FALKE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FALKE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.258.855

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.04.2014, NGL 30.06.2014 14236-0110-027
13/08/2014 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.04.2014, NGL 11.08.2014 14410-0051-030
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.04.2013, NGL 31.07.2013 13376-0351-030
11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.04.2012, NGL 08.05.2012 12109-0166-029
31/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerle s ging ter griffie van de akte

MONITEUR

2 -01- 2

i'scH si-A4i QESTt~~'

0838.258.855

Falke Belgium

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zetellaan 100B, unit 17, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commisaris

Uit de notulen van de Bijzondere Vergadering van 30 november 2011 blijkt de benoeming als commissaris de burg. BVBA Van Cauter Saeys & Co, Gentse Steenweg 55, 9300 Aalst, ondememingsnummer 0438 507 702 , vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys, bedrijfsrevisor voor een periode van 3 jaar.

Zij aanvaardt het mandaat

Franz Peter Albert Falke

zaakvoerder

II1 HI I 1H 11ff t HIif III Ifl1 ffI1 II It

" iaoa~sas~

aa

v L ---''rSchtbank

SbL Neergelegd ter griffie der

V. koophandel te TONGEREN

I , 2" '-01- 2012

rs

'-

De Hçlófdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2011
ÿþOndememingsnr : o n 3 8 e 2 5 8 a 8 5 5

Benaming

(voluit) : FALKE BELGIUM

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3630 Maasmechelen, Zetellaan, 100 B, unit 17

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Michel THYS, te Brussel, in datum van 27 juli tweeduizend en elf, geregistreerd als volgt (bijlage=statuten in het nederlands) : "Geregistreerd acht bladen vier renvooien op het; lste Registratiekantoor van Vorst op 28/07/2011, boek 79 blad 07 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig Euro (25; ¬ ). De Ontvanger (getekend), de eerstaanwezend inspecteur a.i. J. MOY.", wat volgt :

1.de commanditaire vennootschap op aandelen naar Duits Recht FALKE KG aA met maatschappelijk& zetel te D-57392 Schmallenberg Oststrasse 5, ingeschreven in het handelregister van Amsberg nummer HRB 7738.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Duits Recht Franz A. Falke GmbH, met maatschappelijke zetel te D-57392 Schmallenberg, Ohlgasse 5, ingeschreven in het handelregister nummer HRB 2227 van Amsberg

De verschijnsters verklaren en erkennen :

1. Dat elke inschrijving werd gedaan in geld en volgestort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E).

2. Dat de fondsen ter volstorting van de inbrengen in geld, waarvan sprake hiervoor gedeponeerd werden op een bijzondere rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij de KBC BANK Mulste; onder nummer 738-0335263-53.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Falke Belgium ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Zetellaan 100 B, Unit 17

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van` derden, in participatie met derden of op commissie, alle verrichtingen die te maken hebben met :

De vervaardiging, de uitbating, de kleinhandel en de groothandel in textiel van allerlei aard, in het bijzonder: kousen en nylonkousen maar ook andere kledij

Deze opsomming is niet beperkend en moet begrepen worden in de breedste zin van het woord.

De vennootschap kan aile met dit doel van de ondememing verband houdende zaken uitvoeren voor zover' deze strekken tot bevordering van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan in andere; ondernemingen, in binnen- en buitenland, participeren.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende of onroerend& verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag, op elke wijze belang nemen in alle zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van die aard zijn de uitbreiding van: haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag tot bestuurder, zaakvoeder en vereffenaar benoemd worden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro: (18.600,00¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die; elk een/hondertdste (1/100ste) van het vennootschapsvermogen vertegenwoordigen.

De zaakvoering van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of, meerdere zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, vennoten of niet, benoemd met of zonder beperking'' van duur, en in het laatste geval met de hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemd deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van, de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde: voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de. betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lcocvr ~yG :; r voie oer richtbank v. koophandel le TO GEREN

1 -le- 2GE

I De I-:oofdgrilY;:iGriffie

~-- ~-~- --- _

-- f

11111 Ui i Ii IU1I lU

*11124434*

bel

a: BE

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vergadering kan eveneens bij voorbaat de tijdsduur vaststellen, voor dewelke een zaakvoerder aangesteld wordt.

De zaakvoering mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meerdere zaakvoerders, of nog aan een direkteur, vennoot of-niet, en aan elke mandataris bepaalde bijzondere machten opdragen.

Indien er slechts één zaakvoerder is, dan wordt het dagelijks bestuur hem opgedragen. "

Indien er meerdere zaakvoeders zijn, dan mag elfe zaakvoerder afzonderlijk handelend, het dagelijks bestuur uitoefenen.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om elke handelingen van bestuur en beschikking te ' stellen die de vennootschap wanbelangen.

De vennootschap wordt in alle akten daarinbegrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, ook indien er meerdere zijn.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaten.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, op de tweede maandag van de maand april van ieder jaar, om elf uur.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot, binnen een termijn van vijf vrije dagen váár de datum van de vergadering, de zaakvoering door een geschrift (brief of volmacht) informeren nopens zijn; inzicht aan de vergadering deel te nemen en te melden voor hoeveel aandelen hij aan de stemming wenst deel te nemen, indien de zaakvoering dit vereist.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de vergadering door een mandataris.

De zaakvoering mag de formule der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden neergelegd op de haar aangeduide plaats vijf volle dagen voor de vergade-'ring.

Indien de vennootschap slechts een vennoot tell, dan mag deze laatste de machten door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering niet delegeren.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Elk jaar maakt de zaakvoering een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De netto jaarlijkse winst van de vennootschap wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen. Van de netto-winst wordt ten minste vijf ten honderd voorafge-'nomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve ééntiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de bestemming van beslist mits

naleving van de voorschriften gesteld door de wet met dien verstande dat elk aandeel recht heeft op een gelijk

deel bij de winstverdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de sommen daartoe nodig, dient het netto aktief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbe-'taalde en niet afgesc'-'hreven bedrag van de vennootschapsaandelen.

Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande-'lijke terugbetalingen in speciën = tenvoordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

Worden als zaakvoerders benoemd:

1, De Heer Franz Peter Albert Falke, geboren op een oktober 1951 in Schmallenberg, wonende te Duitsland/ Schmallenberg, Hochstrasse '13

2. De Heet Paul Franz Georg Falke , geboren op achtentwintig juni 1958 in Schmallenberg , wonende te Duitsland! Schmallenberg, Am Stenn 11

Zij zullen niet als statutaire zaakvoerder beschouwd mogen worden en hun mandaat gratis uitoefenen

Voor het geval dat de opgerichte vennootschap het mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een andere vennootschap aanvaardt, zal zijn vaste vertegenwoordiger, de Heer Franz Peter Albert Falke , voornoemd, zijn, die aanvaardt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2015
ÿþMot! WON 11.1

arme

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s

Neergelegd ter griffie der rechtbank w v, koophandel A, R.e. pel aid Tongeren



Do grlulorGriffie

On d .rnemingsnr 0838,268,856

Benaming

(voluit) : FALKE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zetellaan(E) 100B

B-3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist op 28 februari 2015 de maatschappelijke zetel vanaf 1 maart 2015 te verplaatsen naar 1030 Brussel, Adolphe Lacomblélaan 69-71, bus 5,

Voor conforme uittreksel

De Heer Paul Franz Georg Faike

zaakvoerder

VIIWV~VIII~AVNI~INI~II

*15097303

Iti

op de- laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntwn bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mal Ward 71,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend_te.maken kopie na neerlegging ter griffie v/dueeikedio1"tty ,nga ? op

D 71" ' rab

-ter gnftie van de Nedefi1anr'Zta;tga rech-`~ank van keedendel erus2,-;21

Ondernemingsnr : 0838.258.855

Benaming

(voluit) : FALKE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adolphe Lacomblélaan 69-71 bus 5

B-1030 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van volmachthouders

Uit een besluit van de bedrijfsleiding van 19 maart 2015 blijkt het volgende:

De ondergetekenden, de heer Franz-Peter Falke en de heer Paul Falke, handelend als zaakvoerders van de bovenvermelde firma Falke Belgium BVBA, beslissen vandaag, op 19.03.2015, om de volgende bevoegdheden met betrekking tot de vertegenwoordiging van Falke Belgium BVBA tegenover derden, te delegeren aan de heer Rudi Johannes Antonius Wilbers, geboren op 29.05.1976, wonende te 5384 VP Heesch (Nederland), Broekhoek 51, en aan de heer Oliver Thomas Leick, geboren op 26.05.1965, wonende te 41472 Neuss (Duitsland), Buscherhofstrat e 11:

a)Bevoegdheid om arbeidsovereenkomsten aan te gaan en op te zeggen, waarbij deze bevoegdheid met betrekking tot het afsluiten van arbeidsovereenkomsten beperkt is tot een brutoloon van maximaal 50.000 EUR/jaar, en in zoverre bij opzeggingen de ontslagpremie die overeenkomt met de opzeggingstermijn een brutobedrag van 30.000 EUR niet overschrijdt.

b)Bevoegdheid voor het leiden, het onderrichten van personeel, het opstellen van uurregelingen, onderhandelingen, aanvullingen met betrekking tot het arbeidsrecht, officiële waarschuwingen enz.

c)Bevoegdheid voor het ondertekenen van overeenkomsten met leveranciers, indien de daaruit voortvloeiende verplichting niet hoger is dan een bedrag van 10.000 EURJjaar.

d)Individuele investeringen tot een bedrag van maximaal 1.000 EUR..

Zij hebben elk het recht om in de bovenvermelde rechtshandelingen a)  d) samen met een andere gevolmachtigde persoon te handelen voor de Vennootschap.

De heer Rudi Johannes Antonius Wilbers heeft bovendien ook het recht om voor het volgende punt alleen te handelen:

e)Omvangrijke postvolmacht.

f)De zaakvoerders beslissen ook om mevrouw Sophie Melchinger, advocate, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Dravershoekje 1, een volmacht te verlenen met de bevoegdheid om subvolmachten te versenen om dit besluit in naam van en voor rekening van de vennootschap openbaar te maken en in dit verband aile formaliteiten te vervullen, inclusief de ondertekening van formulieren voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad, en ook met betrekking tot de "Kruispuntbank voor ondernemingen", alle verklaringen af te leveren en alle documenten te ondertekenen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de omzetting van het besluit.

Voor conforme uittreksel

Sophie Melchinger

Mandataris

Gelijktijdig neergelegd: Gelegaliseerde besluit van 19 maart 2015 in Duits en gelegaliseerde en beëdigde

vertaling van dit besluit naar het Nederlands

ti.

~~1

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FALKE BELGIUM

Adresse
ADOLPHE LACOMBLELAAN 69-71, BUS 5 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale