ENTRE LES LIGNES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTRE LES LIGNES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.935.573

Publication

30/04/2013
ÿþ li, Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Belt

Staat

US AVR. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ENTRE LES LIGNES (verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Karmelietenstraat 163, 1180 Ukkel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Blijkens akte, verleden voor notaris Hans VEREEKEN te Halle op 19 maart 2013, geregistreerd te Halle I , hebben RENDERS Tim Louis Patrick en DURSIN Olivier de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ENTRE LES LIGNES', met zetel te 1180 Ukkel, Karmelietenstraat 163, opgericht, voor, onbepaalde duur.

Het initieel maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt: de heer RENDERS onderschrijft vijfennegentig deelbewijzen en de heer DURSIN onderschrijft vijf deelbewijzen. Elk deelbewijs wordt volstort in speciën ten belope van één derde (op elk deelbewijs wordt tweeënzestig euro volstort en blijft honderd vierentwintig euro te volstorten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als in buitenland, zowel voor eigen rekening als voor commissie, alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van vertaler-tolk, dit in de meest brede zin.

In die zin heeft de vennootschap onder andere als doel:

-I-let vertalen en opstellen van documenten en teksten in een vreemde taal.

-Onderaanneming van het vertalen en/of vertolken.

-Het organiseren van taallessen, seminaries en/of taalstages.

-Het herlezen naar taalinhoud van geschreven documenten en teksten.

-Aile dienstverlening en adviezen met betrekking tot haar activiteit.

De vennootschap mag onroerende goederen of installaties uitbaten, aankopen of huren teneinde het realiseren van haar doel te vergemakkelijken en ontwikkelen.

De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verschaffen in het voordeel van alle natuurlijke personen en rechtspersonen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, met een identiek, analoog of gelijklopend doel.

De vennootschap mag als bestuurder een mandaat bezitten in andere vennootschappen.

Enkel de algemene vergadering is bevoegd de limieten van het doel te bepalen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Ais statutair zaakvoerder werd aangesteld, voor onbepaalde duur, de heer RENDERS Tim, voornoemd. Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd.

De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichtendie nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats, aangeduid in de oproeping, op 08 juni, om 11 uur, ook al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in 2014.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem. Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder, bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers, vennootschappen door hun organen. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

52035 Çf 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Elk dienstjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december. Het eerste begint op datum van oprichting en

eindigt op 31 december 2013.

De kosten en de lasten van de vennootschap ingevolge de oprichting worden geraamd op negenhonderd

euro.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Neergelegd: eensluidende uitgifte.

Vp,r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\\Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0382-011

Coordonnées
ENTRE LES LIGNES

Adresse
KARMELIETENSTRAAT 163 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale