ETP REPAIR SERVIVE, AFGEKORT : ETP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ETP REPAIR SERVIVE, AFGEKORT : ETP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.284.521

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

11Il1~umx~~m~mw~u~

191 588

ualidsmaji

4 6 -Os- 2014

RECHTiSAie van 1{OOi'riAilïL

ANTWEFif9fifIieatd. MECHELEN



Ondernemingsnr : 0824.284.521

Benaming

(voluit) : J&J Real Estate

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel _ Guldensporenlaan 58; 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders zoals gehouden ten maatschappelijke zetel op datum van 1 mei 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met ingang van 1 mei 2014 is er een einde gekomen aan het mandaat van zaakvoerder van

O De heer EVERAERT Koen, woonachtig te 2520 Bonheiden, aan de Guldensporenlaan 58, geboren te

Gent op datum van 21 april 1966 en met nationaal nummer 66.04.21-281.18.

Met ingang 1 mei 2014 wordt benoemd voor een periode van onbepaalde duur:

D Mevrouw MERTENS Petra, woonachtig te 2000 Antwerpen, aan de Frankrijklei 47/12, geboren te,

Borgerhout op datum van 7 november 1977 en met nationaal nummer 77.11.07-354.63.

Met ingang van 1 mei 2014 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van de Guldensporenlaan 58 te 2820' Bonheiden, naar de Frankrijklei 47/12 te 2000 Antwerpen.



Ardus getekend,

de zaakvoerder,

Mevrouw Petra Mertens











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

15/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koopri

Antwerpen

04 SEP. 2014

afdelineiffiërpen

Ondememingsnr : 0824.284.621

Benaming

(voluit) : J&J REAL ESTATE

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Frankrijkiei 47/12 - 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte: DOELSWIJZIGING  NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  BENOEMING ZAAKVOERDER  STATUTENWIJZIGING

11111111,11ARIIIii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J&J REAL ESTATE", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 47/12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0824.284.521, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornent, op negenentwintig augustus tweeduizend veertien, nog te registreren, waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. kennis te nemen van het ontslag van mevrouw Petra MERTENS als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 20 augustus 2014.

Decharge over het door haar gevoerde beleid zal haar verleend worden op de eerstvolgende jaarvergadering,

2, de heer Rudi VANDEVYVERE, wonende te 2000 Antwerpen, Kasteelpleinstraat 53 te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf negenentwintig augustus tweeduizend veertien , voor de duur van de vennootschap.

De heer Rudi VANDEVYVERE voornoemd en hier aanwezig en tussenkomende, verklaart dit mandaat te aanvaarden en verklaart tevens, op vraag van ondergetekende notaris, niet getroffen te zijn door enige wettelijke verbodsbepaling om zijn mandaat uit te oefenen.

Er werd daarnaast ook beslist dat zijn mandaat onbezoldigd is,

3. de instrumenterende notaris te ontslaan om voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 29 augustus 2014 betreffende de hierna vermelde doelwijziging.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gehecht van 30 juni 2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken,

Het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passive de dato 30 juni 2014 zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte warden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vergadering beslist vervolgens, in overeenstemming met voormeld verslag, het huidige doel te wijzigen door

- schrapping van "makelaardij met betrekking tot onroerende goederen";

- door toevoeging van volgende bepaling:

- "de inkoop en verkoop, herstelling, klein- en groothandel in aile elektrische en elektronische apparaten zoals televisietoestellen, videorecorders, hifi-apparaten, huishoudtoestellen en industriële apparaten, medische toestellen, en dit alles in de meest uitgebreide zin;".

Artikel drie van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- De inkoop en verkoop, herstelling, klein- en groothandel in alle elektrische en elektronische apparaten zoals televisietoestellen, videorecorders, hifi-apparaten, huishoudtoestelien en industriële apparaten, medische toestellen, en dit alles in de meest uitgebreide zin;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijk rechten, zoals de aan-en verkoop, de afbraak, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks o onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen o onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; he stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen,

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks niet het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen;

- Het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldpiaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, sales, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak;

- Met toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

- Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, tuinarchitectuur, de teelt van bloemen en planten, snoeien van bomen en hagen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks niet haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand geven voor alle leningen, kredietopeningen en aile andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile andere derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook ktinnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doe

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

4, de maatschappelijke naam met ingang vanaf negenentwintig augustus tweeduizend veertien te wijzigen van "J&J Real Estate" naar "ETP Repair Service", in afkorting "ETP", Beide namen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

6, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Sint-Niklaas, Passtraat 121, met ingang vanaf negenentwintig augustus tweeduizend veertien.

6, opdracht te geven aan ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissing.

7, volmacht te geven aan CVBA CENTUM, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Zeerobbenlaan 16 en aan haar zaakvoerder en werknemers, elk met de bevoegdheid afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij de B.T.W. en in het ondernemingsloket

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  verslag zaakvoerder d.d. 29.08.2014 met staat van activa en passiva  gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden »aan-het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 05.08.2013 13393-0482-009
13/11/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rfeergefegd ter griffie yen do Rechtbank van Koophandel te A aiyi'i.;,pcn,

31 OU. 2912

Griffie

lli I1 111111 IIII 111111 II i

*12184408*

bel ai

Sta

Ondernemingsnr : 0824.284.521

Benaming

(voluit) : J&J Real Estate

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beprekte aansprakelijkheid

Zetel : Grotesteenweg 38 - bus 71 - 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/06/2012

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden te wijzigen:

VAN: Grotesteenweg 38 - bus 71

2600 BERCHEM

NAAR:Guldensporenlaan 58

2820 BONHEIDEN

EVERAET Koen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 19.08.2012 12419-0580-011
29/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

18 -04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAr1O L te MECHELEN

.. v

f II1I IIII Hifi liii! Jijif IHI IHI IIf 1111 I1

*11065695*

Ondernemingsnr : 0824.284.521

Benaming

(voluit) : J & J Real Estate

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruipenbroekstraat 21 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/01/2011

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden te wijzigen:

VAN: Ruipenbroekstraat 21

2880 BORNEM

NAAR:Grotesteenweg 38  bus 71

2600 BERCHEM

EVERAET Koen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

13/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ETP REPAIR SERVIVE, AFGEKORT : ETP

Adresse
CITROENBOMENLAAN 15, BUS 13 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale