ENTRUST-IT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTRUST-IT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.972.807

Publication

19/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 17.02.2014 14036-0544-016
05/09/2013
ÿþ Mod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

27 AUG

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.972.807

Benaming

(voluit) : EITRUST - [T

(verkort)

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Keizerinlaan 66, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 21 augustus 2013:

1. Bespreking en besluit tot ontslag van Matthieu van der Schueren ais bestuurder

De Vennoten besluiten tot het ontslag van de heer Matthieu van der Schueren, wonende te Boetendaeilaan, 89, 1180 Brussel, als bestuurder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de algemene vergadering van de vennoten tijdens zijn vergadering van 31 oktober 2012 en waarvan publicatie geschiedde in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 december 2012, onder nummer 12204506, en dit met' onmiddellijke ingang. Alle bevoegdheden die werden verleend aan Matthieu van der Schueren in zijn hoedanigheid van bestuurder, worden met onmiddellijke ingang ingetrokken.

De Vennoten stelten het aantal bestuurders vast op drie, n1. Wim Borremans, Yves Croonenborghs en Geert Janssen.

2. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De Vennoten beslissen om volmacht te geven aan Meester Virginie Ciers en enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, ieder individueel, handelend, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het. Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 18.02.2013 13037-0372-013
20/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

L~ .I~~~ = ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'aEr 2012

esSE.f

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111 1*1,1 1111111

1__

Ondernemingsnr : 0826.972.807

Benaming

(voluit) : ENTRUST-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KEIZERINLAAN 66  l000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 31/10/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de heer van der Schueren Devèze Matthieu, Boetendaellaan 89 te 1180 Brussel, te benoemen als bestuurder en dit met ingang vanaf 01 november 2012.

De heer Yves Croonenborghs De heer Geert Janssen

Bestuurder Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) tevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/11/2012
ÿþ Mcd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch,

Staatsblad

Ondememingsnr : 0826.972.807

Benaming

(voluit) : "entrust-it"

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1000 Brussel, Keizerinlaan 66

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. STATtJTENWLZIGING.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, Notaris te Lier op 24 oktober 2012, geregistreerd te Lier op 26 oktober 2012, boek 206, blad 49, vak 4, vijf bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur ai., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering besluit dat de raad van bestuur voortaan zal besluiten over toetreding van nieuwe vennoten

alsook over het aantal aandelen dat de nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven of overnemen.

De tekst van artikel 9 van de statuten wordt bijgevolg volledig geschrapt en vervangen als volgt:

`ARTIKEL 9. Toetreding van nieuwe vennoten

Om als vennoot in te treden in de vennootschap moet de kandidaat voorgesteld worden door de raad van bestuur, en door haar aanvaard worden, beslissend zoals bepaald in het reglement van inwendige orde. Bij de aanvaarding van de vennoten zal de Raad van Bestuur beslissen hoeveel aandelen deze nieuwe vennoten zullen moeten onderschrijven of overnemen van één of meerdere bestaande aandeelhouders, en tot welke categorie van aandelen de nieuw toe te kennen of overgedragen aandelen zullen behoren"

Tweede Besluit

De vergadering besluit dat de raad van bestuur voortaan kan beslissen over de uitsluiting van vennoten.

De tekst van artikel 11 van de statuten wordt geschrapt en integraal vervangen door volgende tekst: "ARTIKEL 11. uitsluiting van vennoten,

a) Een vennoot kan slechts uitgesloten worden op voorwaarde dat het vast gedeelte van het kapitaal gehandhaafd wordt en er tenminste drie vennoten overblijven

b) Een vennoot kan uitgesloten worden wegens weigering zich te onderwerpen aan de statuten, het reglement van interne orde of aan de regelmatige beslissingen van de organen van de vennootschap of nog indien zij schade toebrengen aan de goede naam van de vennootschap of de werking van de vennootschap grondig verstoren.

De raad van bestuur beslist over de uitsluiting op de wijze voorzien in het reglement van interne orde, nadat de vennoten wier uitsluiting voorgesteld is, verzocht werden hun opmerkingen schriftelijk te kennen te geven. ln het reglement van interne orde wordt bepaald welke vergoeding de uitgesloten vennoten ontvangen in ruil voor de waarde van hun aandelen.

c) De uitsluiting moet in ieder geval blijken uit een proces-verbaal door de raad van bestuur gemaakt en ondertekend. Dit proces-verbaal vermeldt de gegevens waaruit volgt dat de uitsluiting is uitgesproken overeenkomstig de statuten. Het wordt ingeschreven in het register van de vennootschap en binnen de twee dagen wordt een eensluidend afschrift ervan per aangetekende post toegezonden aan de uitgesloten vennoot?

Derde Besluit

De vergadering besluit dat zowel vertegenwoordigers van A-, B- als C-vennoten deel kunnen uitmaken van de

raad van bestuur met dien verstande dat de meerderheid van de raad steeds zal bestaan uit

vertegenwoordigers van de vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

thenet

BRUSSEL

g on 2012

Griffie

Artikel 16 paragraaf a) van de statuten wordt in die zin vervangen. De paragraaf zal voortaan in zijn geheel luiden ais volgt:

u .."ARTIKEL 16. Benoeming Ontslag

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste twee bestuurders. Z j worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Zowel vertegenwoordigers van A-, B- als Ovennoten kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur, met dien verstande dat de meerderheid van de raad van bestuur zal bestaan uit vertegenwoordigers van de A-vennoten."

Vierde Besluit

De vergadering besluit dat de raad van bestuur slechts geldig kan beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van de bestuurders die de A-vennoten vertegenwoordigt, aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Verder wordt bepaald dat voor een aantal beslissingen steeds de goedkeuring vereist is van alle bestuurders die de A-vennoten vertegenwoordigen.

Artikel 17 paragraaf f) en h) worden in hun geheel geschrapt. Het artikel wordt aangevuld met nieuwe paragrafen f), g) en h), zodat het artikel voortaan in zijn geheel zal luiden ais volgt:

"ARTIKEL 17. Ve . aderin " en van de raad van bestuur.

a) De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

c) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda, Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van de bestuurders die de A-vennoten vertegenwoordigt, aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens voor de volgende beslissingen,

g) Voor onderstaande beslissingen is steeds de goedkeuring vereist van alle bestuurders die de A-vennoten

vertegenwoordigen:

- de goedkeuring van de toetreding van nieuwe vennoten tot de vennootschap;

- het besluit tot uitsluiting van een vennoot;

- vaststelling van het bedrag van de uitkering verschuldigd aan uittredende of uitgesloten vennoten

("scheidingsaandeel');

- de benoeming van de afgevaardigde bestuurders van de vennootschap;

- de goedkeuring van de remuneratie van de afgevaardigde bestuurders van de vennootschap, indien van

toepassing;

- de goedkeuring van investeringen en/of desinvesteringen die niet voorzien zijn in het budget of financieel plan

zoals goedgekeurd door de raad van bestuur;

- het afsluiten van exclusiviteitsovereenkomsten met partners;

- het afsluiten van overeenkomsten tegen andere dan marktconforme voorwaarden;

- de verkoop of het verlenen van enige intellectuele eigendomsrechten in de ruimste zin van het woord;

- uitgifte van obligaties, aangaan van kredieten en het toestaan van zekerheden (tenzij binnen de perken van

het dagelijks bestuur zoals bepaald in Artikel 16);

- vervroegde terugbetalingen van leningen;

- investeringen van meer dan honderd duizend euro (100.000 EUR);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het opstarten van juridische procedures en het stopzetten of minnelijk schikken van dergelijke procedures

wanneer het bedragen van meer dan honderd duizend euro (100.000 EUR) betreft;

- goedkeuring van het budget en business plan van de vennootschap,

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door aile bestuurders is

ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

h) Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, en ondertekend door de meerderheid

van de aanwezige leden van de raad."

Vijfde Besluit

De algemene vergadering besluit dat het reglement van interne orde voortaan wordt voorgesteld door de raad

van bestuur en door de algemene vergadering wordt goedgekeurd.

De laatste paragraaf van Artikel 25 punt a) wordt vervangen en de tekst zal voortaan luiden ais volgt:

"De algemene vergadering keurt het reglement van interne orde goed, zoals voorgesteld door de raad van

bestuur,"

Zesde Besluit

De algemene vergadering besluit dat de vennoten of hun gevolmachtigden ook via e-mail met

ontvangstbevestiging gericht aan een van de bestuurders, kennis kunnen geven van hun voornemen om aan de

vergadering deel te nemen.

Artikel 27. paragraaf a) van de statuten wordt aangevuld als volgt:

"ARTIKEL 27. Formaliteiten om tot de vergadering toegelaten te worden- Vertegenwoordiging van

vennoten.

a) Om tot de vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten of hun gevolmachtigde kennis geven van

hun voornemen deel te nemen aan de vergadering bij gewone brief te richten aan de vennootschap of via e-

mail met ontvangstbevestiging gericht aan een van de bestuurders.

b)..."

Zevende Besluit

De vergadering besluit dat het mogelijk is voor de vennoten die behoren tot de categorie A om op afstand aan

de algemene vergaderingen deel te nemen.

In de statuten wordt een artikel 30bis ingevoerd, luidend als volgt:

"ARTIKEL 30BIS. Deelname op afstand

Conform artikel 382bis van het Wetboek van vennootschappen kunnen de vennoten die behoren tot de vennoten categorie A, op afstand deelnemen aan de jaarlijkse, de buitengewone en de bijzondere algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel

De vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, worden, met betrekking tot de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De vennootschap controleert en waarborgt de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, De stemming op afstand dient daarom te gebeuren bij wijze van een live-conferentie; die door iedereen mee kan worden gevolgd."

Achtste Besluit

De vergadering besluit de bepalingen inzake de besluitvorming in de algemene vergadering te wijzigen.

De tekst van Artikel 31 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen als volgt:

"Artikel 31. Besluitvorming.

a) De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze wanneer de helft van alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd is, en wanneer alle A-aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Wordt dit quorum niet bereikt, dan zal bij een volgende algemene vergadering met identieke agenda rechtsgeldig kunnen beraadslaagd en besloten worden indien de helft van alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ln de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

a Voorbehouden aan het Belgisch Stáatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij de berekening van de vereiste meerderheid bij een buitengewone algemene vergadering, worden de ;

stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen

beschouwd.

b) Voor volgende beslissingen van de gewone, buitengewone of bijzondere algemene vergadering is steeds de

instemming van alle A-vennoten vereist`

- wijziging van de statuten en het reglement van interne orde, deze vereisen daarboven een meerderheid van

drie/vierde van de stemmen;

- de uitgifte van nieuwe klassen van aandelen;

de vereffening van de vennootschap;

- elke beslissing met betrekking tot de verkoop, fusie of splitsing van de vennootschap of de verkoop of

overdracht van alle of een deel van de activa van de vennootschap, althans voor zover het niet gaat om

lichamelijke roerende uitrustingsgoederen;

- elke beslissing met betrekking tot het uitbetalen van een dividend.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt"

Negende Besluit

De vergadering geeft de raad van bestuur de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de genomen

besluiten, en zij geeft de ondergetekende notaris opdracht over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde

tekst van de statuten.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens zijn de bestuurders in vergadering bijeengekomen.

De heren Janssen, Borremans en Croonenborghs worden vertegenwoordigd door de bovenvermelde heer

Stephan Francken, krachtens de bovenvermelde volmacht van 21 oktober 2012, die volmacht door de

ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier zal worden bewaard.

De vergadering van de Raad van Bestuur neemt de volgende besluiten:

Eerste besluit

De vergadering besluit de delegatie van bevoegdheden voor het dagelijks bestuur toegekend aan de heer DE

SCHEPPER Kris, in te trekken.

Tweede besluit: Vetmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de administraties van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de

Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt bij deze volmacht verleend aan de Burgerlijke Vennootschap

onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BOFIDI GENT te 9051

Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A of één van haar lasthebbers met name, de heer Bartel

Decroos, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26; mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te 7912

Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8; en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 24 oktober 2012.

2° Uittreksel.

3° Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/03/2012
ÿþMatl Wasd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 s MRT 2012

BRUSE!

1111111111111111111111

*12064845*

V

Ondernemingsnr : 0826.972.807

Benaming

(voluit) : ENTRUST-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KEIZERINLAAN 66 --1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 30/06/2011, gehouden op de maatschappelijke zetel blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist de heer Kris De Schepper te ontslaan ais bestuurder met ingang vanaf 01/07/2011.

De heer Wim Borremans De heer Geert Janssen

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 15.02.2012 12033-0180-014
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 15.01.2016 16014-0582-017

Coordonnées
ENTRUST-IT

Adresse
KEIZERINLAAN 66 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale