EGY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EGY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.270.958

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 15.01.2014 14009-0248-017
18/04/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a e

Ondernemingsnr : 0 8 3 5. 2 7 0. 9 5

Benaming

(voluit) : DIAMOND EVENTS

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ringlaan 414, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tine Smeets, te Maasmechelen met standplaats te Eisden op 5 april 2011, neergelegd met het oog op publicatie voor registratie, dat:

1)UZUN Mustafa, zelfstandige, geboren te Leut (thans Maasmechelen) op vijftien februari negentienhonderd zeventig, echtgenoot van KILIÇKESER Nermin, wonende te 3630 Maasmechelen, Bremstraat 20;

2)UZUN Yener, zelfstandige, geboren te Leut (thans Maasmechelen) op tweeëntwintig maart negentienhonderd achtenzestig, rijksregistemummer 680322 354-44, echtgenoot van KESKIN Handan, wonende te 3630 Maasmechelen, Bremstraat 30;

3)UZUN Neshe, zelfstandige, geboren te Leut (thans Maasmechelen) op negenentwintig augustus negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 650829 304-53, echtgenote van

GOKYILDIZ Dursun, wonende te 3630 Maasmechelen, Natiënlaan 28.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "DIAMOND EVENTS".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Ringlaan 414.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het uitbaten van een kantine, cafetaria, catering, spijshuis, restauratiehouder, verbruikssalon, drankgelegenheid, frituur, hotel, tearoom, en alles wat met de traiteur-, voedings-, en horacasector te maken heeft. Het uitbaten van een onderneming voor inrichting van vertoningen, animatie, feesten, dansfeesten, concerten, modeshows, theatervoorstellingen; en vertoningen, animatie, feesten, dansfeesten, concerten, modeshows, theatervoorstellingen en congressen of andere manifestaties. Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten.

De vennootschap kan overgaan tot alle rechtshandelingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

i`:8ero?'~ f c:

rechtbank v. koophandel te TON ,r.HwN

0 fi -04- 2011

De Hoofdg ' 1eGffie

ll

" 11058915

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkelingen van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belang nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duurte rekenen vanaf 5 april 2011.

Kapitaal

Het aanvangskapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ). Het vast gedeelte van van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ). Het kaptiaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal overtreft.

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300.) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven als volgt:

- door UZUN Mustafa voor honderd (100.) aandelen en verklaart dat ieder aandeel waarop door hem is ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

- door UZUN Yener, voor honderd (100.) aandelen en verklaart dat ieder aandeel waarop door hem is ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

- door UZUN Neshe voor honderd (100.) aandelen en verklaart dat ieder aandeel waarop door haar is ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ). Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur (17.00 u.). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats de volgende werkdag om zeventien uur (17.00 u.).

Bestuur

bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens drie leden en maximaal acht leden, verkozen onder de vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de duur bepaald door de algemene vergadering. De bestuurder is na het verstrijken van het mandaat herkiesbaar. De algemene vergadering mag de bestuurders op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordiging van de vennootschap

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee gedelegeerd bestuurders-zaakvoerder, samen optredend.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - reserve

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissarissen of aan de vennoten belast met de controle.

Benoeming van bestuurders

Het aantal bestuurders werd vastgesteld op drie en werden tot deze functie van bestuurder benoemd:

1) UZUN Mustafa,

2) UZUN Yener,

3) UZUN Neshe, allen aanwezig en verklarende het mandaat te aanvaarden. De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 5 april 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2011 .

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Daarna zijn de bestuurders in raad van bestuur bijeengekomen om tot afgevaardigd bestuurders -zaakvoerders te benoemen:

1) UZUN Mustafa,

2) UZUN Yener,

3) UZUN Neshe.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Tine Smeets.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte.

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 29.09.2015 15620-0151-017
30/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EGY

Adresse
RUE MARIE-CHRISTINE 38 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale