EXIMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXIMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.682.812

Publication

23/04/2014
ÿþMM 2.0

~.~........~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0404 682 812

Benaming

(voluit) : EXIMMO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1860 MEISE, Jan Krokaertstraat, 18.

Onderwerp akte : OMZETTING van de juridische vorm naar een Bvba - ONTSLAG van de Bestuurders en BENOEMING Zaakvoerders - KAPITAALVERMINDERING STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 27/03/2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EXIMMO", met zetel te 1860 Meise, Jan Krokaertstraat, 18, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

1. - Eerste beslissing  Omzetting juridische vorm van NV naar BVBA

a) Verslagen

Overeenkomstig artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in het bijzonder inzake de

omvorming van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

werd en de volgende documenten opgesteld :

.boekhoudkundige staat van de vennootschap afgesloten op 31112/2013;

" verantwoordingsverslag opgesteld door de raad van bestuur;

" verslag opgesteld op 20/03/2014 door de bedrijfsrevisor "Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren" Burg. CVBA, vertegenwoordigd door Jacques Van den Abeele, Bedrijfsrevisor;

b) Omvorming tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de juridische vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen waarbij het kapitaal onveranderd blijft.

De omzetting gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013), zoals deze staat opgenomen is in het verslag van de raad van bestuur; waarbij aangenomen wordt dat aile verrichtingen sedert deze datum voor rekening zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en uitdrukkelijk bedongen wordt dat aile activa- en passivabestanddelen van de naamloze vennootschap overgenomen worden in de geschriften van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Alle huurovereenkomsten, verbintenissen en lopende contracten van de naamloze vennootschap warden verder gezet in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap behoudt het ondememingsnummer van de naamloze vennootschap, evenals het identificatienummer bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

2. Tweede beslissing - Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid,

De vergadering stelt de statuten op van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

volgende kenmerken :

STATUTEN,

Artikel 1 - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de volgende naam : "EXIMMO".

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel

van de vennootschap, het ondememingsnummer, en gebeurlijk het belasting over de toegevoegde waarde-

nummer.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1860 MEISE, Jan Krokaertstraat, 18,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

io

11

*1A06 250*

be

B Sb

a1e{,ese

ApR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan naar om het even welke plaats, in het Vlaams Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht, zelfs bij gewoon besluit van de zaakvoerder, die de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken,

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland. Artikel 3 - Doel

De vennootschap stelt zich ten doel alle financiële, industriële, commerciële en landbouwkundige operaties, in het bijzonder in de Kempen. Zij mag, hetzij zelf, hetzij in participatie, alle ondernemingen welke met haar maatschappelijk doel verband houden, oprichten, aanschaffen, exploiteren en commanditeren, onder meer alle onroerende en roerende waarden, alle concessies, vergunningen en brevetten aanschaffen, inbrengen, afstaan, verhandelen, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, dezelve in huur geven of exploiteren, Verder alle vennootschappen en syndicaten oprichten en beheren welke in haar maatschappelijk doel vallen: alle aandelen en obligaties uitgeven.

Artikel 4 - Kapitaal - vertegenwoordiging

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERDTACHTIG DUIZEND EURO (480.000,00 EUR), verdeeld in vijfendertigduizend driehonderdtwintig (35.320) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Artikel 5 - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien toegewezen duur zou overschrijden.

Artikel 6 - Aandelen.

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van dat aandeel, dit onverminderd artikel 7,

De erfgenamen of legatarissen, schuldeisers en rechthebbenden ten aanzien van alle aandelen van een vennoot kunnen onder geen enkel voorwendsel de goederen of waarden van de vennootschap laten verzegelen, noch vragen dat een inventaris van het vermogen van de vennootschap wordt opgemaakt,

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten beroepen op de balansen en de boekhouding van de vennootschap en op de besluiten van de algemene vergadering.

Artikel 9

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en in voorkomend geval een register van obligaties gehouden.

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het betreffende register van effecten.

De overdrachten en de overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen overeenkomstig artikel 235 Wetboek van vennootschappen.

Artikel 10 - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd, hetgeen door elk van hen wordt aanvaard

-de heer Jean Paul HELLEMANS,

-mevrouw Mae FORD, beiden wonende te Middelkerke, Zeedijk, 297, bus 1001.

Artikel 11 - plaatsvervangend zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Artikel 12 - Controle,

De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering,

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 13 - Algemene vergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de derde vrijdag van de maand juni te negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen,

Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

leder vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager. Hij kan zijn stem uitbrengen per brief of zelfs door elk technisch communicatiemiddel dat door een schriftelijk document wordt ondersteund.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

De vergadering beraadslaagt rechtsgeldig ongeacht het deel van het vertegenwoordigde kapitaal. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De beraadslagingen van de algemene vergadering warden opgetekend in notulen, die worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige vennoten die erom verzoeken. De uittreksels uit de notulen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 14 - Boekjaar.

Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12).

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt Overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 15 - Bestemming van de nettowinst.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen, "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

:~ 3.  Derde beslissing - Verdeling van de aandelen,

De vergadering beslist de vijfendertigduizend driehonderdtwintig (35.320) aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, te verdelen onder de vennoten, in verhouding tot de rechten die deze daarvoor hadden in de naamloze vennootschap, namelijk

1.Voornoemde heer Jean Paul HELLEMANS ; twintig aandelen 20

2.De burgerlijke maatschap "BAOUCO" met zetel te 9520 Vlierzele, Katveld, 12/a, vijfendertig

duizend driehonderd aandelen 35.300

Hetzij in totaal vijfendertigduizend driehonderdtwintig aandelen 35.320

vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, hetwelk vierhonderdtachtigduizend euro (480.000,00 EUR), bedraagt.

4. Vierde belissing - Ontslag van de bestuurders en benoeming van de zaakvoerder(s).

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder in de voormalige naamloze vennootschap in hoofde

van

- de naamloze vennootschap "SA Axelera International Group" met zetel te 1030 Brussel (Schaarbeek),

Karabiniersplein, 19/bus 3.07, (RPR Brussel  nummer 0480 222 056, bestuurder, met als vaste

vertegenwoordiger, de heer Jean Paul HELLEMANS, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk, 297, bus 1001,

- voornoemde heer Jean Paul HELLEMANS, bestuurder en gedelegeerd bestuurder ;

- mevrouw Marie Louise TOUSSAINT, bestuurder, wonende te 1030 Brussel (Schaarbeek),

Karabiniersplein, 19, bus 3.07;

- mevrouw Mae FORD, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk, 297, bus 1001.

Decharge voor hun bestuur zal hen verleend worden bij de eerstvolgende jaarvergadering.

Zaakvoerders ;

Zoals hiervoor reeds uitgedrukt in de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werden als "statutaire zaakvoerders" aangeduid

-voornoemde heer Jean Paul HELLEMANS,

-voornoemde mevrouw Mae FORD,

Het mandaat van de zaakvoerder(s) loopt voor onbepaalde duur vanaf heden en wordt 'onbezoldigd'

uitgeoefend.

Commissaris.

De vergadering beslist vervolgens om geen commissaris aan te stellen, aangezien de vennootschap de

door de wet voorziene criteria niet overschrijdt.

5. Vijfde beslissing - KAPITAALVERMINDERING,

Kapitaalvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, om het van vierhonderdtachtigduizend euro (480.000,00 EUR) terug te brengen op tweehonderdtachtigduizend euro (280.000,00 EUR), door terugbetaling in geld aan elk bestaand aandeel zonder nominale waarde van een bedrag van vijf komma zes zes twee vijf één vier twee euro (5,6625142 Eur).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het recentst fiscaal volgestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Vaststelling van de kapitaalvermindering.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering met tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdtachtigduizend euro (280.000,00 EUR).

6. Zesde beslissing  Wijziging van artikel 4 van de statuten.

De vergadering beslist, naar aanleiding van de goedkeuring van voorgaande beslissing, het artikel 4

(kapitaal) van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te

stellen:

" Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (280.000,00

EUR), verdeeld in vijfendertigduizend driehonderdtwintig (35.320) aandelen, zonder vermelding van een

nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

7. Zevende beslissing - Bevoegdheden van de zaakvoerder(s),

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om alle voorgaande beslissingen uit te voeren en geeft bijzonder mandaat aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle voor het opstellen en het neerleggen van de coördinatie van de statuten.

De zaakvoerders worden tevens door de algemene vergadering gemandateerd tot het aanmaken van een register van aandelen waarin de verdeling en toewijzing van de aandelen tussen de vennoten staat vermeld, gevolgd door de handtekening van deze vennoten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouden aan t et" Belgisch Staatsblad

8. Achtste beslissing - Bijzondere volmacht formaliteiten Kruispuntbank en aanverwante administraties,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Moore Stephens Verscheiden, te 4020 Brussel, Esplanade 1, box 96, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Sociale Instellingen en aanverwante instellingen te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL,

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd : - expeditie van de notariële akte

- het verslag van de raad van bestuur

- het verslag van de bedrijfsrevisor

- volmacht Mevrouw Mae Ford

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 25.07.2014 14351-0313-012
26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0151-014
28/01/2013 : BL535047
04/07/2012 : BL535047
19/07/2011 : BL535047
07/07/2010 : BL535047
27/07/2009 : BL535047
22/10/2008 : BL535047
27/08/2008 : BL535047
09/07/2008 : BL535047
03/07/2008 : BL535047
08/10/2007 : BL535047
27/07/2007 : BL535047
25/06/2007 : BL535047
06/07/2006 : BL535047
21/06/2005 : BL535047
01/07/2004 : BL535047
10/09/2003 : BL535047
25/07/2003 : BL535047
26/07/2002 : BL535047
24/01/2002 : BL535047
26/05/2000 : BL535047
06/05/2000 : BL535047
12/05/1999 : BL535047
12/07/1997 : BL535047
18/02/1997 : BL535047
05/06/1996 : BL535047
01/08/1990 : BL535047
06/06/1989 : AN22535
01/01/1989 : AN22535
03/09/1988 : AN22535
23/09/1987 : AN22535
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.06.2016 16238-0521-013

Coordonnées
EXIMMO

Adresse
METSIJSSTRAAT 91 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale