EPHICAS PATENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EPHICAS PATENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.003.160

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.08.2013, NGL 29.07.2014 14370-0557-023
25/07/2013
ÿþIIl1m~u~~ui~~~ui

*1311579

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6.11.111.. 2013

tessel-

Griffie

11 10

Ondememingsnr : 0809.003,160

benaming (voluit) : Ephicas Patents

l.(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waverse Steenweg 1789, bus 15 i

1160 Oudergem

A

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING -

VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

;: Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28 juni 2013,1 váór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap; ii met beperkte aansprakelijkheid "EPHICAS PATENTS" heeft besloten

6IJZONDERE BEPALINGEN" De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat :

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPHICAS PATENTS", overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht worden te zijn, verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WABCO Europe",l overnemende vennootschap, vastgesteld is op 1 januari 2013 zoals vernield in het voornoemd fusievoorstel.

;; " De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WABCO Europe", àvernemende:

;; vennootschap, geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "EPHICAS PATENTS", overgenomen vennootschap.

:: " Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de;

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WABCO Europe", overnemende vennootschap, en van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EPHICAS PATENTS", overgenomen vennootschap.; OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de Li overgenomen vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

ii De aandelen van de overgenomen vennootschap worden als gevolg hiervan vernietigd. Het register van; Li aandelen van de Vennootschap zal door toedoen van het College van Zaakvoerders van de overnemende; Li vennootschap worden vernietigd. De vergadering kent aan iedere zaakvoerder van de overnemende; vennootschap een bijzondere volmacht toe om de vernietiging uit te voeren.

!; De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is noch houder van enig onroerend; ;, zakelijk recht.

ONTSLAG/KWIJTING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit de zaakvoerders naar aanleiding van de met fusie door overneming gelijkgestelde L: verrichting te ontslaan.

De vergadering besluit dal de eerstvolgende algemene jaarvergadering van de overnemende vennootschap; ;; zich zal uitspreken over het al dan niet verlenen van kwijting aan de voornoemde zaakvoerders voor de; 11 handelingen gesteld tijdens de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het! aanvaarden van het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone: algemene vergadering van vennoten van de overnemende vennootschap.

;; MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

:L De vergadering verleent elke machtiging aan elk lid van het College van Zaakvoerders van de overnemende; ;; vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Meester Jacques Meunier of Meester Charlotte' Schaumans, of elke advocaat van het advocatenkantoor "Field Fisher Waterhouse LLP", te Louis Schmidtlaan; 29 in 1040 Brussel, alsook aan Corpoconsuit BVBA, met maatschappelijke zetei te Fernand Bernierstraat 15 in; Li 1060 Brussel, vertegenwoordigd door de heer David Richelle, elk van hen kan afzonderlijk of alleen optreden en; met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

,.~ ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor bejouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

op het verrichten van alle formaliteiten die vereist zijn overeenkomstig de met fusie door overneming' gelijkgestelde verrichting waaronder de aanpassing en schrapping van identificatiegegevens en basisinformatie van de Vennootschap bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen, volmacht

18/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CII

1IlIHY!i!llll

II h 0 9 JUIL. 2013

BniISiat;

Griffie



Ondernemingsnr : 0809.003.160

Benaming

(voluit) : EPHICAS PATENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : WAVERSESTEENWEG 1789, bus 15, 1160 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

(Uittreksels uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot van 27 juni 2013)

De enige vennoot beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERNST & YOUNG BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met het nummer 0446.334.711 (RPR Brussel), vertegenwoordigd door de heer Harry Everaerts, te benoemen tot commissaris van de Vennootschap voor een periode van drie (3) boekjaren, welke zal aanvangen in het boekjaar 2012 en zal eindigen op de gewone algemene vergadering van 2015 die zal beraadslagen over de jaarrekening per 31 december 2014.

De enige vennoot beslist om volmacht te geven aan Mr. Jacques Meunier, Mr. Charlotte Schaumans of enige andere advocaat van het advocatenkantoor FIELD FISHER WATERHOUSE LLP, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, alsook aan CORPOCONSULT BVBA, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bemierstraat 15, vertegenwoordigd door de heer David Richelle, elk alleenhandelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlag en van het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen het noodzakelijke doen.

Getekend

David Richelle

do Corpoconsult BVBA

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a 6 MAI 2013

BRUSSEL.

Griffie

11111,11MIJ

I

h

u

Ondememingsnr : Benaming 0809.003.160

(voluit) : EPHICAS PATENTS

(verkort) : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID WAVERSESTEENWEG 1789, Bus 15, 1160 BRUSSEL

Rechtsvorm : VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL 676, 7° EN 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN ENERZIJDS WABCO EUROPE BVBA EN ANDERZIJDS EPHICAS PATENTS BVBA

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Met het oog op het doorvoeren van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, hebben het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EPHICAS PATENTS, met zetel te 1160 Oudergem, Waverse Steenweg 1789, bus 15, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0803.003,160 (hierna de "Overgenomen Vennootschap") en het college van zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WABCO Europe, met zetel te 1160 Oudergem, Waverse Steenweg 1789, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0475.956135 (hierna de "Overnemende Vennootschap" en tezamen met de Overgenomen Vennootschap, de "Vennootschappen") gezamenlijk dit voorstel tot fusie opgesteld overeenkomstig artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen. Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van vennoten van beide Vennootschappen.

Voor het doorvoeren van deze vereenvoudigde fusie worden de Vennootschappen als volgt vertegenwoordigd:

" De Overgenomen Vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar college van zaakvoerders:

- De heer Vincent Roland Pickering;

- De heer Nick Rens.

" De Overnemende Vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar college van zaakvoerders:

- De heer Peter Bal;

- De heer Sean Brown;

- De heer Jacques Esculier;

- Mevrouw Jane McLeod-Stoneley;

- De heer Utrich R. Michel;

- De heer Nick Rens;

- De heer Vincent Roland Pickering;

- De heer Daniel Sebillaut;

- De heer Jorge Solis;

- De heer Michael E. Thompson;

- De heer Martin Thoone;

- De heer Jozef van Osta;

- De heer Nikhil Varty.

VOORAFGAANDE TOELICHTING

De Overnemende Vennootschap is houder van aile aandelen van de Overgenomen Vennootsçhap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De colleges van zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen om over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "Vereenvoudigde Fusie"), waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, zowel de activa als de passiva, zal overgaan op de Overnemende Vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

De colleges van zaakvoerders van de Vennootschappen verbinden zich ertoe alles in het werk te stellen om de Vereenvoudigde Fusie door te voeren in overeenstemming met de hierboven vermelde procedure en met de modaliteiten hieronder uiteengezet.

Na voltooiing van de Vereenvoudigde Fusie, zal de Overnemende Vennootschap aile activa en passiva van de Overgenomen Vennootschap verwerven.

De bestuursorganen van de Vennootschappen zetten het gezamenlijk fusievoorstel als volgt uiteen.

1. IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE VEREENVOUDIGDE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De volgende vennootschappen zijn bij de Vereenvoudigde Fusie betrokken:

1,1 De Overgenomen Vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EPHICAS PATENTS, met maatschappelijke zetel te 1160 Oudergem, Waverse Steenweg 1789, bus 15,

ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (RPR Brussel) onder het nummer 0809.003.106, opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Frank BUYSSENS te Zwijndrecht op 8 januari 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 juni daarna, onder nummer 08082418,

Het maatschappelijk doel van de Overgenomen Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel, houden en exploiterentlicentiëren van 1P-rechten en licenties.

Het beheer van haar vermogen (met dien verstande dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet over de financiële versrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of vebrouwen evenals alle wlkdanige transakties en verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen;

- het kopen en verkpen, beheren enzovoorts van aile roerende goederen en waarden, het beleggen en ivesteren van gelden en waarden;

Het huren en verhuren van aile roerende en onroerende goederen.

Het waarnemen van het bestuur, de leiding, het management en de vereffening van andere vennootschappen, verneigingen, ondernemingen en bedrijven, alsmede alle dienstverlening en advies daartoe.

Consultancy in het algemeen en het geven van allerhande adviezen met betrekking tot bovenvermelde activiteiten in het bijzonder.

Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onreoerende geoderen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, evenals het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van het mandaat van bestuurder en dagelijks bestuurder of gemandateerde, het optreden als vereffenaar,

De studie, het onwikkelen, de realisatie en de commercialisatie van computerprogramma's en softwaretoepassingen.

De activiteiten van systeemitnegrators.

Ontwikkelingen en commercialisatie van alle soorten vooruistrevenede technieken op het vlak van aërodynamica, energieverbruik en  besparing, mechanica, samenstelling van materialen, lichtegewicht-ontwerpen en aanverwante.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activitetien die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikte maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwenlijking van het maatschapelijk doel vergemakklijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissairs of vereggenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of har aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zakleijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwenzlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

1.2 De Overnemende Vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WABCO Europe, met maatschappelijke zetel te 1160 Oudergem, Waverse Steenweg 1789,

ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (RPR Brussel) onder het nummer 0475.956,135,

opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Frank DEPUYDT te Sint-Jans-Molenbeek op 29 oktober 2001, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 november daarna, onder nummer 20011220-389,

waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge notulen verleden voor notaris Paul MASELIS te Schaarbeek op 28 september 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna, onder het nummer 0170255.

Het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heet tot doel, zowel in België als in het buitenland, de invoer, uitvoer het aankopen, verkopen, verdelen en in consignatie geven van basismaterialen en afgewerkte producten in de voertuigenindstrie, de sanitaire industrie en de arconditioning industire. De vennootschap kan eveneens optreden als agent, distirbuteur of enig ander soort tussenpersoon bij de uitoefening van deze activiteiten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het aanbieden en de cetralisering voor de overige vennootschappen van ondermeer de volgende diensten: interne audit, werkzaamheden op het gebied van de boekhouding en de administratie, het ontwikkelen en implemenetern van nieuwe informatica systemen, het centraliseren van de financiële handleingen en van het dekken van risico's voorstpruitend uit de schommelingen van de wisselkoersen, alsmede alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de groepsvennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend en de venootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, inclusief in onderaanneming geven in het algemeen, en het exploiteren van alle intellectuele eigendomsrechten en industriële of commerciële eigendommen in verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende gederen, materialen en toeleveringen kopen, huren, leasen, fabriceren, overdragen, in consignatie geven of uitwisselen.

De vennootschap ma instaan voor het besturen en liquideren van alle verbonden vennootschappen in dewelke het een deelname heeft vn wlke aard ook of met dewelke het, direct of indirect, verbonden is en mag aan deze laatste leningen toekennen, in welke vorm en voor welke duur ook of zich borg stellen voor al deze vennootschappen. Zij mag een belang nemen bij wijze van inbren in speciën in natura, overdracht, fusie, inschrijving, particiatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschapen, ondemmingen of verrichtingen, bestaand of op te richten in België of in het buitenland, die een gelijkaardig ov verwant maatschapelijk doel hebben of die van aard zijn verwenlijking van haar doel te bevorderen. Deze lijst is gegeven ten exemlatieven titel en is niet exhaustief.

Het maatschapelijk doel van de vennootschap mag uitgebreid of beperkt worden door middel van en wijziging van haar statuten in overeenstemming met het Wetboek van vennootschappen."

2. DOEL VAN DE VEREENVOUDIGDE FUSIE

De Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap maken deel uit van dezelfde groep,

Deze Vereenvoudigde Fusie zal worden doorgevoerd louter om redenen van interne en administratieve vereenvoudiging. Deze redenen zijn onder meer

" Het samenvoegen van de resterende gelijkaardige en aanvullende activiteiten van de Overgenomen Vennootschap bij deze van de Overnemende Vennootschap, wat zal leiden tot consolidatie van de activiteiten en meer duidelijkheid zal scheppen omtrent het dienstenaanbod naar de klanten en toekomstige klanten toe;

" Het verminderen van het aantal entiteiten binnen de groep waartoe de Vennootschappen behoren, hetgeen de interne structuur van de groep zal vereenvoudigen;

" De Vereenvoudigde fusie zal bovendien leiden tot een eenvoudiger een toegankelijker systeem van administratieve opvolging, rapportering en beheer, evenals het vermijden van onnodige administratieve en andere kosten.

3. MODALITEITEN VAN DE VEREENVOUDIGDE FUSIE

3.1 Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2, 3° van het Wetboek van vennootschappen)

De Overnemende Vennootschap heeft geen aandeelhouders of houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten werden toegekend. Alle aandelen in de Overgenomen Vennootschap zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat het niet nodig is aandelen te creëren in de Overnemende Vennootschap met bijzondere rechten.

3.2 Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, lid 2, 4° van het Wetboek van vennootschappen)

Aan de leden van de colleges van zaakvoerders van de Overnemende Vennootschappen en de Overgenomen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend,

3.3 Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (artikel 719, lid 2, 2° van het Wetboek van vennootschappen)

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel de activa als de passiva, overgedragen aan de Overnemende Vennootschap, Deze overdracht zal worden doorgevoerd met boekhoudkundige retroactiviteit vanaf 1 januari 2013,

Met ingang van 1 januari 2013 worden de handelingen van de Overgenomen Vennootschap

boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap. ! i,

Aangezien de Overnemende Vennootschap reeds houder is van alle aandelen van de' Overgenomen Vennootschap, zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven door de Ovememende Vennootschap als gevolg van de Vereenvoudigde Fusie.

4. KOSTEN

De kosten van die het gevolg zijn van de Vereenvoudigde Fusie zullen worden gedragen door de Overnemende Vennootschap, ongeacht of dit fusievoorstel al dan niet wordt goedgekeurd.

5, VERKLARING PRO FISCO

Onderhavige Vereenvoudigde Fusie zal belastingneutraal plaats vinden overeenkomstig artikel 211, §1 van het W1B en onder toepassing van artikel 11 van het BTW Wetboek.

6, NEERLEGGING

De leden van de bestuursorganen van respectievelijk de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, om het fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel neer te leggen.

Zij geven hierbij volmacht aan meester Jacques Meunier en/of meester Charlotte Schaumans en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor Field Fisher Waterhouse, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schrnidtlaan 29, ieder alleen handelend en met mogelijkheid van indeplaatstelling, alsook aan Corpoconsult BVBA, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Fernand Bemierstraat 15, vertegenwoordigd door de heer David Richelle, teneinde alle noodzakelijke en nuttige formaliteiten betreffende de Vereenvoudigde Fusie te vervullen, met inbegrip van het neerleggen van het Fusievoorstel ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Opgemaakt te Brussel, op 23 april 2013

Getekend

David Richelle

do Corpoconsult Bvba

Lasthebber

aÍ00r- d

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþ Maa Ward 17.1

In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voot behout

aan h Belgis Staatst

UhIIwiuNMn~~u~umu~à

" iais9~ao

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809.003.160

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BERGSTRAAT 23/1, 9120 HAASDONK

(volledig adres)

Onderwerp aktC : VERPLAATSING VAN DE ZETEL

Beslissing van de zaakvoerder van 7 november 2012

De heer Vincent Roland Pickering, zaakvoerder van de Vennootschap, beslist om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Waversesteenweg 1789, bus 15, 1160 Brussel en dit met ingang van datum van ondertekening van huidige beslissing.

De zaakvoerder beslist om volmacht te geven aan Mevrouw Nathalie De Jonghe, kantoorhoudende te 1040 Brussel, Louis Schmidtlaan 29, of de heer David Richelle, c10 Corpoconsult, rue Fernand Bernier 15, 1060 Brussel, met macht van indeplaatsstelling, allen individueel handelend, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen van het Belgisch Staatsbiad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Getekend

David Richelle

do Corpoconsult

Lasthebber

EPHICAS PATENTS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2012
ÿþV

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ia

IIu I I II o

IIIIIIINIIai*IIII

*iav3

1Rii= IE Ht~LH'rBANK

VAN KOOPHANDEL.

1 O OKT 2012

DENDE~~~NnE

FI 19

Ondernemingsnr: 0809.003.160

Benaming

(voluit) : Ephicas Patents

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 23/1, 9120 Haasdonk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige vennoot dd. 13 september 2012.

Het ontslag van de heer Hjalmar Van Raemdonck, de heer Gandert Van Raemdonck en de heer Hessel; Jongebreur ais zaakvoerders van de Vennootschap werd aanvaard met ingang vanaf 13 september 2012,

x De heer Vincent Roland Pickering, met woonplaats te 1160 Brussel, Luxor Park 3 en de heer Nick Armand

Amanda Rens, met woonplaats te 2550 Waarloos, Oudebaan 39, werden benoemd als zaakvoerder van de; vennootschap. Hun mandaten zijn ingegaan op 13 september 2012 en zullen eindigen, behoudens verlenging,, op de gewone algemene vergadering van het jaar 2018.

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt Aerts en/of de heer Frank Dewael, c/o Lydian,; Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel en de heer David Richelle, cfo Corpoconsult, Rue Fernand Bernier 15, 1060; Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te'. verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap? bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten). ,

Frank Dewael

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 12.07.2012 12286-0565-009
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0165-009

Coordonnées
EPHICAS PATENTS

Adresse
WAVERSESTEENWEG 1789, BUS 15 1160 BRUSSEL

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale