FARMADO-

Divers


Dénomination : FARMADO-
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 433.532.194

Publication

18/06/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter effie van de akte

neergelegd/ontven en op

I lUl Il UI 1H lU II 11

*14118494*

UI

8 JUNI 2014

ter griffie van de Neciert::nchinfige van ko

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0433,532,194

Benaming (voluit) : FARMADO-in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Middelburgstraat 65

1170 Watermaal-Bosvoorde

Onderwerp akte :BVBA: sluiting vereffening

Tekst Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 20 mei 2014, te registreren, blijkt dat de BVBA FARMADO te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 65 volgende beslissingen met éénparigheld van stemmen genomen heeft

1) De voorzitter het verdelingsplan en het verslag van de vereffenaar de dato 1 april 2014 voorgelegd heeft samen met de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap. De aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk dat hij dit verslag en de rekeningen heeft kunnen nakijken« De vergadering heeft geen opmerkingen op dit verslag en het verdelingsplan en heeft dit plan en de jaarcijfers per 31 december 2013 en de jaarrekening op 20 mei 2014 goedgekeurd.

2)_De 98 % in volte eigendom in het hierna beschreven onroerende goed (de overige 2 % toehorende, 1% aan de heer Enthoven en 1% aan mevrouw Dhooghe) werd in het kader van deze vereffening overgenomen door de enige vennoot, te weten voornoemde Mevrouw Dhooghe Dominique.

BESCHRIJVING VAN DE EIGENDOM

WATERMAAL-BOSVOORDE  TWEEDE AFDELING

In een appartementsgebouw, gelegen Middelburgstraat 65, kadastraal bekend volgens titel en huidige kadastrale bescheiden sectie E, nummer 693/N, met een oppervlakte van 505 m2:

1. Het appartement gelegen op het handelsgelijkvloers, genaamd appartement "0", 2. De kelder genaamd "Kelder 0", in de kelder waarvan het geheel gevormd wordt door lokalen 0a, Ob en Oc met een trap en traphal naar het gelijkvloers.en 3. De achterliggende garage gelegen op het gelijkvloers,

3) De enige vennoot Mevrouw Dominique Dhooghe neemt eveneens de (eventuele) vordering lastens gewezen raadsman Meester Thys Johan te Brussel (Lexmind) over, vordering met betrekking tot een fout advies bij de beëindiging van de agentuurovereenkomst met Sparkling ldeas,

4)_Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de vereffenaar, de Heer ENTHOVEN Tomme, rijksregisternummer 470413-019-24, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 65, voor de uitoefening van zijn mandaat als vereffenaar

5)_De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf 20 mei 2014 heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 65,

6)_De vergadering verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw Daniëlle Van Rompaey, erkende boekhouder-fiscalist te 2520 Ranst, Doggenhoutstraat 57 teneinde de vervulling van aile formaliteiten te verrichten en aile documenten te ondertekenen voor de schrapping van de inschrijving in het handelsregister of de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), en bij de B.T.W.-administratie nodig ingevolge deze akte en alle latere akten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

uitgifte;

Wim DE SMEDT

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de insirumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/12/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL D 6 DEC. 2013

Griffie

Ondernerningsnr : BE0433.532.194

Benaming (voluit) : FARMADO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Middelburgstraat 65

1170 Watermaal-Bosvoorde

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Evi Jansen, te Wommelgem op 5 november 2013, te registreren, blijkt dat de BVBA "FARMADO", te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 65, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

4..De conclusie van het verslag over de staat van activa en passiva uitgebracht door de heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6 en opgemaakt op 24 oktober 2013, luidt letterlijk als volgt :

"V. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van FARMADO BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1170 WATERMAAL-BOSVOORDE, Middelburgstraat 65, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2013 opgesteld, die, rekening geflouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 489.994, 91 en een nettoactief van e 280.739, 46,

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder door de vereffenaar zullen worden gerealiseerd. Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

' 2950 Kapellen, 24 oktober 2013,

(GeL)

Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft de verslagen goedgekeurd.

2. De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Brussel, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder vorig besluit. van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

De vergadering beslist - onder voormelde opschortende voorwaarde - dat de vennootschap enkel nog vereffening voort bestaat.

3. De vergadering stelt aan als vereffenaar :

heer ENTHOVEN Tomme Robert Emile, geboren te Antwerpen op 13 april 1947, wonende te 1170 Watermaal-

Bosvoorde, Middelburg straat 65.

Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

be n

Bc

Sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

4. De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten, namelijk al degene vernield in de artikelen 185 tot en met 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag de in artikel 187 voorziene handelingen stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te behoeven in de gevallen waar dit voorzien is.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar kan alle derde personen in haar macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en bepaalde zaken.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

5, ontslag zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van voornoemde zaakvoerders, te weten

Mevrouw DH00GHE Dominique Christiane Françoise Marie, geboren te Antwerpen op 4 augustus 1954, en de heer ENTHOVEN Tomme Robert Emile, geboren te Antwerpen op 13 april 1947, beiden wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Middelburgstraat 65.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tot op 5 november 2013 waargenomen bestuur,

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerders is genomen onder de in het besluit 2, vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerders tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen, en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel),

De vergadering verleent volmacht aan voormelde heer Enthoven Tomme om het verzoekschrift op te stellen, te ondertekenen en in te dienen in het kader van artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen. Dit verzoekschrift dient ingediend te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het gerechtelijk wetboek.

6. De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelling, en ieder afzonderlijk kunnende handelen aan de heer Patrick Smeets en aan de gewone commanditaire vennootschap P. SMEETS & Co, vertegenwoordigd door mevrouw Daniëlle Van Rompaey, kantoorhoudende te Broechemlei 63, B-2520 Ranst, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- verslag revisor;

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief;

- homologatie rechtbank van koophandel Brussel.

Evi JANSEN

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 23.07.2013 13343-0303-010
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.07.2012 12370-0433-011
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 10.08.2011 11392-0325-010
19/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 16.08.2010 10415-0155-010
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 13.08.2009 09573-0076-010
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 07.08.2008 08546-0105-011
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 14.08.2007 07565-0287-012
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 21.08.2006 06647-4800-013
28/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 27.07.2005 05574-1588-013
25/01/2005 : AN262211
21/10/2004 : AN262211
18/09/2003 : AN262211
25/09/2002 : AN262211
20/09/2001 : AN262211
15/07/2000 : AN262211
01/07/2000 : AN262211
09/10/1999 : AN262211
19/03/1988 : AN262211

Coordonnées
FARMADO-

Adresse
1170 Watermaal-Bosvoorde

Code postal : 1170
Localité : WATERMAEL-BOITSFORT
Commune : WATERMAEL-BOITSFORT
Région : Région de Bruxelles-Capitale