EO CONSULT

Divers


Dénomination : EO CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 841.167.964

Publication

26/05/2014
ÿþMerl POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken

kopie

na neeriegging ter griffie van

G Mt le 8ecl1ttlan1' PIYO

pl:tancic:

1"4 MO 1°4

tln

Grug5e

dent- riffi

W§Pifilbt.

f

II illtr,1110 11111

Ondememingsnr Benaming (yawl° : 0841,167.964

(verkort) : EO Consult

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Nieuwe Sint-Annadreef 17, 8200 Sint-Andries, België

(volledig adres)

Oriderwerieen1 akte :Uittreksel uit akte kapitaalverhoging

Tekst:

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 28 april 2014 blijkt dat beslist werd tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met 19.000 euro om het te brengen van 1.000 euro tot 20.000 euro, door inbreng in geld en met uitgifte van 19.000 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en met dezelfde rechten als de thans bestaande aandelen. Op deze kapitaalverhoging wordt voor 9.500 euro bij wijze van geldschieting ingeschreven. Aile inbrengen zijn volledig volstort.

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste alinea van artikel 5 van de statuten als volgt gewijzigd:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twintigduizend (20.000) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van de nominale waarde, die ieder één/twintigduizendste (1/20.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(get.) Els Ostyn, zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een dubbel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 28 april 2014

- gecoördineerde statuten

bp de laatste blz. vanlurkl vermelden: Recto :"aam en hoedanigheid van de instrumenterende noterri:FferziRdri -------------------------------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2011
ÿþRechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Nieuwe Sint-Annadreef 17, 8200 Sint-Andries, België Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte, gedateerd 17 november 2011, blijkt de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap met de benaming "EO CONSULT".

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8200 Brugge, Nieuwe Sint-Annadreef 17.

De gecommanditeerde vennoot is mevrouw Els Ostyn, wonende te 8200 Brugge, Nieuwe Sint-Annadreef 17.

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland : het verlenen van bijstand en advies en het geven van leiding aan vennootschappen en/of natuurlijke personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op juridisch, administratief en human resources vlak, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (reet inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11

" uieoazot

1Aotl 2.1

iL J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERUkMEGD ter GRIFFIE der REC,h13Pee \PIM KOOPHANDEL 'TE BgISB Z té;idelistg Brugge)

n r

q.'1,_.`çe

6

Ondernemingsnr :

Benaming EO Consult

(voluit) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Y

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen die elk een fractiewaarde van één/duizendste vertegenwoordigen. Het is volledig onderschreven en volstort door inbrengen in geld.

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de nettowinst na belastingen van de vennootschap. Die winst kan ofwel in de vennootschap gereserveerd worden met het oog op de verdere verwezenlijking van het maatschappelijk doel, ofwel als dividend uitgekeerd worden aan de vennoten. De uitgekeerde winst wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot het aandelenbezit. Dividenden en rente kunnen evenwel enkel genomen worden uit de werkelijke winst van de vennootschap. De stille vennoten kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er evenwel in dit geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de gecommanditeerde vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen vervolgen tot betaling van wat ze hebben moeten teruggeven. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. In voorkomend geval blijft de vennootschap voortbestaan tussen de overige vennoten en de rechtverkrijgende (n) van de overleden vennoot.

De vennootschap wordt ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering genomen met unanimiteit van de aanwezige stemmen.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde vennoot dienen te hebben. De algemene vergadering beslist over het al dan niet bezoldigd karakter van het mandaat van zaakvoerder en, desgevallend, over de hoogte van de bezoldiging van de zaakvoerders.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan worden de beslissingen genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Elke zaakvoerder stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, beheer en beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

... "

De vennootschap heeft thans één gecommanditeerde vennoot die tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur, namelijk mevrouw Els Ostyn, voornoemd. Zij oefent het mandaat kosteloos uit.

Voor eensluidend uittreksel bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(get.) Els Ostyn, gecommanditeerde vennoot - zaakvoerder.

Gelijktijdig hierbij neergelegd : oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EO CONSULT

Adresse
II illtr,1110 11111

Code postal : 1110
Localité : OTAN
Commune :
Région : Région de Bruxelles-Capitale