ELASTIC MINDS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ELASTIC MINDS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 823.277.996

Publication

20/11/2012
ÿþ r Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

U1I I III I~ I II e~ I I II I Iva IEI

*iai"

r

~.~,~...:..~.~

~~~~

~

GrifFie

Ondememingsnr : 0823.277,996

Benaming_

(voluit): ELASTICMIND_S (in vereffening)

(verkort)

Rechtsvorm : VBNNOOTSÇHAI :ONDER.FIRMA

Zetel : j?Ape'ygl T.6;,i.U.$ ài; QD0:$RUS$e

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ôriibirtdïrïg'fâverëffening

,litieen uittrëiisel uit de notulen van de b zondera algemene,verge eïimgehouden op 14 september2OT2, op de zetel van de vennootschap, blijkt volgende:

1. Verslag van invereffeningstelling

De zaakvoerder brengt verslag uit over de invereffeningstelling per 30 juni 2012. Dit gebeurt in overeenstemming met artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerder verklaart dat de activiteiten en werkzaamheden stopgezet zijn. Hij verklaart dat er geen schulden zijn (behoudens de vennootschapsbelasting van periode 1 oktober 2011 tot heden) en dat de activa (behoudens de terug te vorderen BTW) ten gelde gemaakt is. Daarnaast verklaart hij dat de resterende materiële vaste activa teruggenomen is door de aandeelhouders, De zaakvoerder verklaart dat er geen belastingsupplementen verwacht worden, behoudens de vennootschapsbelasting van periode 1 oktober 2011 tot heden welke geprovisioneerd werd, De zaakvoerder deelt mee dat er zich geen belangrijke gebeurtenissen hebben voorgedaan vanaf de datum van het opstellen van de verreffeningsrekening tot op heden. Bijgevolg blijkt dat de vereffening zal kunnen afgesloten worden.

2. Goedkeuring van de vereffening en de vereffeningsrekening

De vergadering keurt het verslag van de zaakvoerder goed. Beide aandeelhouders stemmen er mee in de vennootschap te willen vereffenen. Rekening houdend met het feit dat de openstaande vorderingen en liquide middelen ruimschoots voldoende zijn om de geprovisfoneerde belastingen te betalen, zullen de aandeelhouders na de sluiting dan ook instaan voor de voldoening van deze schulden. Daarnaast zullen de aandeelhouders instaan voor de betaling van de liquidatiebelasting ten bedrage van 382,65 eura.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van stemmen.

3. Kwijting aan de zaakvoerder

De algemene vergadering verleent volledige kwijting aan de zaakvoerder voor het uitoefenen van zijn mandaat. Het mandaat van de zaakvoerder eindigt op heden.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van stemmen.

4. Afsluiting van de vereffening

De algemene vergadering verklaart dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan vanaf heden.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van stemmen.

:a



' 5. Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : l3¬ cJo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hofzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenntg.

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, zijnde Papenvest 36 bus 2, 1000 Brussel.

Dit besluit werd genomen met unanimiteit van stemmen.

Jourik Migom

zaakvoerder

Op de taaiste blz. van luik S vermelden _ Beeto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
ELASTIC MINDS

Adresse
PAPENVEST 36, BUS 2 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale