FABILUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : FABILUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.202.358

Publication

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 17.01.2014 14010-0304-008
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.01.2015, NGL 06.01.2015 15003-0250-008
11/01/2013
ÿþ~3

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsb

Mid Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

13007p7g"

Ondernemingsnr : 0437.202.358

Benaming

(voluit) : Fabilux

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gouvernementsweg 67 -1150 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 7 december 2012

Met eenparigheid van stemmen worden de heer Luc Bertrand herbenoemd als gedelegeerd bestuurder en de mevrouw Fabienne Ackermans als bestuurder voor een periode van 6 jaar, hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2018, die vergadert over het boekjaar dat afsluit op 30/06/2018.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

De gekozen bestuurders aanvaarden hun mandaat en verklaren dat er geen maatregel bestaat die zich verzet tegen hun benoeming.

Luc Bertrand

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 18.12.2012 12674-0199-008
08/02/2012
ÿþ mod 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderinemingsnr : 437.202.358

Benaming (voluit) : FABILUX

I III 11111 llI 11111111 III III 11111111 N

" 12033343*

bei` aa Be Sta

" r~;~`~~i ~a~

2 6 JAN 201i,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Goevernementsweg 67

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DES GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen,;; Broederminstraat 9, op drieëntwintig december tweeduizend en elf; dragende de melding : "Geregistreerd zes.;, bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 27 DEC 2011 boek 161 blad 45 vak:; 09 ontvangen : VIJFENTWINTIG EURO (25£) De Ontvanger Al (getekend) J. MARTENS", blijkt dat de? buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FABILUX", gevestigd te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Goevernementsweg 67, ingeschreven, in het rechtapersonenregister te; Brussel met ondernemingsnummer 0437.202.358, onder meer beslist heeft :

1. tot aanpassing van de eerste zin van artikel 2 van de statuten aan de verplaatsing van de maatschappelijker; zetel naar 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Goevemementsweg 67, beslist door de raad van bestuur, gepubliceerd de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 augustus 2005 onder nummer 0116454.

2. het kapitaal van de vennootschap uit te drukken in EURO, hetzij VIERHONDERD DERTIENDUIZEND;; NEGENHONDERD TWEEËNTACHTIG EURO NEGENTIEN CENT (E 413.982,19).

3. de aandelen statutair op naam te stellen.

4. tot goedkeuring van een nieuwe tekst van de statuten waarin rekening worden gehouden met voorgaande

besluiten en waarbij de huidige statuten worden aangepast aan de gewijzigde wettelijke bepalingen (Wetboek;;

vennootschappen, wet Corporate Governance, Wet aandelen aan toonder) zonder evenwel de essentiële';

bepalingen (doel, vertegenwoordiging etc.) te wijzigen.

Uit de nieuwe statuten blijkt onder meet wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "FABILUX"

2) Zetel : te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Goevernementsweg 67

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel de aankoop en beheer van deelnemingen in industriële, commerciële en/of;! immobiliënmaatschappijen.

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende,' onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiëlei tussenkomst of op ander wijzen interesseren in alle vennootschappen, ondernemingen of verrichtingen die een;' gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

VIERHONDERDDERTIENDUIZEND NEGENHONDERDTWEEÊNTACHTIG EURO NEGENTIEN;;

CENT (E 413.982,19), verdeeld in NEGENDUIZEND ACHTHONDERDENTWAALF (9.812) aandelenli

zonder vermelding van nominale waarde.

6 Boekjaar : begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m'A 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

'boor-

behoudeEt

aan het

Belgisch

Staatsblad

3 7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en. plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van

het Wetboek van. Vennootschappen.

i In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de ': bijeenroepingen aangeduide plaats op de eerste vrijdag van de maand december, om zeventien uur.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

; De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot

de vergadering. "

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kant iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders,

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de i oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs i van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan

wel vertegenwoordigd zijn. "

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering enkel een ander aandeelhouder als volmachtdrager aanstellen. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien..

De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven. vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij ; vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden ; bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'voor-

! tlehoudi9tr

aan het

Belgisch

Staatsblad

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, rtan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 22.12.2011 11650-0333-008
27/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 21.01.2011 11013-0212-008
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 23.12.2009 09906-0355-008
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 16.12.2008 08853-0400-009
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 07.12.2007, NGL 21.12.2007 07848-0153-009
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 19.01.2007 07022-3815-012
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 23.12.2005, NGL 17.01.2006 06018-5075-011
10/08/2005 : AN270220
10/07/2015
ÿþti

LIfel I:3

Mod+Nordtt,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de~~gelerd/Orttvanaen op

01 al 2015

te,r griffe?. v,s..rt N~r~erbriestalxt;L

rtrCtîi-b;Dí1'j,y Vere(irul;e.t1dsj iruc;a;

r

1111111.11111011111

-1

Ondememingsnr : 0437.202.358

Benaming

(voluit) : Fabilux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Gouvernementsweg 67 -1150 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel op 9 februari 2015.

De Vergadering neemt kennis van het ontslag van de Heer Luc Bertrand ais afgevaardigd bestuurder van de vennootschap. De vergadering aanvaardt het ontslag als afgevaardigd bestuurder met ingang vanaf 9 februari 2015. De vergadering verleent hem met eenparigheid van stemmen kwijting voor de uitoefening van het mandaat.

De Vergadering benoemt Mevrouw Fabienne Ackermans als afgevaardigd bestuurder en de Heer Luc

Bertrand als bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf 9 februari 2015.

Hun mandaat zal eindigen bij de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden in 2020,

die vergadert over het boekjaar dat afsluit op 30!0612020.

Het betreft onbezoldigde mandaten.

De gekozen bestuurders aanvaarden hun mandaat en verklaren dat er geen maatregel bestaat die zich verzet tegen hun benoeming.

Fabienne Ackermans Luc Bertrand

Afgevaardigd bestuurder Bestuurder

Op de Laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2005 : AN270220
26/02/2003 : AN270220
19/12/2001 : AN270220
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.12.2015, NGL 22.12.2015 15701-0201-008
01/01/1997 : AN270220
31/01/1996 : AN270220
01/01/1993 : AN270220
01/01/1992 : AN270220
01/01/1990 : AN270220
30/06/1989 : AN270220
30/06/1989 : AN270220
03/05/1989 : AN270220

Coordonnées
FABILUX

Adresse
GOUVERNEMENTSWEG 67 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale