EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I, EN ABREGE : EIF EINDHOUT I

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I, EN ABREGE : EIF EINDHOUT I
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.139.632

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 30.06.2014 14243-0349-029
24/03/2014
ÿþMod Word 11.1

C4 i= i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

iNuenui~!4~ii

I. °MAR. 21114

Griffie

i

Ondernemingsar : 0876.139.632

Benaming

(voluit) ; European Industrial Fund Eindhout

(verkort) : EIF Eindhout

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 46 bus 3, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder, intrekking en toekenning van bijzondere volmachten Uittreksel uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders van 12 februari 2014.

De zaakvoerders hebben kennis genomen van het ontslag van de heer Thierry De Wever als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 11 februari 2014.

De zaakvoerders hebben beslist om de bijzondere machten die werden gedelegeerd aan de heer Patrick Meutermans en mevrouw Caroline Brams op datum van 19 juni 2007, te herroepen met ingang vanaf 12 februari 2014.

De zaakvoerders hebben beslist om de hierna vermelde bijzondere machten te delegeren aan Patrick Meutermans BVBA, met maatschappelijke zetel te Arthur Verhoevenlaan 32, 2900 Schoten (KBO: 0846.976.086) en mevrouw Caroline Brams, met woonplaats te Breughelpark 13 bus 36, 1731 Zellik, samen handelend, en dit met ingang vanaf 12 februari 2014. Patrick Meutermans BVBA en mevrouw Caroline Brams zullen elk de titel van "bijzonder gevolmachtigde" dragen.

De bijzonder gevolmachtigden zijn bevoegd om:

(a) de dagdagelijkse briefwisseling te ondertekenen;

(b) de vennootschap te vertegenwoordigen ten opzichte van elke overheid, administratie of openbare dienst, hieronder meer bepaald begrepen het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffies van de rechtbank van koophandel, de post- en telecommunicatiediensten en elke fiscale administratie;

(c) de jaarrekeningen te ondertekenen, zoals goedgekeurd door de algemene vergadering met het oog op hun officieel gebruik, hieronder meer bepaald begrepen de neerlegging bij de Nationale Bank;

(d) alle documenten en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot de activiteiten van de vennootschap, met inbegrip van de overeenkomsten voor het ter beschikking stellen 1 de verhuur van ruimtes. voor een duur van maximum 9 jaar;

(e) alle ontvangstbewijzen voor aangetekende zendingen, documenten en andere pakketten ter attentie van de vennootschap te ondertekenen, afgeleverd door de postdiensten, door elk koeriersbedrijf of door elk ander bedrijf of elke andere persoon;

(f) alle nodige of nuttige handelingen te stellen ter uitvoering van de beslissingen van de zaakvoerders.

De bijzonder gevolmachtigden kunnen, onder hun eigen verantwoordelijkheid, één of meerdere van de: bijzondere volmachten subdelegeren aan werknemers van de vennootschap of elke andere persoon van hun keuze, zonder dat zij evenwel de totaliteit van deze bijzondere machten ais dusdanig kunnen subdelegeren.

Zonder dat deze beperking tegenstelbaar is aan derden en met loutere interne werking, zullen de bijzonder gevolmachtigden hun bevoegdheden slechts kunnen uitoefenen tot een bedrag van maximaal 1.000.000 EUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

per te verrichten handeling. ln geval van overschrijding van voornoemd bedrag, dienen de bijzonder " gevolmachtigden het voorafgaand akkoord te bekomen van de zaakvoerders.

r

De zaakvoerders beslissen dat Patrick Meutermans BVBA en mevrouw Caroline Brams voormelde

bijzondere machten samen handelend zullen uitoefenen.

De zaakvoerders hebben beslist om aan Patrick Meutermans BVBA en mevrouw Caroline Brams, samen handelend, een bijzondere volmacht toe te kennen in het kader van fiscale aangelegenheden, daarin inbegrepen de bevoegdheid om fiscale aangiften en de daarbij horende bijlagen van de vennootschap te ondertekenen, alsook om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens elke fiscale administratie.

De zaakvoerders hebben beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Florence Colpaert, de heer Frank Dewael, de heer Jan Marien, of elke andere advocaat of medewerker van het advocatenkantoor Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en/of aan de heer David Richelle, c/o Corpoconsult, Rue Fernand Bernier 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Florence Colpaert

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"%i

Voor-

i,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/08/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~sod word s1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JUL 2U1â

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.139.632

Benaming

(voluit) : EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I

(verkort) : EIF EINDHOUT I

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 46 bus 3, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de vennoten van 25 juni 2013.

De vennoten hebben kennis genomen van het ontslag van de heer Patrick Meutermans als zaakvoerder van; de vennootschap met ingang vanaf 25 juni 2013.

De vennoten hebben beslist om Patrick Meutermans BVBA, met maatschappelijke zetel te Arthur; Verhoevenlaan 32, 2900 Schoten (RPR Antwerpen 0846.976.086), vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Meutermans, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

Er werd een bijzondere volmacht verleend aan de heer Frank Dewael en mevrouw Florence Colpaert, of: elke andere advocaat of medewerker van het advocatenkantoor Lydien, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel,, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle, documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de= Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de. neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten)

Florence Colpaert

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

*1312525]*

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versla : Naam en handtekening.

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 09.07.2012 12279-0449-027
08/12/2011
ÿþJ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5

~2 8 NOV 1011.

Griffie

~J

1111111111 II

*11184437*

be

a

® st,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876.139.632

Benaming

(voluit) : ING RE EIF EINDHOUT I

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te Brussel (B-1000 Brussel 1), Kunstlaan, 46, bus 3

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING-STATUTENWIJZIGINGEN - UITVOERINGSMACHTEN

Er blijkt uit een akte opgesteld door Meester Louis-Philippe Marcelis, Geassocieerd Notaris te Brussel, op' 7 november 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ING RE EIF EINDHOUT I met maatschappelijke zetel te Brussel (B-1000 Brussel 1), Kunstlaan, 46, bus 3, volgende beslissingen heeft genomen :

A. De algemene vergadering beslist om de bestaande benaming te vervangen door de volgende benaming, te weten "EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I", afgekort "EIF EINDHOUT I", en beslist bijgevolg de, tekst van artikel 1 van de statuten te wijzigen om rekening te houden met gezegde wijziging van de benaming,; als volgt, te weten : vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst : "De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat onder de benaming "EUROPEAN INDU-STRIAL FUND EINDHOUT I",; afgekort "EIF EINDHOUT I". De volledige en de afgekorte benamingen mogen samen of afzonderlijk worden! gebruikt."

B. De algemene vergadering beslist om de datum van de jaarvergadering voortaan vast te stellen op de; laatste dinsdag van de maand juni van elk jaar om 10 uur en dit te rekenen vanaf de gewone algemene: vergadering die zich zal uitspreken over de jaarrekening die op 31 december 2011 zal worden afgesloten, en, beslist bijgevolg om de tekst van artikel 15 van de statuten te wijzigen om rekening te houden met gezegde', wijziging van de datum van de jaarvergadering, als volgt, te weten : vervanging van de tekst van de eerste, alinea van dit artikel door de volgende tekst : "De gewone algemene vergadering van de vennoten,' jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van de maand juni om' tien uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap."

C. De algemene vergadering beslist om de oproepingswijzen tot de algemene vergadering vermeld in artikel 16 van de statuten uit te breiden tot brief, fax, e-mail of eik ander middel vermeld in artikel 2281 van het; burgerlijk wetboek indien dit individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk aanvaard werd door de bestemmelingen, en beslist bijgevolg om de tekst van artikel 16 van de statuten in dezelfde mate, aan te passen, als volgt, te weten : vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst :

"De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, ten minste vijftien (15) kalenderdagen vóór de, vergadering, uitgenodigd.

De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel; 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk! hiermee hebben ingestemd.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de zaakvoerders ; in geval van nalatigheid van; de zaakvoerders zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris(sen), indien er bestaan.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vóór of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er; schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in; de oproeping."

D. De algemene vergadering beslist om een artikel 15 bis in de statuten in te voegen, getiteld "Elektronische deelname", om de vennoten de mogelijkheid te bieden om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een elektronisch communicatiemiddel overeenkomstig de bepalingen van de wet' van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van aandeelhouders van genoteerde vennootschappen, waarvan de tekst luidt als volgt, te weten :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden eon het Belgisch . Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B  Vervolg Mad

"De vennoten, houders van obligaties op naam, of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Het bestuursorgaan bepaalt de wijze waarop de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op zulke wijze aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd.

Het elektronisch communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Het bestuursorgaan bepaalt de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronisch communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Dit artikel geldt niet voor de leden van het bureau van de algemene vergadering, de zaakvoerders en de commissarissen."

E.De algemene vergadering verleent :

- aan de zaakvoerders alle machten teneinde de voorafgaande beslissingen uit te voeren;

- aan de notaris alle machten om over te gaan tot de coördinatie van de onderhavige statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de voormelde beslissingen;

- aan mevrouw Florence Colpaert, de heer Michiel Gevers en de heer Kurt Aerts, advocaten bij Lydien, Havenlaan 86c bus 113, 1000 Brussel, en aan de heer David Richelle do Corpoconsult, Fernand Bernierstraat 15, 1060 Brus-sel, ieder met de mogelijkheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van in de plaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruis-puntbank van Ondernemingen, het ondernemingsloket, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties en aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen, schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van zowel het huidige mandaat als alle wijzigingen, doorhalingen, mededelingen die nog dienen te geschieden bij de voormelde diensten uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

((getekend) Louis-Philippe Marcelis, geassocieerd notaris.

Samen neergelegd : uitgifte met volmachten, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudeJ aan het Belgisch

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876.139.632

Benaming

(voluit) : ING RE EIF EINDHOUT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kunstlaan 46 bus 3, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 2 juni 2011.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, burgerlijke vennootschap met handelsvorm en met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0446.334.711 werd voor een nieuwe periode van drie jaar herbenoemd als commissaris van de vennootschap. Dit mandaat heeft betrekking op de boekjaren eindigend op 31 december 2011, 2012 en 2013.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren CVBA zal voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd worden door mevrouw Christel Weymeersch, bedrijfsrevisor.

De vennoten hebben beslist volmacht te verlenen aan de heren Kurt Aerts, Michiel Gevers en/of Frank Dewael, advocaten do Lydian, Havenlaan 86c b 113, 1000 Brussel, en/of David Richelle, Fernand Bemierstraat; 15, 1060 Brussel, allen alleen handelend en met de mogeljikheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van de hemieuwing van het mandaat van de commissaris met het oog op de publicatie? in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Michiel Gevers

Lasthebber

III II 11111 1111 JII II III I II

*11099375*

BRUSSEL º% i

22J

Griffie

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende.. rs. eizij ._.._.._._..e._..o.__..__.

g notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 07.06.2011 11154-0158-028
18/02/2011
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUss t

0 8 FEB 7mi

Griffie

I O1 flh1 10111 III 11l II I01 I II

*iioa~ies"

V belt aa Be Sta:

Ondernemingsar : 0876.139.632

Benaming

(voluit) : ING RE ElF EINDHOUT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KUNSTLAAN 46, bus 3, 1000 BRUSSEL

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE COMMISSARIS

(Uittreksels uit de notulen van de vergaderrang van het college van zaakvoerders van 28 mei 2010)

De zaakvoerders stellen vast dat de commissaris van de Vennootschap, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren Cvba, besloten heeft om zich voor de uitoefening van haar mandaat te laten vertegenwoordigen door Mevrouw Christel Weymeersch, bedrijfsrevisor. Zij vervangt de heer Patrick Rottiers vanaf het boekjaar eindigend op 31 december 2009.

De zaakvoerders beslissen hierbij volmacht te verlenen aan de heren Kurt Aerts en/of Michiel Gevers, advocaten do Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, en/of David Richelle, rue de l'Athénée 6, 7500 Tournai, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van de wijziging van de vaste vertegenwoordiger van de . commissaris met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Getekend,

David Richelle

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.06.2010, NGL 09.07.2010 10289-0558-028
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 09.06.2009 09218-0185-034
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 11.01.2008, NGL 23.01.2008 08026-0052-031
04/06/2015
ÿþMol Word 11.1

*dg

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeiegdlort.volluen o

11111111

507 618*

2 ~

MEI 2015

ter griffk: van r Me c' ~ra r dstalige

I el-lande-1EsU4Ce

I

lst1tui+ :r..'...........

Ondernemingsnr : 0876139632

Benaming

(voluit) EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I

(verkort) : EW EINDHOUT I

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KUNSTLAAN 46 BUS 3 -1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van de vennoten gehouden op 24 juni 2014.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0446.334.711 wordt voor een nieuwe periode van drie jaar herbenoemd als commissaris van de Vennootschap. Dit mandaat heeft betrekking op de controle van de boekjaren eindigend op 31 december 2014, 2015 en 2016.

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA zal voor de uitoefening van haar mandaat vertegenwoordigd worden door meneer Pierre Vanderbeek, bedrijfsrevisor.

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de heer Werner Langendries en aan mevrouw Nadia Ceresetti, of elke andere medewerker van het accountantskantoor RSM InterFiduciaire, Lozenberg 22 bus 3, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, allen alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend afschrift.

(o) Nadia CERESETTI

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EUROPEAN INDUSTRIAL FUND EINDHOUT I, EN ABRE…

Adresse
KUNSTLAAN 46, BUS 3 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale