EU LAW CONSULT

Divers


Dénomination : EU LAW CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 502.272.631

Publication

05/11/2014
ÿþ~---~x-

,

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

"

//~ 1

2 l OKL 2014

ter griffie

van NEr,-r?~;t,;~staiige

2~~~rit~~3j F3rtls5el

Ondernemingsnr : 0502.272.631

Benaming

(voluit) : EU LAW CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : avenue de Broqueville 7, 1150 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel uit de notulen van het verslag van de zaakvoerder d.d. 05/09/2014,

De zaakvoerder beslist het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen van het adres te 1150 Brussel, avenue de Broqueville 7 naar het adres te 1040 Etterbeek, rue Richard Kips 18 met ingang vanaf 05/09/2014.

De zaakvoerder

Báthory Gábor

*'19202 8* N

In de bijlagen bij het Be'Igisch Staatsblad bekendang te makenenop kopie na neerlegging ter grifte va~Iegd/on~l/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

UW 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo(

behoi

aan

Belgl

Staat;

111111111II~UI~IIIY

13 1 320*





0 9 JAN. Ze

el

~iffie

Orde'rle3li5i jsil5 '. ~j !'~2 . ~~ ~~ ' -7

Benaming " J ll

(voluit) : EU LAW CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 1150 Brussel, Avenue de Brocquevilie 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 14 december 2012 dat:

1,De heer Gábor BATHORY, met Hongaarse nationaliteit, geboren te Budapest op 24 maart 1975, wonende te Broquevillelaan 7, 1150 St-Pieters-Woluwe; en

2.De heer lstván BATHORY, met Hongaarse nationaliteit, geboren te Budapest op 23 Juni 1980, wonende te Teréz kürtát 31, 1067 Budapest, Hongarije;

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootsvchap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming van "EU LAW CONSULT", met zetel te 1150 Brussel, Avenue de Brocqueville 7

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A.De uitoefening door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat voor

haar rekening, al dan niet in associatieverband, alsook het vervullen door de vennoot of vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen, het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

B.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen. Het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkelingen van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

C.Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel, fiscaal of administratief vlak.

D.De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering rechtreeks verwerven, en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zoals onder meer de aankoop, de oprichting, de verhuring en ter beschikking stelling van onroerende goederen, zelfs als deze noch rechtreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, voor zover die eveneens beantwoorden aan de in de huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

E.Het aanleggen, het uitbouwen en het beheren van roerend vermogen, alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleiden producten of andere roerende waarden van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

º%Voorbehouden man hei Belgisch, Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

F.De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goedreen in hypotheek of In pand te geven, inclusie de eigen zaak.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten gehandeld worden met inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de orde van advocaten, de orde van balies of andere bevoegde instanties.

VENNOTEN

Comparant sub 1, namelijk de heer Gábor Báthory, neemt met zijn eigen vermogen deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk en is aangewezen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 juli van ieder jaar en wordt afgesloten op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar gaat uitzonderlijk in op de datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel en wordt uitzonderlijk afgesloten op 30 juni 2014.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000 EUR en is verdeeld in 3.000 aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/3.000ste van het kapitaal.

* Als vergoeding voor de inbrengen in geld ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- de heer Gábor Báthory: 2.999 aandelen;

- de heer lstván Báthory: 1 aandeel.

De 3.000 aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, waarop aldus volledig werd ingeschreven.

* IDENTITEIT VAN DE VENNOTEN DIE HUN INBRENG NIET VOLLEDIG HEBBEN VOLSTORT:

- de heer Gábor Báthory: 2.999,00 EUR:

- de heer lstván Báthory: 1,00 EUR.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De heer Gábor Báthory, voornoemd, in zijn functie van zaakvoerder, verklaart dat de gewone commanditaire vennootsohap "EU LAW CONTSULT", overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de Comm. V "EU LAW CONSULT" in oprichting, vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkregen heeft, overneemt en dit sinds 2 juli 2012.

Aan de heer Jonathan Schuermans, kantoor kiezende te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 29, worden alle bevoegdheden verleend teneinde aan alle wettelijke formaliteiten inzake de oprichting te voldoen, inbegrepen de wettelijke formulieren voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad, inschrijving Kruispuntbank der Ondernemingen, ...

De heer Jonathan Schuermans

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
25/01/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
EU LAW CONSULT

Adresse
RUE RICHARD KIPS 18 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale