EXECUTIVE SQUARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXECUTIVE SQUARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.427.587

Publication

19/12/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

III

0 2, 2013

Griffie

1,1311141U

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr :0453.427.587

Benaming (voluit) : Vaningelgem Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 396

1150 BRUSSEL

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - VASTSTELLING VAN DE UITDRUKKING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL IN EURO - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig november tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Vaningelgem Consulting", waarvan de zetel gevestigd is te 1150 Brussel, Tervurenlaan 396,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang op eenentwintig;,

november tweeduizend dertien in "EXECUTIVE SQUARE". Wijziging van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst: "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

draagt de benaming "EXECUTIVE SQUARE':"

2° Bevestiging dat de maatschappelijke zetel verplaatst is naar volgend adres 1150 Brussel, Tervurenlaan, 396, krachtens een beslissing van de zaakvoerder de dato 28 september 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen: bij het Belgisch Staatsblad van 2 juni 2005, onder nummer 77506.

Wijziging van artikel 2 van de statuten als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 396.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

3° Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen van de vennootschap en wijziging van artikel 5 van de statuten, zoals za! blijken uit de nieuw aangenomen tekst van de statuten,

4° Vaststelling dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro eurocent (¬ 18.592,01) bedraagt en de expliciete uitdrukking in de statuten van het maatschappelijk kapitaal in : euro.

Wijziging van artikel 5 van de statuten zoals hierna hemomen.

5° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met duizend vierhonderdenzeven euro 3;

negenennegentig cent (1.407,99 EUR), om het te brengen op twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en zonder dat dit gepaard ging met de uitgifte van nieuwe aandelen. Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de kapitaalverhoging en deze werd=; voor 100% volgestort.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen gestort op.; een bijzondere rekening met nummer BE 74 0017 1943 9607 op naam van de Vennootschap bij de BNP;; Paribas Fortis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 5 november 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

6° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die; voorafgaat, wijziging van artikel 5 van de statuten, zoals zal blijken uit de nieuw aangenomen tekst van de;i statuten.

7° Aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, in overeenstemming met de vigerende wetgeving op het vlak van handelsvennootschappen. Een uittreksel van de nieuwe tekst luidt als;? volgt:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Z1i: draagt de benaming "EXECUTIVE SQUARE':

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1ï.t



ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 396.

DOEL.

De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Algemeen managementadvies.

2. Advies in personeelsbeleid, organisatie en aanwerving van directieleden, bestuursleden en kaderpersoneel.

3. Consultingactiviteiten in de ruimte zin van de uitdrukking. Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden,

De voorgaande opsomming is niet limitatief en moet in zijn meest uitgebreide zin verstaan worden.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die met haar doel verband houden. Zij mag belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een doel nastreven dat rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houdt met het hare, of dat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand september om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZ!GHE!DSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsljst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. in dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tot statutair zaakvoerder is benoemd sinds de oprichting van de vennootschap: de heer Francis VANINGELGEM, voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat pen voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-behouderi aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.t

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te .worden,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID "

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanner er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder_ "

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandefrjke betalingen te doen.

8° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DE PERCK ACCOUNTANCY", vertegenwoordigd door de heer Paul Van de Perck, woonstkeuze gedaan hebbende te 2170 Antwerpen, Groenendaallaan 103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Voor-beheuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 22.10.2013 13636-0426-011
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 25.10.2012 12619-0418-011
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 07.10.2011 11577-0187-011
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.09.2010, NGL 23.09.2010 10552-0264-011
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 15.10.2009 09817-0292-011
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 09.09.2008, NGL 21.11.2008 08821-0100-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 11.09.2007, NGL 27.09.2007 07748-0066-014
22/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 12.09.2006, NGL 18.09.2006 06785-0876-014
29/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 13.09.2005, NGL 28.09.2005 05731-4240-013
02/06/2005 : BL602762
04/10/2004 : BL602762
03/10/2003 : BL602762
25/09/2002 : BL602762
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 28.09.2015 15619-0216-012
17/10/2000 : BL602762

Coordonnées
EXECUTIVE SQUARE

Adresse
TERVURENLAAN 396 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale