO, om CVBA Klynveld Peat Marwick Goerdeler, Bedrijfsrevisoren  Réviseur d'Entreprises (B001), met, zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren (Brussel), als commissaris te benoemen, die voor de vervulling van dit, mandaat wordt vertegenwoordigd door de heer Olivier Declercq, bedrijfsrevisor.

- De Raad van Bestuur heeft vervolgens besloten dat het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de vergadering van de Raad van Bestuur van 2014 die over de jaarrekening 2013 beslist, behoudens indien de commissaris door de Raad van Bestuur wordt herbenoemd.

De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te: ' Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, alle bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te verrichten, inbegrepen, maar niet beperkt tot, de neerlegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

van Brussel, de publicatie in de Bijlagen bij het Belgische Staatsblad en de registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen

Voor eensluidend uittreksel,

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2015
ÿþM0D2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

op

11111111111.1111111.1J1111111

Ondernemingsnr : 0871.740.087 Benaming

(voluit) : EFQM

3 0 e~ ~",,d t iÍ5

fer çri°.';;e ~~r ~'~ r : I

ven _F z

re t.; G'riffté~ri~T1C~StBlïc~ - ,.

, lfrsé3~ ~,~ v""".:.~

'.; russe

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte Private Stichting

Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Ontslagen - Benoeming - Herbenoemingen - Volmacht voor de formaliteiten.



Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur gehouden op 28 april 2015

De Raad van Bestuur neemt er akte van dat de heren Rolf Bulander en Marcelino Oreja hun ontslag als bestuurders hebben ingediend en dit met ingang vanaf 28 april 2015.

De Raad van Bestuur wenst de heren Ralf Bulander en Marcelino Oreja te bedanken voor de bewezen diensten.

De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Hans Hoffmann, wonende te AM Lbhlein 6, 96120 Bischberg, Duitsland te benoemen ais bestuurder van de Stichting.

De Raad van Bestuur noteert dat de heer Hans Hoffmann de steun geniet van de organisaties die zich hebben geëngageerd tot het verwezenlijken van het doel van de Stichting in overeenstemming met Artikel 5, paragraaf 3, van de statuten.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Hans Hoffmann twee jaar bedragen. Zijn mandaat gaat in vanaf vandaag en zal dus eindigen op 28 april 2017, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Lars Aagaard Nielsen, wonende te Seholt Allé 28, 8600 Silkeborg, Denemarken, te herbenoemen als bestuurder en voorzitter van het Strategisch Comité.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Lars Aagaard Nielsen twee jaar bedragen. Zijn mandaat zal dus eindigen op 28 april 2017, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

De Raad van Bestuur beslist om, met onmiddellijke ingang, de heer Andreas Wendt, wonende te BenzstraBe 2, 93077 Bad Abbach, Duitsland, te herbenoemen als bestuurder, voorzitter van het Nominatie en Personeelszaken Comité en voorzitter van de Raad van Bestuur.

Overeenkomstig Artikel 5, paragraaf 2, van de statuten van de Stichting, zal het mandaat van de heer Andreas Wendt twee jaar bedragen. Zijn mandaat zal dus eindigen op 28 april 2017, behalve indien hij door de Raad van Bestuur wordt herkozen.

De door de toepasselijke Belgische wetgeving vereiste administratieve en publicatieformaliteiten m.b.t. de beslissingen van huidige Raad van Bestuur zullen in de komende dagen verricht worden.

Daartoe verleent de Raad van Bestuur aan Johan Lagae en Els Bruis, hebbende hun kantoor te Neervelstraat 101-103, 1200 Brussel, alleen handelend, met recht van substitutie, aile bevoegdheden om de administratieve- en publicatieformaliteiten met betrekking tot de beslissingen van huidige Raad van Bestuur te

_verrichten,-inbegrepert,.maar_ nietizeperkt_tot,-de.rteerJegging bij_cte_griffieven_ de_ Nederiandstalige_Rechtbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

bij het Belgische Staatsblad en de

"

Luik B - Vervolg

van Koophandel van Brussel, de publicatie in de Bijlagen registratieformaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzonder gevolmachtigde

~º%+- rIr .Voor-

beitguden

`'aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Alecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EFQM

Adresse
Olympiadenlaan 2, 1140 Evere

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale