EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT, EN ABREGE : EBP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT, EN ABREGE : EBP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.979.022

Publication

02/06/2014
ÿþsi"

Mod Word 11.1

Irjn4Ç i) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieNan de akte



!1.1,11.H11,11,11,Q 11111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II

21 MEI 2014

têt grille wan c18 ederlandstalige isehthmk \MM kle I andel Brussel

Ondernemingsnr : 0451.979.022

Benaming

(voluit) EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van 16 mei 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPEAN AND BELGJAN PUBLIC PROCUREMENT" met zetel te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3 bus 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0451.979.022, de volgende beslissingen heeft genomen: (...)

Eerste besluit - Verslag van de zaakvoerder

De vergadering stelt de voorzitter vrij van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder over de hiemavermelde doelsuitbreiding, opgesteld op 29 april 2014. Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen is aan dit verslag een staat van activa en passive gevoegd die dateert van 5 mei 2014, hetzij minder dan drie maanden oud.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag.

Tweede besluit - Doeluitbreiding,

Zoals voorgesteld door de zaakvoerder, beslist de vergadering het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt:

"De organisatie van evenementen, conferenties, seminaries, opleidingen in de meest brede zin van het woord, al dan niet met catering, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Het verzorgen van lessen en opleidingen in alle mogelijke vakgebieden, dit zowel voor privé-personen, voor ondernemingen, voor scholen, voor overheidsinstellingen en parastatalen;

Het verzamelen van adressen en contacten met als doel deze onder de vorm van een database te verkopen aan ondernemingen, instellingen."

Artikel 3 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast als volgt;

"De vennootschap heeft tot doel:

- Het verhandelen van goederen met landen van de Europese Unie, met Oost-Europa of enig ander land waar zich potentieel voor trading activiteiten aanbiedt.

- Het leveren van consulting en diensten in het algemeen, zowel nationaal als internationaal, en al wat hiermede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Het beheren van genoten opbrengsten alsmede het verrichten en beheren van elle roerende e onroerende beleggingen.

De vennootschap zef in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kun-inen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de ahzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De organisatie van evenementen, conferenties, seminaries, opleidingen in de meest brede zin van het woord, al dan niet met catering, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

Het verzorgen van lessen en opleidingen in aile mogelijke vakgebieden, dit zowel voor privé-personen, voor ondernemingen, voor scholen, voor overheidsintsellingen en parastatalen;

Het verzamelen van adressen en contacten met als doel deze onder de vorm van een database te verkopen aan ondernemingen, instellingen;

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derde besluit  omzetting kapitaal in euro.

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro Het kapitaal bedraagt thans zevenhonclerdtweeérivijEtigduizencl (752.000) Belgische frank welk na omzetting achttienduizend zeshonderd éénenveertig euro negenenvijftig cent (¬ 18.641,59) bedraagt,

De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd eenenveertig euro negenenvigtig eurocent (¬ 18.641,59), vertegenwoordigd door zevenhonderd tweeënvijftig (752) gelijke aandelen, zonder een nominale waarde, die ieder één/zevenhonderd tweeënvijftigste (11752ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde besluit  Schrapping van artikelen uit de statuten

De vergadering beslist tot schrapping van de artikelen 14, 15, 17 en 24 van de statuten.

Vijfde besluit  wijziging van verschillende artikelen van de statuten

De vergadering beslist volgende artikelen van de statuten te wijzigen met vermelding van de nieuwe nummering ais volgt:

Artikel 9 "Artikel 9 Overdracht van aandelen onder de levenden en overgang van aandelen ingevolge overlijden,

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden of niet worden overgedragen ingevolge overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft van de andere vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze toestemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen aan of overgaan op een medevennoot, de echtgenoot van de erflater of zijn voor- of nazaten in de rechte lijn,"

Artikel 10: "Artikel 10. Ondeelbaarheid van de aandelen, vruchtgebruik op aandelen en pand op aandelen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden,

Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel  behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker:

Het voorkeurrecht bedoeld in artikel 309 en 310 van het Wetboek van vennootschappen komt toe Ban de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen, die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom.

Het recht de uitsluiting te vorderen bij toepassing van artikel 334 tot 339 van het Wetboek van vennootschappen komt toe aan de blote eigenaar.

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 285 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 286 en 287 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde

buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast. De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord of gerechtelijke uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

Het is de vennoten verboden om de aandelen in pand te geven of met een andere zakelijke zekerheid te bezwaren,"

Artikel 12: "Artikel 12. Intern bestuur,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen."

Artikel 13: "Artikel 13, Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerders kunnen de vennootschap niet individueel vertegenwoordigen jegens derden. Zij dienen steeds gezamenlijk namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Artikel 19: "Artikel 16. Algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ook een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, ten overstaan van een notaris, om over enige wijziging van de statuten te

beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen is slechts geldig samengesteld wanneer de aanwezigen het volledige maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet vervuld dan is een tweede bijeenroeping nodig met dezelfde agenda die plaats zal vinden minstens twee weken na de eerste en deze nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal,"

Artikel 22: "ArtiKel 19, Bestemming van de winst

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat Van de winst wordt ten minste één twin-itigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal be-draagt.

De helft (50%) van het overschot zal worden uitgekeerd tenzij unanieme andere beslissing door de algemene vergadering.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeer-derd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,"

Artikel 25: "Artikel 24. Verlies van kapitaal

1) Indien tengevolge van verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van hoogstens twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder zal zijn voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld,

2) Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, mag de ontbinding uitgesproken worden door één/vierde van de stemmen uitgebracht ter algemene vergadering.

3) Indien het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, die in voorkomend geval aan de vennootschap een termijn kan toestaan om haar toestand te regulariseren."

Zesde besluit Aanpassing nummering artikelen

De vergadering beslist tot aanpassing van de nummering van de artikelen van de statuten overeenkomstig het bovenstaande.

Zevende besluit invoeging van nieuwe artikelen in de statuten

De vergadering beslist, met betrekking tot "Titel 6: Ontbinding en vereffening", tot invoeging van volgende nieuwe artikelen in de statuten met aanname van nieuwe nummering:

"Artikel 21. Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 22. Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid toi gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-igen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 23. Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

-

vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één

vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen. '

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën- schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap

Net betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.,

mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van vennootschappen niet van toepassing."

AOhtste besluit - Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren,

Negende besluit - Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de heer Sven Van Camp, te Mark Gravelei 19, 2018

Antwerpen, of sen andere werknemer van EBP aan te stellen ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.(...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: een gelijkvormig afschrift

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

- de gecoördineerde tekst der statuten,

Notaris Sandry Gypens.

Voor-

behoulen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2014
ÿþr ~~'~~{.

hwd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451.979.022

Benaming

(voluit) : EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 3 Bus 61090 Jette

(volledig adres)

" Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op 20 december 2013 blijkt het volgende:

Is aangesteld voor de functie van commissaris voor een volgende periode van drie jaar tot na de algemene vergadering die over de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2015 zal beslissen, de burgerlijke vennootschap Grant Thornton Bedrijfsrevisoren, die de rechtsvorm heeft aangenomen van een CVBA, gevestigd te 1130 Brussel, Metrologielaan 10, bus 15, Deze vennootschap heeft de heer Gunther Loits, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger.

Voor analytisch uittreksel,

Tender Consult BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Bruno De Mulder

Tender Link BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door

Carl De Clercq

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

3 4 JAN. 2014

anussa.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 20.09.2012 12572-0561-018
05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 29.08.2011 11481-0223-018
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 01.02.2011 11025-0437-016
28/01/2011
ÿþ M"d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I

behoud¬ I1I1V0 Y15II1Y4I9*Y I11I

aan het

Belgisc

Staatshl,





01/18sa

1 8 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0451.979.022

Benaming

(voluit) : EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3 Onderwerp akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in

datum van éénentwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd 3 bladen / renvooien, te Grimbergen op vijf januari 2011, boek 188 blad 22 vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur.) de Ontvanger (getekend) a.i. H. Denteneer, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT" afgekort "EBP", met zetel te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, ingeschreven in het: Rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0451.979.022 RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft: genomen: (...)

Eerste besluit. Verkorting boekjaar.

De vergadering beslist het lopend boekjaar te verkorten tot éénendertig december tweeduizend en tien,:

zoals aangeduid in het eerste agendapunt.

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal lopen van één januari tot éénendertig december

Tweede besluit. Wijziging datum jaarvergadering.

De vergadering beslist dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op de eerste donderdag van

de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt ze gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

De vergadering beslist tevens dat de eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste:

donderdag van de maand juni tweeduizend en elf

Derde besluit. Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen besluiten als volgt:

- Artikel 19: De eerste zin van dit artikel wordt gewijzigd in:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur in de zetel van de:

vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld.

- Artikel 21: De eerste zin van dit artikel wordt gewijzigd in het volgende: "Het boekjaar van de',

vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december."

Derde besluit - machtiging zaakvoerder.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Vierde besluit - volmacht kruispuntbank van ondernemingen.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Deloitte te Brussel, Louizalaan, en zijn medewerkers

(ieder met de macht afzonderlijk te handelen) aan te stellen ten einde aile formaliteiten te verrichten die nodig E

zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank van ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De verschijners verklaren dat de kosten die wegens onderhavige statutenwijziging ten laste vallen van de';

vennootschap ongeveer negenhonderd euro bedragen en sluiten de vergadering om tien uur. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen: - een gelijkvormig afschrift

- de gecoördineerde tekst der statuten.

Notaris Sandry Gypens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2011- Annexes du Moniteur belge

09/03/2010 : BL577300
08/09/2009 : BL577300
26/02/2009 : BL577300
04/03/2008 : BL577300
15/01/2007 : BL577300
04/07/2006 : BL577300
20/01/2006 : BL577300
24/12/2004 : BL577300
27/07/2015
ÿþ MOD WORD 11.1

j Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Déposé /Reçu le

1 5 -97- 2015

au greffe (+$,efribunal de commerce

I'xwlcople41ie_cie.-.b3°uI3elles--

*15107628*

N° d'entreprise : 0451.979.022

Dénomination

(en entier) : EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT

(en abrégé) : EBP

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Avenue du Bourgmestre Etienne Demunter 3, , _ 1090 Bruxelles (adresse complète)

Objets) de l'acte :Démission - Nomination

Le 29 juin 2015, les associés de la Société ont adopté les décisions suivantes à l'unanimité:

(i)Démission des gérants et décharge

Les associés prennent acte de la démission des personnes suivantes en tant que gérants de la Société à compter du 29 juin 2015, et leur donne décharge pour l'exécution de leur mandat entre le ler janvier 2015 et la date de leur démission

-Tender Link SPRL (BCE 0466.365.409), représentée par Monsieur Carl De Clercq en qualité de' représentant permanent ;

-Tender Consult SPRL (BCE 0466.373.030), représentée par Monsieur Bruno De Mulder en qualité de représentant permanent ;

(ii)Nomination de gérants

Les associés décident de nommer les personnes suivantes en qualité de gérants de la Société à partir du 29 juin 2015 pour une durée indéterminée, chacun ayant le pouvoir de représenter la Société individuellement, y compris à toutes les assemblées générales, ordinaires ou extraordinaires, des filiales de la Société ou des sociétés dans lesquelles la Société détient une participation :

-Monsieur Christophe Czajka, de nationalité française, domicilié 14 Rue Paul Lauters, 1050 Ixelles, Belgique;

-Monsieur Julien Elrnaleh, de nationalité française, domicilié 60 Rue Ranelagh, 76016 Paris, France; et -Monsieur Patrice Morard, de nationalité française, domicilié 13 Chemin des Maigrets, 78160 Marly-Le-Roi, France.

Leur mandat pourra être rémunéré,

(iii)Procuration

Les associés donnent procuration à Maîtres Olivier Clevenbergh, Laurent Verhavert et Thomas Pouppez, ayant tous leurs bureaux situés rue Royale 145, 1000 Bruxelles, chacun agissant individuellement et avec pouvoir de substitution, afin d'accomplir toutes les formalités relatives à la publication aux annexes du Moniteur belge des décisions écrites des associés et pour effectuer toute modification de l'inscription de la Société auprès du registre des personnes morales, de remplir toutes les formalités nécessaires ou utiles auprès de la Banque-Carrefour des Entreprises, d'un guichet d'entreprises ou du greffe du tribunal de commerce compétent, et, de manière générale, de prendre toutes les mesures nécessaires et utiles relatives aux décisions adoptées par les associés.Texte

Mentionner sur fa dernière page du Volet B : Au recta : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2004 : BL577300
16/01/2003 : BL577300
11/01/2001 : BL577300
16/01/1999 : BL577300
07/11/1998 : BL577300
09/07/1996 : BL577300

Coordonnées
EUROPEAN AND BELGIAN PUBLIC PROCUREMENT, EN …

Adresse
AVENUE DU BOURGMESTRE ETIENNE DEMUNTER 3 1090 BRUXELLES

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale