EUROPEAN RATING HOUSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN RATING HOUSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.485.737

Publication

27/05/2013
ÿþ Mod Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUSSEN

5MAI2013

Griffie

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : EUROPEAN RATING HOUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1200 Brussel, Neerveldstraat 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING

Uit een akte verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel, op 08 mei 2013, blijkt het dat:

1.Mevrouw Gerry Femme Christine van RAVENZWAAIJ, geboren te Amsterdam, op één augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 2920 Kalmthout, Ericalaan 1.

2.De vennootschap naar Nederlands recht J. DE ROOY BEHEER BV, met zetel te 8025 Zwolle, Nederland, Weteringpark 20, hier wettelijk vertegenwoordigd door de heer Jan DE ROOIJ, geboren te Hoogeveen op elf juni negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 8025 Zwolle, Nederland, Weteringpark 20.

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WOLUWE BUSINESS CONSULT, afgekort WBC, met zetel te 1200 Brussel, Marie-Josélaan 50, hier wettelijk vertegenwoordigd door de heer Evert Jan? LAMMERS, geboren te Amsterdam op drie september negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 1200? Brussel, Marie-Josélaan 50.

4.De heer Oliver Kurt Johann EVERLING, geboren te Düsseldorf, Duitsland, op twee juli negentienhonderd! drieënzestig, wonende te 63517 Rodenbach, Duitsland, Nordring 117,

Hierna "de comparanten" genoemd.

13 7 943*

0534q5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING,

A.Rechtsvorm  naam  zetel.

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid met de naam <c EUROPEAN RATING HOUSE »,

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1200 Brussel, Neerveldstraat 57.

B.Kapitaal-- aandelen  volstorting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenentwintigduizend euro (21.000 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, waarop als volgt in geld wordt ingeschreven tegen

de prijs van eenentwintig euro (21 EUR) per aandeel :

-Mevrouw Gerry van RAVENZWAAIJ, voornoemd, verklaart op driehonderdveertig (340) aandelen vans categorie A in te schrijven, die zij volstort ten belope van drieëntwintighonderdtachtig euro (2.380 EUR). Zij blijfti de storting van het saldo verschuldigd.

-De vennootschap J. DE ROOY BEHEER BV, voornoemd, verklaart op driehonderd tien (310) aandelen van categorie A in te schrijven, die zij volstort ten belope van tweeduizend honderd zeventig euro (2.170 EUR). Zij blijft de storting van het saldo verschuldigd.

-De vennootschap WOLUWE BUSINESS CONSULT BV, voornoemd, verklaart op driehonderd tien (310) aandelen van categorie A in te schrijven, die zij volstort ten belope van tweeduizend honderd zeventig euro (2.170 EUR). Zij blijft de storting van het saldo verschuldigd.

-De heer Oliver EVERLING, voornoemd, verklaart op veertig (40) aandelen van categorie A in te schrijven, die hij volstort ten belope van tweehonderd tachtig euro (280 EUR). Hij blijft de storting van het saldo verschuldigd.

De comparanten verklaren en erkennen dat op alle en elk van deze aandelen werd ingeschreven en dat ze werden volstort zoals hierboven gezegd en dat de vennootschap, bijgevolg, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van zevenduizend euro (7.000 EUR) kan beschikken,

STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK L - BENAMING - ZETEL - DOEL = DUUR.

Artikel 1.- Karakter van de vennootschap - Benaming.

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Ze draagt de naam EUROPEAN RATING HOUSE.

Artikel 2.- Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1200 Brussel, Neerveldstraat 57, gerechtelijk arrondissement

Brussel.

Hij kan, bij besluit van het bestuur, naar elke andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt door toedoen van het bestuur.

De vennootschap kan bij besluit van de raad van bestuur en met inachtneming van de wettelijke

beschikkingen inzake het taal gebruik in België, administratieve of exploitatie zetels, dochtervennootschappen,

bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3.- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a) de bepaling en de verstrekking van credit ratings, zowel vertrouwelijke als publieke, en aile daarmee samenhangende onderzoeks- en advieswerkzaamheden; het voorgaande is niet beperkt tot credit ratings volgens eventuele strikte wettelijke definities maar omvat ook producten en diensten die daarop gelijken;

b) de verwerving, het bezit en de overdracht door middel van aankoop, inbreng, verkoop, omruiling, afstand, fusie, splitsing, inschrijving, uitoefening van rechten of op een andere wijze, van alle participaties in alle bedrijven, takken van werkzaamheid en in aile bestaande of nog op te richten publieke of private vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, instellingen, stichtingen;

c) de aankoop, inschrijving, omruiling, afstand, verkoop, en andere gelijkaardige verrichtingen, van/op alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, staatsfondsen, en, in het algemeen, van/op alle roerende en onroerende rechten, alsook aile intellectuele rechten;

d) het administratieve, commerciële en financiële beheer voor rekening, en het verrichten van alle studies ten voordele, van derden en in het bijzonder van de vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, instellingen, stichtingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie bezit, en de technische, administratieve en financiële bijstand, onder welke vorm van tussenkomst ook.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere sluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon, Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

Artikel 4.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

HOOFDSTUK il. - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Artikel 5.- Kapitaal - Aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt,

Het vaste deel van het kapitaal bedraagt eenentwintigduizend euro (21.000 EUR) euro, vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen van categorieën A met een nominale waarde van eenentwintig euro (21 EUR).

De aandelen zijn op naam. Ieder aandeel moet voor een vierde zijn volgestort. Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn.

Het veranderlijke deel van het kapitaal is vertegenwoordigd door aandelen van categorie B.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap, die het recht heeft om in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten totdat een enkele deelgenoot erkend is als zijnde eigenaar te haren opzichte.

Overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen wordt op de zetel van de vennootschap een aandelenregister bijgehouden. De eigendomstitel van iedere vennoot zal uitsluitend voortvloeien uit het aandelenregister en waarin de maatschappelijke benaming en de maatschappelijke zetel van iedere vennoot zal zijn vermeld, evenals de datum van zijn toetreding en het aantal aandelen waarvan hij houder is.

Artikel 6.- Categorieën van aandelen  rechten verbonden aan categorieën van aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn ingedeeld in twee (2) categorieën van aandelen met de volgende rechten:

" De aandelen van categorie A (hierna de "aandelen A" genoemd) geven recht op volledig stemrecht bij de algemene vergaderingen en dividend rechten op het vaste deel van het kapitaal.

" De aandelen van categorie B (hierna de "aandelen B" genoemd) geven recht op dividend rechten op het veranderlijke deel van het kapitaal maar geen stemrecht,

Houders van aandelen B mogen de vergaderingen bijwonen, vragen opstellen en hun standpunt te kennen geven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK III.- VENNOTEN,

Artikel 9.- Toetreding.

Orn toe te treden als vennoot, moet een derde:

a) toegelaten worden door de algemene vergadering. Deze beslissing is soeverein en zonder verhaal en moet niet gerechtvaardigd zijn;

b) inschrijven op tenminste één aandeel en het volstorten ten belope van éénlvierde, deze inschrijving houdt

de onderschrijving in van de statuten en, in voorkomend geval, van het Reglement van inwendige orde.

De toetreding van een vennoot wordt vastgesteld door de ondertekening van het register der

aandeelhouders overeenkomstig artikel 357 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 10- Opvragingen op niet volgestorte aandelen.

De opvragingen op niet volgestorte aandelen worden soeverein beslist door de raad van bestuur. De

vennoot die, na een waarschuwing van ten minste één maand, betekend per aangetekende brief, nalaat om te

voldoen aan de gevraagde stortingen, dient aan de vennootschap een interest te geven, berekend aan de

wettelijke interestvoet verhoogd met twee percent, te rekenen vanaf de dag van de opeisbaarheid van de

stortingen,

De uitoefening van het stemrecht betreffende de aandelen, op dewelke de regelmatig gedane opvragingen

niet werden verricht, wordt opgeschort zolang die stortingen niet gedaan werden.

Artikel 11.- Aansprakelijkheid.

De vennoten zijn slechts gehouden ten belope van hun inbreng in het kapitaal van de vennootschap.

Er bestaat onder hen noch hoofdelijkheid, noch ondeelbaarheid.

Artikel 12.- Uittreding - Uitsluiting.

Overeenkomstig de wet kunnen de vennoten hun ontslag geven of een gedeeltelijke terugbetaling van hun

aandelen vragen gedurende de zes eerste maanden van het maatschappelijk jaar.

Dit wordt in het register der vennoten opgetekend, overeenkomstig artikel 357 van het wetboek van

vennootschappen.

Deze uittreding of terugbetaling is alleen toegelaten in zover het maatschappelijk kapitaal daardoor niet

wordt teruggebracht op een bedrag dat minder is dan het vast deel van het kapitaal of het aantal der vennoten

niet wordt herleid tot minder dan drie,

De vennoot die zijn ontslag geeft of een gedeeltelijke terugbetaling vraagt heeft het recht op de

terugbetaling van zijn (gewenste) deel, zoals dit blijkt uit de balans van het maatschappelijk jaar waarin het

ontslag werd gegeven. De uitbetaling zal geschieden binnen de zestig dagen volgend op de goedkeuring van

de balans.

De vennoten die uittreden of hun recht van terugbetaling uitoefenen zijn gehouden hun ontslag en hun

terugbetaling te ondertekenen in het register der vennoten.

Elke vennoot kan worden uitgesloten om een gegronde reden of wanneer hij niet meer beantwoordt aan de

voorwaarden voor toetreding zoals die voorzien zijn in huidige statuten.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering.

De uitsluiting kan slechts worden uitgesproken nadat de vennoot van wie de uitsluiting is gevraagd, verzocht

werd zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen, binnen de maand na het verzenden van het aangetekend

schrijven dat het met reden omklede voorstel tot uitsluiting bevat.

De vennoot moet worden gehoord indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat.

De beslissing tot uitsluiting moet gemotiveerd worden.

De beslissing wordt opgetekend in een door de voorzitter van de raad van bestuur opgemaakt en

ondertekend proces-verbaal.

Een gelijkvormige kopie ervan zal binnen de vijftien dagen aan de uitgesloten vennoot worden toegestuurd.

De uitsluiting wordt vermeld in het register der vennoten,

De uitgesloten vennoot heeft recht op de terugbetaling van zijn deel zoals dit blijkt uit de balans van het

maatschappelijk jaar gedurende dewelke de uitsluiting werd uitgesproken, onder dezelfde voorwaarden en

voorbehouden die gelden voor de uittredende vennoot.

De uittredende, terugnemende of uitgesloten vennoot kan ten opzichte van de vennootschap geen enkel

recht laten gelden, met name in het geval van latere uitkeringen van dividenden.

HOOFDSTUK 1V,- BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 13.- Raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet

aandeelhouders, die voor hoogstens drie jaar worden benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders, De algemene vergadering kan de bestuurders te allen tijde ontslaan.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar, Het mandaat der niet herkozen uittredende bestuurders eindigt

onmiddellijk na de gewone algemene vergadering.

De algemene vergadering beslist of en in welke mate het mandaat van bestuurder met een vaste of

veranderlijke vergoeding zal worden bezoldigd.

Artikel 14.- Voorzitterschap - Oproepingen

De raad van bestuur kiest een voorzitter, houder van aandelen A, en vergadert op zijn oproeping, op de erin

aangeduide plaats, in België of in het buitenland, telkens de belangen van de vennootschap dit vereisen. Hij

moet bijeengeroepen worden telkens als tenminste twee bestuurders erom vragen.

De oproepingen geschieden voor iedere bestuurder acht dagen voor de vergadering, behoudens

hoogdringendheid, en vermelden de agenda.

Artikel 15: Beraadslagingen - Stemming,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen en wanneer minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder die belet is kan, zelfs per eenvoudige brief, telecopie of e-mail, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Nochtans kan een bestuurder aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

De besluiten worden genomen met meerderheid van stemmen van de bestuurders die aan de stemming deelnemen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend,

Artikel 16.- Notulen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen door de voorzitter van de vergadering en de secretaris opgesteld en ondertekend samen met de bestuurders die erom vragen.

Kopieën of uittreksels van deze notulen worden hetzij door de voorzitter van de raad, hetzij door een gedelegeerd-bestuurder, hetzij door twee bestuurders ondertekend.

Artikel 17.- Dagelijks bestuur -- Directiecomité.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit bestuur aangaat, aan één of meer personen, opdragen.

Hij kan eveneens een directiecomité en alle raadgevende of technische commissies oprichten, al dan niet bestendig, samengesteld uit leden binnen of buiten de raad gekozen en bijzondere bevoegdheden delegeren aan lasthebbers van zijn keuze, waarvan hij de eventuele vaste of veranderlijke bezoldiging bepaald.

Artikel 18 - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte door hetzij de voorzitter van de raad van bestuur hetzij een gedelegeerd-bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere lasthebbers.

HOOFDSTUK V,- ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 20.- Samenstelling en bevoegdheden.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten.

De besluiten genomen door de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten zelfs voor de

afwezige of tegenstemmers.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij gebreke,

door een gedelegeerd-bestuurder, of bij gebreke, door de oudste van de bestuurders.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De aanwezige bestuurders vervolledigen het bureau.

Artikel 21.- Vergaderingen,

leder jaar wordt erop de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid,

een gewone algemene vergadering gehouden op achttien juni om achttien uur,

Zo deze dag in het weekend of op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende

werkdag op hetzelfde uur plaats.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens

het belang van de vennootschap het eist,

De vergadering moet bijeengeroepen worden indien de vennoten die ten minste één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een derde, al dan niet

vennoot, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, telecopie of per e-mail

met een ontvangstbevestiging, kan worden gegeven en waarvan de raad van bestuur in voorkomend geval de

vorm kan bepalen.

Artikel 22.- Oproeping.

De algemene vergadering komt bijeen na oproeping door de raad van bestuur of door de commissaris en

overeenkomstig de wetsbepalingen dienaangaande,

Artikel 23.- Stemrecht

Alleen de aandelen A geven rechten op stemrecht. Ieder aandeel A geeft recht op één stem.

Artikel 24.- Beraadslaging,

Geen algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda,

Behoudens dé gevallen voorzien door de wet of door huidige statuten, kan de vergadering geldig

beraadslagen met gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Indien de beraadslagingen statutenwijzigingen tot voorwerp hebben, evenals de vervroegde ontbinding van

de vennootschap, de benoeming, het ontslag van bestuurders, en de wijziging van het Reglement van

inwendige orde, zal de algemene vergadering slechts geldig samengesteld zijn indien in de oproepingen een

bijzondere melding wordt gemaakt van het voorwerp van de voorgestelde wijzigingen en wanneer de aanwezige

of vertegenwoordigde vennoten ten minste twee derde van het vaste deel van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen. Behoudens de gevallen voorzien door de wet, wordt geen enkele van deze wijzigingen

ingewilligd indien de stemmen niet ten minste twee derde van het vaste deel van het maatschappelijke kapitaal

vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Werd de aanwezigheidsvereiste niet vervuld, zal een nieuwe oproeping plaats vinden en de nieuwe

algemene vergadering zal geldig beraadslagen, welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

vennoten weze.

Artikel 25.- Notulen,

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom vragen.

Kopieën of uittreksels, te verstrekken in het gerecht of elders, worden ondertekend door de voorzitter of

twee bestuurders.

HOOFDSTUK VI.- BOEKJAAR - BALANS.

Artikel 26.- Boekjaar.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig decembervan ieder jaar.

Op deze laatste datum stelt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, alsmede, in

voorkomend geval, zijn jaarverslag overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 27,- Bestemming van het saldo.

Het batig saldo wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van dit saldo wordt minstens vijf percent voorafgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die op voorstel van de raad van bestuur,

ieder jaar over de aanwending ervan zal beslissen,

Artikel 28.- Betaling van dividenden.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van

bestuur worden aangeduid.

De raad van bestuur mag, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter

zake, de uitkering van interimdividenden beslissen en de datum van hun betaling bepalen.

HOOFDSTUK VIII.- ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 29: Ontbinding,

De ontbinding van de vennootschap kan op ieder ogenblik uitgesproken warden door een besluit van de

algemene vergadering der aandeelhouders genomen volgens de regels vereist voor de wijzigingen van de

statuten, zoals bepaald in artikel 24 van deze statuten.

Artikel 30.- Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en de terugbetaling van het werkelijk

volgestort kapitaal wordt het saldo per gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het

evenwicht onder de aandelen wat betreft de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door

gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

SLOT BESCHIKKINGEN

A.Benoeming van de eerste bestuurders.

Het aantal bestuurders is op drie (3) vastgesteld.

Worden in hoedanigheid van bestuurders aangesteld voor een periode van drie (3) jaar;

-Mevrouw Gerry F.C. VAN RAVENZWAA!J, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt;

-De heer Jan DE ROOIJ, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt;

-De heer Evert Jan LAMMERS, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hun opdracht zal kosteloos worden uitgeoefend.

Deze benoeming zal maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid

door de vennootschap,

B. Commissaris.

Er wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar

eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen zal voldoen.

C.Voorzitter van de raad van bestuur - Gedelegeerd-bestuurder

De hierboven benoemde bestuurders verklaren met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen te

nemen

-wordt in hoedanigheid van voorzitter van de raad van bestuur voor de ganse duur van zijn taak van

bestuurder benoemd de heer Evert Jan LAMMERS, voornoemd,

-wordt in hoedanigheid van gedelegeerd-bestuurder voor de ganse duur van hun taak van bestuurder

benoemd;

(i) mevrouw Gerry VAN RAVENZWAAY, voornoemd;

(ii) de heer Jan DE ROOIJ, voornoemd; en

(iii) de heer Evert Jan LAMMERS, voornoemd

dewelke over de bevoegdheid van het dagelijks bestuur van de vennootschap en haar vertegenwoordiging

wat dit bestuur betreft zal beschikken, met het recht deze over te dragen.

Deze benoemingen zullen maar uitwerking hebben op de dag van de verkrijging van de

rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

D. Eerste boekjaar,

Voor . behouden aan het Belgisch Staatsblad

b

Het eerste boekjaar zal op de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap

aanvangen en eindigen op eenendertig december twee duizend veertien.

De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in twee duizend vijftien.

E.Begin van de werkzaamheden.

De werkzaamheden van de vennootschap vangen bij inschrijving in KBO.

E. Machten.

Alle Machten worden verleend, met recht deze over te dragen aan mevrouw Stéphanie Ernaelsteen en mevrouw Catherine Lelong, ten einde de formaliteiten bij het ondernemingsloket en, in voorkomend geval, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en volmacht

(getekend) Damien H1SETTE, geassocieerde notaris te Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 12.10.2015 15647-0390-011

Coordonnées
EUROPEAN RATING HOUSE

Adresse
NEERVELDSTRAAT 57 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale